Gott nytt år!

Ja, allihopa. Snart är det nytt år... 2009, det ska bli bäst.
Fast, det skulle ju 2008 också, och det kan jag inte påstå att det blev... Jaja, det blir ju faktiskt vad man gör det till. Jag ska i alla fall göra nästa år bäst.
Det som var bäst med detta året är nog att jag fick min kamera, och att jag och Linnéa blev kompisar igen. Dock hann vi ju med att bråka, men jag tror att det är nyttigt det också.

Jag tror att jag har lärt mig mycket i år. Och som vanligt, varit med om mycket. Det blir väl inget år att minnas kanske, men jaja. Nu är det slut i alla fall.

Gott nytt!

Enough?

Ibland känner jag bara att jag vill sluta med allt, innebandyn och fotbollen då alltså.
Men, jag har tränat allt från 2 till 7 gånger i veckan så länge nu så det känns så konstigt när man inte tränar. Samtidigt vet jag inte om jag verkligen vill lägga av. Men, ingenting känsn särskilt roligt längre.. Jag känner suget att gå till innebandyn ibland, men inte ofta. När jag kommer dit förstörs det också ofta.
Fotbollen vill jag verkligen inte gå till. Det känns som en börda. Men, ibland kände jag så innan också, och ja gick dit ändå. Det kanske går över? Jag kanske blir sugen på att gå dit igen? Men hur länge ska jag vänta då? Man ska ju inte gå dit om det inte är roligt...

Klart att jag skulle sakna det om jag slutade. Jag saknar fortfarande handbollen ibland trots att jag inte spelade alls länge. Men, ändå. Min tid kanske är förbi? Jag menar, jag är ju ingen supertalang precis. Dom skulle ju klara sig utan mig om man säger så.
Åh.
Fan.

Hejdåååe. Nu ska jag se på PS. I love you eller The Holiday.

Turn the page.

Jag är sjuk, igen.
Har ont i hela kroppen. Det gör ont as hell i bröstet när jag hostar. Fryser och svettas om vartannat och ja, är allmänt jätteförkyld typ.
Nu inför nyår och så, hehe, jättebra, verkligen.

Jag har sagt det förut, men Turn the page - Metallica är fortfarande lika bäst.
Nu ska jag pussla, tror det är min mening i livet, jag är kung. Vi hörs, hejdå.

100 inlägg

Detta är mitt hundrade inlägg.

Etthundra.
100.
Hundra.
10x10.

Det är fan många...

Att döma folk.

Folk i allmänhet idag dömer andra människor allt för lätt, har jag och beda kommit fram till.

Om man har ett fint hus är man snobb, har man snygga kläder är man bortskämd, är man sista barnet får man allt man vill ha, har man mycket smink är man fjortis, har man svart hår är man emo, osv.

Vad är meningen med det? Oavsett om man har svart hår så kanske man inte är emo, emo är dessutom en musikstil så det är ingenting man är, och det har verkligen ingenting att göra med om man skär sig eller inte.
Kan man rå för att man bor i ett fint hus? Tror folk att man har pengaträd hemma och inte behöver jobba för det man har eller? Om man har mycket pengar har man jobbat ihop dom, om man inte ärvt allt ihop. Och sig mig, har man mycket pengar, vad är det som säger att man inte ska göra av med dom? Varför ska man samla pengarna på hög så att dom ligger och ruttnar när man istället kan unna sig ett fint hus med havsutsikt? Då är det väl ingen poäng med att tjäna pengarna?

Om man är sista barnet så betyder det tydligen att man är bortskämd. Säg mig, varför skulle man vara det? Snarare tvärt om eller? Om man är sista barnet gör ju föräldrarna allt det dom ångrar att dom inte gjorde med de förra barnen. Uppfostrar dom lite hårdare osv. Bara för att de andra flyttat hemifrån så betyder väl inte det att man lägger all sin energi och sina pengar på barnet som är kvar?

Och fjortis, det är man till sättet. Inte till utseendet. Man kan ha hur mycket smink som helst och inte vara fjortis. Man kan även inte ha något smink alls och ändå vara fjortis. Man vet inte om en person är fjortis om man aldrig träffat den/pratat med den.

