The perfect love

Tjenare bloggen!

Sitter här, all by myself. Skickade hem Benjamin för en liten stund sedan. Vi såg på en film och jag åt godis, haha. Jag rullar fram nu... Men då är ju allt som vanligt.

Har egentligen ingenting att skriva.. Vädret är skittråkigt, men jag känner ändå för att hitta på något så att jag får använda mina nya kläder, haha. Förstår verkligen inte alla som shoppar och sedan inte använder sakerna. Det är det första jag gör när jag kommer hem typ, byter om, haha.

Egentligen suger det nog att erkänna det, men jag verkligen suktar efter lite bekräftelse för tillfället. Jag vet inte varför, men hela jag bara skriker efter någon som säger att jag är den finaste som finns.. Det är vad som upptar mina tankar just nu. Hur den perfekta killen egentligen är. Det är så himla svårt egentligen. Alla är ju olika, man vet ju aldrig vad man faller för, eller?

Så fort jag ser lite kärlek på film så bryter jag typ ihop inombords och tycker synd om mig själv för att jag inte har det sådär. Haha, vad patetisk jag är.

RTFM = Read The Fucking Manual

Simon: Linn!! Kom hit, nu!
Jag går in till honom
Linn: Ja? Vad är det?
Simon: Hur får man upp locket på telefonen? (Han har köpt en likadan som mig)
Jag öppnar och ger tillbaka den till honom
Simon: VAFAN?! DET ÄR JU INGET BATTERI I??? NU HAR JAG LADDAT DEN JÄVLA TELEFONEN I 24 TIMMAR UTAN BATTERI I?!

Bilder från grillkvällen i Frillesås








Avslutar med en oerhört rolig bild på Johanna! Ciao

Begåvad lillebror man har...

Vi sitter och snackar om sporten gång
Simon: Dom går ju typ aslångt, utanför stadion och allt...
Alla andra: Ja, såklart, idiot.
Simon: Så var det en jävel som skulle in på stadion igen vettu, då blir han diskriminerad!!!
Alla andra: HAHAHAHAHAHAHAHA, inte diskvalifierad då?

Hemligheter är till för att avslöjas!

För dom som inte har mig på facebook: Jag råkade svänga förbi frisören igår och klippte av mig halva mitt hår!



Känner mig typ, vuxnare? Vet inte riktigt varför, haha. Jag tänkte ta mer först, men så kände jag att det räckte såhär. Trivs jättebra änsålänge. Mina toppar är hela och håret väger inte 3 ton, hur skönt som helst. Nu är det helt jämntlångt också, underbart.

Blöta äventyr.

Hej bloggen! Jag överlevde, om än med knappa marginaler..

Jag och Linnéa gav oss ut i regnet med endast ett ynka litet paraply till vår hjälp, så blöta blev vi. Vårt ärende i  den stora staden var att ta oss till Gibraltargatan och lämna in Linnéas telefon eftersom det är sprickor i skärmen (hon har en iPhone). Sagt och gjort, vi frågade oss fram. "Det är inte så långt". Människor, det var åt helvete långt. Trodde aldrig vi skulle komma fram. Vi träffade faktiskt en trevlig kille som vi hade följe med en bit, och som visade oss vart vi skulle. När vi kom fram stod det prydligt på dörren: Semester stängt. Vi är tillbaka 2 augusti. Vi ville dö, okej. Vi var helt dyngsura och stod där på den jävla Gibraltargatan utan att veta vilket håll vi skulle.

Vi fick tillslut reda på att vi skulle ta buss 19, så vi gick ut till vägen och väntade på den. Med den åkte vi sedan till Mölndal station och där satt vi och väntade på tåget. Det enda flytet vi hade idag var när Öresundståget kom så att vi kunde åka med det istället för pendeln, annars har i princip allt gått emot oss.

Jag fick även gå hem i regnet, jag bad till gud att mitt paraply skulle hålla några meter till så att jag kunde få komma hem utan att vara helt dränkt. Jag kom faktiskt ända hem, med mitt paraply i behåll och hoppade ner i ett varmt och skönt bad. Så här sitter jag nu och knåpar ihop ett inlägg som Linnéa kan referera till när hon har svårt att förklara, haha.
"När jag ska förklara vad som hände och hur det gick går det alltid så jävla dåligt så jag skriver alltid att dom ska läsa på din blogg, haha!"

Vi satt och funderade på om vi någonsin lyckats ta oss någonstans, där vi aldrig varit förut, utan att gå helt fel först, men vi kunde helt ärligt inte komma på ett enda ställe.. Det är inte helt okej, haha!

Önsketänkande..

Godmorgon! Vill ni se min hemlighet? Det får ni inte! Ha! Okej, det är ingen som bryr sig, jag vet. Men det känns bra att låtsas att någon bryr sig. Ska åka till Götet med Perkis snart, borde nog ta en dusch innan, men jag vet inte om jag orkar, haha.

Jag återkommer senare idag, om jag överlever stormen som är utomhus... Ciao!

Sommarblider sådär i höstrusket?






