Lurigt..

Det är som att läsa kryptiska meddelanden när man chattar med Elin..

Elin: ja verkliogen:O­­
vad avrd et för inlägg:O ajg akln intye öppna;)­­

you make me wanna love

Hej bloggen! Dåligt med bloggande här, jag vet. Jag har bättre saker för mig. Eller sämre, beror på hur man ser det. Tänkte få handlat klart mina julklappar på torsdag, det blir nog lite tufft, för jag har inte kommit på till alla än, men det löser sig, I guess.
Inget prov i skolan denna veckan heller, heaven.
Nu ska jag fortsätta jobba på min franska, puss!

Fruset värre

Jag har börjat göra omelett till frukost, och ägg, hur gott är inte det liksom?

Annars var jag ute i Mölnlycke igår och roade mig. Det var dock inte lika roande att det tog 2 h för mig att komma hem. Bra att jag tog mina nya skor också när det var is ute, hehe. Jaja, detaljer. Tur att det inte var kallt på hemvägen..

Nu ser det ut som ett bombnedslag på mitt rum, men det ska väl gå att fixa, om man känner för det, vilket jag absolut inte gör. Ska nog bädda ner mig i min säng igen och läsa en bok istället, det var typ en miljard år sedan jag gjorde det.

Innan jag gör det kan jag ju kanske passa på att berätta om vårt äventyr hem igår. Vi fastnade på Mölndal station i en halvtimme i väntan på tåget, och där satt vi, på en bänk, fyra tjejer, lite väl glada kanske. Mitt emot oss sitter det två killar, som glor något fruktansvärt. Josefine räcker Linnéa godispåsen och säger: Här, ge någon en godis! Okej, skriker Linnéa, tar upp en godis och slänger den allt var hon kan på en av killarna framför oss. Dom ser fortfarande ut som fån och vi skrattar hysteriskt.
En av killarna ska då försöka prata med oss, men det tar typ 10 min för honom att få fram: Är ni fulla? så att vi förstod, för svenska var inte riktigt killens grej.

Linnéa beslutade sig då för att gå och slänga godispåsen. Hon vinglar fram till papperskorgen, öppnar den och tar sats för att slänga ner påsen. Då brutalmissar hon hela papperskorgen och slänger istället godispåsen ner för trappan.

Väl på tåget sitter Linnéa mest och skrattar jättehögt för sig själv, till ett medelålders pars förtret. Anna frågar mig hur mycket Linnéa fått i sig egentligen, och då langar Linnéa upp vinflaskan och säger: Jag har i alla fall inte druckit upp allt! Jag skojar inte när jag säger att hon såg ut som ett äkta fyllo. Den tjejen alltså.

Men nu kallar sängen och min bok på mig. Puss vänner!

Linn äger

linn du är min allra bästa vän i hela vida världen, även mars om de finns liv där
puss.

Snö äger

Vi ska få en äkta vargvinter med snö och minusgrader i år igen och jag är så himla nöjd va. Hur bra är det inte egentligen? Det är jättemysigt med snö, det blir ljusare vilket leder till att man inte blir lika deprimerad jämt, dessutom är det mycket bättre än regn och slask som vi är vana vid! Jag kan överleva med en extra tröja och långkallingar.

Annars är jag snart klar med min tavla i bilden. Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det, men det spelar nog ingen roll.

Puss!

nein

Vill inte blogga idag, så jag låter bli.

Flaxel är bäst

Hej bloggen!

Imorgon är det onsdag, det betyder gympa, hörde fotboll någonstans ifrån så det blir nog bra. Det betyder även jobb, i bara tre timmar, så det äger också. Sedan tänkte jag dra hem till min man och pussa på honom. Borde väl egentligen plugga kemi också, men det kan jag göra en annan dag. Det slog mig nu att jag börjar 12.20 på torsdag, och Flaxel 8.25, så jag har ju några timmar där att slå ihjäl. Det löser sig.

Men nu kallar sängen. Puss vänner.

B-rudar

Fick typ rabiesanfall på mitt konverteringsprogram som inte ville funka precis, men nu jävlar!


Flaxel har fått konkurrens på fula-strumpor-fronten!



VÄRT

SNÖ! Glad tjej.

Förövrigt strejkar jag plugg till kemiprovet även om jag verkligen inte borde det och går på Grease ikväll istället!
Det äger. Jag äger.

Done, done, done

Tröstshopping - done
Engelska - done
Matte - har gjort lite, har koll
Fysik - åt helvete, hehe
Kemi - har nog koll ändå
Företagsekonomi - kan ta sig i arslet

Godnatt!

