Helsingborg

Jo, just det, jag var i Helsingborg och hälsa på Karin i början av veckan! Mer exakt så åkte jag dit på måndag förmiddag, var framme vid lunch, och så åkte jag hem på onsdagen vid 18. Jag hade aldrig åkt Öresundståget neråt förut, men satan va vackert det är va. Åkte hem i eftermiddagssolen som höll på att gå ner och det var helt makalöst. Man ser saker och ting på ett annat sätt när man varit borta ska jag få be att tala om. 
 
I alla fall, såhär såg det ut och det här gjorde vi; 
Här var kärnan, eller nått! Mitt i stan i alla fall. 
Utsikt
Stan är så himla mysig 
Hamnen! Vi hade så himla bra väder. Jättevarmt och nästan ingen blåst alls, alla dagarna. 
 
Sen tog vi den 20 min långa färjan till Danmark! 
Åka båååt
Nått slott som vi gick runt, men som jag inte minns vad det hette, hehe. 
Som sagt, spegelblankt nästan. 
Vi vandrade runt på dom urmysiga gatorna där innan vi åkte hem igen. 
 
Och på onsdagen så åt jag frukost med dom här två; 
Som jag inte träffat på väldigt länge! Så det var jättemysigt verkligen. 
 
Nu ska jag gå ner och hänga med mina två bästa personer i hela världen. Vi ska dricka vin och äta godis! 
 
Puss
 

MACBOOK PRO

HEEEJ!! 
 
Här sitter jag nu, men min nya dator, och är nöjdare än någonsin. Någon som inte är så nöjd dock är Jensi. Han får inte så mycket uppmärksamhet numera nämligen, hehe. På tal om honom så står han just nu i mitt kök och lagar mat som luktar såååå gott. Blir hungrig bara av att tänka på det. 
 
Annars så är det helg, igen. Vi sitter barnvakt för mina kära bröder (hårt jobb förövrigt) för att mamma och Runo tog en weekend och spelar golf. 
 
Skolan börjar på måndag, så då ska jag ta tag i mitt liv. Skriva färdigt mitt CV, börja försöka få lite ordning på mina bilder från Nya Zeeland, söka jobb, osv. Träna ordentligt ska jag göra också! Längtar efter att få gå på ett kul step-pass och bli lite trött och ha träningsvärk. 
 
Menee, nu ska jag krypa upp i soffan hos min pojk och kolla på Game of Thrones. 
 
PUSS! 
 
 

BESTÄLLD

Hej kompisar! 
 
Igår hjälpte Jensi mig att beställa min nya dator, så torsdag nästa vecka ska den ha kommit! Sooooo excited!! 
 
Idag är det även bästa Joss' födelsedag! GRATTIS HJÄRTAT 
Jag ska dit och äta tårta och dricka mig full idag klockan sju, ska bli kalas. 
 
Idag flyttar Fridis iväg, och Johanna flyttade i torsdags. Alla bara flyttar ifrån mig känns det som. Dom två till Kalmar, Joss till Uppsala och Johan till Umeå... Jaja, fler ställen att besöka! 
 
Just nu ligger jag och Jensi på baksidan och steker vårt fläsk. Eller ja, jag steker mitt fläsk och han sitt skinn och ben typ.. Men det är okej! 
 
På måndag åker jag nog till Helsingborg och hälsa på Karin med! Sen ska jag börja ta tag i mitt liv i september... 
 
Puss! 

VILL HA EN NY DATOR NU

Sitter och snyltar på Simons dator och gråter typ att lycka för att allt går så fort och är så smidigt. LÄNGTAR så tills jag har en egen igen. Kan liksom klicka på vilken länk som helst på twitter och det går svinfort att öppna den. Läste alla mina bloggar på typ 5 sekunder kändes det som, LYCKA. Okej, materiell lycka i alla fall
 
Nu plingade det till i min telefon om att Abeba Aregawi tog VM-guld på 1500 meter också!! WOHO, grattis! Älskar för övrigt Emma Green Tregaro som tar ställning mot det vidriga landet Ryssland och deras fruktansvärt idiotiska lagar emot homosexuella. Tycker dom kan gå och hänga sig, alternativt skjuta/dränka/helt enkelt bara döda sig. Helst nu, men imorgon går bra också. 
 

Nu kom bror hem också så får väl ta min hårddisk och säsong 1 och 2 av Modern Family (som jag laddade ner på typ 2 sekunder!!) och lägga mig i min säng och kolla. 
 