HAHAHAHAHAHA






I'm making some secrets

Bloggen, jag har en fet hemlighet som bara typ 8 personer som jag känner vet om änsålänge! Det är lite roligt men jag är fett sugen på att berätta, hehe.

Var i Varberg med Karin idag annars! Köpte med mig en klocka för 100 spänn och en långklänning på H&M för 149, så jag är nöjd. Min ipodhögtalare funkar utmärkt och livet leker. Ska nog ner med mami och co. och hyra en film lite senare. Det blir nog bra minsann.

Har en del bilder att visa från igår med, haha. Ni kommer skratta lika mycket åt dom som jag. Hoppas ni skrattat gott åt vattenskidor-bilderna också, för dom bjöd jag verkligen på. Sitter på den lilla datorn just nu så har inga bilder här, så om dom kommer så kommer dom senare, kanske tillsammans med min överaskning! Puss

Mindre charmerande bilder!










Ville bara säga att

JAG ÅKTE VATTENSKIDOR, KOM UPP PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET OCH ÄGDE STENHÅRT!!!!!!!!!!!!!

Kanotpaddling för hela slanten

HAHA, det åker omkring en golfvagn på min gräsmatta.. Blev helt chockad när jag såg den!

I alla fall, idag har jag, Linnéa och Elin paddlat kanot vid Stättared! Det var ett äventyr må jag säga.
Linnéa, som sommarjobbade där i 3 veckor, sa sig veta vart vi skulle, och iväg gick vi. Dock helt fel, så efter att vi gått i en helt timme mitt ute i skogen, både fram och tillbaka och ringt flera gånger och frågat vart vi ska så kom vi rätt. Vi testade först att paddla litegrann för att se om det var någon risk att vi skulle välta, men det verkade inte vara det så vi tog med oss våran packning och gav oss ut på sjön!

Det var väl inte superkul att paddla så vi la oss till rätta på några klippor ganska fort. Eftersom vi var helt ensamma så badade vi både näck, solade topless och någon solade till och med helt naken ett tag, haha.







Charmerande former, kanske?

Nu drar jag och mina nya kjol, och Linnéa såklart, snart till Lotta på Liseberg! Det blir perfekt. Min snygga lampa jag tog hem från mormor får dock stanna hemma, haha.
Eller, det kanske hade varit något? Släpa med sig den till Liseberg och ba: Men snart blir det faktiskt mörkt...
Nej, tror inte det! Bye m8s!


I did it

OKEJ, nu var det gjort! Beställde precis hem en Ipodhögtalare. 1059 spänn gick det på, med frakt och allt, jag är nöjd.
Det var jävligt krångligt i och för sig, haha. Vi satt här framför datorn, jag, mamma, Runo och mormor och alla såg lika förbryllade ut. Såg förresten nu att mamma glömde sin digipass här, om jag ska logga in och sno lite pengar? Ah, eller så gör jag inte det.

Lite senare, efter jag käkat, ska jag ta mig ner till LP och så ska vi in på Lotta på Liseberg! Imorgon ska vi paddla kanot, på onsdag blir det förhoppningsvis lite grill i Frillesås och på torsdag ska jag äntligen träffa Karin! Sen är det fredag och då är det bara en vecka kvar tills vi ska dra till Varberg, så nice va. Något som är lite tragiskt är att sommarlovet i princip snart är slut, men konstigt nog är jag ganska nöjd med det. Det får gärna vara lite fina sommardagar och kanske en fest eller två till, men annars är jag väldigt redo för höst, på något konstigt sätt..

Låg och tänkte lite igår, och när jag fyller år, då ska jag bannemig ha maskerad. Fatta va kul!? Jag har inte haft något när jag fyllt år på väldigt många år nu så det ska jag nog kunna övertala mamma till, hehe.

Var och hämtade ut min lön förut idag också. Femtusentvåhundratjugo kronor. Fasen va nice. Mitt liv äger. Jag äget. Ciao!

Galen lördag


MästergrillarN'

En snygging

Snygg, söt, sexig, sökande, singel






LOL

Värt att vi sekunden efter välte ett glas rött vin över min vita klänning. Vi skrek, slängde den på golvet och hällde allt salt vi hade på den. Lite tvättmedel åkte på också och sedan in i duschen med den, haha. Cyklade hem i bh, cykelbyxor och Niclas jacka och slängde den i tvätten strax efter det. Ultimata party-outfiten må jag säga.

Intelligent Emil..

Emil: Har du fått kärringstopp i fart någon gång?

Roligare får man nog leta efter...


VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA

,

Typiskt mig, oja

Bröt ihop lite förut, sen tog jag mitt pick och pack och gick ner till stranden. Där låg jag på en klippa, all alone och sjöng högt för mig själv samtidigt som jag inte ens orkade ta på mig min bikiniöverdel så jag solade topless.

- Jaha, vad var det med det då? tänker ni. Hon var ju all alone?
Jo, jag var all alone, för sedan kom det en hel familj och två killar/män i typ 20 + åldern, och där låg jag och sjöng och solade topless.... Så himla typsikt mig.