Hehe, gud älskar mig!



Ge mig snö


Dö hår, dö

Eller?


Shopping på schemat.

Idag är det shopping som gäller. Tröstshopping kanske? Vem bryr sig, shoppas ska det i alla fall. Jag menar, helt plötsligt är det 1400 på mitt konto, och vi får studiebidrag om en vecka, hallå?

Julklappar kanske man ska ordna också. Det är så skönt att ha gjort det i tid, så slipper man springa omkring tillsammans med alla andra fånar och leta desperat, hehe.

Sedan, vid två o clock så ska vi dra oss till skolan, jag och LP, där vi ska plugga järnet. Fysik, matte, företagsekonomi, engelska och kemi står på schemat.
Egentligen behöver jag bara göra engelska och kemi, men jag hatar att hamna efter så jag ska fan göra resten också. Man blir så superstressad när man måste göra allt inom en viss tid, så det är bättre att ha gjort det innan, oja. Skönt med en dag kortare vecka också. Nästa vecka blir likadant när det är öppet hus på torsdagen. Inte för att mina torsdagar är särskilt ansträngande nu förtiden med första lektionen 12.20 och slut för dagen vid 15.05.

Om ni undrar har jag bestämt mig för att må bättre, jag orkade inte vara ledsen mer. Och om jag blir ledsen igen ska jag flytta till min mormor en stund. För hon är bäst, så det så.

Nu hade jag planerat att hoppa in i duschen, duscha läääääääänge och försöka få ur smöret ur mitt hår, hehe. Igår var en hemma dag och redan i förrgår var mitt går fett, så ni kan ju gissa hur det ser ut/känns nu! MYSIGT.

Pussisar!

Pepptalk, eller nått

Jag kanske orkar simma ändå?

Varför är det så svårt att inse att man duger, trots alla sina dåliga sidor? Varför kan man inte inse att dom bra sidorna kanske tar över? Varför ska man alltid tycka att man inte är tillräckligt bra?

Jag vet att jag duger, jag bara glömmer av det ibland.
Jag vet att jag är bra, men ibland tycker jag att jag är dålig.
Jag vet att mina bra sidor är mycket fler än dom dåliga, men ibland ser jag bara dom dåliga.

Jag vet ju att jag är bra, fast det inte känns så.

Nej nej nej nej nej.

Det känns som att jag simmar, men inte orkar mer. Som att varenda muskel i hela kroppen är helt slut och bara vill ge upp, så jag ger upp. Sjunker under ytan men när luften tar slut och jag får panik så orkar jag helt plötsligt simma igen. Jag simmar några meter, sen orkar jag inte mer, sjunker, inser att jag inte vill drunkna egentligen, och börjar simmar igen. Samma visa om och om igen. Jag orkar inte simma mer, jag vill inte simma mer. Jag vill upp på torra land, jag vill slippa oroa mig för att sjunka om jag slutar anstränga mig.

Förr kunde jag simma i månader, sjunka i en vecka och sen simma i månader igen. Jag trodde månaderna skulle bli till år, och så småningom skulle jag upp på torra land, men nej. Jag hade fel. Månaderna blev till veckor, veckor blev till dagar och dagar blev till minuter. Nu är varje minut en plåga. Sjunka eller simma?
Just när jag bestämt mig för att sjunka och bli räddad, så inser jag att det skulle ta mer just då än att fortsätta simma, fastän det tar med att simma i längden.

Jag är för feg för att bli räddad, hur mesigt är inte det då? Jag är för feg för att våga ge upp, och komma tillbaka, fastän jag gjort det förut. Jag är rädd för att inte orka, för att  falla ihop totalt.

Jag har en skola att gå till, tänk om jag inte blivit räddad innan jag ska dit? Jag har ett jobb att gå till, tänk om jag inte blivit räddad innan jag måste gå dit? Jag har inte tid att sjunka och bli räddad, även om jag vet att så fort jag tillåter mig själv att sjunka så räddar någon mig. Jag är rädd att det inte ska gå ihop. Jag är rädd för mina egna känslor, jag har aldrig känt såhär förut. Varför kommer det nu? Varför kom det inte för 2 år sedan? Varför känner jag såhär nu, och inte då?

Jag vill inte simma mer.

Nej tack

Allvarligt, jag orkar inte med mig själv.

Ännu mer påminnelser, lite skryt och en bra låt

Åh, den här låten påminner mig om musikalen jag och farmor var på i söndags, och för att inte tala om hur den påminner om den very handsome killen som medverkade så fint.

