Instabilitet och labilitet.

Det är ett under att mina vänner orkar med mig ibland.
Jag är så jävla labil, helt instabil. Man vet nog aldrig riktigt vart man har mig? Jag vet inte det iallafall.

På en dag kan jag gå från hur pepp som helst till halvt självmordsbenägen till pepp igen. Undra vad folk tänker och tycker om mig egentligen? Folk jag känner vet ju på ett ungefär hur det ligger till, men folk jag inte känner. Som ser mig bli utslängd ur bambakön och springa gråtandes därifrån och som ser mig hoppa runt på skolgården som en duracellkanin på samma dag? Undra vad dom tänker. Tror faktiskt inte ens jag vill veta det. Nej, jag mår rätt bra med att inte veta. Att hålla koll på mig själv är nog.

Bye 'n goodnight.

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start

Två uttdrag ur världens just nu finaste låt: The scientist - Coldplay


empty

Nu har jag suttit här och stirrat in i en tom skärm ett bra tag.

Det är nästan så jag låter den förbi tom.

Men det är löst nu. Tack och lov. Dock är jag fortfarande arg. Men det sover jag nog bort.

Over 'n out

jävla idiot

Fattar inte att du kunde göra sådär. Det är fan inte okej. Blev så jävla ledsen men du fattar ju uppenbarligen ingenting ditt jävla pucko. Trodde bättre om dig, efter allt jag gjort för dig, och så säger du sådär!! Jag trodde på varenda ord. Allting du sa. Så jävla svinigt. Det värsta är att jag trodde på allt, du skulle lika gärna kunna menat allt. Det är det som är så hemskt, att jag tror så om dig. Fy fan säger jag bara.
Jag har stöttat dig genom allt. Allt allt allt. När ingen funnits där har jag stått där och stått ut med all skit. Och det gör jag fortfarande. Så säger du sådär, konstigt att jag tar åt mig?
Jag har fan sagt till dig att jag inte tycker det är roligt, det du säger till mig. Men tro fan att du lyssnar på det? Nej, för jag betyder ju uppenbarligen ingenting för dig. Jag är bara nån man slänger all jävla skit på och får massa bra saker tillbaka ifrån. Inte ett enda snällt ord har du sagt till mig och allt jag säger till dig är bra saker. I allafall det jag säger seriöst.
Åhhh, fan för dig alltså. Tänker inte prata med dig på ett bra jävla tag, hoppas du fattar det nu.

Och ja, jag är typ schizo. Nej, inte schizo men kanske dum i huvudet för jag vet att du inte ens läser detta men jag bryr mig fan inte. Måste få det ur mig och jag skiter fullständigt i om någon läser eller inte för jag kom hem till Linnéa och slängde mig i sängen och lipade, då är det fan inte okej. Visst, jag gnäller, men lipar gör jag bara om det är allvarligt.

Allt jag gjort för dig alltså. Från det som hände till nu, allting verkligen, och du bara gör sådär. Fattar du inte att jag tar åt mig? Allt du säger till mig tar jag åt mig av. Och när du säger att jag ljuger för dig, det var fan droppen. Jag ljuger inte för folk för jag vet hur ont det gör när någon ljugit för en. Om det är något jag verkligen aldrig skulle göra så är det att ljuga. Att du ens kan med att säga nått sånt när du vet vad jag gått igenom angående det?! Fy fan för dig alltså. Svinigt är vad det är.

Varför bryr jag mig ens? Du är inte värd några tårar, idiot.


Meningslösa inlägg.

Usch vilka tråkiga inlägg jag skriver.

Det känns som att någon har knutit tre rep i mig och drar åt tre olika håll.

