distance means so little when someone means so much


Myz-mizzen #2
Hon har verkligen hittat sin plats i huset alltså. Så fort jag sätter mig kommer hon smygandes och knör sig ner i mitt knä mellan mig och datorn, haha. Så go!
 

Still working

Idag var jag en sväng på playgroupen i stan. Det gick aningen snabbare med bilbarnstolen den här gången och vi var faktiskt nästan först där jag och Lisa! Heja oss. Vi körde hela vägen utan GPS också, så ja, det går framåt vågar jag nog påstå.
 
Därefter åkte vi hem, väntade in Hanna och sedan åkte vi ner till stan och köpte pizza och satte oss i parken utanför biblioteket. Vi gick in en snabbis på The Dowse Art Museum som just för tillfället inte var någon höjdare. Det fanns en fin lekplats vid biblioteket dock, som det kan vara värt att ta bussen till någon förmiddag med Katya.
 
Åkte sedan hem och började jobba vid 3 pm, dvs 15.00. Fick precis tjejerna i säng och har ätit lite middag. Hade konstigt nog inte någon aptit... Brukar vara svinhungrig vid den här tiden. Klockan är bara halv åtta, så vi får väl se vad klockan är när jag är färdig med bloggandet, och framför allt med att läsa alla andras bloggar, (haha...) men det verkar luta åt en tidig sänggång idag igen. Det var så skönt att vakna 07.15 idag och inte vara trött. Har ju min bok att läsa. Tog med mig två svenska böcker (som tog slut de två första veckorna) och har lånat en på engelska från biblioteket här, den tredje i serien, så jag har att jobba med, så att säga. Men tror det är bra för språket.
 
Nu är denna arbetsveckan över och jag har ledigt i tre dagar! Ska försöka hitta någonstans att lämna in kameran imorgon, och så har jag och Hanna planerat att ta bilen en sväng och kika på stränderna här. Sedan ska jag träffa Lisa och Jasmine och två tjejer till i stan, för att framåt kvällen ta mig hit och göra pizza och baka smulpaj med några tjejer. Blir nog bra tror jag! På lördag lutar det åt en utgång, men på dagen har jag inga planer än, förrän klockan tre när Hanna slutar. Hoppas det är fint väder! Söndagen är fortfarande oklar. Men den lär väl gå åt till att sova om vi ska ut på lördag, hehe.
 
Och till dig mamma: (glömmer ju av att berätta det hela tiden) Har nu sett 2 st volvos! En av dom var en lite äldre V70 än vi har. Skrek rakt ut att "en sån bil har vi!!"
 
Har tyvärr inga bilder att visa idag så ni får nöja er med text. Puss!

Avalon Park & Days bay

Min dag spenderades först på lekplatsen med Katya, och därefter på stranden en snabbis när Ellie kommit hem. Just nu sitter jag i fåtöljen med katten mellan mig och datorn, hon verkar ha installerat sig ganska bra där.
 
Morgondagen bjuder som sagt på en sväng till playgroupen, och sedan jobbar jag 15-22. Ska träffa Hanna en sväng också!
 
Här kommer i alla fall bilderna. Puss!
 Studsmatta-bilder!

 
Blandade bilder från vårt afternoon tea på baksidan. Flickorna hoppade studsmatta. Shadow sprang omkring under och undrade vad det var som åkte upp och ner. Allt går för övrigt i rosa i det här hemmet. Allt verkligen. Till och med skorna, haha.
 

Tisdag, igen

Sitter, as we speak, i en soffa i grannens hus. Är barnvakt - extra pengar! Jag menar, med internet är livet lätt, så jag kan lika gärna sitta här och uträtta mina behov, så att säga, som att sitta hemma.
 