Här är min kompis som hängde med mig ett bra tag. En gång blev han riktigt närgången, men annars höll han sig på avstånd. Hans fjädrar verkade ha sett lite bättre dagar så jag tyckte nästan lite synd om honom...

Om ni undrar, så har jag namnsdag idag, så grattis till mig och alla andra som blivit döpta (eller inte) till Emma!

Igenkänd på Subway..........

Simon & co. åkte ut igår, i regn, mot ett lag jätteduktiga norrmän. Inte mycket att göra åt. Så, i och med deras förlust är alla Åsa-lag ute, haha. Så kort blev Gothia i år. Jaja, det var ganska skönt ändå. Igår såg jag 6 matcher, så det blir ganska slitsamt i längden liksom. Särskilt om det är nagelbitare så att man i princip går upp i atomer vid varje match.

Nu ringde dom och frågade om jag kunde jobba mellan 17 och 21 idag. Jag sa ja, borde jag det? Ville jag det egentligen? Jag vet inte. Jag vet bara att efter antingen denna eller nästa vecka så ska jag inte jobba mer på sommarlovet. That's it. Dom får fan sparka mig om dom vill, men jag tänker inte jobba mer.


Vi köpte mat på Suway, och Emil hade riktigt svårt att hålla sig ifrån sin macka påväg till matchen. Det var tredje gången jag åt där denna veckan, hon som gjorde mackorna kände igen mig... Man vet att det gått för långt när man blir igenkänd på Subway


Fråga mig inte vad jag gör..


Jag och min dejt!
Ah, eller så är det Jesper. Vi fikade på Condeco innan Simons match, satt och kollade på folk osv.

Gothia is in the town

Jo, såhär ligger det till: Jag tänkte ta fetaste sovmorgonen imorgon och bara sova tills jag helt enkelt vaknade av mig själv, men så ville jag så gärna kolla på P18 och F17 imorgon så det fick visst bli att ställa klockan på åtta ändå..

Om jag hittills inte hade gjort så mycket i sommar har mitt hektiska liv i alla fall börjat nu. Jag har saker planerade i stort sett varenda dag.

Lite bilder från det senaste också:


Åkte till Anders med nybakade kakor!

Försökte få med Linnéa på bild..

Misslyckades igen och gav upp..

Min bror har köpt en vuvuzela (?). Såg förresten nu att Simon pekar fuck you till någon (troligtvis Runo) i kanten av bilden, haha!

Båda mina kusiner är vidare i Gothia med så får väl försöka hinna med att kolla på dom imorgon också.  Bloggen blir lidande känner jag, men vem bryr sig egentligen? Ciao!

Lite mer i förbifarten sådär

Drar väl och kollar på Simon och jobbar sen då!



En gång var jag och Nisse ganska små..




Lite i förbifarten sådär

Hej bloggen! Mitt liv äger nog ändå. Nu ska jag gå och lägga mig i min säng, sova med en tshirt på och utsläppt hår eftersom jag inte har någon dum pojkvän som klagar på att han får det i ögonen/ansiktet/munnen osv! Godnatt

Så blir du rik

Du tackar ja när chefen ringer stup i kvarten och försöker packa på dig massa tider.

Uäh, jag är inte taggad alls egentligen. Men det är på eftermiddagen/kvällen så jag får väl stå ut, hinner väl se någon match som Simon och dom spelar, förhoppningsvis..

Annars ska jag strax sticka ner till bussen, ska in och käka lunch (jag och Linnéa åt precis frukost i och för sig...) hos Elin på Storgatan 1. Sedan hänger vi på Kungsmässan en stund innan det är dags för mig att kila till jobbet. Jag kommer aldrig ha något sommarlov känns det som. Jaja, pengar, pengar, pengar. Ganska värt ändå.


Jag vet att jag alltid är så himla snygg, kan inte hjälpa det

Lars Winnerbäck
















Off to Anders!


Just nu är jag en lycklig människa. Imor...

Just nu är jag en lycklig människa. Imorgon är jag inte lika lycklig, men det kan jag leva med. En lycklig dag räcker gott och väl, om den är såhär lycklig. Bilder osv kommer en annan dag, jag ska inte säga när för då kommer jag ljuga, hehe. Snart hemma, godnatt darlings!


LYCKLIG TJEJ

Ehehe, snaaaaaaaaart sitter jag på bussen in till Lasse, lycka!

Så kan det gå..

Klippte lite sidecut sådär!





Sjöng och tog kort samtidigt.. Load up your bullet, shoot me through the head



Såg sur ut

Ah, eller så gjorde Julia bara tre flätor i mitt hår igår, hehe. Nu ska jag till mormor och kolla om det är något jag vill ha där innan hon säljer stället, sedan blir det stranden en stund med Linnéa och efter det Lars Winnerbäck med Jessika, jag döööör så bra.

15 juli

Efter otaliga svängar på stan med Linnéa, Annie, Elin och Alina så fick jag med mig ett armband hem. Letade ihjäl mig efter ett par svarta cykelbyxor men det verkar vara ganska slut överallt. Får väl klippa av mina gamla tights och göra dom till ett par.. Annars har jag ju alltid ett par vita, bättre än inget!