Förövrigt fick jag MVG på mitt Matte C prov, jag är nog inte hur bra som helst?!

Och en övrigt till: Linn, gör något åt det, för ingen kommer göra det åt dig.

Påminnelse Linn

Nej Linn, nu är klockan 10. Du har ätit, osv. Gjort kaffe till din man, cyklat ner honom till bussen, plockat ur diskmaskinen, fått ut alla papper från skrivaren så nu är det bara att köra igång.

Du ska innan klockan tre idag:
- Plugga biologi, oändligt mycket biologi.
- Läsa alla engelska texterna och skriva om dom.
- Skriva företagsekonomi.

Sen åker du till jobbet och äger.

Go ahead.

GAL1!!

HALLÅÅÅ, jag körde nästan på en älg förut när jag körde hem från sjöarn!!! Dog lite, pissade typ ner mig och skrek att det var en älg där samtidigt som jag hängde mig på bromsen, fy va hemskt.

Förövrigt var det bäst på sjöarn. Jag fick pluggat jättemycket, alla var jättesöta som vanligt, och det var kallt och is och snöhögar och bollar och skridskor och åh, jag älskar det.

Annars äger inte livet, alls, för tillfället. Vi har mycket i skolan, fast ändå inte. Jag är stressad, men vet inte varför. Jag får typ panikångest för ingenting, glömmer av att andas och får kramp i magen.

Är ledig imorgon i och för sig, det äger. Sedan funderar jag på att vara hemma på onsdag tills jag ska jobba också. Det blir nog så. Jag menar, hur värt är det att lyssna på massa snubbar som snackar om att man inte ska bruka droger, som om jag inte visste det redan? Nä, så får det bli, bestämmer vi här och nu.

Trots att jag mest velat ligga och gråta hela dagen idag känner jag mig märkligt upprymd efter mitt sjöarn-besök. Jag älskar fan det stället.

Puss!

Farsdag äger nog

Nää, jag orkar fan inte. Jag vill inte vara med längre.

Illamående

Så, nu är labbrapporten inlämnad. Det blev som det blev. Skönt.

Ingen mässa idag heller, vi tog fel på tiden, hm. Skit samma, det kan vara skönt att åka hem och göra ingenting också.

Jag har ont i magen. Kan liksom inte slappna av. Wierd.

Nu börjar jag visst. Puss

Dåligt av mig.

Mycket dåligt av mig att inte skriva här på tre dagar, men jag har fullt upp med att göra sånt som är roligt (och allt som inte är roligt) och så är jag jättestressad. Över det mesta. Men det löser sig. Min labbrapport äger.

I morgon så åker jag till mässan, sen till Axel och äter krabba. Sedan jobbar jag på lördag, och på söndag ska jag på musikal med min farmor! Helgen kommer äga, fast jag kommer inte sova så mycket och sen är det helt plötsligt ny vecka och så har vi biologiprov och det kommer inte bli det minsta kul.

Godnatt

Ryck upp dig

Skärp dig nu Linn.

Gör det som är roligt, skit i resten. Ciao

Jag vill inte

Jag är less. Jätteless. Oerhört megasuperduperjättemycketfruktansvärtless. På allt. På alla. Nästan.

Vill ligga i min säng och sova, livet ut.

Jag får inte ens chansen att ta tag i det jag redan har innan det lassas på mer? Jag hinner knappt tänka och så ligger jag begravd. Jag orkar inte. Hej psyket!

ingen rubrik

Nä, jag orkar inte. Godnatt

Kanske

Eller så är man rockbrud? Eller nått annat. Fan. Lite sent påkommet det här.

Värt att klockan är fem och det är mörkt ute. Snö, nu, tack.

Det roliga är snart över..

Haha, det är alltid lika roligt när man loggar in och läser ett litet fint inlägg av Linnéa.

I alla fall, jag är hemma från min man nu, och tydligen ska jag på tjejmiddag hos Linnéa ikväll. Det är lite halv-halloween-tema så jag får väl slänga ihop något, funderar på pirat, vad sägs?

Annars är det bara imorgon kvar på lovet, ångest? Jag ska i och för sig shoppa, äta och gå på opera med min mamma, så det blir väl en fin avslutning, men ändå? Det har gått lite för fort. Jag har sovit lite för lite och tyckt lite för mycket synd om mig själv tror jag.. Jaja, jag får ta igen det någon annan gång.

Igår stod vi ute i typ 20 min och väntade på en taxi. Jag hade för lite kläder på mig så nu snackar jag inte som man ska och min hals är lite svullen sådär på en höft. Min näsa rinner också, ovärt. Det var typ det jag hade att säga. Sån himla bra bloggare är jag!