Idag har båda flickorna varit hemma för att Lexie var lite dålig i magen. Mot alla odds gick det jättebra! Förutom att jag var korkad nog att låta Lexie ta ett kort med mina kamera (den lilla, nya) och självklart tappar hon den i marken så den är sönder nu................. Ja, sönder. Men. Det går nog att laga. Ska bara hitta en bra affär och slänga bort alla mina pengar på det. Typ. Blev jävligt lack. Särskilt när jag egentligen får skylla mig själv, trots att det inte var jag som tappade/slänge (???) den. Vårdslösa barn.
 
Bokade resa till Frida igår!!!! 100 dollar får jag betala för tur och retur (typ 500 spänn) så jag ska nog vara nöjd. Nästan 4 dagar får jag där så då hoppas jag att du har en jävla bra plan för mig Fridisen! För er som vill läsa hennes blogg så finns hon på http://fridainnz.blogg.se/. Hon är inte riktigt lika rutinerad som mig, men vad gör det, hehe. Nä, jag skoja bara! Den är kalas!
 
Imorgon tror jag att jag ska göra någon form av utflykt med Katya. Antingen blir det ner till parken om det är fint väder, eller så blir det simhallen, om jag vågar. Hoppas det. Sedan är det torsdag och playgroup, om Lisa ska dit. Annars börjar jag 3, så blir det ingen playgroup kan jag förhoppningsvis träffa Hanna en stund och kanske få lagat min kamera, eller i alla fall lämnat in den.
 
Mamma och dom har börjat kika lite på resa hit också. Längtar så mycket va!! Och innan det kommer ju Johanna ner, min gamla barndomskompis från Borås som ska resa runt här i 3 månader. Och så har jag och Hanna en roadtrip planerad i början av Oktober. Vi vet inte riktigt vart än, men iväg ska vi i alla fall!
 
Så, livet flyter väl på. Än så länge har jag inte så många bakslag, förutom kameran då. Men har ju en till och telefonen, så ska väl klara mig.
 
Här kommer lite bilder från dagen i alla fall! Puss sålänge.
 
Charmtrollen!
Afternoon tea på baksidan och Nya Zeelands nationalrätt, Fish n' Chips, till snabb-middag.
 

Sunset


Annars kan ju camen vara rätt kul!

 

iPhone x8

När man hittat sinna försvunna solbrillor spelar det ingen roll om det regnar. & chokladkaka är ju inte fel.
Myz-Linn & Katya på väg till playgroup!
Wellington city & mina favoriter, som jag fått av mina favoriter.
En skitunge i tjusiga brillor & efterrätt!

Myz-mizzen

 
Godnatt!

Katya på playground!


Petone carnival

Idag var jag och Hanna nere i Petone för att ge Petone carnival en chans. Det började dock regna när vi var på väg dit, och det blev bara mer och mer. Grejen med Petone carnival är att varje år så har dom något som heter Polar Plunge. Då är det massa idioter som klär ut sig till massa knäppa saker, och sedan springer dom helt enkelt rakt ner i vattnet och badar. Vi stannade alltså och kollade på det, och åt var sin crêpes, sen körde Hanna hem mig eftersom det var kallt, regnigt och ganska tråkigt utöver det. Om lite minre än en timme så ska dom ha ett fyverkeri, men det finns en chans att vi faktiskt ser det hemifrån balkongen. Här kommer i alla fall lite bilder från det.
 
 
Som sagt, en helt del idioter.
 
 
Vyn var fantastisk dock! Staden där borta är Wellington city.
 
 
Och där var idioterna i vattnet... Såg bara sjukt kallt ut, haha.

Botanic Garden

Var en sväng i Botanic Garden med Hanna igår och vandrade runt. Det var mysigt, men jag tänker nog låta bilderna tala för sig själva, det är så sjukt vackert överallt. Dom har vinter här ju, och det finns påskliljor. Det säger väl lite om deras vinter.. Först tog vi Cable Car upp, om ni undrar varför det är bilder på ett rött tåg, haha. Vi gick också till Parlamentet efteråt, därav bilderna på den häftiga byggnaden.

Puss!
 
