Årsresumé 2011

Det är väl dags att göra någon form av årssammanfattning antar jag, sista dagen på året och allt, så, here we go:

Januari

I januari var det fortarande hur mycket snö som helst. Linnéa fyllde år och tog körkort. Jag var sjuk om jag minns rätt.

Februari

I februari firade vi Elin, som hade fyllt år redan i januari. Jag åkte skidor en vecka, det var nog det kallaste jag vart med om. Mådde inget vidare, stannade hemma från backen flera dagar, varav en slutade med att jag låg och grät hela dagen efter att ha sett på Dear John. Axel åkte till Indien. Om jag minns rätt var det här jag flyttade hemifrån en stund. Kan ha vart i mars också..

Mars

Fick ett infall i mars och klippte av mig halva mitt hår. Vi höll på med ett projekt i bilden som jag älskade, men som min lärare brutaldissade. Blev plötsligt väldigt kreativ angående mina smycken, och så har vi ju resan till Sälen och NV-festen. Jag blir helt till mig av kärlek när jag kollar på bilderna. Har verkligen världens finaste vänner.

April

I april så blev det fest hemma hos mig på påsk, samma dag som jag och Axel gjorde slut. Det var en pärs. Mådde verkligen inte bra.
Vi drog årets första grill på smarholmen.

Maj


I maj konfirmerade min fina kusin sig, och sedan kom värmen och vi åkte båt. Finns inget bättre. Jag läste en del böcker också, och så var jag redigt nöjd med mitt hår.

Juni






I juni så gick min fina bror och min fina kusin ur nian. Kunde inte vart mer stolt. Vi kickade igång sommaren med studenter. Jag var på Liseberg och provåkte Atmosfear, värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag åkte mer båt och grillade massor. Hängde lite hemma hos mig med fina. Grillade hos Joss. Gick otaliga promenader med världens bästa. Firade midsommar och träffade Philip. Spenderade de flesta dagarna på min ö, solade och blev brun.

Juli




Med juli så kom min och Bennis resa till New York. Bästa. Jag fortsatte att åka båt och gick på en dålig fest på Tölögården också.

Augusti







Kom hem från USA med en iPhone, och där med glömde jag nästan bort min kamera.
Jag upptäckte i alla fall att jag överkonsumerar skor. Jag åt middag hos Lisa. Hängde med Rasmus. Firade Joss födelsedag med muffins och en vindsnurra som inte snurrade. Gjorde mitt bästa skoköp någonsin och använde mina nya från New York. Hade lite folk hemma. Posade i camen. Var jävligt förvirrad och mådde sådär.

September








I september så hängde jag på körskolan, var på utflykter med skolan, hade jävligt roligt i skolan, mjölkade det sista ur sommarn, gick i regn, var på randomfest, köpte choklad till extrapris, tog självporträtt och gick på NV-fest.

Oktober








Med oktober kom min födelsedag, en hel del fest, massa fina presenter, en bil, bowling, alfapet, Renée i peruk och en helt ny frisyr!

November



Den första november tog jag mitt efterlängtade körkort!! Då gick vi på bio och såg Tintin. Lite senare så hängde vi på Valand när Alex spelade, jag hängde på sjöarn och på Jul på Liseberg, och så bakade jag och Frida världens finaste cupcakes.

December








December har mest inneburit mat för min del. Det började fint med att vi gjorde ett pepparkakshus den 1 december (som dock har rasat nu), fortsatte med en kickass utgång med Joss och Frida, firande av Hanna, finaste förtidsjulklapparna, Annie och Amelies föreställning, lucia, storstädning av mitt rum, Annandagsbandy och nu är det bannemig snart slut.

Tror aldrig jag mått så dåligt och så bra som jag gjort i år. Det har varit en fruktansvärd och underbar bergochdalbana, och jag tror, hoppas och vill verkligen att jag är på väg åt rätt håll nu. Jag vill, ska och kommer att må bättre 2012.

