Välkommen solen!

Solen har äntligen hittat hit, och det timeade jag lagom med min lediga dag. Jag och Cosi möttes upp på gymmet och efter det gjorde vi lite ärenden (bla köpte en ny telefon till mig) och åt sedan sushi i parken!
Bara (och håriga, hehe) ben!
 

När jag kom hem så tog jag det lugnt ett tag och fixade allt med min nya telefon, och sedan åkte jag med Ellie och flickorna ner till Oriental Bay för en picknick-dinner!
 
Flickorna sprang omkring, lekte i sanden, på lekplatsen och precis innan vi åkte hem så tog dom ett dopp i det iskalla havet, haha.
 
 
Idag har jag tvättat 4 tvättar, bäddat rent min säng, dammsugit huset, och så stekte jag pannkakor och tog med Katya på picknick i Avalon Park! Sedan åkte hon sparkcykel runt, runt, runt på banan ni ser i bakgrunden, och jag låg och solade. Hårt jobb, hehe.
 
Nu sitter jag barnvakt (har skrivit på det här inlägget i typ 2 h, haha. Det kommer ju så mycket emellan) och har precis lagt tjejerna. Dock så leker dom i sitt rum för tillfället, och jag är inte så jävla pigg på det för det betyder att det blir jobbigt att få upp dom imorgon, men men. Det löser väl sig!
 
Imorgon är det playgroup som gäller, och efter jag slutat ska jag ner till Polisen och se om jag får fixat min polisrapport och sedan kan skicka in alla papper till försäkringsbolaget. Hade ju vart bra!
 
Saknar alla där hemma... Men är inte avis på vädret, hehe. Puss!

Avalon Park

Idag trotsade vi molnen och mötte upp Cosi, Heléna och Alessandria i Avalon Park.
Kit-Kat var skeptisk....
Fast sen blev det kul ändå!
Och så åkte vi bussen hem igen!
 
Idag sa hon förresten det gulligaste någonsin, det lät ungefär såhär;
You're my best Linn, and I don't want you to go back to your friends, I want you to be here every morning.
 

DOG JU. Min fina lilla tjej!! 
 
Och nu ska jag kanske sova, för klockan är 9 (vi är 12 h före nu, ni där hemma, så nu är det enkelt att räkna. Eller ja, man behöver ju inte räkna alls) och jag har inte sovit så värst mycket denna helgen, hehe.
 
PUSS!
 

Födelsedagshelgen i korta drag

Okej, få se nu.
 
Sedan jag skrev sist har jag ätit tacos hos Therese, köpt ny kamera och en hårddisk, druckit rödvin och ätit ostbricka med salami och choklad, druckit mer vin och ätit sushi, shottat ren vodka och ätit glass för att dölja smaken, dansat fötterna av mig, blivit bestulen på min telefon, sovit 3 timmar, haft en underbar födelsedagsmiddag, fått så fina presenter och bara varit allmänt lycklig över att jag har så fina människor omkring mig!
 
Från fredagen har jag tyvärr inte så mycket bilder men sen gick jag ju och handlade mig en kamera, så på lördagskvällen och natten såg det ut såhär;
Först var vi snygga!
Sen var vi arga för att bussen inte kom. Då gick vi hem, ringde taxi och shottade vodka och åt glass istället.
<3
Sen vare dags för tequila...
Ja, vi hade ju roligt som sagt!
 
Sen var det mitt födelsedagsfirande hemma, och det såg ut såhär;
Fick som sagt fina presenter, och MASSOR med choklad, haha.
Och världens mest fantastiska födelsedagstårta!!!
Tårtuppskärning!
Alla måste få vara med...
Och så pizza!
Andra föredrog chips, haha. Bästa med denna bilden är Trev's hund Nemo i bakgrunden, hahaha.
 
Och det var den helgen! Om det inte vore för telefonen så hade den verkligen varit perfekt.
 
Tack för alla gratulationer hemifrån också!

Äntligen!

ÄNTLIGEN fick jag ett svar från försäkringsbolaget angående min kamera!!
 