 
 
 

Playgroup och helgplaner

Playgroup idag var trevligt! Det var lite krångel när vi skulle iväg för Lisas trädgårdssnubbe kom mitt i allt, och vi fick inte riktigt till det med bilbarnstolen, och dessutom var vi tvungna att gå tidigare för att hinna med lite ärenden och så, men det är absoult något jag kan tänka mig att göra oftare. Har nog en plan om att åka ner till simhallen med Katya varje onsdag också. Ska bara komma in lite mer i rutiner osv.
 
Idag var vädret kalas, så när båda flickorna var i skolan/på kindy så tog jag med mig Shadow ut på en promenix! Ska gå den vägen igen och ha med mig kameran för det var otroligt vackert, som allt här. Bara att ta bussen in till stan är vackert. Helt sjukt. Det tog typ 35 min att gå den svängen, så tänkte att jag skulle försöka förlänga den lite så att jag är ute i ungefär 50-60 min. Det hade vart skönt med en slinga som man tycker om att gå liksom, så att man inte behöver tänka så mycket.
 
Imorgon ska jag och Hanna till Botanic garden, sedan hem till henne och göra pizza (!!!) och sedan en kladdkaka som vi ska ta med oss till Nadja's dinner party, så hela dagen är fullbokad. Kul! På lördag är det Petone carneval, så ska dit en sväng med ett gäng andra tjejer, och på söndag jobbar jag mellan 7-15.
 
Som sagt, Ellie tar verkligen hand om mig och frågar hela tiden om jag känner mycket hemlängtan och om det är något hon kan göra för mig, så det blir nog kalas det här. Måste bara lära mig att hantera känslan, helt "enkelt".
 
Nu slocknar jag här, och klockan är 22.30, hehe. Det tär på en att ha barn...
 
Vi hörs! PUSS

Dagen efter

Det blev ingen promenad, och inga scones heller.

Å andra sidan slutade det i en playdate med Jasmine och hennes 3 åring, och ett skypesamtal med Jensi, så jag är rätt nöjd ändå.
 
Dagen flöt på bra, och imorgon är det torsdag och antagligen playgroup-time. Sedan ska jag nog ner till Lower Hutt för en fika på eftermiddagen, och på fredag är jag ledig!
 
Antagligen kommer jag ha ups and downs som den igår väldigt mycket de kommande veckorna. Det handlar väl mest om att lära sig deala med känslan, prata om det och hitta på saker för att hålla sig sysselsatt. Jag klarar det här.
 
Nu väntar jag bara på att Lexie ska hoppa i säng så att jag kan sätta mig i vardagsrummet med min bok och vänta på middagen, hungrar ihjäl...
 
Vi hörs! Puss

Shadow <3 Phoenix

 
Katten och hunden är beztisar
 
Jag bara posade i min nya myztröja

Hey diary

Fick precis hemlängtan från helvetet. Min mage vill hem till Jensi, till mamma, till min säng och mitt hus, min mat, mina vänner och mitt land. Tårarna rinner lite lätt ner för kinderna, och jag försöker verkligen att påminna mig själv om varför jag är här. Att det här året kommer gå fort, antagligen alldeles för fort. Men det är fan svårt alltså. Ett år känns så jävla länge. Så förbannat, fruktansvärt, oändligt, aplänge. I alla fall när jag lämnade så gott som hela mitt hjärta på andra sidan jorden, hemma hos Jensi.
 
Jag har fortfarande inte förstått att jag verkligen åkt. Jag har vetat så länge att jag ska åka. (btw, dom spelar Abba på radion här hela tiden?) Och ändå är det så himla svårt att förstå. Jag känner mig så trög. Känns som att jag aldrig hänger med liksom. Har knappt greppat att vi tagit studenten, och det var snart tre månader sedan. TRE MÅNADER. Det är en fjärdedel av min tid jag har här. Försöker tänka smått. Min nedräknar-app står på 11 månader, 2 veckor och 1 dag. Om en dag är det alltså inte ens 11 månader och 2 veckor kvar. Och efter två veckor är det inte längre 11 månader. Men det känns ändå oändligt.
 