Allt i den här jävla världen handlar om pengar känns det som. Är det någon som har pengar och man är t.ex. tillsammans med personen i fråga, då är man tydligen bara tillsammans med det för att den har pengar. Eh, nej, skulle inte tro det va? En del kanske gör så. Men va fan, det är väl ingen poäng med det? Eller? Hur mycket får man ut på det i den här åldern egentligen? Så gott som ingenting. Åhhh, jag blir så trött på skiten.


Och dessa två raderna eller vad det nu blir är tillägnade min kära vän kråkan. Hon är, ja, som hon är. Mycket speciell och mycket älskad. Skulle inte byta ut dig mot någonting, det vet du.

Over 'n out.
(En guldstjärna till den som orkade läsa allt)

Hmm, ja Nettan?

- Jag har tappat läsare.
- Ja, du får ju skriva nått intressant! Skriv om mig t.ex. Då läser alla.

Min moster är självgod..

Världens smartaste tjej

- Åh, jag stör mig så på att jag inte kan komma ihåg vilken som är min favoritfilm!!

Smartas? Cleveras? Asclever? Eller, vad säger du Linnéa?

Pretty Woman - Bästa filmen i världshistorien

Det är lätt bäst när hon går in i affären hon blev nekad kläder dagen innan och säger: Hey! Do you remember me? I was here yesterday, but u didn't want to help me? I just have to say, big mistake! BIG! Well, i gotta go and  buy som more clothes, bye! (Okej, ungefär sådär säger hon..)
Bäst, på hela filmen. Och hela hennes karaktär, åh, jag bara älskar den.
Om du inte sett den, SE DEN!!

Slut på batteri

Yep, jag har helt slut på batteri. Min mobil dog, min ipod dog nästan också, och jag själv somnade i en soffa på sjöaremossen.
Sov hos mormor inatt, mysigt. Vi kollade på Pirates of the Caribbean (så stavas det tydligen beda) och Johnny Depp är skitsnygg. Dessutom är Jack Sparrow så fruktansvärt fjollig så det finns inte, och ändå så jävla bra. Jag älskar fan den killen.

Som jag nämnde ovan, mitt batteri är helt slut. Jag orkar inte göra någonting. Inte ta tag i något. Jag vill fota, jag vill vara lite kreativ i min bok, jag vill fixa i ordning alla mina julklappar, jag vill redigera bilder, jag vill träffa massa människor. Men den enda jag förmår mig att träffa är Linnéa och det enda jag förmår mig att göra är att sitta här. Vid såna här tillfällen önskar jag nästan att skolan börjar igen, så att man åtminstone måste göra något. Man måste, blir tvingad till det. För som det är nu har jag ingen ork. Jag vet inte vad det är. Help me..

Antagligen världens bästa låt:


Bästa julen ever.

Not.

Tänkte att ni ville veta.

Hejdå!

Ehe, jul?

Moget ja, jävligt moget.
Bra jobbat!

Och ja, God jul dårå. Eller nått.

Hejdå.

Bezzt


Verkligheten är inte alltid så verklig

Yesman - SE DEN!!
Haha, roligaste filmen, det var längesedan jag skrattade så mycket.

Och ja, vi klädde (heter det så?) aldrig granen idag så vi får väl göra det imon, om vi hinner... Let's hope so.

Jag är trött.

Hejdoooooooooooo

(Tråkiga inlägg på sistone måste jag erkänna)

Jullov in my heart

Klockan är 11.31 när jag börjar skriva detta, och jag ligger fortfarande i sängen. Hur gött är inte det på en skala?
Maha ja, älska jullov.

Om två dagar är det julafton. Det innebär att det är en pepparkaka kvar i min kalender då jag som sagt råkade ta sönderden sista och aldrig gjorde en ny. No christmas-feelings at all, vi ska klä granen idag.  Borde göra med julgodis också eftersom vi typ ätit upp allt. Jag vill ha nötter me. Och snö, framför allt. Snö.

Ska på bio sen, nån gång. Sen hem till Johanna, det blir bra. Saknar Julia <3

Och Beda, framför allt. Vi ska träffas direkt efterjul, OK?

Nä, om man skulle ta och gå upp, käka och ta en dusch? Japp, så får det bli!

Hare gött, haaaaaaaaaaaj


Always the same

Allt är som vanligt.

Samma fasad.

Som allt.

Känn inte efter.

Bara gå.

Titta inte bakåt.

Dö, lite i taget.

Lyft hakan.