Jag köpte den hemma för (okej, mamma köpte den) 1798 kr, vilket var ett extra bra pris för att det var ett "skyltexemplar" (hittar inte ordet?). Det är 332 dollar. Försäkringsbolaget betalar ut 100 dollar mindre av dess värde, och så var det någon liten avgift på 6 dollar in emellan som jag inte fattade vad det var, men allt som allt får jag tillbaka 226 dollar, dvs 1173 kr.
 
Dock kostar den drygt 460 dollar ny här, dvs 2388 kr. Så, i princip har jag fått tillbaka hälften av dess värde, men ändå inte, eftersom vi köpte den så billigt hemma. Jaja, får väl hosta upp ännu mer pengar och gå och köpa mig den förbannade kameran så att jag kan börja ta med mig den någon gång. Egentligen skulle jag nog vilja ha den tills imorgon när vi ska ut och dansa, men det blir nog tight. Allt beror på vädret, som vanligt i det här landet.
 
Vid fint väder ska vi iväg på en Au pair outing där vi ska åka ut till ön som ligger mitt i viken. Och där går mer än halva dagen liksom. Det är nästan så att jag hoppas att vädret är dåligt, haha. Har massa andra saker jag ska köpa också, bla annat mina födelsedagspresenter, men, kan ju faktiskt göra det på söndag, som ju är min födelsedag. Det känns för övrigt ganska overkligt, men det ska bli kul!
 
Idag såg vi ut såhär när vi åkte till simhallen, jag och mina pink ladies;
 
Och jag fick paket, från andra sidan jorden, som jag tjuvöppnade, hihi;
 
På tal om andra sidan jorden, här är en dålig bild på en världskarta à la NZ;
 
Och jag och min gos;
 
Nu har jag gått på helg och väntar på Cosi som ska plocka upp mig. Vi ska åka och handla lite för att sedan ta oss hem mot Therese för lite tacos och spel, ska bli mysigt!
 
Vi hörs, Puss!

Snabba skor!

Hej!

Idag har flugit förbi. Playgroup på förmiddagen, kom hem, åt lunch, gick till kindy, höll på att blåsa bort, kom hem och läste en bok tills det var dags att hämta tjejerna. Just där ville jag nog mest bara stanna kvar i min sköna fåtölj under min varma filt dock.. Det är vid såna tillfällen man känner att det här verkligen är ett jobb. Gick upp i stormen än en gång, och så ner förstås, afternoon tea, och sedan satte jag mig på bussen för att införskaffa ett par nya gympaskor eftersom mina gamla gick sönder häromdagen.
Ellie tipsade mig om att gå till nått ställe där dom verkligen mäter och filmar och undersöker och har sig, så, sagt och gjort. Här är mina nya dojor som ska vara bra för mina ben och fötter på alla sätt och vis;


Headerbyte

Och ja, ny design, eller, header. Tryck på F5 om du inte ser den.
 
Vet inte än vad jag tycker, om jag ska byta tillbaka till den gamla kanske. Får nog ge det några dagar.
 
Imorgon hoppas jag på playgroup, sedan får vi se! Ska nog ner till gymmet på eftermiddag/kvällen i alla fall.
 
Puss osv!
 

Om jag hade långt hår.....

Hittade precis tillbaka till min gamla favoritsida; weheartit såklart. Har nu även skapat mig ett account, wollbrant, som överallt annat. Vet inte riktigt hur det fungerar, men jag listar nog ut det snart.
 
I alla fall; om jag hade långt hår:
 

Vardag, eller något...

Tisdag. Jobb, gym, barnpassning. Roligare än så har det inte varit. Det har tvärt om, varit riktigt segt och tråkigt idag, vet inte varför.
 
Ska gå och lägga mig kl 9 idag, och sova så gott. Är verkligen trött. Skönt att det är en kort vecka, haha. Imorgon kommer min program manager efter lunch, sängkläder ska tvättas, och sedan vet jag inte riktigt. Tanken var att jag skulle ha en playdate med Therese, men det verkar som att jag ska sluta tidigare och då blir det väldigt tight om tid. Sen är det torsdag, playgroup, kindy, och gym tror jag. Fredag är oplanerad än så länge.
 
Vardag. Skönt och oskönt på samma gång.
 
Saknar Jensi, och mami, och Simon och Emil, och LP, och alla andra.
 