Lars Winnerbäck

När man lyssnar på Bandit glömmer man lätt av all annan musik, dvs. det som inte är rock.
Tex. Lars Winnerbäck, världens bästa jävla Lars Winnerbäck. Det jag får av hans låtar, det kan ingen annan ge mig. Jag tänker tillbaka på Varberg. Hur jag kände mig då. Tror det mesta var rätt pissigt, men fan, jag var nog helt lycklig då. Rakt igenom. Det var helt sjukt. Så underbart, det går liksom inte att beskriva känslan. Helvete vad jag saknar det. Skulle kunna stå där i hundra år utan att tröttna.
Det regnade ju, ösregnade, jag hade en tjocktröja på mig, var helt genomblöt, iskall, och ändå frös jag inte. Jag frös inte ett piss fasten jag stod och skakade som en asplöv. Jag märkte det inte ens, det var som att allt var bortkopplat. Läskigt som fan, för såfort vi kom ut så började jag frysa asmkt. Nej, usch, jag saknar dom timmarna så jävla hårt.

den enda som verkligen älskar mig är du ♥

alone

Det är helt sjukt.
Tomt.
Har fan inte ett piss att skriva.

Har inte ens något att tänka. Jag har slutat tänka. Det är helt tomt. I don't care and i don't know. Bara låt mig vara. Så känns det. Jag är slut. The end. Bajs.

Ser på en jävligt dåligt film. Funderar på att somna i soffan, det vore rätt gött.
Hejdå.


nothing else

Faktiskt så orkar jag inte skriva något här just nu.

Jag är kung på inlines. Är helt slut också för den delen.

Ska nog sova nu, pöss

Självdistans?

Det är nästan lite läskigt. När jag läser min egen blogg, då är det som att det inte är jag som skrivit det. Det känns inte som mina ord. I alla fall inte när det är ord som jag slängt ur mig när jag avreagerat mig på något eller bara vräkt ur mig massa känslor. Då kan jag inte komma tillbaka till samma sinnesstämning om jag läser det igen. Lite läskigt. Som att jag är en annan person, beroende på vad/hur jag känner...

Föreläsning om droger

Idag hade vi en föreläsning i skolan om droger.
Det var lite läskigt samtidigt som det var väldigt intressant. Man såg redan när man kom in att det var föredetta alkolister eller något sådant som satt där och när de sedan började berätta så var det mer än så. Alla hade knarkat, en hade suttit på Kumla och en hade varit prostituerad.

Jag tycker det känns overkligt, att dom är så nära liksom. Droger för mig är något som är så långt bort. Det finns liksom inte i närheten. Och så sitter dom där, har knarkat mer än halva sitt liv och är precis lika mycket människa som jag är. Det går till och med att ta på dom liksom. Helt overkligt. Att sitta i fängelse gör man ju bara inte, och det sitter han där, två meter ifrån mig och säger att när jag var på fängelset så var det si och så.
Han berättade att drogförsäljning fanns inom fängelset också. Han sa att 90% av alla som sitter inne är beroende av droger och är kriminella på det då, så han tyckte inte det var konstigt att det förekom mycket droger och sånt. Men ändå, ett svenskt fängelse och det smugglas in droger osv. Det låter ju ganska osannolikt och verkligen inte som jag föreställer mig att fängelset ser ut liksom.

Killarna i klassen laggade mycket på att han upprepade sig så mycket: "Jag hade en dålig barndom" "Min barndom var inget vidare" "Jag växte upp under sådana förhållanden".
Jag tror att det dom gör, åker ut och föreläser, det gör dom för våran skull, men också mycket för sin egen. Jag tror att det stärker dom otroligt att få komma ut och berätta för folk hur dom har haft det. Att de sedan får höra sin egen historia om och om igen, det får dom nog själva att inse och acceptera att såhär är det faktiskt.
Det är starkt att sitta där inför 60 niondeklassare och säga att Jag sålde min kropp. Jag tror ju inte precis att hon är stolt över att ha sålt sin kropp, men det behövs sådana människor, sådana som vågar stå upp och säga att jag är Nykter alkolist och narkoman. Det behövs för att man ska förstå och det gör det väldigt mycket mer påtagligt att det faktikst finns i närheten.