Och så blir jag så ledsen på mig när jag inte kan njuta av mitt livs äventyr. Okej, jag har inte ens vart här i två veckor. Men jag vill kunna njuta hela tiden. Jag vill älska livet. Det gör jag inte just nu. Just nu känner jag min ensam. Ensam för att Jens är på Chalmers, Linnéa förhoppningsvis i sin säng, och alla andra hemma har nog precis vaknat, och jag sitter här. På andra sidan jorden, själv, i ett mörkt hus.
 
Känner hur bloggen kommer mer och mer tillbaka till dagboksformatet. Min dagbok och alla mina mail till Jens är uppenbarligen inte nog. Ni får stå ut med det. Ska försöka vara lite positiv också, jag lovar. Och komma med bilder. Bara det att det regnar. Hela tiden. Och när regnet rinner ner för rutorna rinner tårarna också ner för mina kinder, det vet ni ju vid det här laget.
 
Har ju i alla fall sällskap av katten och hunden. Förut när jag satt i soffan och grät kom Shadow och la huvudet på mina fötter, slickade på min fot lite, och Phoenix kröp upp i mitt knä och slickade mig på handen. Dom är så charmiga.
 
Imorgon ska jag gå en promenad efter jag slutat jobbet. Planen är att göra scones med Katya som vi kan äta till lunch, och även ha till lunch på torsdag eftersom vi ska på en playgroup då. Det blir nog bra, ska ni (och jag) se.
 

Tisdagstankar

Min planerade promenad verkar gå åt skogen idag. Det har öst ner, verkligen ÖST ner, regn. Hela dagen. Jag får helt enkelt nöja mig med dom 500 metrarna upp till skolan i full mundering senare...

Tänkte ta bussen ner till Lower Hutt och fixa med lite saker, men det blev inte heller av pga regnet. Man är ju inte sugen på att gå ut över huvudtaget. Har istället suttit inne, lekt lite med Katya, läst min bok, kollat alla sociala medier en miljon gånger för att inse varje gång att alla sover hemma nu, läst lite mer i min bok, nästan somnat, och nu sitter jag här med datorn i knäet.

Har i alla fall på mig mina nya byxor, och dom är redan en favorit. Heja mig. Tror jag betalade 50 dollar, lite mer än 250 kr tror jag att det är. Förstår mig fortfarande inte på det där med Köpa och Sälja, vilken siffra det är man ska räkna med... Står och räknar varje gång jag funderar på om något är dyrt eller inte. Ser antagligen ut som ett fån.
 
Har fortfarande inte fått mit bank-kort, så nu cancellade bank-tanten det första kortet och skulle skicka ett nytt som ska komma på tors/fre. Hoppas verkligen det, för mina pengar börjar ju ta slut, haha. Fick mitt 18+ card idag dock, så nu är jag redo för krogen!
 
Idag börjar skolorna för många. Emil började igår (måndag). Jens börjar idag (tisdag). Känns konstigt. Konstigt att inte jag börjar. Fast samtidigt skönt. Man har slitit tillräckligt där. Fast det är ju å andra sidan en trygghet. En trygghet att veta vad man ska göra varje dag, att slippa ta så mycket ansvar för sitt liv själv. Men. Det är väl dags att växa upp nu, antar jag. Tanken på vad jag ska göra när jag kommer hem skrämmer dock skiten ur mig.
 
Jag är övertygad om att jag gjorde rätt val som ska stanna ett helt år. Ett halvår är alldeles för kort tid. Trots att jag bara varit här i snart två veckor, inte ens två veckor i familjen ju, så känner jag redan stressen över att jag inte kommer hinna göra allting jag vill. Jag menar, om 2 veckor till, som kommer gå åt till att lära mig alla rutiner, lära känna folk och staden, osv, då har det redan gått en månad. En tolftedel av hela mitt år har gått åt till, ingenting? Då har jag bara 11 sådana kvar att göra allting jag vill göra, och det finns inte hur mycket tid som helst. Det är ju ändå ett jobb. Klart att det känns skönt att tiden kommer gå fort, för jag vill hem till Jens och alla andra. Men samtidigt vill man ju inte alls det. Det här är ju mitt livs äventyr liksom. Jaja, det löser väl sig, så småningom. Jag ska sluta tänka så mycket.
 
