Bästis






Snyggast i stan!
(Fråga mig inte vad som hände med kvalitén på bilderna...)

Utmanad!

Hej hallå bloggen!
Jag blev utmanad av en viss Jennifer att ta så fula bilder jag bara kunde på mig själv.. Kunde ju inte låta bli att anta utmaningen och här är resultatet:









Min dubbelhaka är svårslagen måste du erkänna Jennifer?

Ska du bajsaaa?


587

Här står jag i mitt nya linne/klänning med mitt nyinköpta svarta nagellack på fingrarna och väntar på mongouppman, undra vilket århundrade hon hade tänkte komma?

UPDATE: Hon skickade precis ett sms och skrev att hon går nu, hon är fan långsammare än en snigel..


En gång, tyckte jag i alla fall om dig.

Det är läskigt hur oförmögen jag är att styra över mina egna känslor. Hur lite jag själv bestämmer.

Jag borde hata dig, men det gör jag inte. Jag borde avsky dig, men det gör jag inte. Jag borde vägra prata med dig, men det gör jag inte. Jag borde sluta heja på dig, men det gör jag inte.

Istället hejar jag glatt, blir glad när jag ser dig och allting är som förut. För så har det alltid varit. Alltid. Kommer antagligen alltid vara. Läskigt. För egentligen tycker jag inte om dig. Jag försöker tycka illa om dig. Och det går bra, när du inte är i närheten. Men när jag träffar dig blir det samma sak som förut, som alltid. Jag lärde mig det en gång som barn, och det sitter kvar. Så långt inne, så djupt inristat. Det går nog inte att ändra på. Tyvärr.

Jag saknar det som var förut så mycket att jag nästan går sönder ibland.

Detta gjorde jag och Linnéa igår:



Bakade bullar, som blev goda!! Den ni!


Och hoppade från tak!
PUSS

Grattis i efterskott Elin Åkeson!

Grattis i efterskott Elin Åkeson som blev 16 år igår!



Hm, igår blev väl inte riktigt som det var tänkt.. Men, bor man i ett jävla kollo så får man väl skylla sig själv, eller något?

Jag är bara så himla trött, kan alla inte bara lägga ner? Den säger det till den som säger det till den som såklart får höra en helt annan historia. Så går det genom en person som förövrigt inte kan säga ett jävla ord rätt. Såklart det blir fel? Åh, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre. Kommer det här någonsin att fungera?

Annars (ja, jag skriver det helatiden, jag vet) så snöar det igen, men senare ska det börja töa eller regna. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar tills vi får gå i skolan igen.. Det kommer ju bli helt slaskigt och så nu när det snöar och sedan ska det frysa på igen och då kommer det bli rena isbanan på vägarna, spännande!

Shoppingsugen är jag också... Ska in till Göteborg imorgon med Linnéa, blev det precis bestämt. Eftersom vi är lediga imorgon också, eheh. Jag fick min vecka med sportlov hemma, skönt.
Men herre gud, jag har ju verkligen ingenting att säga. Hejdå, haha!

2011, nu tack?

Åh, jag läste precis att den fjärde Pirates filmen kommer sommarn 2011. Vem bygger mig en tidsmaskin?

Troligtvis snyggaste kvinnan på jorden..



Vad hände med skärpan?

He's gorgeous



CIAO! Såhär ser min webbläsare ut, vad tycks? I love it i alla fall. För er som undrar hur man gör så har jag laddat ner Firefox och sedan går man in här: http://www.getpersonas.com/en-US/persona/

Annars så hade vi underbart väder idag och vi var lediga från skolan igen, är det även i morgon. Hur underbart är inte livet? Undrar bara vad Gud kräver i gengäld... Antagligen något som vi inte kommer kunna ge honom och så kommer vi bli straffade och få lida i all oändlighet i princip...

Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder på Linnéa! Slänger upp dom jag blir klar med här senare. Puss

Sunshine!

Ciao!