En var 40, en 54 och den andra 28. Tre olika åldrar, tre olika historier. Den ena av dom hade varit ren i 4 år, den andra 2 och den tredje vet jag inte. 4 år, och hon var 54. Hon hade börjat med allt när hon var 17. Det är 33 år. 33 år av sitt liv har hon slösat bort på knark. Det är sjukt. Tänk vad hon ångrar sig nu när hon är ren. Tänk vilken ångest hon måste ha över att ha slängt bort ett halvt liv sådär. Som hon sa själv: Jag har ingenting. När man är 54 år då har man ändå byggt upp ett liv, man har barn, kanske barnbarn, ett nätverk med vänner, ett hus och kanske en fritidssysselsättning. Hon hade inget av det där, hon hade ingenting. Hon var trasig sa hon. Och det förstår man ändå, efter att ha knarkat i 33 år och både hunnit med att gå på gatan och sitta i fängelse. Då är man nog inte särkskilt hel.

Och med allt detta vet jag inte riktigt vad jag ville ha sagt men jag behövde få det ur mig iallafall.
Puss, och börja inte knarka.

Fan

Jag hatar sättet du ler och sedan brister ut i skratt.
Jag hatar när dina ögon glittrar sådär som dom alltid gör när du ler.
Jag hatar hur du ser mig rätt i ögonen.
Jag hatar när du håller på med ditt hår.
Jag hatar att jag lyssnar såfort du säger något.
Jag hatar när jag kommer på mig själv med att sitta och kolla på dig.
Jag hatar alla minnen du framkallar.
Jag hatar känslan. Jag kanske rentav hatar dig snart?

Runo is the man

Runo kör och vi åker förbi Johnny, Simons kompis, och nån random tjej han var med. Runo tvärstannar, vevar ner rutan, är 20 cm från killen och vinkar, sen säger han: - Är det din nya tjej eller? Grattis! Sen vevar han upp rutan och åker igen.

Hahahaha. Som Leo uttryckte sig: Runo är den enda innebandytränaren på jorden som stannar bilen och vevar ner rutan enbart för att peka fuck you!


tripp till onsala!

Haha, mitt -nått-som-jag-svurit-på-att-inte-säga- till vän skickade mig ett sms i morse och sa att vi skulle till Onsala och fika. Sagt och gjort. Vi tog bussen till Kba, behövde inte ens byta buss och åkte vidare till Onsala. Dock hade vi inte riktigt koll på när vi skulle gå av och inte så vi råkade gå av en hållplats för tidigt, surt. Vi trodde bussen skulle gå åt höger (vi skulle till vänster) men när vi gått av svängde den satans bussen vänster ändå. Vi blev ledsna.
Så vi gick. Jag fick skoskav. Trampade i glas. Fikade. Solade. Gick tillbaka. Satt i en busskur i hundra år (en halvtimme) och väntade på bussen. Hann med ganska mycket som vi inte ska nämna.

Linnéa kom fram till att ibland är det tråkigt att vara med mig för hon har aldrig något att berätta för mig. Tack för den, haha. Dessutom har vi svurit på att inte säga några fula ord. Vad är poängen med att svära liksom? Kan man inte bara lova? För vi skulle svära på något vi tyckte om också, men om man säger det man svurit att inte säga, vad händer då då? Inte ett piss upptäckte vi.

Sen kanske vi ska till stranden och grilla. Men vi måste skaffa oss en grill, och Linnéa är en fattiglapp så vi måste tigga pengar av min mami. Men hon sitter där nere med pappas jobbarkompisar varav en är SKITSNYGG. Och ja, han är typ 30. Fast ser ut som 20. Men han är snygg iallafall.

Det är fett dammigt på mitt rum också. Men det har ingen dött av (om dom inte vart allergiska)
BAJZBAJZ/ Linnnnnnnnn

bad update

Oj vad jag är dålig på att uppdatera här.
Vill ni ha lite anledningar?

1. Jag har varit sjuk och inte orkat göra något annat än ligga i soffan.
2. Det är sjukt fint väder.
3. Jag har inget att skriva om.
4. Det suger överlag att sitta vid datorn nu förtiden.
5. Skolan har börjat igen och jag behöver egentligen plugga en jävla massa engelska just nu.
6. Jag har inget internet innan 19.00 och då kollar jag på TV.

