Förlamad

Ni vet den där känslan man har när man vaknar på morgonen efter ett riktigt hårt träningspass och varenda kroppsdel känns blytung och man har liksom inte orken att varken flytta eller lyfta den? Så kände jag mig förut. Så jag la mig i soffan och somnade. Normalt. Sov nästan 12 timmar i natt, gick ut och tvättade två bilar och en båt, och somnade igen. Typ så funkar jag när jag slappnar av. Då blir jag helt uttömd på alla krafter och jag känner mig som världens minsta och mest orkeslösa människa.

Jag tog mig i alla fall ur min dvala och fortsatte lite med båten, men nu har jag gett upp, tagit en dusch, hoppat i min nya byxdress (!) och ätit en god middag bestående av grillad fläskfilé, potatis, sås och sallad. Vet att ni är avis.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska byta om eller inte, och sedan ska jag slänga ner Emil till Frillesås, ta med Simon till gymmet och sedan åka till bästa Jensis.

Frågan är hur varmt man ska klä sig. Jaja, det löser sig. Nu måste jag stänga ner datorn, för insåg att jag behöver ha med mig den. PA-work imorgon. Nu jävlar ska vi bli klara!!

Puss!



Söndag, igen

Hej!

Satt och kollade schemat. Nästa vecka går jag i skolan i 3 dagar, vilket innebär 3 lektioner, plus PA. Sen är vi på Rhodos (!!!!), och veckan efter det går vi 2 dagar, vilket innebär 5 lektioner plus PA. Sen är det bal, så veckan efter det går vi 3 dagar igen. Sen är det en hel vecka, en dag, och sen är det studenten?! Jag har alltså 16 skoldagar kvar? HERRE GUD.

Känner att det här är det enda jag tjatar om, men det är också det enda som finns i mitt huvud. Och min nya stora säng. Älskar den. Emil sov här inatt. Vaknade mitt i natten av att han lagt sig på tvären och använde mitt ben som huvudkudde. Min lille gos.

Nu tror jag förövrigt att det slutat regna, så jag ska ta mig uppåt, äta lite frukost och sedan ut och tvätta båt och bilar. Satan va roligt.......

På återseende!


RHODOS



Alla bilder från my beloved we heart it

iPhone x6


Storstädade och var glad för att det var sol och jeans-jacka-väder!

Grät av glädje när Chealsea slog ut Barca och hängde med bästi.

Är såå lycklig över att jag har dig!! ♥

Nämen, hej!

Hej! Känns som att mitt liv går i 180 just för tillfället, men det är helt okej.

Detta har jag kvar i skolan innan studenten: bildredovisning, svenskatal, PA-boken, historiaprov. Sen är det slut!!

Igår så kom mammas nya säng, vilket betyder att jag numera har en dubbelsäng. Det blev kalasbra i mitt rum och inte alls så trångt som jag trodde det skulle bli. Är så himla nöjd. Jag och Jens var helt exalterade igår när vi gick och lade oss och kunde ligga på en armlängds avstånd, haha. Vaknade för övrigt i natt av att han höll på och dillade massa skit om Plancks konstant. Jag fattade ingenting och det hela slutade med att jag klappade till honom om vände mig om, tror jag, haha.

Det går framåt med Au Pair-grejerna. Jag och LP listade massa frågor igår som jag ska sätta mig och knåpa ihop till ett mail idag hade jag tänkt.

9 DAGAR KVAR TILL RHODOS!!! Dör så mycket jag längtar.....

Livet leker just nu alltså. Allt som egentligen fattas är... och så bytte jag sida och glömde helt av vad jag skulle avsluta meningen med. Det är nog inget som fattas då helt enkelt.

Har världens finaste pojkvän också.

Puss!

iPhone x6


Kärlek, i två olika former.

Mat, både oätbart och ätbart.

Nymålat och en tjurig bebis!

6 januari, 2012

En dag i januari, närmare bestämt den 6, så sov jag bort halva dagen, klädde på mig alldeles för lite kläder, och kastade mig på cykeln för att hinna fota solnedgången med Tilda. Klockan var typ fem, himlen brann och det var helt magiskt vackert.





Att älska tills hjärtat spricker

Jag har en hel, icke schemabrytande, vecka kvar till studenten. Förstår ni hur sjukt det här är? Makalöst!!

Tänker ofta på hur mycket jag utvecklats under dom här tre åren. Vem jag var när jag kom till gymnasiet, och vem jag är nu. Skillnaden är milsvid. Hur mycket jag vuxit, och lärt mig, om både andra gradens differentialekvationer och mig själv.