Min dator är så jävla seg också. Kommer ju aldrig överleva om den dör?
 
Nä, nu ska jag gotta mig lite åt The Mentalist och sedan sova. Puss

Dåligt & bra

Har två saker att säga innan jag sluter mina ögon för dagen:

1. Min förkylning bröt aldrig ut, woho!!
2. Ni kommenterar förbannat dåligt dom flesta av er, lite tråkigt när det ändå är ganska många som läser...

Godnatt!


Labour day, och resten av helgen

Och där var den långhelgen över!
 
Lördagen spenderades med Cosi. Vi började dagen tidigt med Step kl.8.15, fortsatte hem till Cosi för att hämta/lämna lite grejer och sedan vidare till mig där vi gjorde mest ingenting i flera timmar, väldigt skönt. Sedan skrev vi lite Learning storys, lagade jättegod lax, åt alldeles för mycket choklad, såg på film och sedan sov hon över. Söndagen var som en äkta bakis-söndag, förutom att vi inte var bakis alls, haha. Vi vaknade, låg kvar i sängen lääänge, gick upp och åt frukost, bäddade ner oss igen, såg på film, åt lunch och vid 3-tiden tog vi bussen ner till Cosi för att hämta bilen och sedan gå på Zumba!
 
Det var faktiskt väldigt roligt, bara det att jag är ju som ett kylskåp.. Eller, jag känner mig som ett. Jag är övertygad om att jag inte är så mycket sämre än många andra, när det väl är steg jag hänger med på och jag vågar släppa loss och sluta tänka så mycket, men när det går för fort får jag panik och blir så himla stel igen, haha. Seriöst, paniken när vi höll på i typ 10 min med några steg jag inte förstod ett piss av? Började nästan grina. Mogen_tjej_93.
 
På tal om 93 så är det min födelsedag om bara några dagar? Känns ganska konstigt att inte fira den med familjen, men det ska nog bli bra ändå. Har ju världens mest kickass par skor att gå ut och dansa i, vad kan gå fel då menar jag?
 
Idag ringde klockan 8, och 9 var jag på gymmet. Sprang i 20 min och körde rygg/mage efter det. Satan vad det känns nu alltså. Cosi tycker jag kör med henne också, hehe.
LP, kommer du ihåg när vi alltid gjorde 3x30 av dom där hemska mag-grejerna på mattan när en står och en ligger? Det gjorde vi, hon höll på att dö efter en omgång och kollade på mig som om jag var en alien när jag sa att nu har vi ju bara två omgångar kvar! Haha, så himla kul.
Sen åkte jag hem till ett tomt hus, SÅ skönt, åt lunch, tog en nap i soffan, och sedan hämtade Therese mig och så åkte vi ner till ett förvånansvärt vindstilla Avalon Park för att ha hejdå-picknick med Lis som flyttar till Auckland för 7 veckor imorgon... Lite tråkigt, men men, hon är snart tillbaka! Därefter fortsatte vi till Lower Hutt och gick en sväng i mallen med Cosi.
 
Och där var det dagboksinlägget färdigt!
 

Såhär har det sett ut, bildligt talat;
Hade roligt med Cosis hår!
MMSade med en saknad bästis <3
Två sötisar!
Lax & min kissemisse!
 
 

Fredagsjobb

Ännu en dag (nästan) till ända.
 
Jag sov till åtta, skypeade med världens bästa bästis som jag saknar så jag går sönder ibland, låg kvar i sängen lääänge, åkte ner till Lower Hutt och hjälpte Lis med hennes 18+ card, kom hem, började jobba vid 12 och sen dess har det vart full rulle.
 
Cosi kom vid två, tre var vi uppe och hämtade Lexie i skolan, halv fyra kom Lulu's mamma och hämtade henne, efter det var det afternoon tea, sedan åkte Cosi och ungarna hem, jag lagade mat, tjejernas pappa kom, bad, och sedan äntligen sängen, aningen för sent. Och in emellan där har jag städat upp efter ungarna, dammsugit, tvättat, plockat ur diskmaskinen och städat lite till. Ganska skönt att sitta ner i soffan nu med andra ord.
 
