Mammas födelsedag och sådär

Okej, sen sist så har jag bråkat och gråtit och missat saker och gjort saker och mått piss och mått bra, så det är minst sagt upp och ner hela jävla tiden. Var hos en annan sjukgymnast och knäckte min nacke, och jag tycker ändå det har blivit bättre sedan dess. Inte lika mycket huvudvärk, inte lika mycket ont och inte lika stel. 
 
Annars har jag Hanna denna helgen. Hade ett jävla mördarpass igår med henne. Skulle rida till motorvägen och tillbaka, och först vägrade hon gå förbi en stillastående lastbil, sen lite ved som någon staplat vid vägen, sen en gård och till sist en bil med släp, så när vi väl kom fram till galoppsträckan så vad hon helt blöt av svett. Men sen var det bara full fart fram och tillbaka, så himla kul! 
Idag följde Emil med och red och han var såhär gullig: 
Hanna har för övrigt bytt färg, hon är numera ljusbrun med mörka inslag, istället för nästan svart som på vintern, haha. 
 
Jag försöker sola också, men dränker mig i solkräm. Har hittills inte fått ett enda utslag (!!) dock, så jag tänker fortsätta med dränkandet. 
 
Världens bästa mamma fyllde år i torsdags också, så vi firade henne med en dundermiddag på John's place i Varberg. Det är en helt makalös utsikt där, och fantastiskt god mat. Dog matdöden när jag åt lamm med bakad potatis och så halloncurd till efterrätt. Såhär såg det ut: 
 

Sommar-Sverige när det är som bäst

Såhär kände jag mig när jag cyklade till jobbet kl.05.45 förra veckan. Förresten sjukt att jag hade jacka och halsduk då?! 
Sen väckte vi min lillebror med ljus, presenter och sång på hans 18-årsdag!
Såhär glad blev han över sin mössa.
Sen körde han samma pose till tårtan. 
Fick sms av Ellie med den här saknade, som ritar gubbar och SKRIVER numera?! Så himla längesedan jag sa hejdå till dom nu... 
Har förresten fullbordat mitt fjärils-liv! På Nya Zeeland såg jag dom äta och bli förpuppade, och nu har jag sett en fjäril komma ut ur sin puppa!! SÅ BALLT
Den här stora och glada tjejen vann till Cross Country-lopp, så pass stolt!! 
Och den här (med omaka strumpor) kom 8:a, så himla duktiga! 
Sen åt jag go-frukost. 
Och inspirerade Cosi att äta likadant. Gud va jag saknar henne. 
Sommarkvällar när dom är som bäst <3 
Med en grill vid havet såklart. Älskade havet. 
Och gulle-krabban!!
 
Nu ska jag gå och ta in mina nytvättade lakan, bädda sängen, göra ryggövningar och duscha, och sen ska jag poppa popcorn och bänka mig framför Champions Leauge-finalen. 
 
Puss vänner. <3 
 

HAPPY BDAY

 
Grattis på 18-årsdagen älskade lillebror. ♥

Full Patte och full fart

Hej, 
 
För första gången på hur länge som helst åkte jag (nästan, solade först och köpte en grej på Kungsmässan) direkt hem från jobbet och la mig i soffan. Älskar att jag har en soffa på mitt rum numera. Och här har jag legat. Läst bloggar, laddat ner en film som jag inte hann se, sett på Mvh med mina favortier Hannah och Amanda <3, kollat Full Patte som är det BÄSTA EVER?! Och nu ska jag sova. Så förbannat skönt att inte göra någonting. Önskar jag kunde åka till en öde ö med internet och bara göra allt jag skulle vilja hinna med men som jag aldrig gör. 
 
Det blir liksom för mycket med 3 solningar i veckan, ett sjukgymnastbesök, ett psykologbesök, två svängar i stallet och fem dagar med jobb. Har liksom aldrig en hel dag ledig där jag inte gör någonting? Och ingenting kan jag plocka bort, förutom stallet, men det är ju det jag mår bäst av så det tänker jag för allt i världen inte plocka bort. 
 
Oh well, nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i alla fall. Åker med Runo vid halv sju imorgon, så det blir upp med tuppen. Godnatt

iPhone x13

Jag och Bella tog av Millan hennes vinterpäls häromdagen, helt sjukt var det. Hon släppte liksom allt på en gång?! Det var galet mycket hår alltså, haha. 
Jag var ute i regnet på jobbet i fredags. 
Och sen satte jag mig på tåget till Malmö! 
Där jag gick hem till 30-åringen Therese och hjälpte till med mycket av den här extremt goda maten! 
Hamburgarna där var delicious, för att inte tala om piggie in a blanket som ligger där under folien. 
Sen gjorde vi (mest Therese dock, hehe) världens gulligaste cupcakes! 
Här öppnar hon presenter! 
Och här kommer vi hem, kl 05 på morgonen när det börjat ljusna igen, efter en grymt kul utekväll på 30+klubb. Jag kom in utan att visa leg, hehe. 
Sen åt jag turkisk yoghurt med jordgubbar när dom andra sov. 
Och så åkte jag tåg hem igen! 
Förbi Åsa
Igår röstade jag rosa <3 
Och idag såg jag svalboet i stallet! 
 

