we heart itIbland vill jag gå till frisören och be om något sånt här.

Fast på motorvägen...

Vi valde fel väg hem från skolan så nu sitter vi fast på motorvägen... Woho....
Något som däremot är värt är att min skolvecka är över, så nu taggar vi järnet till festen imorgon!!


we heart itI learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Update

Tänkte bara säga att man känner sig gammal när man går in på Bilia och säger att man ska hämta en bil. Synd bara att jag hade med mig en man som kunde köra den, eftersom jag inte får, än.. Minus poäng där liksom.

1 månad kvar till jag fyller 18.
2 dagar kvar till NV-festen. TAGGAD.

Testbloggar!

Wiho, testar den nya appen nu, jag tycker det verkar fungera utmärkt? Glad tjej!


Vanligt värre

Och som vi har väntat! Eller, i alla fall jag. Blogg.se-appen har äntligen kommit. Som jag saknat att kunna blogga från mobilen alltså. Ska sätta mig och testa den med en gång.

Har annars blivit av med ett matteprov precis, för att få reda på att nästa är inom fyra veckor. Man tackar man tackar.
Sitter och försöker komma på vad jag ska googla till projektarbetet. Allting känns så himla stort och mycket. Fick en fet bilduppgift också. Vet inte om det är kul eller bara påfrestande. Och så ska det lämnas in lite här och lite där. Kanske borde jag bli stressad, men jag glider mest omkring. Så himla mycket skönare. Nu ska jag snart krypa ner i soffan och kika på Champions Leauge. Det blir så bra så.

Onsdag imorgon. En dag närmre fredag och NV-fest. Det kommer bli hur kul som helst, som vanligt! Och ännu en fredag betyder att det är en vecka närmre min födelsedag. Imorgon är det exakt en månad (bara jag som skriver måndag varje gång jag ska skriva ordet månad?). På fredag är det fyra veckor kvar. Gud vad jag känner mig töntig som räknar ner, men det ska bli så himla skönt med ett körkort alltså. Helt sjukt vad jag längtar. Pratar som om det bara är något man får gör jag också, men, det ska bli skönt att över huvudtaget få försöka ta körkort, så kanske jag ska säga.

Men som sagt, soffan kallar. Puss!

Panorerat

Av typ 100 bilder var det här den enda som blev bra, men, det är bättre än inget!

we heart it

Ointressant.

Idag vaknade jag kvart över elva av att Simon skrek nerifrån och undrade om någon var hemma. Vad hände där undrar jag?
Spenderade halva min dag med matteboken. Det var längesedan vi hade såhär mycket tid ihop minsann. Efter det körde jag till Mölnlycke för att se på lite innebandy. Tänk att det bara är 5 veckor kvar tills jag fyller år. Tiden går så himla fort och ändå kan jag inte låta bli att önska att det vore nu. Jag vill bara bli av med både teoriprovet och uppkörningen så jag kan stå där, nöjd och glad med mitt körkort i handen. Gud så skönt.

Imorgon åker jag med Karin till Liserberg och använder min kamera lite. Det blir fint.
Nu ska jag lägga mig under en filt och läsa en bok. Heja mig!

36 dagar innan min födelsedag.

Hej.

Ledsen att jag inte uppdaterat, men allt bara rann ur mig. (Kan man säga så ens en gång?)

Jag har tillbringat det mesta av dagen på körskolan. Var där kvart över tio och gjorde lite faser samt läste i boken. Sedan hade jag körlektion, sprang till skolan, hade en näst intill onödig historialektion, andades lite emellan med Elin, Sten och fyra pojkar ni strax ska få se på bild, sprang till Kungsmässan, provade x antal byxor med Emil, sprang till körskolan, för att inse att teorikursen inte började förrän om en timme.
Ville seriöst ta mitt liv. Eller okej, krydd kanske, men var fan inte glad. Tur för mig att jag klarade fas F, annars hade det vart så ovärt.

Så nu sitter jag här och försöker få över lite bilder från telefonen till datorn. Det krånglar alltid på nått jävla vänster, vet inte riktigt varför.

Funderar på om det är värt att åka in 9.47-bussen imorgon för att få ordnat lite grejer innan min enda (!) lektion imorgon, eller om jag ska ta det efter skolan och komma hem senare..
Det är vad som tål att tänkas på just nu i alla fall.


De omtalade pojkarna.

Kära du.