Imorgon är jag ledig, men tänkte börja dagen med ett pass på gymmet 8.15. Ambitiöst känner jag väl nu, men jag kommer inte ångra mig imorgon. Ska sitta barnvakt på kvällen, så Cosi kommer hit och hänger med mig. Hoppas på lite bra väder för det har varit väldigt kasst nu länge... Man blir så nere då, eller ja, jag blir väldigt nere. Inte nog med att vi har dåligt väder, jag har dragit på mig en förkylning också. Enbart för att jag var så glad över att jag klarat mig, jag lovar.
 
För övrigt har jag varit här i 10 veckor idag. På måndag är det 11 sedan jag åkte hemifrån. Vilket betyder att det är mindre tid kvar tills Jensi och la familia kommer, än tiden jag varit här. Så himla sjukt?! Om två veckor har jag 9 månader kvar här. Bara det liksom. Gud, jag måste sluta räkna innan jag blir galen.
 
Nu ska jag fortsätta titta på talangjakter så som The Vocie och X Factor America och måla naglarna! Puss
 
 
 

iPhone x12

Det senaste har jag;
Gosat med en misse & posat med Cosi
Ätit så mycket pannkakor att jag rullade fram & crêpes-brunchat.
Bakat hejdå-kakor till Jasmine :(
Vart på väg till playgroup med Pink Lady & varit arg på försäkringsbolaget...
Ätit makalös mat, som vanligt & kollat på Lexies otaliga handstående.
Fått ta del av ommöbleringen av mitt hus. Som jag saknar lite faktiskt.

Lindale Farm

I måndags var det dags för ännu en Au pair outing för barnen, denna gången Lindale Farm!
 
Dagen började med att vi, som vanligt, haha, fick vänta på Lis. Denna gången var det berättigat dock, eftersom en av hennes hostparents hade åkt iväg med bilbarnstolen, och sedan var det tydligen ingen bensin i bilen, för det var inte meningen att hon skulle ha den, osv osv. SÅ, vi kom typ 30 min sent, men, vad gör det, hehe.
Här har vi en till som var ganska sen, hehe. Cosi och vägbeskrivningar är inte alltid det bästa.
Sedan gick vi bara runt och kollade på, och matade, alla djuren!
Grisen kan ju varit den bästa av dom alla!!
Barnen fick flaskmata lammen. Det påminde mig så mycket om när vi gjorde det med Lillan hos Madeleine när jag var liten. Hon låg där under sin värmelampa, så himla liten, och vi hjälptes åt att flaskmata henne, åh, gud, det måste vara typ 10 år sedan nu, minst?
Katyas favoriter var dock ankungarna, haha.
Och den här utsikten hade vi på vägen hem, och dit då förstås. Kan leva med det liksom, hehe.
 
Puss!

TRÖTT

Blir galen på försäkringsbolaget här alltså. Min kamera gick ju sönder, och sedan dess har jag skickat in papprerna en gång, mailat och frågat varför det inte händer något, fått höra att dom tappat bort papprerna, skickat in nya, fått höra att jag behöver ytterligare ett papper som talar om hur mycket det skulle kosta att laga den. Bara det att alla affärer säger att dom skulle behöva skicka den till Nikon för att kunna ge mig ett sånt papper, och bara det skulle kosta mig över 100 dollar. Det gör mig galen.
 
Annars har solen lyst på mig idag! Och vardagen är tillbaka.
 
Imorgon står gymmet, brunch/lunch och kak-bak på schemat, åh du lediga dag <3
 
Ska kolla igenom Lindale Farm-bilderna och slänga upp dom också, men det lutar åt att det blir imorgon för jag ska försöka ligga i min säng kl. 21 idag. Har varit sååå trött när klockan ringt dom senaste dagarna.
 
Puss!

Tidig födelsedagspresent till mig själv

För att jag klarat det här så himla bra!


Wellington-helg

Har haft en äkta bakis-söndag, om vi bortser från själva bakis-måendet, hehe.
 
Jag och Cosi vaknade av klockan vid 9, blev hämtade av Natalie vid 10 för att åka in till stan och äta pannkaksbrunch. Det var "ät så mycket du vill för x antal dollar" så gissa om jag åt. Är fortfarande mätt, helt sjukt. Det var pannkakor med allt möjligt till ska jag tala om. Det lär bli fler söndagar där alltså!
 