Puss!

Instagram lately

Ny app! 
Mitt rum, städat och klart för den nya au pairen...
Hejdå-fika <3
Älsklingar
Fina Wellington från Petone, en sista gång
Bye bye New Zealand...
HEJ BÄSTIS I LONDON!!
Gosen
Åsa <3 
Firar världens bästa med champagne från 1996. Min mamma och hennes idéer alltså, haha. 

Hektiskt schema

Hej! 
 
Gud, att jag är hemma. Kan fortfarande knappt förstå. Och nu har jag ändå varit hemma ett tag. Mer än en vecka liksom. Har hunnit med en jävla massa i alla fall, och har fullt schema mest hela tiden tycker jag, med lagom mycket rum för ligga-i-sängen-tid och spontanitet. 
 
Något jag längtar efter sjuuuukt mycket är en ny dator dock. Jag måste prata med min bank-kvinna och fixa ut lite pengar, och sen jävlar. Då ska jag ligga i sängen och plöja serier dagarna i ända. 
 
Har bestämt mig för att inte gå kursen också tror jag. Jag vill ju liksom inte. Jag skulle vilja lära mig mer om genusvetenskap, men just nu känner jag att jag inte riktigt orkar... Får krupp på min familj också. Mamma kallar det trams och Simon är den största rasisten och sexisten jag känner. Det spelar ju liksom ingen roll vad jag säger, han lyssnar inte ändå, och det gör mig så jävla arg, och ledsen, och på nått jävla knäppt vänster så blir jag besviken på mig själv för att jag inte är tillräckligt påläst för att kunna säga emot honom. "Därför borde du ju läsa kursen, Linn!" Jo, men om jag inte vill plugga då? Då får det bli en annan gång. Nu ska jag bara ta mod till mig och skicka mailet också. När jag väl gjort det är det ju kört liksom. 
 
Jag kom precis in från att ha tvättat bilen och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå ner och baka en äppelpaj. Vi ska fira Jensi som fyllde år igår nämligen. Upptäckte att tiden då jag ägnade ett långt inlägg åt mina nära som fyller år är förbi, haha. Han är världens bästa i alla fall, oavsett om han fick ett långt inlägg eller inte. 
 
Well well, duschen kallar. Puss!

London

Oki, bilder från London kommer här! Inte så många dock, för vi hade fullt upp med att prata, skratta, kramas, skrika, äta godis osv osv
Vi började med den obligatoriska turistbilden såklart!
Sen köpte vi frukost som vi åt vid floden.
WOHO
Och så gick vi förbi Big Ben!
Vi gick och gick och gick tills vi fick blåsor på fötterna och inte orkade gå mer. Då satte vi oss på en buss.
Den tog oss runt omkring i London i 3 h. Sen hoppade vi av, gick och åt och tog tunnelbanan tillbaka till Heathrow!

HEMMA

Hej!
 
Jag är hemma igen. Och har varit i snart 6 dagar i och för sig, men ändå. Har inte riktigt hunnit landa än känns det som. Och jag skriver fel hela tiden på tangentbordet. Använder inte våra sista bokstäver riktigt, haha.
 
Anyway, hemresan gick förvånansvärt fort och bra. Jag hade ju sån jävla ångest över min väska, för att den var för tung, men det löste sig rätt bra. Jag hade tillräckligt med kilo till Auckland, och väl där så visade det sig att jag visst hade 30 kg i den stora väskan, och även att jag skulle flyga via Dubai och inte Singapore. Det gjorde mig jävligt sur i början dock, för jag hade fått en sömntablett av Ellie som skulle slå ut mig totalt i 8 timmar, och då hade jag tänkt ta den innan London, så jag hamnade rätt i dygnsrytmen, men mellan Dubai och London är det bara 7 timmar, så jag fick ta den tidigare. Men, det löste sig bra. Tabletten slog verkligen ut mig totalt i 8 timmar, så den långa flygningen på 15 h eller vad den nu är blev inte så lång.
 