So many thoughts that I can't get out of my head.

en värld
utan gränser
ett hjärta
utan sår
regler suddas ut
ta ett steg till älskling


Magont

Jag har så ont i magen att jag tror jag dör.

Hejdå

Höjningar.

Ehe, jag höjde mig i fem ämnen. Övernöjd.

Nu ska jag till posten. Med byxor Beda. Puss

Bildsortering

Det är ganska roligt att kolla igenom gamla bilder faktiskt.
Nu har jag rensat bland alla mina bilder, så att alla har samma system. Annars hittar jag ju fan aldrig någonstans. Det tog ett jävla tag, men jag har skrattat en del under tiden kan jag ju erkänna.
Dessutom hittade jag en fin bild jag tänkte visa.(Enbart därför tog det hundra år att hitta den. Jaja)

Imorgon, dagen med stort D.

Imorgon slutar vi skolan !!!!
Hallelujah. På tal om hallelujah så ska kören sjunga den också, på avslutningen liksom. Det blir säkert najs. Hoppas bara våran söta musikal blir lyckad också. Tack gode gud för att jag inte är med, det är så mycket jobb.
Betygen får vi ju imorgon också ja. Ehe, jag har höjt mig i 3 ämnen, vad jag vet. Resten ska bli spännande!Stackars - Lars Winnerbäck
Hur bra som helst.
(Hihi, kul det där med videos)

Föresten ska jag skicka min två söta julkort imorgon, tror ni dom hinner komma fram innan julafton då?

Anteckna!!

Detta blir mitt 84:e inlägg.

Tänkte att ni ville veta.

Over 'n out

Three Days Grace - Over and Over

Hehe, jag listade ut hur man gjorde. Helt själv...     Not. 
Anyway, här är låten :D

Snälla, bli nästa dag.

JULKALENDERN ÄR SÅ SPÄNNANDE ATT JAG DÖR!!!!!!!
Jag tror inte jag kollat på julkalendern på ungefär fem år. Men i år tänkte jag att jag verkligen skulle satsa och göra som Andréas, kolla julkalendern och sen direkt till skolan typ. + att det blir en anledning till att komma upp ur sängen i tid. Och nu är jag fast, den är ju hur bra som helst?! Dessutom är det toppen att man kan se på nätet när man missar ett avsnitt.
Go julkalendern alltså! Trots att den inte är särskilt julig av sig..

Föresten, så har jag höjt mig i 3 ämnen denna terminen, bl.a. franska, som jag aldrig trodde! Det var nog första gången jag blev riktigt glad över ett betyg. Och så gympan då, det blev jag också glad över, även om det är ganska svagt så, MVG som MVG liksom. Shit the same.

BÄSTA LÅTEN JUST NU!
Kanske skulle ta och pilla lite med hur man får in en video på bloggen? Yep, tror det.
Sen ska jag träna, stackars min förbannade fot och tumme, men äh, rätt åt dom.

Pöss!

Att vara bäst.

Ofta inte poängen med livet är att man hela tiden ska sträva efter att vara bäst? Så är det väl?

När man var liten så ville man måla finast, cykla bäst, hoppa flest hopp med hopprep osv. Nu ska man få bäst resultat på prov, man ska vara snyggast, ha dyrast kläder, mest pengar, nyaste mobilen, bästa datorn.

Och faktiskt behöver det inte vara negativt. För om man inte hela tiden strävar mot något, då utvecklas man ju inte. Man måste ha ett mål, sen är det upp till varje person hur högt ribban ligger.
Jag har förmågan att alltid sätta ribban jättehögt. Det är nog både bra och dåligt. Dåligt för att jag får sån ångest när jag inte kan/hinner med det jag vill. Bra för att man måste ha ambitioner, annars kommer man ingen vart i livet.

Att sätta höga ribbor kan innebära att man t.ex. övervinner sina rädslor. Det är något jag själv jobbar på, faktiskt. Jag hatar att göra saker inför folk, t.ex. prata eller redovisa något. Ändå skulle jag vara med i det där förbannade Luciatåget och inte nog med det, jag åtog mig att läsa en vers också. Jag var så nervös så jag visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen. Jag trodde jag skulle gå under eller något i den stilen.