Sedan gick humöret upp och ner som en bergochdalbana... De senaste bakis-dagarna jag haft har jag ju spenderat i världens bästa famn utan att röra mig många meter utanför sängen. Att då befinna sig så jävla många förbannade kilometer ifrån varandra känns i hjärtat, och i hela kroppen. Men, om bara lite mer än två månader är han här, och jag är tillbaka i världens bästa famn igen, i alla fall för ett tag. Och, det är ju sant som han sa, vi ska allt ha lite credd för att vi klarat oss så himla bra såhär långt.
 
Annars såg gårdagen ut såhär:
- Fick skjuts ner i ÖSREGNET till Lower Hutt Mall, aka Westfield.
- Väntade på Cosi.
- Träffade Cosi.
- Shoppade saker jag behövde OCH: mina drömmars skor!!!
- Åkte hem till mig och åt toast och hämtade grejer.
- Blev igenkänd på bussen av busschaffisen för att jag var med i tidningen, inte lätt som berömd vet ni!
- Köpte sprit, moaha. Gick in i affären, tog det jag ville ha, betalade, behövde inte ens visa leg, och gick ut igen. Kändes så jävla bra.
- Fixade oss och väntade på att det förbannade ÖSREGNET skulle sluta. Det skedde aldrig så världens snällaste hostdad körde oss till Jasmine.
- Intog sushi, choklad (MARABOU!!) chips, popcorn, alkohol.
- Dansade!
- Fick skjuts hem av världens bästa Lis!
- Somnade. Och vaknade mitt i natten av att Cosi snarkade som jag vet inte vad, hahaha. Var så chockad, och trött att jag somnade om lika fort igen, hehe.
 
Och såhär såg den ut bildligt talat: (lite av den i alla fall)
Är vi inte charmiga så säg?

Äntligen fredag!

Efter sju dagars jobb i rad har jag äntligen helg!
 
Smygstartade den igår med Cosi. Vi gjorde chokladbollar och såg på Sagan om ringen, hehe. Idag hängde jag på henne och hennes ungar in till stan för dom skulle luncha med barnens mamma. Tanken var att jag skulle gå på stan, men det slutade med att jag åt med dom istället, och sedan fortsatte vi till Te Papa.
 
Nu är jag hemma i ett tomt och tyst hus. Skönt.
 
Ska snart laga mig lite mat för att sedan ta mig ner till Cosi. Vi ska in till Wellington och bada bubbelpool och basta lite. En perfekt fredagskväll med andra ord!
 
 
Men näee, nu ska jag läsa klart mina bloggar här! Pussen!
 
Våran makalösa brunch på Crêperiet som ligger nästan på Cosi's gata, kommer vi bli stammisar eller?!

2 månader senare.

Idag har jag varit här, i lilla Wellington, i exakt 2 månader. Det betyder att jag har redan gjort en sjättedel av min tid här. Ganska sjukt egentligen, när man tänker efter.
 
Har kommit in i rutiner och allt sånt där här hemma nu. Vet var det mesta finns, hur det mesta funkar, och ingenting känns särskilt nytt längre. Jag har kommit flickorna närmre och närmre, och lärt mig hur dom fungerar. Såklart går dom upp och ner sjukt mycket, men jag känner mig säker i mitt förhållande till dom, så att säga. Vet vart jag har dom, och jag hoppas att dom vet vart dom har mig också.
 
Jag vet hur man åker buss och tåg, jag vet hur stan fungerar och hittar ganska så bra i centrum. Jag hittar ganska så bra i Lower Hutt, och jag har min promenadslinga som jag försöka gå/springa regelbundet. Det enda jag känner som fortfarande är "sådär" är det där med alla kompisar. Visst, man har bekanta och tjejer som man träffar då och då, men mer är det ju knappt. Så himla skönt att Cosi flyttat till Petone dock, så att vi kan hänga lite mer, men annars är det där så himla svårt.
 