Jag är ledig från skolan, hur nice är inte det på en skala? Kanske hur nice som helst?! Troligtvis..
Anledningen är i alla fall att det är för mycket snö på taken så det är så kallad ras-risk. Underbart säger jag. Vilken unges största dröm är inte att skolan ska bli inställd för att det är för mycket snö? Precis!

Idag har jag vaknat upp, all alone, hos världens bästa pojkvän som tyvärr var tvungen att gå till skolan, den stackarn. Sedan plockade jag och mamma upp Linnéa och så åkte vi hem hit och fotade. Tror att det blev riktigt bra, ska kika igenom bilderna snart.

Annars tror jag att jag ska dra mig till sängs ganska snart, jag är galet trött.
Det slog mig precis att min bror inte är ledig från skolan imorgon som jag, för han praoar och sover hos min moster. Ibland är livet ganska bra faktiskt. Särskilt med tanke på att jag kan spela så högt jag vill nu när han inte bor i rummet bredvid!! Livet leker för tusan.


(nej, jag orkade inte ladda upp en ny bild så tog en som jag redan haft, ehe.)

Godmorgon!

tJAO bLOGGEN.

Idag tänkte jag försöka mig på att ta mig till min pojkvän, vi kan väl be tillsammans om att bussen ska gå? Tänkte ringa och väcka honom efter jag skrivit det här, ehe. Funderar på att sova där men då måste jag släpa med mig så mycket för det är ju skola imorgon, ångest.

Egentligen är det såååå ovärt att åka bort på ett lov, eller? Man missar ju liksom allt det roliga här hemma och så vilar man knappt upp sig. Nej, det där är inget för mig alltså.

Förresten tog vi med oss det fina vädret hem från Österrike, hoppas att det var okej! Nu ska jag klä på mig så hörs vi en annan dag, jag säger inte vilken! PUSSIS


Såhär tycker jag oftast om västtrafik...

Home, sweet home

Ja, jag och Linnéa är sötare än sötast i vår video!

Idag kom vi hem, en dag tidigare än planerat eftersom vädret sög sista dagen. Vi packade då ihop oss och åkte hem. Runo körde som en idiot sista biten så att vi hann med färjan och var väl hemma här vid 10 någon gång. Det första vi fick göra var att skotta heeeeeeeeeeeela parkeringen. (För er som inte vet är den fett stor) Det tog en bra stund och var jättejobbigt, haha.

Vi käkade även frukost på McDonalds. Jag drack kokande choklad så min tunga är helt bränd och svider as hell. Just as you know.

Ja, det var väl typ allt jag hade att säga, tänkte gå och lägga mig nu. Är helt slut efter mina fem timmars sömn jag fick på båten.

Peace ♥

Linnéa kan vara bäst, Eric också!

1800SEPIA


OS-brons!!

Anja Pärsson tog OS-brons! Hur bra är inte den tjejen på en skala? Efter den kraschen hon gjorde igår menar jag.

Kommentatorn på Eurosport har nog ändå den bästa hittills:

Hoppas att amerikanerna verkligen tvålar till Norge. Vårt västra grannland får inte bli för kaxiga. Marit Björgen igår - Tora Berger idag. Nu vi vill se följande: USA-Norge 19-0. Gärna tvåssifrigt i alla fall. Nej, förresten - tresiffrigt.

Och nu när Anja blev trea:


Martin Bergholtz
har komplett damp inne i kommentatorshytten, Tour de France-vibbarna är läskigt påtagliga. ANJA HAR TAGIT MEDALJ! VILKEN BRAGD!

Sötis!
Nu ska vi sova, det är ju sista dagen i backen imorgon. PUSSIS!

Livet är hårt.

Jag har ont i rumpan, i vaderna, i min fot, i hela mitt jävla ansikte, i armarna, i ögonen, i huvudet, i min höft, i min hand, i handlederna och så har jag träningsvärk i typ varenda muskel känns det som.

Det är hårt att åka skidor och snowboard.







Inte kul alls...