Övningskörde hem till Elin och när vi var nästan framme så öppnade sig himlen, bokstavligt talat. Det bara öste ner och jag frågade mamma ganska desperat om vindrutetorkarna inte kunde veva fortare för jag såg verkligen ingenting. Kröp verkligen fram på vägen och trodde jag skulle dö där ett tag, fy vad hemskt det var. Ska aldrig mer köra bil när det regnar, haha. Eller okej, krydd kanske, men det var inte kul.

Imorgon är det Lars Winnerbäck och jag är så gott som lycklig. Allvarligt, jag kommer vara fullkomligt överlycklig imorgon. Det spelar ingen roll om jag inte ser ett piss eller om jag har stått upp i flera år, det kommer ändå vara bäst.




Gröngöling, hehe

Värt att jag för första gången gick till banken för att ta ut min lön (!) och så hade jag glömt kolla utbetalningsdatum som tydligen var imorgon, så därifrån gick jag, utan pengar..
Så kan det gå!

Jobbade idag, det var ändå rätt nice. Typ inget folk, och jag har börjat få kläm på PLU-koderna.

Förresten läste jag ut en till bok igår. Det var nog den hemskaste boken jag läst, någonsin. Jag låg och storgrät de 60 sista sidorna, helt seriöst. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna somna.

Dödscellen hette den, skriven av John Grisham. Det är min pappas gamla bok från typ 93 eller något. Jag bara tog den för att den inte var en halvmeter tjock men fastnade ganska snabbt.

Själva boken handlade om en man som hette Sam. Han satt i Dödslängan, och hans uppskov hade precis avslagits och han hade en månad kvar att leva innan han skulle avrättas.
Så kommer det en ung advokat, som vet om att Sam är hans farfar och vill företräda honom. Ganska snart fattar Sam att det är hans sonson och dom genomlever tillsammans den sista månaden av hans liv. De skickar in yrkanden efter yrkanden men alla får avslag.

Deras familjehistoria var den mörkaste du kan tänka dig, och hela boken slutar med att Sam gasas ihjäl. Jag vet att man inte ska berätta slutet osv, men tror inte att någon som läser min blogg kommer läsa denna boken. Och om det mot all förmodan skulle vara det så är dom ju i alla fall väl förberedda på vad som kommer hända. Jag trodde hela tiden att han skulle överleva, men tillslut så gasades den gamle mannen ihjäl ändå, och det gjorde så ont i mig. Jag vet inte varför, men böcker blir så levande när jag läser dom. Jag bokstavligt talat är personerna i böckerna, deras sorg är min sorg, deras glädje är min glädje. Framför allt jämför jag så fruktansvärt mycket, och jag reflekterar.
Hur hade det varit om jag hade vetat att min pappa skulle dö? Skulle det varit värre? Skulle jag vetat vad jag skulle säga för sista ord? Vad tänker man om man vet att man ska dö? Hur kan man känna så för en människa man känt i en månad? Är släktbanden så starka? Kan man älska en människa hänsynslöst bara för att man är av samma kött och blod? Är blodsbanden verkligen starkast?

Gud, jag trodde att jag skulle både tänka och gråta ihjäl mig.

Imorgon är det i alla fall dags att träffa Linnéa, Elin, Annie och Elins kusin, det blir trevligt! Ska förresten försöka att inte läsa några mer hemska böcker..
Godnatt!


Home again!

Meningen var väl egentligen att vi skulle komma hem idag-kväll, men eftersom det regnade hela dagen igår, i princip, och både Emil och Simon var förjävla jobbiga (påminn mig om att jag aldrig ska sova med dom två i ett rum igen) så vi åkte helt enkelt hem.

Vi åkte i alla fall upp till Bovallstrand i måndags och la oss på stranden, eller klipporna egentligen, bredvid ett hopptorn, men det var ganska molnigt emellanåt och blåste så det var väl inte super kul kanske. Sedan åkte vi vidare till Smögen där vi fixade någonstans att bo och sedan gick vi runt på bryggan. Pank som man är försökte man att inte kolla i för mycket affärer, hehe. Vi träffade Krantz och satt på deras båt ett tag med.

Och fan, det gjorde verkligen ont ibland. Som jag älskade det där livet va. Helt galet. Det påminner mig om så himla mycket också. Näe, när jag blir stor ska jag ha en båt. En stor båt.


Killen tror han är biff


Mamma fick ta det stora steget, hehe.


Men Emil var inte långt efter..


Helt normala..






Näe, nu får det räcka! Ciao sålänge

Lägesrapport

Okaj, såhär ligger det till:

- Spanien vann VM
- Jag åker till Bohuslän imorgon, kanske får med mig en dator och lite internet, annars hörs vi när jag kommer hem.
- Fjärilar och myggor försöker komma in genom mitt stängda fönster, det känns bra
- Nu ska jag sova

Godnatt!

Tråkmånsafton kanske?

Hallå eller! Bad update, i know. Har väl ingen ursäkt mer än att jag jobbar för tillfället och humöret är i botten ungefär.