Nu vill jag bara önska er som läser ett riktigt Gott Nytt År!

Letters to Juliet

Ligger nerbäddad i sängen och ser på Letters to Juliet. Den filmen får mig att inte tappa hoppet på kärleken och mänskligheten. Det finns ingen finare film.
Den får mig att vilja åka iväg, hitta mitt livs självfrände, för han finns ju där ute någonstans, och bara veta det just där och just då. Kärlek vid första ögonkastet. Den får mig att verkligen tro på att det finns någon där ute, som är ämnad just för mig, trots att jag ibland känner mig allra ensammast i världen.

Det borde göras fler sådana filmer.

Update: Nu ligger jag här, igen, med tårarna rinnandes ner för ögonen, värkande mage och hjärta, och känner allt och ingenting på samma gång. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

and i will try, to fix you










Det senaste

Hej bloggen och mina fina trogna läsare som kikar in här varje dag trots att jag uppdaterar som en kratta. Antar att det är för att ni hoppas och hoppas att jag ska ha skapat något som förändrar världen här, men icke. Inte heller denna dag ska jag bjuda er på något sådant, utan jag tänkte istället berätta för er, med hjälp av nedanstående bilder, vad jag har haft för mig det senaste.

Eller, okej. Skoja bara. Ska sluta skriva sådär. Men i alla fall.

Jag har öppnat julklappar och ätit choklad!

Jag har skrattat åt min bror som gosade in sig i Sebbes mage, och Runo i en onepiece...

Jag har skrattat ihjäl mig åt Jonas Gardells bok "Har man inget liv får man köpa ett som alla andra".


Jag har inte kunnat låta bli att le åt min miniklocka jag fick i julklapp, och varit på Annandagsbandy.

Jag har även vart på handboll, shoppat på rean, ätit thai och gosat ner mig i Linnéas soffa.

Just nu sitter jag i min säng, lyssnar på Coldplay (♥) och funderar på om jag ska ta ett bad.

Annandagen

I väntan på annandagsbandy roar vi oss med Runos julklapp!


Bildbomb - Julafton

Haha, här är då min jul i bilder. Kan inte sluta skratta åt hur bildsköna alla i min släkt är!

Det började med en sväng förbi kyrkogården!




Vi fortsatte till mormor, där Emil var lika söt som vanligt.

Och han trivdes mellan sina favoritkusiner.






Tomten kom med trisslotter till allihop! Frida gav bort sin vinstlott till Nisse och själv vann jag 25 kr!

Det gick inte så bra för Simon när vi spelade spel. När vi andra låg på 10 poäng hade han fortfarande -3.



Här kommer då x antal försök till ett bra gruppfoto. Det här är nog det bästa av dom...









Julens roligaste bild, helt klart! Skrattar så jag får ont i magen varje gång jag ser den.

Och det var denna julen. Hoppas att alla hade en jättefin dag och fick många fina paket och umgicks med sina när och kära och åt mycket mat och allt annat man ska göra på en julafton!

Hahahahahaha, dööööör


Min going



Emil: Vad är det här för nagellack?
Linn: Det är genomskinligt.
Emil: Syns det?
Linn: Vad tror du..?
Emil: Får jag testa?
Linn: Gör du så.
Emil: Åh, jag är värsta nagelmålarn!
Efter några sekunder:
Emil: Shit, jag börjar gråta!!
Linn: Haha, varför det?
Emil: Det är så starkt!

Dan före dan

Hej!

Igår var det fullt upp. Jag skjutsade Simon till Varberg och tillbaka för att sedan slänga mig på bussen, kila upp till Linnéa, träna och sedan åka på bio. Sherlock Holmes stod på schemat, och han gör en aldrig besviken. Jude Law som Dr. Watson är ju ett stort plus i kanten förstås. Så fruktansvärt snygg. Hamnade sedan i Linnéas säng och sov som ett litet barn.