Puss sålänge!

Ledig måndag!

Hej!
 
Idag tog jag bussen till Hanna för lite lunch. Det tog mig 1,5 h med buss, drygt 20 min tar det med bil. Men, jag hade nästan glömt att jag faktiskt tycker om att åka buss! Det är kul att sitta och kolla på utsikten, på människor, och bara koppla av en stund med musik eller en podcast.
 
Efter lunchen tog jag bussen tillbaka till Wellington och promenerade omkring med hjälp av min karta. Köpte ett par byxor som jag är övertygad om kommer bli nya favoriter, helt klart. Försökte därefter utöka mitt lokalsinne lite, men det gick inget vidare. Vid 5 pm satte jag mig på bussen hem mot Kelson och Major Drive, och jag klev innanför dörren strax innan 6 pm.
 
Förresten sa Ellie att hon tänker göra marockansk mat idag, hur gott!?
 
Jo, det jag skulle säga var att jag har aldrig varit i ett land där folk klär sig så dåligt som dom gör här?
För det första så har dom skoluniform, och dom är gräsliga. GRÄSLIGA. För det andra så klär dom sig i shorts, bara ben, och dunjacka. Ja, DUNJACKA. För det tredje så undrar man var dom kan ha hittat sådana där gräsliga kläder. Såg en tjej idag som hade knähöga kilklacks-stövlar, tights (alltså, bara tights, leggings liksom), ett linne och en ful skjorta på sig. VAD TÄNKTE HON? Och en annan hade sandaler och strumpor. DET kan ju vara det värsta som finns.
 
Nog pratat om deras fula kläder. Här kommer lite bilder från idag!
 

Utsikt från bussfönstret!
Hanna är lycklig över att hon hittat crème fraiche!
Wellington city!

Dom fina bussarna som går här, hehe.

Utsikten på väg till bussen!
Dagens kläder och en väldigt fin egopic.

all I do, is thinking of you


iPhone x4


Första shoppade plagget, och min och Hannas egenlagade middag!
Fisk och himmelsk sallad, och hundögon!
 
 

Kartor


Okej, here we go. A, det är mitt hus! Och det andra inringade stället är skolan och kindy som ligger vägg i vägg. Det tar ungefär 10 min att gå dit själv, lite längre med barnen så klart.
 
A är fortfarande huset, och den adnra fyrkanten är Wellington city. Med bil tar det drygt 15-20 min in, och med buss lite längre eftersom jag måste byta och vänta lite. Men allt som allt är allting väldigt nära varandra!

Koj-bygge och en sväng i stan.

Shadow tyckte inte det var lika kul som tjejerna att bygga koja. Hon knödde sig in mellan stolarna, satte sig (ja, satte sig) i mitt knä. La sig sedan över mitt ben med min fot som huvudkudde, rullade runt, ville att jag skulle klia henne på magen och ja, hon ville också vara i centrum så att säga, haha.
Tjejerna tyckte i alla fall att det var kul!
 
Idag har jag finally införskaffat mig en platta med fläkt till min dator så att den inte brinner upp, och framförallt så att jag inte får brännskador när jag har den i knät, haha.
Mötte i alla fall upp tre andra au pairer i stan, efter att vi gjort ett tidningsreportage hemma. Fick ställa upp på massa foton, vilket innebar att mina rosa byxor blev jättesmutsiga, så jag fick slänga på mitt ett par andra precis innan vi åkte. Vi gick mest runt i stan och kikade. Åt lunch, fikade några timmar senare osv. Tror att jag börjar få lite koll på centrum-delen av Wellington. Och så åkte jag buss hem! Det gick över förväntan, haha. Åkte varken fel eller missade en buss, heja mig.
 
