Skolkaos, hundvalp och sol

Hej hörni, 
 
Det händer inte så mycket för tillfället. Det är kaos i skolan pga kursen vi avslutade för ett tag sedan. Den var som bekant rätt dåligt planerad och genomförd, och tentorna var helt värdelösa. Många fick IG och nu är hela klassen i uppror typ. Längtar så tills vi går på praktik om tre veckor. Få komma bort från allting en stund. 
 
I fredags var Johan här och drack vin med mig. Vi sneglade på Let's Dance, bara tjötade och sen sov han över. Igår så tvättade och handlade jag för att sedan åka ner mot Kungsbacka och Jens bror Erik som skulle ha lite försenad födelsedagsfest typ. Det spårade tyvärr ut totalt och slutade med att Jens fick skicka ut alla medan jag stod och diskade och städade undan. Men, så kan det vara ibland. Så himla tråkigt när det händer bara. 
 
Idag är det söndag och på schemat står städning. Dock tror jag inte riktigt att det står på Jens schema, så det kan bli kämpigt... Jag ska ner och träffa Linnéa i Kungsbacka också! 
 
När jag tittar efter på schemat låter i och för sig lite tenta-plugg som en bra idé, men vi får nog se hur det blir med det, haha. 
 
Här är lite bilder från sistone. Man blir ite mer levnadsglad när solen lyser alltså!
Premiären på balkongen!
En lunch i skolan satt vi ute i linne och blev solbrända. 
En annan firade jag godkänt på tentorna med vin på balkongen!
Jens och jag såg Kingsman på bio, se den! Så himla rolig. (Inte du då mamma, du kommer inte gilla den)
Snapchatar
Och hälsade på hemma hos Emilie som har den här 11 veckors godingen. Har aldrig sett något sötare. Herre gud alltså. Han var såååå mjuk och hade liksom inte koll på sina ben när han sprang och han kunde inte bestäma sig om han skulle bitas eller pussas så han gjorde allt på en gång. Jag ville bara ta med honom hem <3 
Och lite posande inför igår!
 
Hoppas ni mår bra! Puss

Världen är en vidrig plats

Jag har sett två dokumentärer det senaste. En om människohandel och en om kvinnor i Indien. Fy fan, världen är en vidrig plats alltså. 
 
Madonnafallet
http://www.svtplay.se/video/2665888
Finns på svtplay i 59 dagar till. 
 
Indiens dotter
http://www.svtplay.se/video/2705548
Finns på svtplay i 22 dagar till. 
 
Se dom.

Kalmar och fortfarande arbetslös

Hej igen, 
 
Lite update från sist: hade så jäkla jäkla ont samma dag som jag satte i spiralen, men efter det har allting gått kalas. Det känns fortfarnde lite konstigt att vakna upp och inte ta några piller varje dag, och jag har väl inte direkt märkt någon skillnad på mig själv, men så har den bara suttit i en och en halv vecka typ. 
 
Kalmar var bäst och såg ut såhär: 
Erik var där och gosade lite! 
<3
Vi promenerade och fikade
Åt tacos på golvet i brist på tillräckligt stort bord :) 
Som jag saknar dom här två alltså. 
Sen blev det äntligen sol! 
Vi hejade på ankor
Solade på ett jätteträd
Och åt lunch ute!! 
Och så en mobilbild. Med filter så att våra färger skulle matcha någorlunda, haha. 
 
Arbetsintervjun gick dessvärre inte så bra. Eller, jag tyckte det gick bra, men jag fick inte jobbet. Så nu måste jag verkligen lägga på ett kol och söka sommarjobb. Det ger mig lite småångest, men men. Bara att ta tag i det. 
 
Just nu sitter jag i soffan och tittar på Det fantastiska (och helt inofficiella) mellosnacket med Hanna & Frans. Ska snart måla naglarna i det nya nagellacket jag köpte häromdagen. 
 
Vi hörs! Puss
 

Spännande vecka

Godmorgon! 
 
Ny vecka, igen. Känns som det bara är måndag och söndag helatiden typ. Denna veckan har jag två skoldagar, men jag och Robn ska försöka göra så mycket som möjligt på vårt arbete när vi är lediga så vi kan lämna det bakom oss sen. Jag ska även sätta in en spiral (!!), gå på arbetsintervju (!!!) och åka till Kalmar, tjoho! 
 
Just nu sitter jag och funderar på varför min kropp har en inbyggd väckarklocka runt sju-tiden på morgonen. Igår, söndag, vaknade jag vid 07.20, och idag runt samma tid. Lyckades blunda några minuter till dock så vaknade väl inte på riktigt förrän 07.45, men ändå. Nog att det är skönt att komma upp och göra något av dagen, men ibland önskar jag bara att jag kunde få sova till 9 i alla fall... 
 
Jens åkte Vasaloppet igår. I motvind och snöstorm, och plusgrader och slask. Det tog honom 11,5 h. FY. FAN. Vill inte ens föreställa mig hur det var, haha. Det var svettigt nog att kolla på femmilen. Herre gud vilket lopp?! Och vilket VM. Älskar för övrigt att det är damerna som har tagit nästan alla medaljer! Jens är hur som helst på väg hem och dom räknade med att vara hemma vid lunchtid tydligen, så när Robin åkt till jobbet vid 13.30 eller nått är det soffläge som gäller, hehe. 
 
Före och efter, haha. 
 
Annars hängde jag med min älskade häst och alla andra i stallet igår, och med mormor i förrgår. Vi hejade fram Kalla till hennes brons, och sedan åkte vi ner till mamma, åt middag och såg på Mello där! 
 
Oh well, får väl borsta lite tänder och sånt där innan Robin ringer på skype. Så jäkla modernt va: skype-plugg. 
 
Puss! 

RSS 2.0