Perfekt lördagsmorgon

Godmorgon! 
 
Klockan är snart kvar över 9 en lördag, och jag har sovit 10 timmar. Så skönt! 
 
På planeringen idag står stallet med LP, köra Emil till sjöarn och kolla på hans match, och gå på inflyttningsfest med Jensi. 
 
För att följa upp det här med julklapparna så verkar det inte som att någon någonstans förväntar sig särskilt mycket julklappar. Plus att jag har flera alternativ till Jens, så det blir inga problem! Hemma kör vi nog att man får en person att köpa till, för typ 500 kr. Alla får alltså varsin present. 
 
 
För övrigt är det molnigt, men helt stilla ute. Perfekt för en uteritt! 
 
Nu ska jag ta mig uppåt och äta frulle. Puss!
 
 

Tappra själar

Förundras över att det fortfarande är typ 20 pers som klickar sig in här nästan varje dag? 
 
I alla fall, det som pågår i mitt huvud just nu är julklappar. Mamma jobbar jul, så vi ska nog fira lite innan hon börjar med typ lunch osv. Vi har inte ens pratat om julklappar än, men ska försöka hinna med det någon dag så man vet vad man ska utgå ifrån liksom. Jag vill egentligen inte lägga tusentals kronor på julklappar, men om man bara ska köpa småsaker så blir det ju ingenting som någon tycker om/kommer använda, och det känns ju ännu mer som att slänga pengar i sjön. 
 
Efter att mamma åkt till jobbet ska jag åka till Jens, och där kommer det klurigaste. Förväntas jag köpa klappar till Jens familj? Till Jens mormor och morfar som vi ska till? Bara till Jens? Hur mycket ska jag och Jens köpa för? ÅH. Detta med pengar och presenter alltså. Sen är ju han hopplös. Jag önskar mig ingenting. Nehe, SKIT I DET DÅ!! Du får en påse godis som du inte ens tycker om typ. 
 
Egentligen tycker jag inte ens om att köpa presenter. Vi i västvärlden har ju för tusan allt. Det finns i princip ingenting som vi behöver och köpsamhället gör mig illamående ibland. 
 
Tomorrow's gonna be a loooong day med först jobb 8-16.30 och sen direkt till min elev för ytterligare 2 h jobb. Tur att det är näst sista gången där för det är verkligen tradigt... 
 
Well well, nu ska jag släcka lampan och stänga ögonen. Hade velat stanna i sängen och se på Gossip Girl hela dagen imorgon, men icke. Vi hörs! Puss
 

Operan och lite till

Hej kompisar. 
 
I söndags hade jag bara måndag och fredag inbokad med jobb, men nu ska jag jobba hela veckan. Rätt skönt att veta när man börjar så man kan gå upp i tid och slippa stressa liksom. 
 
Har vart hos Jens i nästan en vecka nu, haha. Ska alltså hem ikväll och byta lite kläder osv. Ska för övrigt jobba i Åsa tisdag och onsdag, så det vore ju korkat att stanna här liksom. 
 
Var på Göteborgsoperan med Jens i lördags och såg La Cage Aux Folles. Fick i födelsedagspresent av Jens familj att se något på operan, så that's the reason we were kulturella as hell. Vi sänkte medelåldern rejält, så att säga. Men den var roligt, och dom är så fantastiskt duktiga att man typ smäller av! 
 
Helgen som kommer vet jag inte om jag har jättemycket planerat, men helgen efter det ska jag till Malmooee, och förhoppningsvis Köpenhamn en sväng! Sedan är det Lucia helgen efter det och Elin pratade om att hon och hennes kille skulle komma ner och gå på Jul på Liseberg. Sen är det sista helgen innan jul tror jag, och vips är det nytt år? Orkar inte att det går så fort. Well well, något jag orkar är att jag får lön på onsdag!!! Lääängtar. 
 
Nu ska jag se om det finns något ätbart i det Anderssonska kylskåpet (det finns det alltid) och sen ska jag väl börja dra mig hemåt. Vi hörs! Puss
 
Vi kollade på solnedgången i paus!
Och folk skulle äta middag. Tänk att äta där. Sååå fin utsikt. 
Operan är så mäktig!
 

Snaaart december

Fredag, igen. Och det börjar bli riktigt kallt ute. Jens granne har satt ljus i sin gran utanför dörren, julbelysningen är uppe i Innerstan och det börjar allt komma lite julstämning. Ska bli sååå mysigt att få en riktig jul i år. Var ju trots allt två år sedan jag firade en kall jul, det är rätt sjukt? 
 
Sitter hemma hos Jens och väntar på att han och Erik ska komma hem med maten som ska lagas: TACOS!! Pia och Bert är i London över helgen så det är FF, wiho. Vad vi ska göra? Sitta i soffan och äta glass, typ. Har jobbat alla dagar även denna veckan, trots att jag inte hade något alls inbokat. Nästa vecka har jag två dagar inbokade, sen får vi väl se. Längtar sååå tills min lön kommer, hehe. 
 
 
Såhär såg det för övrigt ut en strålande lördag när det var ispremiär för Emil o co på Sjöarn! 
 
Nu ska jag se på Gossip Girl, PUSS
 

BOKTJUVEN

"Åh herre min skapare. 
 