Väl i London så gick jag först till anslutningsflyg-stället och frågade hur jag skulle göra eftersom mitt nästa flyg var om 12 h. Dom sa att jag skulle gå till exit, och sedan komma tillbaka och checka in bara, så då gick jag på toa och bytte om och så vidare. När jag kommer ut ut från gaten så står det massa människor där och väntar på anhöriga, och jag hann bara tänka att "va skönt det skulle varit om någon stod och väntade på mig" och sedan hör jag hur någon skriker mitt namn. Då har Linnéa åkt hela vägen från Sverige, dagen innan, sovit på flygplatsen och mött mig i London för att vi skulle ha mina 12 h där ihop. Alltså, jag grinade som en unge, skrek alla fula ord jag kunde, kallade henne idiot och bara skrattade och grät i typ 15 min non stop. SÅ. JÄVLA. SJUKT. Kunde verkligen inte fatta att hon hade åkt hela vägen dit, bara för min skull. Men, mina 12 h där som jag bävar inför blev ju helt fantastiska. Vi var båda sjukt trötta dock, haha.
 
Sen åkte vi tillbaka till flygplatsen, fastnade i tullen i 100 år för att det var nån Al-Qaida varning, så vi hann inte med någon taxfree shopping alls, och så åkte vi hem till mamma, Simon, Emil, Jens, hans föräldrar, Runo, mormor, Nettan, Frida och Linnéas mamma Katrine som stod och väntade på flygplatsen. Så himla sjukt att se dom igen efter så lång tid, men samtidigt känns det ju som att man aldrig vart borta.
 
Jag tror inte riktigt att allt har hunnit ikapp mig än, så jag har liksom inte hunnit sakna Ellie och tjejerna så mycket. Kollar på bilder i telefonen ibland, och såklart saknar jag dom liksom, men det har inte varit att jag vill sätta mig på ett flyg tillbaka än.
 
Det är så himla skönt att kunna gå i shorts, att slippa 15 lager kläder inne, att ha min bil när jag vill, att slippa sova själv, att äta vad jag vill, när jag vill, och att bara vara hemma. Har fortfarande knappt förstått det.
 
Just nu sitter jag och väntar på Jens som klipper gräset, sen ska vi fortsätta kolla på Game of Thrones. Jag har ju läst alla böckerna, så jag biter mig i tungan jämt och ständigt för att inte avslöja massa saker, haha.
 
Och som ni kanske vet har jag ju fortfarande ingen dator. Lovar att jag ska bli bättre på det här när jag har en igen.
 
PUSS!

Utflyttad & troligtvis mitt sista inlagg fran NZ

Tjena!
 
Nu ar jag helt fardigpackad. Kommer kanske ha nagra gram for mycket har och dar, men det far dom val overleva. Maste aven ha 5 tjocktrojor pa mig, plus jacka, men klarar nog nagra minuter med mycket klader innan jag kan kasta av mig dom igen, haha.
 
Tog tjejerna till skolan och kindy i morse for sista gangen. Sa hejda till kindy-lararna, och dom var sa gulliga och sa massa fina saker. Kandes lite vemodigt att ga ner for backen igen och veta att det var sista gangen.
 
Kom sedan hem och flyttade ut ur mitt rum, sa nu ar det dammsugit, dammtorkat och klart for inflyttning. Vantar bara pa att torktumlaren ska bli klar sa jag kan badda fardigt sangen. Vadrar lite just nu ocksa.
 
Allting kanns sa himla konstigt. Att Leonie kommer i eftermiddag liksom. Att jag, om bara 2 h ska ha hejda-fika med tjejerna och ge dom en sista kram och sen kanske aldrig mer krama dom igen. Det gar liksom inte att beskriva. Det varsta ar att jag liksom stanger av, kanner knappt nagat alls. Det ar som att min kropp, min hjarna, inte riktigt vill forsta. Kanske borde vara tacksam och hoppas att det inte kommer ikapp mig forran jag ar hemma dock. Pa vagen hit tog det ju bara nagra timmar innan allt kom ikapp mig och sa grat jag ju hela vagen ner. Har ju dock vuxit typ 20 meter har borta, sa jag tror inte det blir fallet pa vagen hem, men anda.
 
Vantar just nu pa att Ellie ska komma hem med bilen sa att jag kan aka och lamna det sista pa secondhand shopen, slanga det jag inte ska ha vid atervinningen, lamna bocker pa biblioteket och ga och saga upp mitt bankkonto. Ska kopa 15 chokladkakor ocksa... Kanner att det kan bli en del trostatande nu dom sista tva dagarna...
 
Nu skaller hundarna har som om Ellie kom hem, sa jag ska kila! Vi hors nog nar jag ar hemma igen. Da far jag antaligen anvanda alla bokstaver ocksa, WOHO! PUSS KOMPISAR

RSS 2.0