Dock gick det ju bra, precis som det alltid gör. Och för varje gång jag gör det blir jag lite mindre nervös, tror jag i alla fall. Framför allt så växer jag med det, varje gång. Jag känner att jag visst klarar av det, trots att jag inte tror det.
Därför klättrar jag alltid högst upp i träden, trots att jag är höjdrädd. Än har jag inte trillat ner, och det gör att man (i alla fall jag) blir åtminstone lite mindre höjdrädd varje gång.

Sen måste man inte alltid tävla mot andra, den största tävlingen är ändå mot sig själv. Att hela tiden utvecklas och bli bättre på saker och ting.

Tänk först, prata sen.

Många jag känner, och även andra antar jag, pratar först och tänker sen. De säger saker som de verkligen inte borde säga, vilket de kommer på först i efterhand.

Vissa saker säger man bara inte till vissa personer. En del kan kläcka ur sig saker om att de hatar sin pappa och vill att han ska dö, till mig! Vad tänker man med då liksom? Det känns verkligen när folk säger så. Såklart förstår jag att man inte alltid kan tänka på allt man säger, men man kan åtminstone göra det ibland.

Har man en åsikt så har man en åsikt. Det kan ingen ändra på. Man har rätt att tycka och tänka precis vad man vill i dagens samhälle. Ingen ska behöva trycka ner dig för att du tycker en sak.
Jag får jämt höra massa skit för att jag tycker vissa saker, och jag börjar faktiskt bli lite trött på det. Man får tänka vad man vill. Man får tycka vad man vill.
Tyvärr orkar man inte alltid ta diskussionen utan låter folk säga vad dom vill och sen struntar man i det. Dock så kan man inte strunta i det helt och hållet. Man tar åt sig, oavsett. I alla fall gör jag det. Tillslut rinner det över, och då får en person allting. All skit som borde varit uppdelad på flera personer.

Tänk först, prata sen.

Clever farmor.

- Åh, du har ett sånt där JC linne!
- Nej, detta är från Gina Tricot farmor.
- Ja men dom är bra!

Hahahaha. Helt seg?

Bra koll

Min bror är förjävla smart måste jag bara säga.
Vi satt och spelade Guitar Hero, battlade mot varann.
Jag vann och Simon sträcker upp händerna i luften och skriker: Yeees!!!
Jag: Öhh?
Simon: JAG VANN!!
Jag: Nej? Jag vann? Haha
Simon: Nej? Jag vann, jag var ju till höger.
Jag: Nej Simon, du var till vänster!

Han hade spelat en hel låt utan att veta vilken sida han var på, hahahhaha! Idiot.
Så hade han verkligen frågat mig under låten om det gick bra för mig, när det i själva verket var han som det gick dåligt för!

Glömde.

Hehe, jag glömde: Metallica - Turn the page. BÄST!

Och ja Julia, kommer det mycket snö ska vi göra änglar.

Föresten, guess who?Hihi, puss

Glad Lucia, eller nått.

Ehm ja. Idag var det alltså den stora dagen: Lucia. Vi skulle sjunga i kyrkan och hejsanhoppsan. Som vanligt när jag ska göra något inför folk så var jag så in i bänken nervös. Men, som vanligt, så gick det bra.
Det var väl fint och ganska stämningsfullt i alla fall, förhoppningsvis.

Och jag har typ ingenting att säga. På måndag har jag sovmorgon till 12.25, tisdag till 9.20, onsdag är det kamratstödjarmöte och kamratstödjarmöte = fika. Sen så pysslar vi och shit på torsdag och på fredag slutar vi. Hur gött är det inte liksom? Jullov, älskade jullov.
Nu hoppas vi på snö, snö, snöööö. En vit jul, det vill jag ha.

Det är faktiskt bara 11 dagar kvar nu, och jag är klar med alla mina julklappar. Det är gött.

Nae, nu får jag väl gå och sova eller nått. Jag är sjukt trött.

Pöss.

Där gick min dag åt helvete.

Okej, Beda tyckte detta var roligt, men det var verkligen inte roligt. Inte ens någonstans.