En närmre titt på mina julklappar: (ignorera mina håriga ben)




Jullov!

Hej!

Klantarsel-Linn har varit i farten igen. Skulle sätta över hundra kronor till Alice, men så klart satte jag över från fel konto, så nu fanns det inga pengar på kontot att betala mitt Spotify med, igen, haha. Blir så trött på mig själv.

På tal om trött somnade jag i Johannas soffa förut. Inte helt okej det heller om jag ska vara helt ärligt. Har ingen aning om varför jag är så trött. Har väl inte sovit allt för många timmar dom senaste nätterna kanske, men verkligen inte allt för få heller..

Annars? Fick MVG i Svenska B och VG i Matte E, som jag har bestämt mig för att vara jättenöjd med!

Är lite smått förbannad på allt och alla just nu. Men jag jobbar på det. Som allt annat.

Nu ska jag gå ner och äta middag, och sedan placera mig i soffan med en stor skål popcorn och fira lovet med lite Pirates och jordens mest eftertraktade man, Mr. Depp!

Designbyte!




Sådärja! Vad tycks? Tryck F5 om du inte ser den nya.

Tisdagssysslor

Har åstadkommit följande:

Rensat, städat och hittat en fin påse!

Förflyttat min älsklingar till en annan plats, för att göra plats för andra älsklingar.

Städade undan, och satte upp en tavla jag fick i födelsedagspresent. Det tog ju bara 2 månader, som sagt.

Har även dammat överallt, ställt upp lite skor på en hylla, slängt massa saker, klickat hem två iPhoneskal för mitt presentkort på Netonnet och nu sitter jag och målar naglarna. Heja mig!

Kaoz

Vilken dag.

Kom till skolan, satt vid photoshop i två timmar, åt mat, hade fysik, skrev så gott som klart min labbrapport, och då. Då började det.
Jag skulle lägga över rapporten till Andrés dator, lade den på ett USB-minne, och vips, så var allt borta! Tjoho. Fick sitta efter lektionen och försöka få ihop något som liknande en diskussion medans var och varannat ord som kom ut ur min mun var en svordom. Mitt i allt ringer Simon och frågar när vi ska åka hem, Elin ber mig hjälpa henne med franskan, jag ska kolla mitt betyg med Renée, Emil ringer och frågar när vi kommer, har en miljon saker att bära på och ingen väska, Simon ringer igen, "när kommer du?!", kommer på att jag behöver köpa mjölk, springer till Ica, inser att det är världens kö, ska självscanna, det funkar inte, står i kö till kundtjänsten, kommer äntligen hem, ska steka pannkakor, lyckas göra typ en hel pannkaka och den blir bränd.

Nu sitter jag i alla fall efter många om och men i min säng. Har städat lite på mitt rum, försökt få lite ordning. Insett att jag behöver en skohylla. Kanske ska sätta upp min tavla jag fick i födelsedagspresent också? Det var ju bara snart 2 månader sedan..

Borde kanske damma lite när jag ändå är i farten också.

Hallå goding!


Ska gifta mig med en irländare någon dag.

iPhone x16




Att Daniel och Linus antecknar, samtidigt, tillhör inte direkt vanligheterna. Sånt måste dokumenteras.

Julklapp 1 och 2! ♥





Nämen!

Oj, hej!

Det var inte igår. Just nu sitter jag och skriker på mamma att jag inte kan ta in granen nu för att jag pluggar. Gör jag det? Nej. Borde jag det? Ja. Min fysiklabb ska vara inne imorgon, sista dagen innan lovet. Tjoho, är så lycklig. Matteprovet idag gick i alla fall helt okej, tror jag. Fjäskar förresten lite för André så får jag läsa hans labb (hoppas jag..).