Hej bloggis.
Jag överlevde snowboardåkningen, med nöd och näppe dock. Trillade en hel del i början men hade fan bestämt mig för att klara svängen åt andra hållet om jag så skulle trilla hundra gånger på kuppen. Och det gjorde jag, men när vi sedan satte oss för att käka lunch så stelnade jag till och kände efter en del. Plus att min ansikte ser ut som om jag hade varit i slagsmål, slänger upp en söt bild på det tänkte jag.
Visste ju redan innan att jag var allergisk, eller något sådant, mot solen och att jag får utslag osv. Men jag har aldrig fått i ansiktet som jag har nu, det är helt galet. Jag har bränt mig, fått utslag och mina ögon är blodsprängda som de alltid blir när jag är för mycket i solen. Det svider så in i bänken och man vill bara gå hem och gömma sig.

Emil var kungen i backen, som vanligt. Och ikväll ska vi äta fondü. Sedan är det bara imorgon kvar och sedan ska vi åka hem på lördag-morgon.

Nu skulle vi visst åkao ch lämna tillbaka snowboardarna, hörs senare. ♥


Idioter är vi allihopa

Hey bloggen.

Min bror är dum i huvudet, ville bara säga det.

Min andra bror är rätt kul.
Emil: (sjunger) Åh, åh va det är skönt å va naken. Slänga me snabeln o vicka på baken. *Paus* Men du, är det en elefant som sjunger den låten eller?

Emil: Men, varför kan inte jag spänna mina muskler?
Simon och Linn i kör: För du har inga!!

I alla fall, jag fick ett smärre utbrott på Simon idag. Jag åkte ner för backen och så åka min lins ut. Eller, den vek sig typ. Så jag stannade, fick tag på den och skulle precis sätta i den i ögat igen när Idioten number one (Som förresten gick ut på balkongen nu, ska man låsa ute honom kanske?) kommer och skvätter galet mycket snö över mig. Linsen kunde jag drömma om så efter det fick jag åka med en lins och se helt skevt. Blev så jävla arg va. Den killen tänker ju inte över huvud taget. Kunde han inte se att jag stod och höll på med något eller? Jag hade tagit av mig vantarna, glasögonen och var jättekoncentrerad, hallå eller? Inte nog med det, han är typ dålig i magen eller något så han lägger riktigt vidriga fisar hela tiden så det stinker som fan i vårt rum. Han började resan med att klaga över mina filmer jag tagit med mig när jag till och med bad honom ta fram några innan vi åkte. Men nej, det behövde han inte. Men han ska fan klaga över mina filmer. Så jävla puckad.
Sen när han inte har något att göra så håller han på med Emil hela tiden, så jääääääävla jobbig. Killen har ju inga gränser heller. Han vet inte när det räcker.

ÅH Gud, jag är såååå trött på honom. Kan han inte bara irra bort sig i backen och komma tillbaka på lördag morgon när vi åker hem? Idiot.


Annars har vi det bra, haha. Jag har lyckats bränna mig i ansiktet så det svider som satan bara. Särskilt läpparna, tyckte mig ana en blåsa på underläppen...
Jag har varit och hyrt snowboard så det ska jag testa imorgon, wish me luck säger jag bara. Sist jag testade gick det ju inte så himla bra.... Haha, jag kom aldrig upp i liften typ så jag gav upp efter två dagar. Men nu är det ju bara sittliftar eller gondoler så det blir väl inget problem, förhoppningsvis. Sen är backarna lite längre också så jag ska nog kunna lära mig lite i alla fall. Har en känsla av att det faktiskt kommer gå bra, fråga mig inte varför.

Runo har ryggskott också, den gamle mannen.. Det är inte mycket med honom alltså.
Nu ska jag gå in i duschen, vi ska äta fondü (?) halv sju så jag har lite bråttom. PUSSIS


Roligast hittills!

HAHAHA, just det!! Glömde berätta, men i morse så såg vi en som hade satt fast ett sittunderlag på rumpan, vad var grejen med det liksom? Om han inte orkade åka mer så kunde han bara sätta sig ner eller vadå? Roligt var det i alla fall. Nu ska jag sova, är heeelt slut.
Natti!