Sååå, have a nice life, eller nått!
Puss

WIPEOUT

Satt och kollade på Wipeout med Annie.

Felix: Kort och supersnabb ska man vara
Hans: Ja, som en dvärgkanin
Felix: Eller som Tito Beltran när polisen ringer på!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Killen är ju totalt klockren!!

jag upplöses snart

Åhhhhhh. Shiet. Jag går upp i atomer så arg jag är.

SVENSKA SJUKVÅRDEN IN MY FUCKING ASS!!!!
Dom är ju så jävla sega, inkompetenta och puckade så det finns ju inte. Om man kommer dit, är man sjuk. Då vill man fan inte ha nått jävla svar som: Du kan har det här. Åk hem och käka ipren.
Man vill veta vad man har och ha medicin för det, punkt slut. Tror dom att man åker dit och sitter och väntar i timmar för att man tycker att det är kul eller?!
Fan va förbannad jag är.

Dom antar att du har något, skickar hem dig och hoppas att du dör så att dom slipper dig. Det enda dom kan bota är förskylning. Idioter.

Längst ner är skolsköterskan. Hon är aldrig där och ger en bara ipren om man lyckas komma dit när hon är där.
Sen är det Vårdcentralen. Där är det sjuka väntetider och inkompetenta läkare som låtsas att dom kan något och sedan skickar hem en med några fler ipren än vad man redan hade.
Sedan Akuten, dom är värst. Där kan man få sitta i hundrafemtioelva år och sedan få ett besked som: Åk hem och vila.
Över där, i typ cancervården, där är dom felfria, men det tar fanimej ett år att komma dit. Tänk om man hinner ge upp/dö på det året då? Jo, det vore väl bra för då har dom ju ännu ett problem ur vägen.

GO TO HELL


i wish i could

Ni vet, när det verkligen hugger till i magen och du bara känner i hela kroppen hur ont det gör? När det känns som att någon försöker kväva en och slå knut på ditt hjärta? Då vill jag mest av allt bara gråta, men det kommer inte en tår. Inte en endaste lite fjuttig tår.
Är det för att du inte är värd det?
Du är inte värd mina tårar. Om jag vill att du ska ha dom då? Om jag vill få dig att förstå, eller åtminstone veta om hur jag känner?
Nej, det går inte. Det går bara inte, helt enkelt. För du är så borta, out of my life. Du ser mig inte ens, jag är som luft för dig.
Du ser mig inte.

Vet du hur ont det gör?

elfte april tvåtusennio

Glad påsk?

Okej. Det är Påsk. Vad är påsk då? Och varför skrev jag det med stor bokstav?
Påsk hos mig är fullt med folk iallafall. En typ sjuk bästavän och världens gulligaste kusin. En annan vän som är helt mongo, (hoppas du tar åt dig) och lite till.

Cyklade en härlig runda runt Åsa några gånger med Jessika igår, hade sedan även en trevlig stund på stranden! Nu vill man ju bara ha sommar, grilla varje helg, bada, sola, fy va gött.

Annars flyter allt på, jag har dock inga kreativa tankar att skriva ner här, mest en massa bullshit. Sen en del som jag inte kan skriva här, tror jag. Iallafall inte just nu. En annan gång kanske.

Hejdå, ät inte ihjäl er på påskgodis :)

jag gråter av skratt


creepy feeling.

Fick precis värsta läskiga känslan.
Samma känsla som jag alltid får när jag läser en bok som verkligen handlar om något, om känslor. Det är som att det bara är dom känslorna som gäller och inte mina egna. Det känns som att jag inte ens har några, som att allt bara är dött. Jätteläskigt.
Vissa dagar ser jag allt tydligare än andra. Jag ser vad som är värdefullt och inte, ser vad man ska koncentrera sig på och vad man ska skita i.
Andra dagar är rent ut sagt åt helvete. Då bara lipar jag.