(Det kryper en myra på mitt fönster, ska döda den nu tror jag.. Eller okej, jag slänger ut den genom fönstret istället, hehe.)

Om en halvtimme cyklar jag ner till bussen. Ska väl ändå bli rätt gött att jobba idag när det är sånt här väder. Typ tusen grader så det kliar i hela kroppen, disigt och blåsigt. Ikväll är det VM-finalen och jag känner på mig att den kommer att vara oslagbart tråkig.
Måndag åker jag med la familia till Bohuslän någonstans och bor på vandrarhem en natt eller två, helt okej!
Fredag är det Lars Winnerbäck med Jessika, hur bra som helst kommer det bli. (Det flyger runt en fluga framför ögonen på mig, jag vill bara ha ihjäl den, okej)
Lördag jobbar jag igen och måndagen därefter också. Skönt med lite planer kanske, men det hade ju vart gött med lite roligt att göra kanske?

Usch vad jag klagar.. Ska ju faktiskt på cykelsemester till Varberg med mina tjejer lite senare!

Näe, nu har jag faktiskt inget mer tråkigt att säga, så avslutar väl där. Vi hörs säker ikväll. Ciao!

Kill me - okej, lite krydd, men nästan

Tänkte bara meddela att idag sög. Men imorgon jobbar jag bara 14.00 - 18.30, så jag får väl överleva kanske. Hinner ligga på altanen lite innan jag måste åka.

Snart, jag lovar, snart kommer det.
Snart faller allt samman,
snart bryter jag ihop,
snart.
Vänta lite till bara, lite till.

Linn funderar, stort.

Jag vet att jag skrev förut att jag gått och funderat på en sak.

Jag har gått klart mitt första år på gymnasiet (Ja, det tog mig till nu att inse det). Jag har gjort ett av tre år. En tredjedel.
Under den tredjedelen känns det som att jag har lärt mig så mycket som det går, på alla plan. Inte bara hur man räknar tredjegradsekvationer och hur tarmtång fortplantar sig, utan också vem jag är, vad jag tycker om och vad jag vill.

Jag har hittat mig själv, jag vet vem jag är, jag kan stå på mig och säga vad jag tycker och tänker, jag vet vad jag vill och framförallt har jag utvecklats så mycket som människa.
Förut vad jag väl lite halvblyg, gjorde inte för mycket väsen av mig, tog inga initiativ, gjorde vad som förväntades och inte mer.

Vad har jag gjort hittills då? Jo, jag har två jobb. Eller, ett som jag avslutat. Jag går och pratar med kuratorn. Ja, det var ett stort steg för mig. Jag ringde ett samtal till Niklas på Coop, jag gick dit och träffade honom, var på "intervju" igen. Det är stort för mig, riktigt stort.

Jag vet vilka som är mina riktiga vänner. Mina vänner är dom som ger mig något, som utvecklar mig som person, som jag vill ge något tillbaka till. Jag väljer bort dom som gör mig illa, som får mig att må dåligt.
Jag har haft ett riktigt förhållande, som jag är stolt över, men som tyvärr är över nu. Något som jag fortfarande brottas lite med. Tror att jag har kommit fram till att jag mest saknar någon, någon som ligger bredvid, någon som behöver mig och som tycker att jag är den finaste i världen.

Mitt förhållande har även utvecklat mig otroligt mycket som person. Jag kan se på mig själv med nya ögon, känna att jag tycker om mig själv och min kropp. Jag trivs med mig själv, är stolt över mig själv. Jag kan tycka att jag är snygg, söt och allt det där. Att veta att någon annan tycker det innest inne hjälper en att tycka det själv. För hur ska man kunna älska någon annan om man inte älskar sig själv?

Jag har brottats med så mycket känslor gentemot skolarbetet. Jag är inte bäst längre, och det svider. Jag vet att det låter löjligt, men det är så det känns, för mig, på riktigt. Men det blir bättre. Jag fick 3 VG och resten MVG som betyg nu till sommarn. Det är hur bra som helst, men förut såg jag bara på det som var "dåligt".

Jag har gått och våndats nu inför helgen (imorgon och på söndag) när jag ska jobba. Jag vill inte sitta och göra fel, inte veta, få fråga, skämmas. Men jag vet att det egentligen inte är så. Ingen kan allt från början, om man vill veta något måste man fråga. Men det bär emot, det gör verkligen det. Jag ser bara på de få misstagen jag gör och inte på allt det bra. Men det ska jag ändra på, nu, med en gång. Jag ska gå till jobbet imorgon, tjäna pengar och ha roligt, lära mig saker, och utvecklas mer.

Jag har börjat få mitt studiebidrag, jag har hand om mina egna pengar, märker hur mycket som går och hur svårt det kan vara att hålla i dom. Jag tjänar egna pengar och sparar till det jag vill köpa. Det har också utvecklat mig, lärt mig något.

Från och med nu är det mitt mål, med allt. Att utvecklas som person. Att hitta mig själv, den jag är. Och jag vet att jag är på god väg redan, jag känner det, i magen.


are you leaving home?