Pia, Jens mamma, gav mig en bok för ett tag sedan och sa att den här måste jag läsa. Boktjuven var boken. Och det var lägesedan jag läste något så fint, så bra och så roligt men samtidigt hemskt. Läste dom sista sidorna nu och jag ligger och storgråter. SÅ. BRA. BOK. 
 
Ska inte spoila något, men läs den säger jag bara. 
 
Annars jobbade jag 11 h idag. Har sagt upp mig från lärarjobbet för jag orkar inte ha såna här långa dagar för 600 kr extra i månaden, det är liksom inte värt det."
 
 

Det här skrev jag för ett tag sedan, och sedan kom väl något annat emellan och jag publicerade aldrig.. 
 
Sen dess har jag vart på Livat i Parken med LP, sååå kul föreställning på Lisebergsteatern! Vi gick även en sväng på Jul på Liseberg och oj vad jag är redo för jul nu alltså. Såååå mysigt. Jag red i lördags och det gick hur bra som helst. Sitter för tillfället i soffan och väntar på att snubben som är här och kollar på våran tvättmaskin (som pajat) ska bli klar så jag kan åka till stallet och mysa. 
 
Bokade in mig på ett step-pass på gymmet ikväll också, vad händer med världen? VILL ju verkligen orka träna, för jag vet att jag mår 100 gånger bättre av det, men det är ju så svårt att få in. Önskar gymmet låg alldeles här bredvid, då jävlar hade jag vart där jämt. Grejen är väl att jag vill gå på pass, och då måste man passa så mycket tider ju, det är det som gör det krångligt.. 
 
Skypeade med Ellie och tjejerna i lördags med! Det var sååå konstigt... Kul, men konstigt. Att se dom på skärmen istället för att ha dom bredvid mig. Att se min säng i någon annans rum, osv. Jag saknar dom så mycket va. 
 
Och nu gick gubben så jag ska hysta i mig en banan och åka. Vi hörs, puss!

Min dag i 3 bilder

Förutom att jag var trött som ett svin så kom jag ut till frost på bilen i morse. Inte världens bästa start. 
Det blev lite bättre när solen gick upp bakom dimman och allt blev väldigt ljust. Tog 2 sekunder efter det här kortet och så var det strålande solsken och blå himmel. Vädret är allt bra konstigt ibland. 
Sen gick det snabbt neråt igen när jag möttes av den här lappen på förskolan. 

Maskerad

Var bjuden på maskerad i helgen, men jag hade Elin och Karin från NZ här över helgen, så jag sa helt enkelt att jag kan inte komma om jag inte kan ta med mig dom, hehe. Och det fick jag såklart! Här kommer en jävla bildbomb. Mer än hälften av bilderna är helt gräsliga, men ni överlever nog. 

GLOWSTICKS!!
Vi var tre 80-talsbrudar.
Träffade en smurf!!
Och mannen i mitt liv var turist. 
Stefan hade gått all in och sytt ihop två byxor, två skjortor och två kavajer och skulle vara two face!
Jonte var bara allmänt läskig. Han hade aldrig använt linser innan heller, så dom fick jag sätta i, haha. 
Gillar dom här två sååå mycket!!
Älskling
Hammar var bonde
<3
 
Dagen efter var vi inte på topp direkt, men vi lyckades gå en promenad iaf; 
 
Tack för en grym helg alla inblandade! 
 
 

Dom andra

Såg precis dokumentären Dom andra på svtplay. Länk här. Så trött på mänskligheten och världen och allt. Framförallt så himla äcklad över världen vi lever i. Priviligerade äckliga vita västvärld. 
 
Se den och bada i din egen ångest. Om du inte gör det är du fan made of steel. På ett dåligt sätt. 
 
Nu ska jag sova och se fram emot sovmorgon imorgon. Dock att jag har stängning stängning, dvs slutar när sista barnet går, tjoho. 
 
Puss

Bloggtorka

Hej! 
 
Gud vad jag inte är bloggsugen nu för tiden. Kanske för att jag inte är hemma mycket och nästan aldrig sitter vid datorn. 
 
Har haft två veckors inbokat jobb nu det senaste, men nu är det tillbaka till vänta-på-samtal-på-morgonen igen. I och för sig ringde min "kollega" på förskolan där jag varit mycket det senaste och frågade om jag kunde jobba imorgon, så det ska jag göra. Och rida, både måndag och tisdag, för på fredag KOMMER ELIN OCH KARIN!!! Sååå kul ska det bli, särskilt med tanke på att vi ska på maskerad, och det kan vi ju, hehe. Gud, Sevens-helgen alltså. SÅ sjuk helg. 
 
Var på Lars Winnerbäck i fredags med Jessika också! Han spelade mycket från den nya skivan och jag har inte riktigt lyssnat in mig än så det var lite tråkigt. Annars är det alltid så himla mysigt att vara på konsert. 
 
Mene, nu måste jag kila för jag ska vara hos LP om 25 min (sitter i trosor, hehe) på sen födelsedagsmiddag! Hoppas Jens kommer i tid för han skulle plocka upp mig... 
 
SÅE, vi hörs när vi hörs. PUSS

RSS 2.0