Ursäkta

Förlåt för diverse stavfel, men såg dom inte förrän jag publicerat och jag kan inte redigera från telefonen.... Ni kan nog lista ut vad det ska stå!
Blogg.se borde verkligen uppdatera sin app.

Puss!


Istid

Hej!

Idag är det vinter här. Southery winds har vi, vilket innebär vind söder ifrån, och söder ut ligger typ Antarktis, så ja - vind från Antarktis har vi, dvs vansinnigt kallt. Vindans går ju liksom rakt igenom husen här.

Är ledig idag (tisdag) och imorgon också, sen jobbar jag torsdag, hela helgen och sedan början av nästa vecka. Blir kul att ha tjejerna på en helg så vi kan göra lite mer saker ihop än att bara gå upp och ner till skolan/kindy. Det är väl ungefär så mycket jag har att säga, haha. Eftersom man bara går i samma rutiner om och om igen så händer det inget annorlunda som man skulle få för sig att fota, så mycket bilder har jag inte heller att bjuda på.

Min dator dog för gott häromdagen, så jag tänkte roa mig med att trasha den innan den får åka i soporna, min älskade kompanjon sedan många år tillbaka. Ser fram emot att komma hem och skaffa mig en ny alltså. Ser också fram emot att komma hem och shoppa!! Inte för att jag kommer ha några pengar när jag kommer hem, men här kan jag ju inte shoppa heller eftersom jag inte kommer ha någon plats att ta med mig allt hem...

Planen för idag var att gå ut på en promenad/springa, men eftersom det är istid ute så hoppar jag nog det... Ska in till stan senare på en fika och bio i alla fall! The Hangover Part 3 tror jag vi skulle se. Är väl egentligen inte alls en film för mig, men men.
Jag och Cosi såg A song for Marion i lördags förresten. Så himla fin film, verkligen. Efter 10 min satt jag och grät som ett litet barn, och det avtog ju inte direkt. Sen gick vi hem och sov, för att dagen efter ställa klockan på halv sju och kliva upp till Champions Leauge finalen! Sjukt nöjd över att jag fick se den faktiskt, även om det kändes lite som vilken match som helst eftersom jag inte kunnat se någon av dom andra.. Jaja.

Nu ska jag fortsätta läsa bok nummer två i serien A song of ice and fire (Game of Thrones) och mysa med filt och raggsockar!

Saknar er där hemma. Puss!


Från soffan

Hej!

Sitter just nu i soffan med en fet bok. Tjejerna är på kindy/i skolan och Ellie sover då hon jobbade natt inatt. Förstår verkligen inte hur man klarar av det. Hon var liksom uppe 24 h igår?

Anyway. Livet flyter på. Vädret har varit lite sämre det senaste. På ett sätt är det skönt för då slipper man ha dåligt samvete för att man inte känner för att göra något annat än att sitta inne och läsa, men det är lite tråkigt också såklart.

Sitter och funderar på vad jag ska ta med till kindy som kindy-lunch.. Dom har delad lunch ibland och då tar man med något som alla barnen kan ta av, typ. Känner verkligen inte för att göra något och vi hade inget enkelt hemma att bara ta med. Kanske är en dålig Au Pair och skiter i det och låter min unge äta av alla andras utan att bidra själv, hehe. Det blir ju ändå så himla mycket mat över varje gång?

I helgen är det barnfritt och jag ska på hejdå-party (ja, det blir en del såna nu..) på fredagen, sen har jag inga planer alls. Har varit så några helger nu. Ett tag var det något varje helg, och helt ärligt så vet jag inte vad jag gillar mest?

På måndag är det 10 veckor kvar tills jag kommer hem. Galet vad tiden går fort. Innan dess måste jag ha hittat en födelsedagspresent till Lexie och hejdå-present till familjen också... Är för övrigt redan nervös inför packandet, haha. Kommer ju gå så dåligt...

Det var väl typ det jag hade att säga. Hoppas allt är bra hemma, som vanligt! Nu börjar ju bal och student-tider. Så himla sjukt att det var ett helt år sedan jag stod där? Minns det fortfarande som igår..

Jaja, ska fortsätta läsa min bok nu, har bara 100 sidor kvar så hoppas bli klar idag eller imorgon så jag kan öppna nr 2 i serien, hehe. Puss!


Första "riktiga" jobbdagen!

Hey!