Annars? Jo. I lördags var det tjejmiddag och utgång, oerhört trevligt. I söndags pluggade jag matte, såg på fotboll och Indiana Jones, och idag var jag i skolan de 40 minutrarna det tog mig att skriva matteprovet. Kul. Imorgon tänker jag sluta 12 istället för 16. Tre timmars hål känns liksom ovärt.

Kan det inte bara komma lite snö nu?

Eller någon som slår mig hårt i ansiktet och hetsar mig att skriva klart labbrapporten. Någon?

Lördagsplaner

Hej!
Sitter i skrivande stund och väntar på mor min. Vi ska styra kosan mot Varberg för lite strosande på stan, sedan drar jag mig mot Vallda och firandet av Hanna, samt utgång.

Vi hörs! Puss


crying off my face again

Hej.

Känner mig sådär väldigt tom. Magen krampar. Jag vill spy upp allt vidrigt som befinner sig där nere. Det känns som att jag brode gråta, men för vad vet jag inte.
Kanske för att jag önskar att min pappa vore här. Kanske för att jag känner mig så oändligt ensam ibland. Kanske för att jag inte har slappnat av i magen på över ett år. Kanske för att någon form av ångest alltid letar sig in i skarvarna, oavsett vad jag gör.

Fråga inte hur jag mår, för jag vet inte själv.

När jag sitter hemma själv, då blir det såhär. Tårarna rinner helt utan orsak. När jag umgås med folk skrattar jag, och det skrattet kommer verkligen från hjärtat. Hur vet man då hur man mår? Om man ena sekunden är så lycklig att man inte vet vart man ska ta vägen, och andra sekunden tror att man ska avlida för att man är så olycklig?

Jag är så förvirrad.

Hälsningar från sängen

Hej!
Här har jag legat/suttit/befunnit mig sedan min hemkomst. Jag har blandat bloggläsande med pepparkakor, julgodis, historiaplugg och Style By, Elin Klings tidning som jag klickade hem tre nummer av och nått annat som jag inte minns.

Intervjun vet jag helt ärligt inte hur den gick, men vi märker.

Svenskaprovet var nog ett skämt, får se om historian imorgon blir lika rolig.

Nu ska jag vila mina trötta ögon! Sov gott mina fina.


Up to date

Okej. Nu tror jag att jag är redo för min arbetsintervju imorgon.

Eller. Egentligen har jag ingen aning. Förra gången jag hade ett jobb drog det ner mig till den absoluta botten, samtidigt som det verkligen gjorde så att jag växte som människa. Är skitskraj egentligen. Har inte en jävla aning vad det kommer göra med mig.

Imorgon har jag svenskaprov. Det går som det går. Orkar inte läsa en rad till. På torsdag är det historiaprov som gäller, och sedan ska helgen vigas åt fest och matteplugg. Det sista matteprovet i Matte E är på måndag, och sen är det bannemig jullov. Ska bli så skönt.

Det var nog det. Typ. Intressant.

Puss!

Bra dag

Ni vet, den där känslan när man verkligen tagit sig igenom något man aldrig trodde att man skulle klara? Den som får dig att växa typ en halvmeter och tro att du kan klara allt i hela världen? Den har jag nu!

Jag och Emil navigerade oss igenom Göteborg fram till hans sparkcykelaffär, två gånger om, och till Frölundatorg, och hem igen. Utan en enda felkörning!
Dessutom ska jag på jobbintervju på onsdag. Och det ser ut som att det händer något på NV-fest-fronten.

Har kommit underfund med att jag är en list-person. Utan listor får jag inget gjort, och även om jag gör något känns det inte så om jag inte listat det och bockat av. Listor is the shit!

we heart it








Ironin skrattar mig i ansiktet

Hahahahaha. Alltså. Orkar inte med mig själv.

Gick in och kollade statistiken. Självklart så länkade Michaela till mig eftersom jag hade turen att vinna ett iPhoneskal i hennes Julkalender. Tur att jag skriver så bra inlägg då. Bra intryck folk får av mig liksom.