Jag stod och hängde upp de 12 sista pepparkakorna i min pepparkakskalender som jag gjort. Redan innan hade Emil lyckats göra sönder nr 19 och 20, men jag tänkte att jag måste ju inte ha dom. Gissa vad jag gör då? Jo, självklart tappar jag en i golvet så den går sönder. Och inte vilken som helst, JULAFTONSPEPPARKAKAN, NUMMER 24!!!!!!
Fattar ni hur arg jag blev? Jag skrek ett mindre vackert könsord högt i hela huset (som vi dock inte ska nämna här) och Emils kompis satt i rummet brevid. Kände mig lagom duktig. Sedan gick jag och svor under hela tiden jag hämtade dammsugaren, dammsög upp smulorna och gick tillbaka med den igen.
Skickade ett sms till Karin och förväntade mig lite medlidande, men inte det nej. Bara ett fett jävla garv får man då.

Det förstörde fan min dag. Helvete vad arg jag blev. Det hade ju inte gjort så mycket om det var typ nr 14 eller nått. Då hade jag ändå kunnat strunta i det liksom. Men, just 24an. Så värdelöst. Då måste jag ju åka ner till Ica, köpa nya pepparkakor och göra glasyr på dom också.
Fan.

Föresten så har jag tydligen MVG i bild nu, gött som fan. Och jag fick behålla det jag har i SO;n, även om det var lite tveksamt. Nu väntar vi bara på NO betyget. Känner att detta inte varit den bästa terminen jag gjort i mitt liv. Men, man måste väl inte alltid vara på topp, antar jag.

Föresten åt jag en toast idag, på hela skoldagen, 8 - 15.30. Kände att det inte var så bra, jag glömmer typ att äta nu för tiden. Och när jag väl äter så äter jag typ ingenting för jag blir mätt så fort...

Jaja, orka tjötet.

Lucia imorgon föresten, jag är nervös som fan.
Wish me luck.

Pöss.

Sjöaremossen och Dr Phil.

Jag kommer bli nya Dr Phil, tänkte bara säga det. Jag kommer sitta i TV och hjälpa folk med deras problem. Hehe, skämt å sido. Jag känner mig som en när jag håller på och "hjälper" folk jämt och ständigt. Ibland är det faktiskt påfrestande, även för mig själv.. Bör nog tänka på det där.

I alla fall. Var på Sjöarn innan, Roger är rolig, hoppas ni antecknar.
Dock så har jag tänkt på en sak. Att om man säger helatiden saker som sänker folk tror jag att dom verkligen blir sänkta. Även om det bara är på skämt så tror jag att många tar åt sig på riktigt. Vissa vet inte riktigt vart gränsen går. Det är roligt till en viss gräns, sen blir man bara ledsen.
Tänk så är det någon som redan innan hade dåligt självförtroende, och så får man en fet kommentar, det lär ju inte bli bättre precis.
Kort sagt, en del behöver verkligen tänka på vad dom säger.

Jag har även lagt märke till att en del verkligen inte kan säga något annat än taskiga saker. Det är som att världen idag går ut på att langa fetaste dissen. Den som är taskigast vinner, typ. Så meningslöst. En del jag känner kan verkligen inte snacka seriöst. De måste hela tiden dissa, om och om igen. Patetiskt. (Gillar det ordet)

Föresten tycker jag ni ska läsa Michelas blogg, den är rolig.

Pöss

Lättlurad...

Jag tror att man blir som man umgås!

Julia lurade mig att det hade börjat en kille från Amerika i deras klass och var assöt.
Nyss lurade Nisse mig och Linnéa att han var i Norge och campade. Fast Linnéa trodde ju inte på det då. (Iofs tror jag att hon gjorde det) Men anyway. Jag trodde på det! Hahah, känner mig asdum :(

Over 'n out.

Aj aj. Stackars tumme.

Okej, jag gillar verkligen min nya design. Tänkte bara säga det, hehe.

Och så tänkte jag säga att ni borde läsa Michaelas blogg också.

Iallafall. Skulle köra Emilia till godisaffären med Linnéas moppe och när jag skulle starta så tryckte jag hårt as hell på knappen med min onda tumme. Väldigt klyftigt måste jag erkänna. Det gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det värker fortfarande. Så fruktansvärt dum känner jag mig.

Anyway, nu ska jag på toa för det har jag tänkt göra i typ två timmar!

PÖZ

Hört på IKEA

Hehe, hört på IKEA idag:

En riktigt fet man går i mitt i gången med myskläder på sig, med andra ord, världens största myskläder.
Cirkus 2årig tjej: Vilka stora byxor han hade mamma!
Det sa hon när dom var typ 2 mm ifrån honom så han vände sig om och verkligen kollade snett på dom.