Efter en dag på stranden, eller mer exakt en ö, så är jag nu redo för ett släktkalas!
Som vanligt när våran släkt ses är det antingen succé eller katastrof, och då överdriver jag inte.

Imorgon är det jobb, och jag har nästan tänkt bort min ångest. Nästan.
Hade ett långt inlägg på g förut, ett tänkvärt sådant faktiskt, men det får jag nog återkomma med i så fall för nu ska jag ta ett camkort på hur jag ser ut och slänga in lite andra bilder!

Ciao mates!




Vårdat språk hemma hos familjen Wollbrant

Runo: Men det har jag lärt mig på kurs!
Mamma: Du kan ta dina jävla kurser och köra upp dom i röven!!!

I've decided

Jo, nu har jag bestämt mig. Bara så ni vet.
Men mest så jag vet.
Och nu behöver inte veta vad,
bara jag vet.


Godnatt!

Tarzan - En genial film

En av mina favoritfilmer när jag var liten var Tarzan. Det finns inte många filmer som slår den musiken som finns med i den filmen, Phil Collins är ett fullkomligt geni.
Fick ett ryck och satte mig och kollade på den idag, efter att ha rotat fram våran gamla VHS-film ur förrådet. Något som fascinerar mig med gamla disneyfilmer är att dom aldrig går ur tiden. Det går alltid att se den och budskapet försvinner liksom aldrig. Dom fungerar utomordentligt till små barn men också till lite äldre och till och med vuxna. Det finns skämt som man inte förstår förrän nu.

Tantor säger en gång i filmen att "jag är färdig med dig och din känslomässiga förstoppning" till Tuffs. Ofta man förstod det då liksom? Förresten trodde jag alltid att Tuffs var en kille, jag la aldrig märke till det dom sa i början när man får reda på att hon är en tjej, haha.

Som sagt, Tarzan är, och kommer nog alltid att vara, en av mina absoluta favoritfilmer. Historien, budskapet, allting är så himla klockrent, och framförallt det som jag fastnat för: musiken. Musiken i en film kan verkligen göra hela filmen för mig.

En annan sak jag satt och funderade på var att ju äldre man blir, desto mer har man att jämföra och associera med och alltså mycket mer att bli berörd av. Jag gråter mycket till film, det gör jag. Jag gjorde det aldrig när jag var liten, för då hade man inte upplevt någonting som man kunde jämföra med. Men nu, så fort någon dör i en film forsar mina tårar, så fort någon saknar någon mycket känner jag hur det rinner ner för kinderna. Det är inget jag skäms över, men jag kan verkligen inte styra det. En gång satt vi hela klassen, 60 pers, i en liten sal och såg på en film som jag bara inte kunde hålla tårarna borta från, det kändes inte helt okej måste jag nog erkänna, haha.

Nog babblat, kände att det blev ett jätteinlägg nu! Det får väl kompensera mina andra inlägg som jag skrivit på sistone som ingen förstår något av ändå, haha.
Ciao!


Vill inte mer

Nej, nu vill jag inte mer. Ångest. Ska förlora mig i en bok igen. Böcker räddar mig, och Kent. Älskar fan Kent. Läste en hel bok igår igen.

Vädret är skit hela veckan, bli asfint till helgen när jag ska jobba. Jag vill inte ens jobba. Jag har aldrig velat jobba. "Ta hand om ditt jobb nu Linn!" Hallå? Var det någon som frågade mig om jag ville ha ett jobb? Klart som fan att det är skitbra, men just nu vill jag verkligen inte. Tänk så bara bryter jag ihop där i kassan? Börjar gråta inför en kund? Hur kul hade det varit? Nej, precis. Men det är så jag känner. Det brister när som helst. Jag går på nålar. Magen gör uppror.

Missar VM-finalen gör jag säkert också. Jävla skit.

Jag stal något du ändå ville ge mig,
försökte älska det jag tog.
Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog.
Och jag stal något du var beredd att ge mig.
Du förlät mig
jag kunde inte se dig
i ögonen, förlåt älskling
jag gör det snart igen.

Puyols match

Undra om jag ändå inte blev besviken?

Tyskland åkte ut, mot Spanien, 1-0, Puyol. Den mannen alltså, jag är så fruktansvärt imponerad. Han är inte lång, ändå tar han allt i luftrummet. Hans hår som är överallt och ingenstans som borde störa honom totalt. Hans förmåga att offra sig totalt. Skoningslös i närkamperna, men aldrig ful. En äkta fotbollsspelare helt enkelt.

Så mycket som han tar och hat tagit på huvudet borde han inte ha några hjärnceller alls kvar..


Äntligen någon som inser min storhet!


Prata i nattmössan?

I morse när jag gick upp så ringde Simons klocka. Jag gick in i hans rum.

Linn: Varför ringer din klocka, ska du gå upp?
Simon: Jag ska till tandläkaren.
Linn: Jaha, okej..
Går iväg

30 min senare
Linn: När hade du tid hos tandläkaren?
Simon: Jag har ingen tid, jag går dit när jag vill.
Linn: (Börjar misstänka att han inte vet vad han säger) Jaha, men varför ställde du din klocka då?
Simon: Den ringer en timme efter det har ringt.
Linn: Mhm, jo, okej. Tröttnar på allt babbel och går.