Du åker dit, något förväntasfull och ändå lite nervös. När du väl kommer dit får du höra hur saknad du är, vilken skillnad det gör när du är med och hur kul det är att du äntligen kommit ner. Du ska fortsätta, det vet alla, utom du. Du ser henne och det hugger liksom till. Men du är trevlig, för det ska man ju vara.
Tiden går och det känns ändå okej. Du tänker att det här kan nog gå. Tills alla börjar smida massa planer, och allt du vill säga är stopp och hoppa av tåget. Tåget som du funderat på att gå på ett tag. Det står fortfarande stilla för dig, men för alla andra har det redan högsta fart.

Mot slutet så står du där, villrådig och vet varken ut eller in. Du står och funderar på om du ska åka med eller inte, och då smyger det sig på. Som om det kommer underifrån och du tänker att denna gången så går det över, denna gången blir inte som alla andra. Men det blir den. Ditt hjärta börjar slå fortare, din andning blir ojämn och du känner hur du börjar skaka.

Du sätter dig lite avsides, men inte utan att det märks. Någon frågar hur det är och du vet inte vad du ska svara. "Nä, det är lugnt, bara lite panikångest."
"Mår du illa?" frågar någon. Du nickar, nästan oförmögen att prata för du vet att tårarna är på väg ut. "Då har du nog samma som alla andra." säger någon igen, och du nickar, fast du vet att du inte har någonting som någon annan har. Du vet att det du har, det har ingen annan, och du tror inte att någon förstår, så du säger inget. Nickar bara och håller med.

Du andas så som alla tanter och gubbar sagt till dig. Andas in genom näsan, långsamt. Ut genom munnen, ännu långsammare. In, ut. In, ut. Långsamt.
Så slår det dig att du kanske inte vill att allt ska bli bra, du kanske vill skrika ut hur det känns. Men så gör man ju inte, så du gör inte så, trots att du kanske mer än något annat vill. Du bara sitter där, och andas.

Du är trevlig och ler, trots att du inte tror att någon någonsin skulle tro på det leendet, men det är bättre än inget. Eller?

När du väl kommer därifrån och är själv släpper allt. Eller gör det det? Du gråter, andas ryckigt och vill bara få ut det. Så blir du arg i mitt alltihop. Du förtjänar bättre än såhär. Dom förtjänar inte dina tårar. Så börjar du gråta igen. Du vill bara gråta, skrika, gråta, och vara ledsen. Krypa upp i någons famn som inte säger något och sedan börja om på nytt. Men det funkar inte så.

Det borde vara din tur att må bra nu. Men det var inte din tur, inte den här gången heller.

SKOR

Om allt man tänker på är ett par skor, borde man köpa dom då?

Hejdå söndagsångest

Tjenare kompisar.

Jag skriver historia. Inte att jag gör något som det kommer talas om i framtiden, utan jag skriver ett arbete i historian alltså. Om hög- och flodkulturer. Vi ska jämföra dom på två-tre sidor, så det är väl inget stort, men fan va det är segt alltså. Jag tycker ju det är så himla tråkigt också..

Något som är roligare är bilduppgiften vi fick; att fota ett självporträtt. Bilderna ska hängas ut på Fyren senare så vet inte om det är så bra att jag visar dom här än, men någon gång ska ni nog få se.

Gick på Kungsmässan med Johan och blev förälskad i ett par stövlar också. Okej, jag köpte skor häromdagen, men med dom här stövlarna är min sko-samling komplett, jag skojar inte. Så jävla snygga. Vill, vill, vill verkligen ha dom. Får väl ta av mina sparpengar (igen....) och skaffa mig ett jobb, eller nått sånt.

Ska träna idag. Och gå på yoga efteråt. Ska bli spännande.

Förövrigt tror jag att jag startat ett nytt liv någonstans in emellan. Det känns bra.

Puss

we heart itJag är hög nu sen den dagen när du kom, ja, jag är hög nu och kan inte somna om.
Lars Winnerbäck - För dig

jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du, du är alltid suverän

Lars Winnerbäck - Fribiljett mot himlen

Hade inte tackat nej

Till den här koftan:

Eller till att kunna bära upp det här:


Lookbook.nu

Jonas Gardell och brand.

Jag läste Jonas Gardells bok En komikers uppväxt.
Här är mina favoritcitat:

Så länge vi skrattar är vi inte besegrade.

När jag var liten kunde jag trolla.
Det var innan de lärde mig att jag inte kunde.