Imorgon är min plan att sova lääääänge eftersom flickorna är hos sin pappa. Sedan ska jag ut på en lång promenad med Shadow, och 2.30 pm (tycker fortfarande det är svårt) hämtar Lis mig och så ska vi in till stan för en fika med de andra au pairerna! Ska möta upp Lis i Lower Hutt på söndag också, så har alltså planer för hela helgen, vilket känns skönt.
 
Nu ska jag fortsätta skypea med Jensi och svara färdigt på mina mail, sen kallar nog sängen ändå. Puss!

Hehe, puss älskling


Bara för att

 
Bara för att du läser min blogg tillägnar jag dig ett helt inlägg! Puss
 

kämpar på

 
Trodde aldrig att det kunde kännas så fysiskt, att vara så långt borta från dig.

Missat inlägg

Skrev ett inlägg igår också, men det försvann visst. Glömde nog publicera det eftersom min dator dog. Antagligen av överhettning eller något. Måste köpa mig ett underlägg med fläkt. Här kommer i alla fall bilder från min och Katyas första förmiddag ihop själva!
 
Vi gick till lekplatsen, och hon och Horsie sov på golvet med var sin kudde.
Vi pusslade. Första bilden är faktiskt tagen av Katya själv.
Och här är hon, i egen hög person. Så charmig!

Idag och tankar i list-form

- Välkomnar mensvärken från helvetet. Vad kom den ifrån? Mår sådär atm. Gråten i halsen. Saknar Jens, mamma. Vill pussa på Emil, osv. Saknar min säng, även om jag har värme i min säng här, vilket är helt awesome.

- Hade flickorna själv idag för första gången. Igår gick åt helvete eftersom Lexie har aningen svårt att bete sig, så det blev time out som slutade i panik, typ. Har pratat med Ellie om det och det är okej dock, vi ska tydligen vara riktigt hårda mot henne, och det känns ju skönt i alla fall. Att jag inte hamnat i en familj där barnen får bete sig som dom vill, eftersom jag inte är van vid det.

- Jag och Katya bakade muffins idag, men jag la nog i nått som inte riktigt skulle vara i, och så hittade jag inga decilitermått, så jag körde lite på känn liksom, så dom blev sådär, hehe.

- Hoppas verkligen att jag kommer ut och hittar på något i helgen när vi är barnfria. Kanske kan öva på att köra lite bil, eller i alla fall åka omkring lite i stan så att man börjar känna sig lite mer hemma.
 
- Tror att det kan stämma att man går upp 10 kg på sitt au pair år. Dom har så konstiga matvanor här så jag går och småäter hela tiden. Måste börja promenera. Kommer, om jag promenerar, få en jävligt snygg rumpa i alla fall, för vi bor på ett berg liksom, så det är backar över allt. Blir sjukt andfådd av att putta vagnen med Katya i upp för backen till kindy och skolan. Galet. Kom förresten på att jag kan gå ut en jävla sväng imorgon när båda ungarna är i skolan/på kindy. Det ska jag göra. Alex & Sigge's podcast, here I come!!
 

Trött Shadow och världens charmigaste Katya.
 Måndag

Hej!
 
Målade precis färdigt Lexies naglar, både färg och mönster på, så det tog sin lilla tid. Idag har vi åkt omkring och gjort ärenden på banken, fixat med ett 18+ card så att jag ska kunna gå ut och parta (hehe) och lite andra småsaker. Jag har också badat tjejerna själva, men det är två väldigt starka viljor man har att göra med, så det gick sådär. Ellie ska iväg imorgon kväll så jag ska göra allting själv med tjejerna, för första gången. Men det går nog bra. Hoppas jag, haha.
 
Idag är det också min älskades födelsedag! 19 år fyller min stora kärlek, och jag hoppas verkligen att jag är hemma till hans 20-års dag. Det är liksom mitt mål. Finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för honom, och att vara såhär långt bort, det känns. Trodde aldrig att hjärtat kunde värka på ett sådan sätt. Det känns verkligen som att det är trasigt. I vilket fall som helst så ska vi klara det här, för han är det bästa jag vet.
 