Heja mig.

Rättning

Förresten sov jag inte borta, som jag skrev i förrförra inlägget. Jag rymde. Jag bara drog. Packade en väska, lät tårarna rinna och gick. Det har gått så långt att jag ljuger för mig själv. Bra Linn.

Kroniskt illamående.

Den där känslan, den känslan som har begravt sig långt långt in i min mage och bara vägrar komma ut. Jag är så innerligt trött på den. Den som får hela magen att knyta sig så det känns som att jag ska spy upp hälften av alla mina inälvor. Den som får mig att ligga vaken på kvällarna, inte kunna sova på morgonen, inte vilja äta, må illa, och grina. Jag har sålt min själ för att bli av med den.

Det värsta är att jag vet att jag kan påverka den. Jag kan få den att försvinna. Men ibland tappar man liksom fattningen, ibland orkar man bara inte, och då är den där och hugger. Hugger ner en, långsamt och lite i taget, tills man inte orkar så mycket som att lyfta ett finger för att bli av med den.

Jag vill ställa mig på ett berg och skrika, ni vet så där som dom gör i film, så att allt ont bara försvinner, sen vill jag sjunka ihop i en hög och bara gråta, för att sedan bli tröstad, och sova ett helt dygn. Sen när man vaknar är allt bra, för man skrek ju ut allt dagen innan.

Men när jag bryter ihop är det som att det är en spärr som gör det omöjligt för mig att få ut allt. Det liksom, tar stopp, halvvägs in i nederlaget. Allting bara försvinner, alla känslor, alla tankar, allting. Så blir man sådär oerhört tom. Det är nästan så att man inte ens kan se längre, så tom blir man. Och så undrar man vad det är för fel. Varför det inte rinner några tårar längre, varför man inte skriker, varför man inte tar steget och bara blir av med allt.
Men det kanske inte är så det funkar. Men hur fan funkar det då?

Hur är vår kropp byggd? Hur fungerar den? Vi är utrustade för att överleva. Men det är inget primitivt samhälle vi lever i längre. Och evolutionen har ju knappast hängt med i teknikens utveckling. Hur långt efter ligger kroppen? Jag skulle vilja ha en kropp som bara löste allt, helt av sig själv. Eller som åtminstone sa till ordentligt att det här är fel Linn, nu gör vi såhär i stället, i stället för att bara ge ut massa jävla signaler (som man ändå aldrig förstår) och få en att må dåligt.

Jag orkar inte, vill jag skrika till den. Lägg av nu. Kör med lite raka svar och frågor istället. Jag är trött på den här jävla leken. Jag är trött på all jävla ångest, all magkatarr eller vad fan det nu är. Jag är trött på att behöva ha ångest för att jag ska åka någonstans där jag aldrig vart förut. Jag är trött på att få ångest av ingenting. Så förbannat trött att jag hade kunnat döda någon.

Nu tror jag att jag bara sagt samma saker om och om igen, men det skiter jag faktiskt i. Jag orkar inte mer.

Det senaste

Hej! Det var ett tag sedan, jag vet. Har hunnit med mycket sedan sist. Bl.a. sova borta två nätter, hänga i Göteborg en hel dag, fotografera, gå på teater, sova, skriva fysikprov, äta pizza och en hel del till.

Klockan närmar sig 18.00 och kvällens planer ser ut som följande: Ett avsnitt Sons of Anarchy, åka och hämta Emil, köpa choklad, äta popcorn, och sedan väljer jag mellan Idolfinalen, På Spåret eller Handbolls-VM. Väldigt jobbigt där på slutet, jag vet.



Det senaste


Vi fick kapa gubben i dörrn på mitten, men visst är det fint, vårt pepparkakshus?

Frukost!

Var och kikade på Annie och Amelies föreställning Queenscene. Hur bra som helst!

Läste svensk språkhistora och åt lussebullar.