Sen brann himlen nån dag också. Det var fint.

iPhone bilder


Var hemma och åt lunch hos Malle! Hennes hund är söt.

Spelade Wordfeud med Malle. La DYGD och fick 50 poäng. Nöjd.

Var manlig och klippte gräset. Klippte dock snett som satan när jag skulle ta ett kort samtidigt.

Spenderade min lördag med en skål popcorn och TVn. Skönt.

Vek loppor helt utan poäng i skolan.

La ÄGD mot Josse och hade -2 i chatten. Lurigt.

Räknade med arg z och arg z med streck ovanför. Var allmänt förvirrad.

Hade fysik med Lasse som sköt (?) med luftgevär och såg ut som han heilade.

Hade lappar i ansiktet?

Tyckte det var höst och tände ett fint ljus.

Gjorde en fotouppgift till skolan. Skor<3

Var på Liseberg.

LisebergSåg världens gulligaste par som bara får en att inte tappa hoppet om kärleken typ.


we heart it

Melissa Horn

Är brutalt såld på Melissa Horns senaste album. Ibland sätter hon verkligen ord på det där som är så svårt att säga, som man aldrig riktigt får förklarat för någon.
Det är egentligen inga glada sånger, inga glada texter heller för den delen, och ändå får dom mig att bara sitta och le. Jag känner igen mig så mycket.

Annars? Jo. Jag mår bra. Tror jag. Jag mår bra. Ha, den ni! Jag mår faktiskt bra. På riktigt.

Matte E

Matte E och jag är verkligen kompisar alltså. För första gången på hur länge som helst tog jag med mig boken hem eftersom jag kände att jag låg lite väl mycket efter.
Så har vi fått ett papper på vilka uppgifter vi ska göra i boken, denna veckan var det 24 st. Jag har lyckats bocka av 9. Dom andra 15 förstår jag ingenting av. Det bådar gott inför provet nästnästa vecka det här alltså!

Förövrigt håller jag på och undersöker hur långa mina naglar egentligen kan bli. Just nu är dom så långa att jag inte kan göra vissa saker för att dom viker sig, och så är det väldigt jobbigt att skriva på datorn för naglarna stoppar liksom när man ska trycka på tangenterna ibland. I-landsproblem.

Nu tänkte jag förflytta mig från köksbordet till min säng. Det är jag värd efter så mycket matte. Eller, försök till matte kanske vi kan kalla det.

Puss!

Måndag

Sitter här i stormen och förbereder mig mentalt för att ge mig ut. Varför då undrar ni, det vore väl dumt? Jo, för att jag fått för mig att jag ska gå ner på en innebandyträning. Har liksom saknat det lite det sista, så det är väl bara att gå ner och känna på det egentligen.

Sitter med mitt förbannade svenskatal också. Dumma mig som skulle dra nr 1 i lottningen. Det blir ju skönt att ha det gjort såklart, men ändå. Nejtack. Tal är inte min grej precis.

Nåja, får väl fila lite till på det. Puss!

Ny vecka.

Efter ett dubbelpass på Friskis tänkte jag börja plugga till testet vi ska ha i kemin imorgon. Bra att vara ute i tid osv känner jag. Eller som Elin uttryckte det: Bra start på trean Linn!
Men, man kan inte alltid vara på topp, annat kom emellan, så kan vi säga.

Nästa vecka ser rätt bra ut ändå. Imorgon ska jag träffa Jessika. På tisdag är det Champions Leauge titt hos mig, Barca - Milan, kan ju bli rätt bra liksom. På onsdag är det svenskatal som gäller. Kunde ju vart lite mer förberedd, men det löser sig. Torsdag är det körlektion, skola, psykologen och teorikurs, och sen var det helt plötsligt fredag igen och en vecka mindre tills jag fyller år.

Känner mig som om jag vore typ tre igen och räknar ner, men det är väl okej, jag fyller ju ändå 18 liksom.

Som sagt, kemin kallar nog ändå.

Puss!

10xLinn

I'll do my best

Låg i badkaret med alldeles för varmt vatten och kokades i mer än en timme. Förångade bort allt onödigt. Allt som inte behövs. Skrubbade bort all död hud. Skrubbade bort allt. Försvann.

Känner mig ren. Omstart. Nytt liksom. Vill gå och lägga mig och vakna som en ny människa. Gör mitt bästa.

we heart itiPhone bilder


Det har regnat en del på sistone..