Jag har lärt mig att säga nej, att ta reda på vad jag mår bra av, att vara lite mer självisk, utan att för den skull tappa empatin och medkänslan för andra människor. Jag har helt enkelt lärt mig att ta hand om mig själv, inifrån och ut. Och jag har så många att tacka för det.

Sitter ibland och tänker på alla fina människor jag omger mig med, och helt plötsligt blir jag alldeles gråtfärdig för att dom gör mig så lycklig. Jag tänker på min fina, fina familj. Min, något splittrade och trasiga, men starka och vackra familj. Jag tänker på mina klasskompisar, och att det inte finns någon på hela jorden som får mig att skratta så som dom. Jag tänker på min bästa vän Linnéa, och på hur mycket jag kommer sakna henne och hennes galna upptåg när jag åker iväg, och på hur jag utan tvekan vet att hon väntar här hemma på mig när jag kommer hem och att allting då kommer vara precis som vanligt. Jag tänker på Jens, min fina, fina Jens, som behandlar mig på ett sätt som ingen annan gjort förut, som ser på mig som ingen annan, och vars armar är dom bästa någonsin att somna i.

Jag är så tacksam, för allt jag har. På ett sätt känns det sjukt att sitta och känna såhär, som att hjärtat ska spricka av all kärlek, när så mycket har tagits ifrån mig. Men kanske är det just det som gör det möjligt för mig att känna såhär. Kanske måste något så stort tas ifrån en för att man ska kunna älska så stort.

Rättning

50 dagar till Cypern är det ju, vad kom åttan ifrån? Såg det från telefonen nu också så kan inte gå in och redigera här. Jaja.

Blev förövrigt ingen bildande film. Såg lite på dokumentären om 22 juli istället. Det finns inga ord för det där.

Godnatt!


GIF:ar och framtiden

Fick upp ordentligt med tempo under påsklovet och känner att jag inte riktigt stressat av än.. Å andra sidan kanske det är lika bra för Maj månad kommer bli så hektisk att jag kommer inte minnas vad jag heter. Och det är Maj om två veckor......

17 dagar till Rhodos.
30 dagar till NV-festen.
47 dagar till Studenten.
80 dagar till Cypern.

Och innan det ska projektarbetet göras klart (rapporten är dock nästan färdig, så skönt), fysikprov ska skrivas, 2 kemiprov, ett svenskatal ska hållas, en bilduppgift ska lämnas in, en svenskauppgift, ett historiaprov, möjligtvis ett kemikursprov, och så projektredovisningen. Och så ska NV-festen planeras, jobbet ska skötas, livet ska levas, typ.

Kommer bli så jävla roligt!!

Fick förresten ett värdfamiljsförslag idag, till Nya Zeeland. Helt plötsligt kändes allt så himla verkligt. Ångesten över att åka iväg ett helt år alltså. Men det tar vi då.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och se nått spännande och bildande på svtplay. På återseende!


AAAHH, min första GIF. Var inte så svårt, upptäckte jag. Annars är jag väldigt söt! PUSS

Hälsningar från två snygga b-rudar






Ha en bra vecka nu godingar! För det tänker jag ha.

Mitt sista påsklov

Hej!
Lovade min fina Johanna att jag skulle knåpa ihop ett inlägg här ikväll, men det kom tyvärr annat emellan, så nu blev det lite sent.

Bråkade med min mamma om en saftkanna, som ledde till både det ena och det andra och jag grät som en barnunge (som vanligt) och har därför nu jordens huvudvärk. Det är nog förresten typ enda gångerna jag får huvudvärk nu för tiden, peppar peppar ta i trä'. När jag gråter alltså.

Annars har jag haft världens mest hektiska och bästa lov. Utan tvekan. Mitt sista lov någonsin, hur sjukt?

Undrar ni vad jag gjort i veckan då? Såklart ni gör!

Måndag: PA-work, hela dagen. Tränade på kvällen.
Tisdag: Solade, jobb 12-14, letade mig fram till Mölndalsbro för att plocka upp Johannis och sedan hängde vi på Frölunda Torg i typ 5 h och letade studenklänningar osv (HITTADE MIN!!!)
Onsdag: Jobbade dagis mellan 8.30-16.00, åkte till Kungsbacka, lämnade en bok på bibblan, solade, fikade med Johan, åkte hem till Linnéa, gjorde slingor i hennes hår, åkte hem till Pontus och gosade med min man och såg på film.
Torsdag: Jobb 12-14, hem till mannen, solade lite och drack milkshake. Åkte hem. Åt. Åkte tillbaka. Såg på Sagan om Ringen, eller De Två Tornen eller vad den nu heter.
Fredag: Vaknade sent, gick ut och sprang (dog), åkte och solade, åkte till Frillesås och Beda, åt pannkakor, åkte hem, glömde äta, gjorde mig snygg(are), åkte till Daniel, drack alkohol, åkte till Trädgårn', dansade fötterna av mig, åt pizza, somnade.
Lördag: Vaknade alldeles för sent enligt pappa-Bert. Gick upp, åt monsterfrukost (<3), åkte på kalas, lekte med barn, åt, åkte hem, sov.
Söndag: PA. Hela dagen. SNART KLARA.

