I'll do my best

Har typ en miljard saker att skriva, att få ur mig, men inte här, och inte nu. Hoppas ni har det bra. Jag gör mitt bästa.

Ensam är stark

Runo tog något med sig så nu har jag inget internet, bara så ni vet.

Livet äger inte så mycket just nu, men jag är bäst, så det gör inget. Vi hörs någon gång, ska fortsätta jobba på brännan. Ciao

Sol, ljuva sol


Lös det.

Nu sätter du dig på altanen och löser allt ditt plugg du har Linn. Med en gång. Gör det bara.

Livet.

När kroppen legat i tränings-koma X antal månader så känns det när man vart på Friskis två dagar i rad.
Har äntligen kommit igång med träningen, och det känns sååå himla skönt. Är supernöjd.

Helt själv hemma är jag också. Jag tror att mamma sover hos Runo, men jag är inte säker. Vågar inte ringa och fråga, det skulle nog störa friden. Simon tränar, det vet jag, och Emil är hos Sebbe. Livet ibland alltså.

Nu är det bestämt att jag och världens bästa vänner hänger här på påsk också. Låt oss be till vädergudarna allihopa!

Älskar solen. Älskar lovet. Älskar mycket just nu känner jag. Visst är det fint? Livet.

Mitt nya (gamla?) rum







Utmattad

En sekund med mig själv och krampen i magen och paniken är tillbaka. Kan man leva utanför sig själv? Kan man vara sig själv i någon annan? Kan man slippa vara sig själv, i sig själv? Kan man bara försvinna om man vill?

Jag är trött på att ena sekunden le åt livet, känna hur det kittlas i magen för att man är så lycklig, och andra sekunden inte veta vart man ska ta vägen. Jag är trött på att ha ont i magen. Jag är trött på att må såhär. Jag är så himla trött.

Bästa pojkvännen

Hallo. Igår ägde. Sov hos min man och idag har vi gjort ingenting. Legat i sängen till två, ätit frukost, somnat, spelat tv-spel, slagits, skrattat. Killen gör mig fan lycklig. Så nöjd.

Sitter på mitt rum nu också. Har flyttat upp nästan allt och nästan fått ordning. Det känns konstigt, men bra tror jag.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, lägga mig i soffan och somna till El Clasico, och sedan krypa upp till min säng och sova. Det ska bli så skönt. 

Ciao.

Helvetes jävla fysik

Hej bloggen.
Då var fysikprovet gjort. Hur svårt var det? Svårare än svårast. Jag har aldrig lämnat in ett prov med så få obesvarade uppgifter. Men som sagt, nu är det gjort i alla fall.

Teatern igår var jätterolig, om än var det lite för mycket vuxenhumor. Ni vet, vuxna som skrattar hysterisk så fort någonting handlar lite om sex. Min man är bäst också.

Tog en lååång dusch när jag kom hem, gick ut och la mig på altanen och tror minsann att jag somnade. Nu är klockan halv fyra och jag undrar verkligen vart mina bröder har tagit vägen, jag vill ju ha bärhjälp upp på mitt rum...
Jaja, får väl lösa så mycket jag kan på egen hand.

Imorgon är det fredag, vilket (som vanligt nu för tiden?) betyder fest för hela slanten. Skyndar mig hem efter skolan, byter om, åker till Josefin för lite förfest och mat med fint folk, sedan kör vi. Med andra ord, ingen uppdatering här inte. Ska försöka använda min kamera kanske? Får se hur det blir med den saken.

Nu: Flytt! Ciao

Späckat schema

Tja!

Vem pangade MVG på biologiprovet och hoppas ha säkrat sitt MVG i kursen?
Vem har pluggat fysik som en svin hela dagen så att hon kunde skita i att ta med böckerna hem?
Vems rum är färdigmålat och redo att flytta in i efter lite städning?

Gav ju er en ledtråd när jag skrev att det var en hon, men förväntar mig att ni inte gissar på att någon annan än mig. Det finns ju knappast någon som är så bra som jag. Eller inte, hehe. Men rätt bra är jag nog ändå.

Imorgon blir en lååång dag. Skola, psykologen, teater, Axel.

På tal om Axel. Han bar ut mig på axeln ifrån kårrummet idag. Hur kul var det då? Jag skrek att han skulle släppa ner mig och alla i Café Olga glodde som idioter. Världens bästa är han i alla fall. Borde kanske viga hela dagen åt fysikplugg, men det får nog skoltiden stå för. Nu ska jag försöka få i mig något att äta, gå på toa och sedan försöka börja flytta upp.

Puss vänner!

Ansträngande dag.