Day 3

TJAO BLOGGEN!
Sitter här med världens skönaste kudde bakom ryggen och kollar när min bror spelar Rat on a Scooter. Hans rekord är helt galet, 58!!!! (På orginalet då, inte XL)
I alla fall, idag så var det lite mindre folk än igår så vi har inte köat riktigt så mycket. Men ändå, allt köande tar kål på mig. Det är nästan så att man ger upp. Man blir så himla kall och så är det så fruktansvärt tråkigt. Sen när man väl kommit upp så är man så kall att man inte ens vill åka mer.

Något som man kommer komma ihåg från denna resan är i alla fall det fina vädret, Runos eviga lipande över sitt onda knä, allt köande och de fina vyerna och backarna. Om vi åker till Sälen någon mer gång kommer vi att chocka alla med vår proffessionella kö-teknik. Den är kunglig. Synd bara att vi behöver utveckla något slags kodat språk. Här är det ju ingen som förstår vad vi säger men det är väl annorlunda hemma, haha.




Vad vill världen?

Varför vill inte mitt inlägg publiceras undrar jag?

INTERNET!!

Eyyy bloggen! Vem har internet? Jo, jag. Ehe, GÖTT.

Vi har det bra, vädret är kanoners här i Österrike. Dock är jag såååå trött på alla jävla idioter som finns här, typ tyskar, österrikare (?) tjecker osv. Utlänningar helt enkelt (Ja, jag är också en utlänning här men jag har i alla fall lite hyfs i kroppen).

Tänkte slänga upp lite bilder om det går för sig för det stackars internetet. Men först kan jag ju berätta lite om vad som hänt än sålänge.
Vi kom upp i lördags kväll, helt slut efter en rätt lång bilresa som ändå gick bra. Ett tag trodde jag att vi var påväg till Österrikes svar på Hyltebruk, men vi kom faktisk fram till ett ganska stort samhälle sen. Vi bor hur mysigt som helst, jag, Simon och Emil i ett rum och Runo och mamma i rummet bredvid.
Det var rätt krångligt första dagen för vi skulle hyra skidor till Emil och så, men annars gick det bara bra. Lite ironskt dock att vi började åka i en svart backe, haha. Emil hade det lite kämpigt.

Det är sjukt vackert här, man vet liksom inte vad man ska säga. Blir helt stum. Det finns inga ord för det. En del backar är underbara, man vill aldrig sluta åka.

Igår åkte vi upp till typ 3000 meter eller vad det var, och backen ner var verklgien lodrät. Helt sjukt. Jag visste innan att jag var höjdrädd, men fan, det här var galet. Jag skakade i hela kroppen, hjärtat gick i 150 och ett tag började jag nästan gråta. Idag var vi uppe på någon annan sån topp som också var galet hög men backen ner var inte lika hög. Däremot fanns det som en brygga man fick gå ut på så att man var rakt ut över dalen. Fruktansvärt högt, men jag var ju tvungen att gå ut. Skakade dock i hela kroppen efteråt, haha.

Vi har skaffat oss några klassiker på resan också:
Runo: Där är den första MC'n i Tyskland! (Donken)
Simon: Hoppas den stod still..

Mamma: Åh, kolla! Där hänger det lakan på tvätt!

Oj vad jag babblar, ni vill nog inte veta mer. Här kommer några bilder:






Som sagt, sjukt mäktigt!

Skriver nog mer i veckan, PUSSIS

SÖTA






Mobilt bredband in my heart

Simon: Jag får inte sjunga i skolan längre för att jag sjunger så jävla dåligt...

Bye Sverige, Hello Österrike!

Okej, nu har jag så gott som packat klart!

Känner mig ganska redo, det enda som fattas är en stor fet påse godis. Ska fjäska lite för mami så kanske vi stannar vid godisaffärn, ehe.