Berättade det här för honom för en stund sedan, hans min var oslagbar!

Bra start på dagen!

Godmorgon alla slöa!

Tror att jag ska börja varje dag såhär, man blir så himla pigg! Jag gick upp vid halv nio, åt frukost, gjorde i ordning mig, sedan snörade jag på mig skorna och tog mig en springtur. När jag kom hem, helt slut, ungefär 40 min senare, tog jag en handduk och mina badkläder och cyklade ner och badade. Helt underbart.

Jag kom hem, läste tidningen, hoppade in i dsuchen och nu ska jag underhålla min bror på alla sätt jag kan så att han inte sätter sig vid datorn.. Wish me luck!


Favorit i repris, älskar er ♥

I can do it


NYTT!

Åh, man ser min shortsbränna så galet tydligt på denna bilden va, haha. Här är i alla fall mitt linne jag köpte igår!




Här är klänningen jag sprang på idag! Älskar denna bilden, synd bara att fokusen tog lite semester sådär..



fortsätt simma, fortsätt simma

Varför tvivlar jag ens på mina egna känslor?
Varför tror jag att jag försöker lura mig själv?
Varför tillåter jag mig inte att vara glad?
Varför litar jag inte på mina känslor?
Varför tror jag att dom ljuger,
att dom bedrar mig,
att dom inte vill se mig lycklig?

Jag behöver gråta,
länge och mycket.
Mot en axel.

Men jag vill inte.

Min läshastighet = ljusets hastighet?

Fan, ännu en bok utläst. Jag kommer inte ha något kvar alls sedan ju.
Denna boken tog i alla fall mer än en dag. Det kanske tog två att läsa ut den när jag tänker efter..

Knäppte lite bilder också, vet inte riktigt var den inspirationen kom ifrån, anyway. Ska lägga in dom och kolla på/redigera dom lite!

Puss sålänge!

Att mobba folk med kryckor är svårslaget

Mamma: Men Simon, om du börjar hoppa ner till Godisaffären nu så är du hemma lagom till matchen sen!
Simon: Tack mamma, kul...

(Simon har skadat foten och hoppar på kryckor, nu är klockan 13:16 och matchen börjar 20.30)

Bad update, i know

Okej, min uppdatering är väl inget att hurra för direkt för tillfället.
Helt enkelt är det så att jag har annat för mig!

Igår var jag på stan med Linnéa, köpte bara ett linne för 50-lappen. Däremot sprang jag på en jättesöt klänning idag på rea för 300 kr som jag köpte, vet inte riktigt vad som hände där, för så billigt var det ju inte. Men det var en sån där sak som man bara går in, köper, och går ut igen. Lär bli använd!

Drog ihop till lite grill igår också, här i Åsa. Hade kameran med mig men knäppte inte ett enda kort då jag för tillfället var något av ett känslomässigt vrak och hade fullt sjå med att inte börja gråta stup ikvarten. Det var, trots omständigheterna, väldigt trevligt så jag ångrar mig inte alls! Bara lite kanske..

Nu skiner faktiskt solen här hemma hos mig så jag kanske ska ta mig ut med en bok i handen och lite musik?

Ciao!

Trött, oja

Äh, fan. Nu går jag och lägger mig.

Jag och Linnéa ska ut och springa imorgonbitti och sedan drar vi till stan, jag ska shoppa! Lär inte bli mycket uppdaterande eftersom vi planerat lite grill och så här sedan. Godnatt!

Lite halv-djupt sådär

Jag är så trött på det här, okej?
Lägg ner bara, ge upp eller nått.
Det finns fler än du i ditt liv.
Fler än ni som tar skada.

Det är på fler än dina kinder som tårarna rinner.
Det är inte bara ditt hjärta som gör ont.

För det gör ont,
jag orkar bara inte erkänna det,
just nu.

Vi stänger dörren och tar det en annan dag,
även om jag vet att det egentligen är förbjudet.
Jag gör som jag vill,
trots att det inte är bra.

Jag vet, jag vet, jag vet.
Men jag vill inte just nu.

Jag sköter verkligen om min älskling..

Oja, det gör jag. Kom på att jag inte synkat honom med datorn på typ hela detta året.. Bra där. Dessutom så hade både Runo och Linnéa installerat någon ny uppdatering så att man kan välja bakgrund själv, hur nice?

Vaknade i alla fall halv elva idag, hur underbart som helst. Vädret är lite sisådär, men det är okej med mig. Mina eksem behöver vila lite. Frukost nu är det tänkt. Ciao sålänge!


Jag upptäckte att mitt hår har blivit jättelångt!?


Kunde inte hålla mig borta från den obligatoriska pose-bilden..

Sport berör

Tro det eller ej, men början på mina dreads är borta! Efter X antal liter balsam och ett tålamod som kallas duga fick jag äntligen ut det.