Men egentligen, det finns alltid någon som har det värre.
Man ska se till det man har och glädjas över det istället för att sörja det man inte har.

Annars bad Linnéa om ett inlägg om igår men nu är det såhär att jag har lite blackout och minns knappt något från igår men får väl börja någonstans så ser vi vart det slutar.

Det började med att Benjamin ringde och väckte mig vid 8.30 och jag blev så förbannad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Kollade därefter på Pretty Woman och somnade sedan om. Gissa vem som ringer och väcker mig igen då om inte Benjamin det jävla puckot. Satan i gatan vad jag var arg då.
Efter det tog jag en lång dusch och sen kom Benjamin hit. Han lipade lite, som vanligt, sen rev vi typ hela mitt rum när vi skulle släcka ljusen jag tänt och kolla på ett hus från mitt fönster.
Sedan åkte han hem och käkade, kom tillbaka och vi gick ner till Linnéa.
När jag snackade med Linnéa i telefon bad jag henne kolla när bussen och pendeln gick. Då sa hon att jag skulle göra det och efter mycket om och men kom vi fram till att hon skulle kolla det ändå.
Linnéa: Vad skulle jag kolla nu då?
IQ-fiskmås.

Iallafall, när jag och Benjamin gick ner gick vi förbi en vattenpöl, gissa om han inte hoppar i den så att det skvätter upp massa vatten på mig?! Gud vad jag tyckte om killen då alltså. Sen kom vi till Linnéa och gick till bussen.
På pendeln in sedan misshandlade vi varandra när vi såg gula bilar, jag kommer ha fetaste blåmärkena för att Benny slår så jävla hårt...
På vägen till bion (som var hela anledningen till att vi åkte buss osv) så berättade Linnéa om sin väldigt söta hund som hon hade när hon var liten, som dock inte var på riktigt. Den fick Benjamin att hälla halva sin Loka på sig. När vi stog inne på ICA Focus och skulle gå ut säger Linnéa: Nej, kom nu så går vi hem. Sedan gick hon och åkte upp för en rulltrappa. Jag och Benjamin stog nedanför och kollade på hennes mindre smarta agerande. Sedan sprang Benjamin ut genom Nödutgången som var larmad, dock hände ingenting.

Väl inne på bion hamnade Benjamin brevid en (ursäkta uttrycket) blatte som hostade hela tiden och jag brevid nån idiot som darrade med benen om han inte bet på naglarna. Filmen var hur bra som helst och man dog mest hela tiden för att alla var så snygga/sexiga/porriga.

När vi sedan åkte hem snackade Linnéa i telefon lite mongo, det hade vi fett kul åt. Hon hade liksom telefonen vid det vänstra örat men höll den med högerhanden. Aha, vadådå? tänker ni nu men hon hade höger armen bakom huvudet som om hon strechade. Varför inte hålla armen under ena benet och ett varv runt också liksom? Helt mongolid.

Vi träffade även Mahhe, Zaid och deras kompis, som jag inte minns namnet på, på pendeln hem. Zaid satt och skrek och var allmänt jobbig, haha.
Sen öste jag ur mig massa skit på Benny när vi gick hem, förlåt.

Och ja, Linnéa, det där är allt jag kommer ihåg, hoppas det dög!

They disapeard?

Undra vad det blev av alla mina världsförändrande inlägg som skulle få människor att tänka efter?
Dom försvann, det är det enda jag har att säga.

Förutom att jag är mäkta irriterad på Benjamin den jäveln som sa att jag skulle logga in på msn och hålla honom sällskap och sedan loggar ut 2 min senare så är allt sketabra.
Lov, kan det blir bättre? Nej, precis. Tänkte väl det.

Var och solade idag, sen var jag och Linnéa hos Nettan en sväng, hon är crazy alltså. Först skulle hon inte till Åsa, och sen skulle hon köra oss till Kungsbacka efter att vi hjälpt henne att byta sånadär "planscher" som hänger i fönstret och städat efter henne när hon slått sönder en kruka. Tillslut blev det att hon åkte hela vägen till Åsa, haha.

