LOVE

Kämpar på

Hej! Igen.

Det är så himla mycket nu. Så himla mycket roligt, och så himla mycket jobbigt, så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Vill mest lägga mig ner och gråta.

På tisdag tar jag studenten. Jag längtar så jag dör.
Sedan åker jag och Jensi, och resten av min familj + mormor till Cypern. Det ska bli så himla skönt. Verkligen jätteskönt.

Har inte haft tid att kolla på några bilder som tagits det senaste, i princip. Och det har jag inte nu heller, så det får bli en annan dag. I helgen har jag ingenting planerat, nästan, så ska försöka titta in hit då. Ifall det är någon som skulle få för sig att kika in efter alla mina blogglösa dagar, haha. Jag är inte så vass just nu.

Ska slakta kycklingar imorgon i alla fall, så klockan ringer 05.47 och jag börjar 06.30, därför tänker jag sova nu.

Vi hörs mina fina! Jag kämpar på.

I'm barley breathing

Hej!

Är slut i huvudet. Därför hänger jag inte här än. Måste vakna till liv först. Då ska jag visa er allt jag kan om Rhodos, balen, studenten, och allt annat spännande som händer.

Har precis läst ikapp mig på alla bloggar. Över 600 inlägg var det. Känner mig skadad.

Godnatt!

Rhodos

Ops. Glömde säga hejdå innan jag åkte, ledzen!

Sitter iaf och väntar på min man och snyltar på hans internet nu. Vi är på väg till stranden efter en god lunch. Ikväll kan råka bli fjärde dagen i rad på krogen, hehe. Har det helt okej, så att säga. Lever livet helt enkelt.

Ses om 5 dagar typ, puss och kram osv så länge!


iPhone x8


Stängde av min skoldator efter typ en termin i vänteläge. Det behövdes visst. Fick en fin lapp av en svensexa-kille med simfötter på Gallerian i Varberg!

En svart nyckelpiga och glass på glasscafét.

Mera glass och 100 followers på Instagram!!

Världens bästa och sjösättning!

Solen skiner

Solen gör underverk alltså.

På bara två dagar är hela världen grön, människor vistas ute, leenden och skratt avlöser varandra och allt blev plötsligt så himla enkelt och bra!

Skrev kanske mitt sista prov på gymnasiet idag. Nu är det bara Sv C-tal kvar, bildredovisning, kanske någon fysikgrej och så får vi se hur det blir med kemin. Det är sjukt nära nu.

Har dessutom skrivit en packlista till Rhodos. Tror att jag har fått med allt, men det märker vi. Det jag inte har med har förhoppningsvis någon annan med sig.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska tacka ja till min brors erbjudande om att gå ut och springa, men jag hoppas att han glömmer av det för jag känner inte alls för det efter en dag i ca 1 knop och väldigt många soltimmar. Kanske dags att äta middag?

Back on track

Så. Nu har jag flippat färdigt och kan andas igen.

Imorgon:
- Lämna in bilen på hjulinställning
- Sola
- Göra klart PA
- Växla pengar
- Plugga historia
- Skriva tal
- Ringa STS
- Maila Birgitta

Let's go!

NZ

ALLTSÅ!!!!

Jag skrev precis ett mail till Au Pair Link i Nya Zeeland och bekräftade att jag vill åka med dom och att jag ska åka till familjen jag pratat med det senaste?! HUR SJUKT SOM HELST............

Sitter nu med tusen olika papper och skit på krånglig engelska som jag inte förstår ett ord av och försöker att andas samtidigt och inte tuppa av typ. Jag åker i början av augusti...

....... OCH DET ÄR TRE MÅNADER DIT????

Ungefär så känner jag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känner mig helt jävla livrädd samtidigt som det ska bli hur kul som helst!!

Kände typ att: YES, fan va gött att slippa gå och oroa sig för allt sånt där när jag väl bestämt mig, men nä, då ska man söka visum, och fylla i massa formulär, och betala in massa saker, osv osv. Min mage är inte gjord av sten, så att säga.

Åker iaf till Rhodos om 5 dagar. Inte ens det typ. DÖR FÖR ATT DET ÄR SÅ MYCKET NU. Kommer aldrig kunna packa. Kommer inte få med mig hälften av det jag ska ens. Kommer få gå naken.

Tur att jag vaxat mina ben då iaf.

RSS 2.0