Haha, verkligen askul.
Småbarn är så sköna. Verkligen kläcker ur sig saker och ting helt utan att tänka efter.

Tss, like my newdesign. Btw så kanske man skulle ta och fixa sig lite kategorier, mene, vad skulle det vara för några då? Allt jag skriver här är ju typ onödigt babbel.
Och bilder är det väl inte allt för gott om. Noll inspiraton atm.

Kisses, Linn

PS. Linnéa sitter och garvar för sig själv när hon skriver blogg, ganska underhållande. Läs hennes blogg så kanske ni får reda på vad det var som var så roligt .... dinlinnea DS.

Ny layout.

Men tjenare.

Ny layout. Pillade lite med alla html-koder osv. Tacka vet jag Designa din blogg.
Tyckte faktiskt det blev ganska bra.

Ehe, nu skajag plugga.

Pöss

Förlåt Julia.

Tydligen glömde jag skriva ROBIN HOOD TILL MAKTEN i det förra inlägget så nu gör jag det i detta istället.

Nu ska jag och Linnéa plugga.

Och jag ska försöka pilla lite med min tråkiga layout. Hehe

Puss

Idol nerdi.

Hehe, jag har börjat kolla på Idol. Eller ah, har kollat några veckor nu. Typ första gången, anyway. BACK ME ROBIN E. UT ME ROBIN B. Kevin ska vinna, Alice tvåa och UT UT UT UT UT med Robin. Seriöst? Michael Jackson till en liten tönt? Michael Jackson, the king himself. Det kan ju inte bli annat än dåligt.

Och i helgen sover jag hos Linnéa. Vi ska inte sitta att för mycket vid datan utan ska plugga lite och till IKEA är det tänkt. Men, lite uppdatering kanske det blir. Får se.

Have a nice evening. (stavas det så?)
Anyway. Bye!

Beda my love.Du är bäst

Next week will be my dead.

Ja, nästa vecka kommer verkligen bli min död.
Ni vet inte vad jag har att göra.

Måndag: Återträff med alla från Polen.
Tisdag: 20 engelska glosor, 23 oregelbundna verb. 29 franska glosor + en övning som ska vara gjord och 9 glosor till som man ska plugga in.
Onsdag: Powerpoint presentationen om en författare och en bok ska vara klar och redovisas. Min käre bror fyller även år och på kvällen har vi Luciaövning.
Torsdag: NO prov och musik prov.
Fredag: Lucia, samling kl 7.00. Tills dess ska jag ha lärt mig min vers nästan utantill och alla sånger ska gå som rinnande vatten.  Kanske Luciacupen.
Lördag: Match mot Tvååker. Lucia uppträdande i kyrkan. Sen kanske vi är bortbjudna på kvällen.
Söndag: Kalas för Emil.

Och då har jag ändå inte räknat med några träningar som antagligen inte kommer bli av ändå.
Andas Linn, andas, andas, andas.

Jag kommer dö.


Klagaaaaaa

Allt känns meningslöst ibland. Fast ändå inte.

Man läser/hör om folk som har så otroligt mycket i skolan och inte hinner med något annat och blablablabla. Jag tror det inte. Man har aldrig så mycket att göra att man inte hinner träna. För om man verkligen behöver plugga något, då gör man det i några timmar kanske. Och dom timmarna pluggar man. Man sitter inte vid datorn samtidigt för då kan man inte räkna med att få något gjort. Och om man ligger lite efter i matten så kanske man jobbar med det i en timme. Sen gör man sitt SO-arbete och när det är klart, efter kanske ytterligare en timme så gör man sina engelska glosor i 45 minuter eller något. Se, det tog tre timmar ungefär, och sedan åker man och tränar, tänker på lite annat och när man kommer hem går man igenom det igen.

Om man inte hinner träna för att man pluggar så kallas det för dålig prioritering och planering.
Om man väljer att vara med en kompis istället för att plugga så är det upp till en själv. Då får man väl ta träningstiden till att plugga då, men jag tycker det är dålig stil mot de som alltid är där och tränar. Det är inte det roligaste som finns när 7 pers är på träningen och resten sitter hemma och pluggar.
Det blir ingen riktig träning då.
Visst, träningen kanske inte är allt för alla, men spelar man i ett lag får man ta hänsyn till alla andra, tycker jag. Det är ingen giltig ursäkt att man är hemma och pluggar. Kanske om man har fetaste provet dagen efter, men inte varje gång.