Det här är möjliga scenarion för min semester:

1. Jag kommer vara så farlig i backen att alla kommer vilja skjuta ner mig

2. Jag åker in i för många träd och det hela slutar med att jag ser ut såhär.

3. Det här är inget scenario, (det där med scenarion kom jag på efter att jag tagit bilderna) utan det är mer en ful bild för att visa hur det hade sett ut om man hade två mittbenor! Jag har en och det räckte mer än väl.

Ja, det var väl så gott som allt. Ha ett bra lov så hörs vi när jag kommer hem. (Om det inte finns internet i Österrike för datorn åker med)
PUSS

Packning à la Linn

När jag packar står jag och glor på sängen och hoppas att alla saker jag behöver ha med mig ska flyga dit.
Det hade ju varit hur smidigt som helst, eller? Man hade inte behövt röra en fena och inget hade blivit glömt, hur bra som helst!

Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska träna eller inte, är egentligen inte alls sugen...

I bilen, hehehe

TJAO, sitter i min bil nu! Fniss.
Nej men vi har köpt en adapter till datorn så jag kan ha med den imorgon när vi åker, vi ska ju bila ner, hmm. I alla fall, det funkade så nu sitter jag här och ska gå in och packa! PUSS

11 februari, 2010

Okej, eftersom det uppenbarligen finns folk som läser min blogg och vill att jag skriver kan jag väl börja med att ursäkta mig för att jag inte skrivit på länge!

Jag har inte suttit vid datorn på år och dagar känns det som. Jag finner tyvärr ingen mening i det längre, haha. Oj, fint sagt Linn. Nej men det är tråkigt helt enkelt. Jag har inget jag vill skriva om i bloggen, eller, jag har saker men när jag väl sitter där så försvinner det liksom. Jag får hjärnsläpp.

Påtal om hjärnsläpp fick jag inte det när jag hade kemi-prov förra veckan och det visade sig i mitt betyg: MVG
Hur nice var inte det liksom? Jag är fett bra ändå. Mitt mål i skolan är att ha minst VG i allt när jag går ut, det har jag bestämt mig för.

En sak som jag tänkt rätt mycket på, det är att om jag skriver en text som ska lämnas in så vill jag egentligen inte att någon annan än läraren läser den. Det gäller ju inte faktatexter då utan t.ex. en novell (som vi lämnade in idag). När jag skriver lämnar jag ut jättemycket av mig själv och mina tankar i det så det känns pinsamt om någon annan läser det liksom. När folk frågar mig hur det går med min novell och undrar vad den handlar om så vill jag egentligen inte svara på vad den handlar om för jag blir så generad. Det känns som att folk ser rakt in i mig liksom.

Det tänker man nog inte så mycket på här heller egentligen. I och med att inte så många kommenterar osv så känner man inte på samma sätt att det är någon som läser. Det är rätt skönt, för om varje människa som var här inne och läste sa det till mig eller påpekade något etc. så skulle jag garanterat sluta. Jag tycker det är jobbigt att veta om att folk läser det jag skriver. Såklart inte människor jag känner och som jag står nära, men andra.

Nu till något annat: Jag åker till Österrike imorgon!!
Ja, så nu kommer det bli zero på bloggningsfronten i lite mindre än två veckor. Jag åker imorgon vid 16-tiden och kommer hem på lördag (eller var det söndag?) morgon, tror jag.
Det ska bli så himla skönt, även om jag har lite småångest för att vi åker bort på ett lov. Jag har aldrig gjort det innan. (Ja, jag är bortskämd) Men liksom, jag har fått plugga lite extra men det har ändå varit så värt det för när man kommer hem och sedan går på lov kan man liksom ta det lugnt och bara vara. Vila upp sig. Hur mycket kommer jag vila upp mig denna veckan liksom? Nada. Vi kommer åka varje dag och det kommer vara full fart verkligen.
Men, det är ju nya tider nu så jag får väl bara vänja mig.

Nu tänkte jag försöka börja packa. Ska träna innebandy lite senare också så vi kanske hörs. Sköt om er people! ♥


söt_tjej_gillar_sol_93

Everything comes to an end.