Idag har Ellie gjort sin första "riktiga" jobbdag. Introduktionsdagarna är alltså över och jag har därmed börjat jobba så som jag ska göra fram tills jag åker hem. Jobbar 07-20 med 3,5 h rast mellan 09-12.30, och so far har det gått jättebra.
Ellies föräldrar ska bo här i en vecka också, så tjejerna uppför sig nog lite extra pga det, men ändå, hehe. Man har ju ändå lärt sig hur dom funkar nu efter 9 månader. Gud, kan inte förstå att jag varit här så länge...

För övrigt verkar det som att höstvädret här är kyligt, men fint. Vi har haft många dagar i rad nu med solsken och blå himmel, men som sagt, det är kallare och vinden är tillbaka igen.

Nu har jag vart 3 veckor utan dator typ, och konstigt nog så är det inte alls jobbigt? Kanske för att jag har haft fullt upp med böcker, men ändå. Läste alla fyra Twilight-böckerna på 10 dagar, haha. Det är typ 2000 sidor tror jag.

Igår var jag på chocolate outing med Au Pair link och åt choklad tills jag storknade, hehe. Just nu sitter jag och väntar på maten, läser en bok och dricker hemmagjord gin and tonic!

Hoppas allt är bra hemma, Puss!


Instagrambilder

Kom forresten pa att instagram ju ar kopplat till blogg.se, sa ni kan fa se dom bilderna i alla fall!
 
Solen har skinit dom senaste tva dagarna, men det ar kallt som satan.
Katyas har bara vaxer och vaxer.
Hejda-party for Josefine :(
Fodelsedagsmiddag for Ilona!
Train ride.
Snart sitter vi dar igen brudar!!
Sexy lady, hehe
River walk med Cosi.
 
 

English computer update

Heeej!
 
Dags for update fran engelsk dator igen, hehe.
 
Dagarna gar, redan fredag idag igen. Tjejerna ska till sin pappa i helgen, sa huset ar tomt. Har inga planer alls dock. Ganska skont i och for sig.
 
Har inte mycket mer att saga an sa. Det ar ju bilderna som ar roligt, men det blir sa krangligt nar jag inte har nagon dator, sa ja, det far val vara sahar nu. Ska forsoka starta min dator i helgen for jag behover skriva en learning story och behover komma at bilderna i min telefon, Forsokte gora det pa Ellies dator, men det gick sadar. Den ville liksom inte hitta nagra bilder, sa ja, jag ska forsoka fa liv i den sa jag kommer at dom.
 
Sager det i typ varje inlagg kanner jag, men SNART KOMMER FRIDA!! Det ar liksom nasta stora grej som hander, haha. Efter det ar det ju hemresan som ar narmast. Bara det ar ju ratt sjukt...
 
Well, maste kila! Puss
 
 

Från sängen

Hej!

Om ni undrar vad jag gör nu när jag inte har någon dator så är svaret såhär: läser. All min vakna och lediga tid typ. Bestämde mig för att börja läsa Twilight-böckerna. Hämtade dom på biblioteket i fredags, har redan läst ut både ettan och tvåan, och då är dom ändå mer än 400 sidor tror jag... Well, dom är bra i alla fall!

Annars har Ellie introduktionsgrejs denna veckan också, och efter det så börjar jag med mitt "riktiga schema". Ser fram emot det, tror jag.

Dagarna går. Nu är det inte ens 90 dagar kvar tills jag är hemma. Och ja, jag har lite hemlängtan just nu.

Men, vi hade en himla fin höstdag här idag! Solen sken, det var varmt och skönt när inte vinden kom åt, och luften var sådär höstig. Har köpt mig en halsduk också så nu ska jag minsann inte frysa!

Nu ska jag påbörja bok nummer tre och reservera den sista på biblioteket, hehe.

Puss!


Nytt mobilblogg-försök

Hej kompisar!

Sist jag mobilbloggade kom ju bara rubriken upp, så får väl se hur det går nu. Kanske borde överväga att flytta bloggen någonstans? Jaja, det får bli när jag är på svensk mark igen.

Just nu gör jag mitt bästa för att inte synas eller höras eftersom alla fyra tjejerna sitter tyst och fint och målar. Det är liksom svårt att inte sjunka till botten när man överväger vad som är värt att ta diskussionen för. Vad ska man tillåta sig bli kallad och vilken ton ska ungarna få ha mot en innan man blir arg. Man vill ju inte förstöra friden liksom.

Idag ska vi ut och äta middag för det är Ilonas födelsedag, woho! Imorgon är dagen relativt oplanerad, men framåt kvällen ska vi hem till josefine för drinkar osv och sedan ut och dansa, är sååå taggad!!

På måndag är det 13 veckor kvar tills jag är hemma och 5 tills Frida kommer hit, så himla kul ska det bli!

Puss så länge


RSS 2.0