Ryggont

Gud, min rygg. Vet inte vad jag ska göra med den. Var hos sjukgymnasten idag, men nu känns det typ ännu värre. Misstänker att det blir värre innan det släpper, men herre jesus. Det är verkligen smärta? Och samtidigt ska man försöka tänka på hållning och att slappna av. Jävligt lätt när man mest vill gråta liksom. Fick i alla fall tre övningar jag ska göra varje morgon, kväll och minst en gång på dagen, och så ska jag försöka göra en av dom så ofta jag kommer ihåg. 
 
Åker förresten till Malmö och Therese i helgen! Hon fyller 30 år imorgon (känner mig som en plutt...) så det ska firas. Blir kul att komma iväg! 
 
En annan som fyller år idag är världens bästa Karin, grattis vännen. ♥
 
Jaja, nu har jag kikat in och sagt hej, så nu ska jag hänge mig åt mitt bloggläsande och sedan ryggövningar. Puss!

#tbt

Kan vi diskutera att jag är asgullig som liten ridtjej?
Och att Simon är ursöt i sån där gul badring!!
<3<3<3<3
Och att jag har ridit på en liten elefant, hehe. 
Bästa <3
BÄSTA bilden ever?
Ser så glad ut? Hehe
Lilla Emil, så gullig!! 
Eller denna asgulliga hunden som somnade i mitt knä?! 
Sov med stil redan på den tiden, hehe. 
Lugg och flätor, kanske ska satsa på det igen? 
 

Cortègen och att jag mår skit.

Johanna påpekade att jag bloggar dåligt, så here I am, lyder order. 
 
Igår var det Valborg. Jag jobbade, gosade med barn framför Frost (SÅ BRA?! Måste se den på engelska också), sen åkte jag in till stan för att se på Cortègen. Första gången faktiskt. Det var riktigt kul, även om en del vagnar var rätt problematiska, så att säga. Jens var urgullig som glassbåt, bildbevis kommer här: 
 
 
Sen slog det till hos mig och jag grät hela vägen hem från Kungsbacka. Ett under att jag inte körde av vägen när jag kom på att mamma inte ens är hemma. Bad till gud att Runo i alla fall skulle vara hemma, och det var han som tur var. Kanske dags att inse att man inte mår bra. Typ någonstans. 
 
Idag önskar jag mest att jag hade ett par solglasögon med styrka så att jag slapp linser men ändå kunde vistas utomhus. 
 
För övrigt var Orust likadant. Så jävla jobbigt med den här kärnfamiljs-grejen som man "utsätts för" varje gång man är med familjen Andersson. Dom har liksom allt jag inte har, och dessutom så räknar dom in mig i deras familj och det är så jävla fint att jag gråter av bara det. Så ja, jobbiga dagar det sista. 
 
Det jobbigaste är att det liksom alltid kommer något nytt. Först tog jag tag i brösten, sen tog jag tag i psykologen, nu har jag tagit tag i min rygg också, men samtidigt som jag tar tag i allt så är det liksom 100 andra grejer bredvid som bara plussar på, typ skola, jobb, pengar, flytt osv. Vill inte vara med längre. 
 
Anyway, här kommer lite bilder: 
Tog en liknande sån här bild och precis när jag tagit den kommer det en bil med släp och nån jävla grej på släpet som inte satt fast och därför lät som satan. Stackars Hanna fick ju hjärtattack, och jag med pga hade telefonen i handen..
Vitsippor <3 
Så himla grönt vid graven. 
Åt glass på glasscafét med mina bästa när alla var hemma. Saknar dom så. 
Ängen mellan Jensi och jobbet har blivit lila?! Så pass fint. 
Det här landet är magiskt så ofta. 
Grillade korv. 
Jens tog jättefina bilder på en liten kompis som kom på besök. 
Och en till kompis. 
Sen plockades det japanska ostron som det käkades. Jag vågade inte riktigt med risk för att typ bli magsjuk, men det var ingen som blev dålig så nu ångrar jag mig litegrann... 
Ödlis igen. 
Solen gick ner. Ville aldrig gå härifrån. 
Postade min ansökan till yh. Så nervös. 
Sofforna och bordet har kommit! Ligger i den till höger right now. Asbra! 
Mamma tog kort på tjejen med sämst hållning i hela världen typ? 
Finast på Cortègen!!
Jens ekipage, så roligt! 
Näe förresten, hästarna var näst bäst. Allra bäst var Gru <3<3<3 
Minions!! 
 
 
 

RSS 2.0