Tord och Paul är alltid lika roliga. Jag och Vickan har seriösa dampet på dom alltså, när jag är som surast och har som tråkigast ska jag ha som rutin att kolla på Tord och Paul för man kan verkligen inte låta bli att skratta.
- Men jag tycker allt att jag sköter mitt jobb bättre än en planta?
- Det förstås, du är ju rörligare än plantan men intelligensmässigt tror jag nog att han kan ge dig en match.
Så jäääääävla roligt.

Förresten skulle ni sett när jag och Linnéa missade pendeln förut. Sjukt kul.
Vi kom till stationen och pendeln stod där, dock stod det Ej i trafik på den så vi tänkte att den skulle stå där och vänta tills klockan var 32 för då hade Linnéa kollat att den skulle gå.
Sedan sa dom något i högtalarna och jag ba:
- Linnéa, ska vi gå på nu eller?
-Va?
- Ska vi gå på pendeln?
- Va?
- Pendeln går snart, ska vi gå på?!
- Jaha, ja, okej.
Så gick vi mot pendeln, (vi satt tre meter bort och solade oss) och precis när vi skulle gå på, då stängs dörrarna och pendeln åker. Vi var alltså 10 cm från pendeln, haha. Så jävla snopna blev vi.
Sedan visade det sig att det var den pendeln som gick 17 över och vi tog den som gick 32 så vi fick bara vänta några minuter, men ändå. Det var sjukt roligt.

till benjamin

om du nu måste läsa får du fanimej slänga in en kommentar också :O


borttappad vän

Linnéa är borta.. Vet inte vart hon tog vägen, hon försvann iallafall med min kamera och det är inte bra.

EDIT: Nu kom hon och skrämde livet ur mig samt berättade att hon vart på toa (kissade) och sen tagit kort. As u know.

så jävla pank

Fan va Tjenare Kungen är bra.

Och jag hatar dig, samtidigt som jag tycker om dig för mycket för att inse att du är ett sånt jävla svin. Hela tiden: En chans till, bara en till, sista nu då.
Varenda jävla gång. Varenda jävla ord du säger, jag fattar det inte. Varför tar jag ens åt mig? Du är ett svin så dra åt helvete!
Jag behöver inte dig för jag är så jävla mycket bättre än dig och ska skaffa mig ett liv som du aldrig kommer kunna ditt fule fanskap. Mest av allt skulle jag bara vilja säga allt till dig men orka starta tredje världskriget liksom. Du är ändå ett svin oavsett om du vet om det eller inte, hihi.

Fan va jag är bra ändå. Liksom, bäst bara. Åt helvete med resten.
Linnéa är ganska bra också iofs.....................................................

Haha, jesus, vad är det med mig?! HEJDÅ FUCKERS

(Nej, jag är inte full)


lördagsmorgon

Tjaaaaa. Nu ska jag till ica och sälja kakor/muffins/whatever någon annan bakat och blommor, sååå, kom dit och köp nått!
Linnéa bakade en asgo sockerkaka som hon tog ut och vände på innan den var klar så vi fick baka muffins i morse, haha. Dom är najs. Pärlsocker istället för socker, inget riktigt recept och ja, vi får se om någon vill köpa dom!

Annars kommer Sebbe och Jossan upp och checkar huset senare och sen efter det åker jag på innebandy. Kommer nog hem emellan de två matcherna, men kommer antagligen ha lika lite att skriva då som nu.

Over 'n out (Appostrofen på rätt/fel sida?)

blond moments

Måste ju bara säga att jag älskar Tord och Paul. Dom är så jävla roliga så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen.

Linnéa: VIP (håller upp sitt ID-kort)
Linn: FBI annars Linnéa...
Linnéa: Meh, jag menade ju det!

Linnéa: Chile.... Men, har han inget efternamn?
Linn: Linnéa, Chile är ett land....?
Linnéa: Jaha..

Min bästis har sina ljusa stunder också, men dom är inte lika roliga som dom blonda :)

Rheborg in my heart


all by myself


RSS 2.0