Idag har jag:
- Solat
- Pluggat fysik
- Skalat potatis
- Ätit grillat
- Läst en halv bok

Oerhört produktiv dag måste jag säga, jag är helnöjd.

Nu är det glass och Mästarnas Mästare som gäller. Puss!

Hur 3 timmar blev lite tid..

Nyss hade jag 3 timmar på mig, nu har jag bråttom. Hur gick det till undrar jag? Började såklart måla naglarna också, så nu kan jag inte göra något förrän det har torkat, bra där Linn.

Fråga mig nu inte hur jag lyckades få 3 h att gå fort, för det vet jag inte..

Nu måste jag kila, ciao!

Fina saker

Att läsa om kärlek tills ögonen är så trötta att dom slår ihop utan att man kan hindra dom är fint.

Att vakna upp, höra måsarna och inse att solen skiner är fint.


Nu ska jag fortsätta med projekt-snyta ut hjärnan.
Puss

Jag kan

Ska nog drunka i min favoritblogg och sedan somna, visst låter det fint?

Imorgon ska jag göra ingenting, måla om mina naglar och sedan tänker jag vara snyggast i stan när jag åker hem till Johan.

Det här blir bra Linn. Det var ju såhär du ville ha det, right?

Ibland bara vet man.

Ibland inser man bara att man vet varför man lever. När man ligger och skrattar i en säng till klockan två på natten för att sedan vakna halv sju och känna att det var så värt det, då vet man. När man skrattar sig igenom en hel skoldag, då vet man. När solen lyser på en och får hela ansiktet att skina upp, då vet man. När man har världens bästa vänner, då vet man.


Jag är bra.

Jag pluggar. Säg att jag är duktig.

Kramp

Hehe, gjorde jag någon fysik? Nej... Ett tal.. Men det är bättre än inget, som Erik alltid säger. Bra filosofi tycker jag.

Om man har ständig kramp i magen blir det fan inte lätt när man har mens på det, ska jag tala om. Det blir lite väl krampartat. Tacka vet jag ipren.

Tog sovmorgon och kilar ner till tandläkarn 10.40 sedan. Efter det är det bussen till skolan och fysik som gäller. Taggad? Inte det minsta. Men det blir bra.

Funderar på att gå upp och göra en dunderfrukost, bara för att jag kan. Visst låter det bra?

(Fy fan vilket onödigt inlägg, men det jag egentligen vill skriva borde inte hamna i ord på nätet)

Fyyyyyyyyy-sik

Nu Linn, ska du göra fysik. Fysik fysik fysik fysik. Inget annat, bara fysik. Möjligtvis lite gympablaj också, men mest fysik..

Nöjd tjej

Tänkte bara kika in, säga hej och skryta lite:

Jag var bättre än både Axel och Linus på högskoleprovet! Ha, känn på den va. Slagen av en jävla brud. Ägda!

Annars äger inte mitt stundande fysikprov.. Det gör däremot min man, min bästis, vädret, alla partyn och påsklovet om två veckor. Har lite ångest i och med att jag har 1/4 av mitt studiebidrag kvar, och det har gått 5 dagar sedan vi fick det, men jag överlever nog ska ni se. Har ju trots allt ett jättefint nytt halsband, ett örhänge från Creations By Hannah och en skitsnygg väska att le åt.

Längtar tills jag ska flytta upp också, bara så ni vet. Det här blir nog bra ska ni se.

Så nöjd! Puss

Högskoleprovet, here I come

Jag hjälpte mamma med att baka två kladdkakor förut. Jag är trött på att baka nu kan jag meddela.
Har cyklat ner till godisaffären med Emil också. Det är sjukt hur dålig kondis jag har skaffat mig också. Det blir nog bra, efter en stund eller två.

Ska skriva högskoleprovet imorgon så nu ska jag ställa mig och göra pastasallad som jag kan ha till lunch. Rena rama hemmafrun har jag blivit.

Som sagt, ska skriva högskoleprovet imorgon, och det tar ju hela dagen, och sedan är det direkt hem, sova lite, och sedan är det fest som gäller, så imorgon lär det bli dåligt med update. Tänkte bara förvarna er liksom.

Men nu får jag nog röra på påkarna om jag ska hinna bli klar i någorlunda tid för att hinna se en film med Emil också som jag lovat.. Puss!

Lediga fredag

Hej hej hej, hemskt mycket hej.

Jessika Niklasson är jordens mest långsamma människa, bara så ni vet.

Får väl ta tag i mig och göra något tills hon hör av sig. Eller så ligger jag bara här i sängen och lyssnar på Simons musik + cs/nått annat fult spel-spelande. Det är nån snubbe som stönar typ..

Ciao!

RSS 2.0