Grattis på födelsedagen älskling, älskar dig så! ♥
 

Första dagen hos familjen

Okej, jag tar tillbaka det jag skrev i morse. Eller ja, min morse. Ni får ha lite överseende. Just nu är vi 10 timmar plus, men sedan när vi ställer om till sommartid, och ni vintertid, så blir det 12 timmar, så då behöver man inte tänka så mycket. Det känns så mycket bättre nu när jag har kommit till familjen och är med någon som faktiskt bryr sig om mig och vill vara med mig.
 
I alla fall. Idag sov jag som sagt till 6, och flickorna vaknade väl strax efter sju, men jag har internet på telefonen nu så jag klarade mig fint. Vi har varit på lite utflykt idag in till centrum och gick en sväng längs vattnet. Det är så himla vackert här! Efter det åkte vi upp på Mount Victoria eller något, det var i alla fall en av dom högsta topparna här i Wellington med en helt makalös utsikt.
 
Flickorna sliter i mig för tillfället eftersom allting är nytt, och dom hämtade mig på flygplatsen igår kväll så idag har det varit blandat skratt och gråt, minst sagt, eftersom dom har varit jättetrötta.
 
Det nya smarta uppladdningssystemet på blogg.se gör att man kan ladda upp många bilder snabbt och enkelt efter varandra, men då går det inte att skriva under dom utan att det blir hur krångligt som helst, så ni får helt enkelt hålla till godo utan bildtexter. Här kommer i alla fall lite bilder på dagen som har varit, och även en bild på mina svenska mates från kursen.
 
Puss sålänge!
 
 

NZ

Är äntligen framme hos familjen. Kommer lägga fokus på att överhuvudtaget överleva genom alla tårar det närmsta, så räkna inte med mig här. Det är piss att ha lämnat alla hemma, särskilt min andra halva och stora kärlek. Har panikat varje natt och ringt mamma hela tiden. Är ett vrak, men sov till 6 idag iaf, ist för 3 och 2 som dom senaste nätterna. Vill bara att det ska vara en månad framåt nu så att man kommer in i allt.

Vi hörs!


Sista torsdagen i Sverige

Torsdag idag. Ska träffa Jessika senare ikväll, och imorgon ska jag klämma in Karin och Benni, sen känns det som att jag egentligen bockat av alla jag velat inför resan, så att säga.
 
Folk frågar om jag ska blogga, och det är ju klart att jag ska, frågan är bara om jag ska blogga här. Egentligen vill jag ju det. Men egentligen så är det här ändå lite som min dagbok som jag inte vill att alla ska läsa. Fast. Den ligger ju på nätet, helt utan lösenord, så det är klart att jag inte kan hindra någon från att läsa. Bara det att jag har ändå vart här nu i 4 år. 4 år av mitt liv finns nedprintat här, i bild och text. Och ni är kanske 20 pers som läser här varje dag. Om ens det. Och jag vet nästan vilka alla är (tror jag, haha) och då känns det ju lite tryggt liksom.
 
Jaja, antar att jag inte orkar göra något nytt, så lär väl hamna här tillslut ändå.
 
Dagarna går, jag gråter, skrattar, skyndar, gör ingenting, ser på OS, och på måndag åker jag. Till andra sidan jorden. Helt galet. Hade tänkt att jag skulle börja packa lite smått idag, men det får nog bli imorgon, för jag skypeade (!) med Linnéa för att se så det funkade ordentligt, och det visade sig att hon var lika sysslolös som jag, så ska slänga mig i duschen och sedan åka dit!
 
Kanske får för mig att skriva något mer innan jag åker, men har en känsla av att dom kommande dagarna kommer bli ganska stressiga så att, om vi inte hörs så gör vi det nästa gång när jag är på Nya Zeeland!!!
 
PUSS ♥
 

RSS 2.0