Föresten så känner jag inte alls för att träna nu. Inte någon stans. Vill bara vara hemma. Det är inte roligt. Det fula är att jag aldrig ens övervägt att sluta i något, för det skulle liksom inte gå. Jag har alltid gjort något. Jag skulle nog inte klara av att göra ingenting liksom. Men samtidigt, jag ska ju inte spela fotboll och innebandy för sakens skull, jag ska ju spela för att det är roligt. Om det inte är roligt då? Ska man ta ett uppehåll då eller? Grejen är att man missar ju så mycket. Man missar verkligen jättemycket om man är borta några veckor.
Nu har jag i och för sig varit borta länge, sjuk, trött, öppethus och nu, tummen. Så det kanske är lika bra att fortsätta med det. Men nej, jag vill inte. Ändå.
Faaan, varför ska det vara så svårt att veta vad man vill?

Ehe, orka mig. Jag skriver så mycket varje gång att ingen läser ens hälften säkert.

Pöss

BEDA'S OCH LINN'S VITSBOLAG, NYA VITSAR VARJE DAG

BEDA'S OCH LINN'S VITSBOLAG, NYA VITSAR VARJE DAG

köper du många spritsar? äh, skit i alltihopa! sprid glädje med bedas vitsar!

känner du dig ensam i julnatten? en vits är rolig även för katten.

tack alla för erat stöd, det bidrog till min död.

även ett svartvitt foto kan vara kul, få ett gott skratt med bedas vitsar till jul.

tomten hit och tomten dit, kör över honom, din expedit!

självklart äger jag på att rimma, och linn wollbrant suger på att simma.

ska vi skeda? sa beda

linn, du har mycket att lära, och så länge tar beda all ära.


Till Karin

Detta inlägget är till Karin.

För jag är på så himla bra humör.

Puss

Sämst att vänta.

Okej, ingenting var brutet i min kära tumme. Det var bara en blödning i leden, som dock gör fruktansvärt ont ändå. Känner mig lite klen och blev faktiskt väldigt besviken på att jag inte fick något gips efter att ha suttit på akuten i tre och en halv timme.
Jag och mamma satt och skrattade åt Morgan Pålsson i typ en halvtimme medan vi väntade på att jag skulle få komma in på röntgen. Ganska kul faktiskt.

Svenska sjukvården suger. Och jag menar det verkligen.
Allting tar minst 100 år. Seriöst, hur lång tid kan det ta att framkalla ett par röntgenplåtar och kolla om något är av eller inte? Max. 5 min? Nej, idag kan det ta uppemot en timme. Och hur lång tid ska man behöva vänta på att få komma in och röntga något som tar några minuter? Jo, minst 1 timme, kan ta 2. Jag blir så förbannad? Skulle bra gärna vilja veta hur de tänker när de tar ut vem som ska in på röntgen också. Jag satt där i typ en timme och folk som hade suttit och väntat en kvart fick komma in före mig. Det är ju så att man blir riktigt förbannad.

Först får man vänta på att få komma till receptionen och anmäla sig.
Sen får man vänta på att få träffa doktorn.
Sen får man vänta på att få lämna in sitt papper om röntgen.
Sen får man vänta på röntgen.
Sen får man vänta på att få sitt resultat om röntgen.
Sen får man gå tillbaka och vänta på att få komma till receptionen och lämna ännu ett papper.
Sen får man vänta på läkarn.
Det är ju för fan bara vänta, vänta, vänta, vänta, vänta. Och ändå gick det ganska fort för mig. Det kan ta minst tre gånger så lång tid. Det är fan sjuk. Åker man till akuten så är det väl akut? Eller? Det är så jag uppfattat det i alla fall. Det är inte akut längre när man suttit och väntat i 8 timmar. Helt sjukt ju.

Hehehhe, jag och Linnéa är fina. Hästen och kon. (Heter det ens så?)Tyckte denna bilden så fint gestaltade hur sött mitt asgarv är, heheheh :):):):):):):):):):)
Not.

Nu orkar jag inte koncentrera mig mer.

Höjden av otur är när man bara behöver ett häftstift till och dom tar slut.

Det är 22 dagar kvar till julafton.

Puss

RSS 2.0