Bilder får ni se en annan dag. Kanske imorgon. Jag börjar 13.20 och har en lektion. Hur fint?

Måste nog sova nu innan mitt huvud dör huvudvärksdöden. Livet atm <3

Puss!

Det senaste

Shiet vad längesedan det var jag uppdaterade med lite iPhone-bilder upptäckte jag. Så, here we go.

Var och bowlade för några veckor sedan. Gick sådär. Jag köpte en cider och kom på efteråt att jag körde bil. Besviken.

Lapade sol för glatta livet. Emil tog solande till en ny nivå.

Två idioter.

Hade på mig min nya skjorta från H&M och cyklade tandem med Emil.

Hängde med mek-pojkarna och skrattade när dom gjorde gipsmasker. Läste om Inget Herrman.

Skrattade åt Hampus i hans jobb-kläder och fick tillbaka min telefon med en bild på en bok av pojkvännen. Skulle aldrig lovat att vi ska gå ut och springa tillsammans.

Var en n00b på Högskoleprovet och fick choklad av bästa. "Du gillar ju choklad och jag gillar dig, så varsågod!" Lycklig.

Hahahaha, dör på den första bilen. Favoriter på andra.

Lekte med Pontus!

Han hade fina strumpor, och jag hade lyckats ta på mig lördags-strumporna på rätt dag!

Påskafton firades hemma hos mig med världens finaste människor och avslutades i ett par varma armar.

På språng

Hej vänner!

Sitter på hudmottagningen och väntar på att få komma in och sola. Ska sedan iväg på lite jobb och efter det så väntar Frölunda torg med Johanna! Vi ska leta studentklänningar och bikini. Kan gå lite hur som helst.

Långhelgen är slut, och jag har haft världens bästa helg. I fredags var jag iväg på lite fest, somnade i världens finaste armar. I lördags hade jag världens finaste vänner hos mig och vi åt lite mat (grillat<3) och hade allmänt trevligt. I söndags hade jag världens bästa söndag där jag och min man inte gjorde så mycket mer än att spela krocket (jag vann!), bada badkar, se på film och äta.
Igår jobbade jag PA med Elin och Frida, och det börjar arta sig alltså. Känns skönt.

Bloggen prioriteras inte, som ni märker, men det är så det får vara, för jag mår tidvis så himla bra att jag bara vill sätta mig ner och gråta för att jag är så lycklig.

Nu är det snart min tur här. Puss!


Påsklov

Hej vänner, kompisar, släkt, bästisar, ovänner osv!

Förlåt att jag glömt bort er.
Det har varit ganska mycket det senaste, och är fortfarande.
Till exempel har jag gått på påsklov, fått precis G på gymnasiets kanske svåraste prov, skrivit högskoleprovet, kikat på min mans match, gått på bio, pussats, kramats, tränat, jobbat, ätit thai, blivit bjuden på pannkakor osv osv.

Var som sagt hos min första elev i tisdags. Var så nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men jag skulle nog vilja påstå att det gick bra. Jag hittade dit, och vi räknade lite matte, typ. Imorgon ska jag dit igen. Det känns bra ändå.

Planen var egentligen att vi skulle gå ut idag, men det var ingen, förutom Josefin, som var särskilt sugen så vi la ner det. Istället går vi all in imorgon och på lördag! På tal om det måste jag fixa något att äta tills imorgon tror jag? Jag ska också handla inför lördag, hämta grejer hos Linnéa, tvätta bilen, hitta något att klä på mig, åka till Kungsbacka och bara stressa lite extra för att jag tycker om det så himla mycket!!!

Mer då? Är så stressad att jag glömmer halva mitt liv mest hela tiden. Vet inte varför jag är stressad ens, men det blir väl bättre antar jag.

1 månad och 1 dag kvar till Rhodos!!!!!!!!!!!!!1 :))))))))))))))))))))))) Så kände jag för det. SÅ JÄVLA GÖTT SKA DET BLI. Sen tog vi visst studenten och sen åkte vi till Cypern och hejsanhoppsan så var jag död typ. Så fort känns det som det går.

Nu ska jag läsa en bok. Ska även äta toast till middag för att ingen orkar laga mat i det här huset, och kladdkaka till efterrätt.

Hejdå!

RSS 2.0