Läste ett helt uppslag i tidningen om tantrasex. Om man är nybörjare ska man tydligen vara sexuellt aktiv dagligen.
Hittade en sovande bror i soffan när jag kom hem också. Man vill ju bara pussa på honom.

Gårdagen i bilder



Vi åkte buss!

Drack Caprinhia (?) (som förövrigt inte alls var så gott...)


Hahahaha. Älskar att jag visst råkade ha på fel kamera och tog ett kort.

Joss smilade med lime!

Frida kände nog att hennes tunga var väldigt fin igår..

Vi träffade ett gäng ursnygga brudar, och Joss satt bredvid en riktig pudding på tåget hem!

Vädret alltså

Jag blir så trött. Det är nästan lika mörkt nu, 11 på morgonen, som när jag kom hem 03.30 inatt. Man blir ju deprimerad..

Sjukt rolig kväll för övrigt!! Ni ska få se bilder, för jag upptäckte nu att det fanns en del, haha..

Ska bara gå upp först och undersöka hur mycket stryk min mage tagit från alkoholen...

C U


Pepparkakshusbak


Först ritade vi en mall.

Sen kavlade vi. Det gick sådär..

Tur att Frida var söt iaf!

Sedan kom Joss och visade upp sin fina nyårsklänning!

Det blev så småningom ett helt hus!

Som vi pyntade med Non stop.

Peace and Love

Nöjd tjej med sitt första pepparkakshus!


Att blogga

1452.
Så många inlägg har jag skrivit efter det här.
Så många gånger har jag satt mig ner och skrivit något jag tänker på. Ofta något helt irrelevant.

Ibland önskar jag att jag bara kunde skriva exakt vad jag tänker. Men riktigt så funkar det ju inte när man skriver på nätet, eftersom alla kan se. Ibland vill jag bara skrika ut att jag inte orkar mer, att jag skulle vilja sova bort några år, men så har det blivit så att man måste tänka på konsekvenserna av något sådant också, och då inser man att det nog är bäst att låta bli.
Nu för tiden är det min fina röda bok som får alla nakna hemligheter.

Nästan varje dag i över två år har jag skrivit här. Det känns rätt sjukt ändå.

Update!

Har förresten uppdaterat min Länklista! Om ni rullar ner lite så ser ni till vänster de flesta av bloggarna jag läser. Om det skulle vara så att ni har tråkigt och känner för att lästa ungefär 50 inlägg om dagen, så tycker jag att ni ska kika in hos alla otroligt duktiga, kreativa, fina, roliga och sköna människor som finns länkade där.

1 December

Klickade precis hem en julklapp till mig själv, härifrån, så himla nöjd. Tror jag måste komma ihåg av avbeställa när jag fått mitt sista nummer, men det märker vi..

Idag var ju tanken att vi skulle dra oss in till Göteborg och fotografera för vårat projektarbete, men vädret var inte ritkigt på våran sida, och ingen av oss var särskilt sugen på att gå på tråkiga föreläsningar i skolan istället, så nu mera står pepparkakshus- och lussebak på schemat! Inte mig emot.

Har faktiskt dragit igång jullistan på Spotify. Ska snart klä på mig, kanske måla mina naglar, leta fram recept, och sedan dra mig ner för att hämta mina fina vid bussen och sedan åka till Ica.

Såg ni förresten på julkalendern? När jag var liten kollade jag aldrig, (Minns att jag såg Julens hjältar dock, den ägde.) men de senaste åren har jag sett varenda avsnitt! Tacka vet jag SVT Play, haha. När man inte börjar tidigt är det ju inte direkt så att man går upp och ser den på morgonen. Årets verkar riktigt mysig faktiskt! Den som klagar på tråkiga miljöer och dålig julstämning den här gången kan fan köra upp något.

Nu är det inte långt kvar till jul faktiskt. Om det bara kunde bli lite kallt, så hade jag vart nöjd.

Puss!

RSS 2.0