Puss sålänge.

back in bussines

Nu när Linn den jäven åkt till acke packe, måste jag hålla stämningen uppe. För han är ju tydligen emot sånt här med blogg, inte för att jag är så på jag heller men de är mysigt!
Till de viktiga, linn är en toffel och strävar inte efter att "våga vägra sluta lyssna på acke packe" dåligt av dig Linn.
Men jag tror vi tycker om dig ändå. Jag har en mycket intressant dag framför mig nästa veckan, vet inte riktigt hur detta ska gå till, och kan inte avslöja detaljer men jag kan säga att de kommer bli intressant.
Imon ska Linn på nån teater med hennes såkallade pojkvän (acke packe som är hans namn som jag nämt tidigare i inlägget) för den lille fjanten fyller 18 år på söndag, får väl ta och ge honom ett litet grattis om jag kommer ihåg :)
(inis och linnéis)

Hoppas att Linn snart är back in bussines om man säger så.
puss

Bästis





Fyra bilder till på min fina nu innan jag slänger i mig lite tårta och åker till min man. Stannar där åtminstone 2 nätter så räkna inte med någon uppdatering. Puss mina fina.

Ap-ballt!

Kolla vad jag har gjort!
Min kusin lärde mig! Eller, ja, hon sa hur man gjorde, hehe, men whatever, det är ascoolt!



Duktigt Linn!

Sitter med två snickare utanför fönstret och lyssnar när dom spikar och sågar.. Väldigt trevligt att bli väckt av dom nu för andra dagen i rad!

Annars kliar det bara jättemycket i mina fingrar. Jag vill klicka hem massa tuffa ringar från Style By Tyra, mestadels därför att jag såg Fridas igår.. Just det! Hade ju kalas igår. Fick jättemycket fint, kalasnöjd, höhö.

Cyklade ner till Ica med Emil och köpte tamponger innan. Skulle fan lämnat honom hemma, han är så jävla jobbig ibland va. Han fick övertalat mig att vi skulle cykla tandem också, vad var det bra för? Jag fick ju cykla allt..

Måste slå in Axels present och göra ett kort också.. Förresten, jag sitter och redigerar bilder! Den ni! Ha. Jag äger.

Elin äger

Elin vill att jag ska skriva en hel A4-sida om henne men så mycket orkar jag nog inte skriva.

Hon äger, hon är rentav en av dom allra bästa. Vad skulle jag göra utan henne liksom?

Puss ♥





Livet äger igen

Nu ska jag ha kalas.
Kalar betyder tårta. Och bullar. Och presenter.
Nöjd tjej.

Imorgon är det torsdag.
Då kommer min man hem.
Lycklig tjej.

Puss!

Jag äger inte längre

Idag låg jag i min säng till halv tre. Har sett klart på alla Two and a half men avsnitt, snyft. Vad ska jag nu se på liksom?

Jag har inte redigerat en bild, känner mig bara ensam och längtar efter min pojkvän. Mensvärk har jag också. Livet äger inte. Jag vill ha godis. Nä, jag känner mig fet.

Jag har inte borstat tänderna idag, och inga linser har jag heller. Värt. Hungrig är jag hela tiden. Vet inte riktigt varför jag sitter här och skriver detta. Men vem bryr sig om det, my blog - my rules. Jag äger nog ändå, kanske, en annan dag, eller nått.

Jag vill ha fredag nu. Och söndag, då ska jag på opera med min mamma. Puss



Hej kom och hjälp mig

Jag äger

Sitter på msn och diskuterar böcker med Jockie, känner mig inte alls som en fyrtioplussare.

Imorgon är planerna hittills osäkra. Sedan är det onsdag vilket betyder släktkalas. Sedan är det torsdag, och sen fredag. Jag vill ha fredag nu. Ska nog förresten ligga i min säng imorgon. Hela dagen. Tills LP kommer hem.

Man kanske borde redigera några bilder också? Det ska jag nog, påminn mig om det.

Bra låt

Puss

2010.11.01 (synd att det inte var år 1010 istället, det hade vart coolare)

Vaknade av jordens värsta mensvärk. Sprang upp och tryckte i mig en tablett och nu ligger jag här och lyssnar på fin musik. Får väl gå upp och äta frukost så att jag sedan kan trycka i mig resten av mitt och Linnéas jättehavreflarn.

Okej, jag tjuvsmakade förut. Det hade blivit segt, men det var gott som satan.

Uppdaterar senare med massa meningslösa ord. Puss

RSS 2.0