Tur att mina bröder tycker om varann trots att det regnar.

Och att det var extrapris på choklad på Ica!

När man suttit i kassa vet man hur mycket det gör när man lägger streckkoderna rätt för kassören.

Utflykt med bildgruppen till Tjörn

Som rubriken så fint talade om åkte vi på utflykt till Tjörn idag.

Vi åkte till Pilane som är ett fornlämningsområde där det finns massa roliga skulpturer. Det här är en av Eva  Rothschild som heter Someone and someone.

I Big Gulp av Erwin Wurm så skulle man stoppa in huvudet och skrika. Detta gjorde Josefin utomordentligt bra. Andrés kommentar på det hela var: Jag trodde jag hade hört allt, men det hade jag inte..

Vi funderade länge på hur denna kunde undgå att snurra runt. Pontus trodde att tyngdpunkten på den måste sitta nedanför linan, att det var enda chansen typ. Är ju inte direkt någon fysiker så det var bara att hålla med. Den heter Allt är möjligt och är gjort av Eric Langert.


Dom här fina glasögonen hängde ihop med en stor kanin som stod lite längre bort. Tillsammans hette dom Giant aid rabbit och beskrevs som Jättehjälpsam kanin som tappat glasögonen. Kent Karlsson stod för denna fina idé.
Vi tyckte det var roligast att ta kort i glasen.Den här var kul! Först såg det ut som en stor svart klump, men när man kom närmre insåg man att hela figuren var uppbyggd av ansikten. Discussion heter den och är gjort av Tony Gragg.

Sen åt vi mat!

Nästa stopp var Akvarellmuséet i Skärhamn. På muséet fick man en sån här lapp som många sedan valt att placera på en lyktstolpe utanför.

Man får ju såklart inte fota inne på muséet, men när vi var i Experimentverkstaden och målade med akvarell fick man fota. Jag fick testa att måla på nått fräckt papper. Det blev såhär.

Så, av denna dag har jag lärt mig en del om Emil Nolde, och även att ordet Konst måste komma från ordet Konstigt.

we heart itHopplösa söndagar

Hur kommer det sig att oavsett vad man gjort dagen innan så vaknar man alltid upp med samma hopplösa känsla i magen en söndag?
Trots att jag gjort det jag mest tycker om i hela världen så går jag ändå runt med samma vidriga känsla. Illamående typ.

Annars var jag ute på äventyr i fredags. Jag och Linnéa begav oss till Black Pearl för att se Sverige-matchen. Jag såg ut såhär i min nya kjol.


Efter matchen tog jag med mig min trogna kavaljer och åkte ut till Onsala en sväng. Två idioter fick för sig att bada. Sedan försvann min kavaljer med en ung dam x antal timmar, så vi kom inte därifrån förrän vid 3. Somnade skönt i min säng vid fyra på morgonen där.

Vaknade runt halv ett igår, var nog rekord. Tror aldrig jag sovit så länge. Jag och Beda begav oss till stora staden Göteborg för att gå lite i affärer, käka nått och sedan se en bio. Bara det att vi lyckats boka på Biopalatset och när våran  bio så fint började befann vi oss på Bergakungen. Blev lite ombokning osv och tillslut hamnade vi på en annan film med lite godis sådär. Jag var nöjd, som vanligt.


Idag åkte jag och bror lite båt. Så himla nöjd.

Lisebergsbesök

Idag var det Lisebergsbesök med Fysik B som gällde. En oerhört ansträngande resa måste jag säga. Här är lite bilder.

Vår attraktion som vi hade i uppgift att undersöka litegrann var Höjdskräcken. Inte mig emot eftersom det är min favoritattraktion, hehe. Nöjd som få var jag när det var jag som fick åka den också!

Som sagt, nöjd som få.

Här var jag dock inte lika nöjd. Är ganska säker på att André drog ett Linn-är-tjock-skämt. Standard från den pojkens mun.


När vi väntade på att våran attraktion skulle öppna åt vi Ben&Jerrys. Som sagt, väldigt ansträngade Lisebergsbesök!

Kära 16åriga jag

Asså hm. Är det bara mitt Bloglovin' som inte mår så bra?
När jag loggade in förut hade jag över 300 olästa inlägg och typ alla var gamla som jag redan läst liksom. Så trött blir jag.

Förresten. Den som inte kikar på den här videon missar något viktigt. Något jävligt viktigt.

RSS 2.0