Satt och kollade på kvartsfinalen mellan Paraguay och Spanien nyss med. Det var en stackare i Paraguay som missade en straff så nu efter matchen var han helt förstörd. Inte lite ledsen bara, utan verkligen helt förstörd. Han grät som ett litet barn, stackarn.

Det är lite det som är så häftigt med sport egentligen, att människor visar så himla mycket känslor. Vuxna män och kvinnor skriker och gråter av både glädje, frustration och sorg. Dom kämpar och tar i så att dom nästan spyr, och allt för att en liten rund boll ska gå emellan två stolpar. Ganska löjligt, om man tänker på det. Men ändå fascinerande.



En pudding som fick alldeles för lite speltid i Spanien är i alla fall den här killen, Fabregas. Om dom ska vinna mot Tyskland krävs det nog att han är med..

LE LOVE










Kvällen kan sammafattas såhär:
Grill, mat i överflöd, bad, musik, skönaste människorna, volleyboll. LOVE

Förresten är mina bilder alltid dom mest charmerande, men jag måste vara den som är snyggast här på min blogg!

Hår-dilemma och tropisk värme

Fan va alla klagar på värmen! Är det inte det här vi har längtat efter? Suktat efter alla snöiga dagar i typ mars? Jo, precis! Så sluta klaga då! Inte ens jag klagar, som har soleksem, hallå?
Fick lite på ryggen idag och känner till och från på mina händer och fötter, men annars klarar jag mig prima. På med en tröja bara så löser det sig.

(Värst vad positiv jag blev då, vad hände där liksom?)

Mitt sjögräs-hår ni vet? Det är fortfarande kvar... Har inte hittat ett lämpligt tillfälle än att byta ut det. Har gått med det hela dagen och även badat med det två gånger. Kanske inte det smartaste.. Nu är i alla fall den stora frågan ifall jag ska försöka reda ut det innan jag duschar eller efter när jag haft 3 ton balsam i?


Jag tror att jag har fattat grejen med att håret blir som dreads om man inte borstar det...


Volymen är i och för sig inte helt fel..

Fast jag kan klara mig utan detta...

Synd Simon

Simon: Jag hatar facebook...
Linn: Det är asnice!
Simon: Jag har ju inga vänner heller..

Varför flyttades han upp en klass? Jo, för han hade inga vänner! Jag tror jag börjar känna igen det där mer och mer..

Godmorgon!

Det känns bra att när man för första gången på Gud vet när har sovmorgon, då vaknar man klockan nio och kan inte somna om..

Förresten, jag hittade lite sjögräs igår på smarholmen så jag bytte ut mitt hår mot det:



Jordgubbar, en bra bok, havet - SOMMAR

Hej bloggen! Igår förlorade jag mig i en bok, det var verkligen skönt. Jag läste bort lite mer än två timmar innan jag övningskörde upp till mormor där vi åt jordgubbar och klippte gräset.
Om det är något som är sommar och nostalgi för mig är det jordgubbar med socker och grädde. Inte vispad, utan bara ren grädde liksom. Det åt jag alltid när jag var liten, så fruktansvärt gott!

Sedan åkte jag hem, bakade muffins som barnen på dagis fick idag. Efter det var det tänkt att jag skulle komma i säng, och så blev det också, dock fastnade jag såklart i boken så jag läste helt enkelt ut den. Det är bannemig sommar när man läser en hel bok på en dag.

Som sagt var det sista dagen på jobbet idag, sjukt härligt, men ändå lite sorgligt! Man har sina favoriter och det bär lite emot att lämna dom faktiskt, haha. Vi har kramats och pussats för fullt idag, jag uppbådade mina sista krafter och nu sitter jag äntligen här hemma. Ska strax cykla ner till Åsacupen som ju startat, ska svänga förbi posten innan det också posta alla papper så att jag får mina pengar också! Ska även stå parkeringsvakt imorgon mellan 15.30 och 17.30, money money!

Kvartsfinalerna startar idag med, Holland - Brasilien spelar kl.16.00 så det ska jag hinna hem till hade jag tänkt också, haha. Gud, jag kommer stressa ihjäl mig. Imorgon, innan jag ska vara parkeringsvakt då, ska jag i alla fall ligga vid havet, bada, sola, lata mig, läsa en annan bok troligtvis, leva livet helt enkelt!

Ciao mina vänner!


Cool kille med solbrillor

Last days

Jag njuter verkligen av de sista dagarna på jobbet nu. Leker för fullt, bjuder som en galning, kör jage, läser böcker, springer runt lite mer, driver, kramas osv. Använder mina sista krafter, om man säger så, haha!

Sitter förövrigt här i köket på Runos lilla minidator som han skaffat hit av någon outgrundlig anledning.. Ett mobilt bredband har vi till den också så det kommer jag nog inte låna lite då och då, hehe. Grymt ju!

Annars tänkte jag gå ut och lägga mig i solen en stund efter jag och mamma har ätit pannkakor. Baka kakor till alla ska jag göra sedan också, fast det får nog bli senare.

Det var nog alles för tillfället! Ciao

RSS 2.0