Runo: Je m'appelle Runo!
Linn: Rätt bra uttal där faktiskt. I och för sig behöver du ju inte anstränga dig för att skorra på R:en, haha.
Runo: Du, jag är grym på spanska!

Var och fikade med Karin förut ja, så gick vi bort till CC innan bussen gick. Det såg öppet ut och vi tänkte väl inte mer på det, så när vi kom in genom dörrn så kom tjejen i affären och ba: Vi har tyvärr stängt....
HAHA, jaha sa vi och gick ut igen. Ganska snopet.
Så var det en tjej som halkade och höll på att trilla på en isfläck. Och precis när Karin tänkte kommentera det så gjorde hon precis samma sak. Gud straffar somliga direkt...

Nu ska jag bannemig skriva klart min novell. Den får bli som den blir. BYE!


WOHO.... eeh, nej.

TJAO BLOGGENNN!!

Sitter här och väntar på att klockan ska bli ett för då ska jag åka in och fika med Beeeda, nice. Jag äter russin också, hur gott är inte det då? Dock blir man lite kletig, inte okej.
Igår var jag med Jessigirl och Bennyboy, vi spelade Sequence........... Inte okej att jag kom sist en omgång där, hmm. Jaja, sen drog Bennyboy efter att han hade otroligt roligt åt att han satte lösenord på min iPod så jag typ började gråta. Synd att man inte är biffigast i världen heller. I alla fall, sen drog han och jag och Jessika satte oss och såg på världens snyggaste Johnny Depp. Ja, vi såg på Pirates, hehe. Vad annars?

Sitter och lyssnar på Rihannas nya album, det är riktigt bra faktiskt! Rated R, check it out.

Och jag ska skriva lite på min novell tänkte jag. Dock tycker jag inte ens om den längre. Hmm. Kanske ska skriva en ny? Måste i alla fall skicka in den till min lärare så hon får läsa igenom den idag. Jaja, det löser jag. Eller nått. Hm.

(Här var det ett uppehåll på en kvart i skrivandet eftersom jag fastnade i massa bloggar, som vanligt, ehe)

Nu slutade mitt Spotify spela musik? Vad hände där liksom? There is a problem with your sound card. Spotify can't play music. Vad betyder det, hallå?! Inte okej.

Nu ska jag skriva en novell, ringa min mami och sluta äta upp alla russin. Pussis m8s

(HALLÅ??? VAD VILL MIN CAM MED ATT SLUTA FUNKA NÄR JAG SKULLE TA EN SÖT BILD OCH CITERA MIN MAMMA LITE? BLÄ)

7 februari, 2010







StorbloggarN'

Sitter här i min Hemma bra, Garaget bäst-tshirt som jag fick av Simon i julklapp (Poängen är att vi bor i garaget nu) och redigerar bilder! Slänger nog upp några här senare! Pussis

Det var inte igår...

TJAO BLOGGEN!!
Det var inte igår, hehe.

Nej men jag har inte haft tid och inte velat och inte orkat, jag har inte ens suttit vid datorn. Jag har skrivit kemiprov och haft mycket i skolan, varit i Lidköping och kollat på bandy, spelat match, tränat, osv osv. Helt enkelt varit upptagen, och vem bryr sig om en blogg egentligen?

Min pojkvän sover, som vanligt. Jag kan inte sova mer så jag tänkte ta mig till datorn och skriva några rader.
Vi har börjat att skriva noveller i svenskan, det är rätt svårt faktiskt. Vet inte varför jag sa det, men nu kom det ut i alla fall.
Och när vi väl börjat göra det jag vill i Bilden så vill jag inte ens göra det längre. Min foton duger ju inte ändå, och jag tycker det är jättesvårt att fota utifrån direktiv liksom. Men, man lär väl sig! I think?

Spotify Premium är guld värt, for your notes!

Oj, meningslöst inlägg.

BYE!



RSS 2.0