Sedan det där med vad man hade för förväntningar när man kom hit. Jag vet helt ärligt inte vad jag hade för några, men undermedvetet förväntar man ju sig något. Jag får panik när jag tänker på att jag redan varit här i 2 månader utan att "ha gjort något". Fast. Vad är det jag ska göra? Jag gör ju massor mest hela tiden. Jag blir stressad över att tiden bara flyger utan att "jag gör någonting". Men, återigen, vad är det jag ska göra? Resa? Det ska jag ju göra! Och för att vara helt ärlig; man hinner se hela Nya Zeeland på 4 veckor, som min semester faktiskt är.
 
 
Och såklart, hemlängtan. Jag räknar dagarna tills jag kommer hem, samtidigt som jag blir stressad över att tiden går för fort. Dubbelmoral? Skojar du eller...... Jag gör mos av min hjärna med alla tankar om det där.
 
Annars så har jag det så himla bra!

iPhone x4

Så himla bra?
Läser en sååå spännande bok & var ute och sprang för första gången på två veckor, i mitt nya Skydive-linne!

Roadtrip, dag 5

Sista dagen så rörde vi oss mot Napier strax innan 10. Vi var i Napier runt lunchtime och det såhär ut såhär:
 
Sedan tog vi en sista fika, och åkte hem!
 
 
OCH. Vi åkte förbi en skylt med min älsklings namn på, haha.
 
 
Och det var den resan!

Roadtrip, dag 4

Fjärde dagen var vi fortfarande kvar i Taupo. Vi åkte runt till en massa olika ställen och bara kikade. Bla. Huka Falls, som var sjukt mäktigt.
Aratiatia är en damm som dom öppnar tre gånger om dagen. Vi var där vid 12 och det såg ut såhär:
Galet mycket vatten, det blev en sån sjuk skillnad i landskap och färger och allting.
Vi åkte till Honey Hive som var ett ställe där dom hade en biodling. Mest för att det var gratis att gå runt och kika, haha. Vi fick smaka på massa honung och dom hade även gjort vin på honung? Vi hade dock glömt våra leg i bilen och ingen var särskilt intresserad av att smaka, så vi fick bara testa det alkoholfria, haha.
Sedan skulle vi gjort någon liten vandring och kollat på massa Thermal Pools eller vad det hette, men det kostade pengar och då kände vi att nä, vi hade sett tillräckligt med sånt, så vi klappade färdigt på grisen, fortsatte skratta åt att Hanna trodde att två lamor vi såg var får, och åkte vidare.

På kvällen så åkte vi ut på en båtutflykt som var så himla mysigt. Det var en stor segelbåt och vi var ute i typ 2,5 timmar. Jag älskar ju att vara på havet, och ja, det var en sjö, men den är större än Singapore till ytan så det kändes som havet.
Det var några orutinerade japaner med dock som blev sjösjuka och spydde där bak, fick jag höra när jag satt nöjd och belåten i fören, haha.
 
Och, det var den dagen!

Roadtrip, dag 3

Trejde dagen hade vi bokat ett skydive 10.30 på morgonen/förmiddagen, men när vi vaknade så regnade det, vilket ledde till att vi sköt fram det till nästa dag.
Vi bestämde oss då för att gå upp och bada i några varma källor som fanns realtivt nära hostellet.
 
Sedan klarnade vädret upp, och vi drog en chansning och ringde Skydive-människorna igen, och ja, resten såg ut såhär:
 
Och sedan varvade vi ner i lite mer Hot Pools på nått spa-ställe, sjuuuukt skönt med typ 30 grader i polerna, hehe.

Skit-måndag

Satan vilken jävla bajsmåndag. Ska lista åt er varför för att jag är en sån snäll människa.
 
1. Det har regnat, hela dagen.
2. Tjejerna har vart en pain in the ass, hela jävla dagen.
3. I och med regnet så har jag inte kunnat gå ut på en promenad.
4. Jag har syndat och ätit både en muffins och choklad.
5. Jag är trött.
6. Jag saknar Jens jättemycket just idag av alla dagar, när allt annat är emot mig.
7. Jag ville åka till Cosi men det ville ingen annan.
8. Jag har fortfarande inte hört något från försäkringsbolaget om min kamera.
 
En bra sak med idag: 
- Jag ska åka till Cosi om 25 min.
 
Som ni ser så äger den här dagen inte så jävla mycket nej, tack och hej.
 

Såhär kan det se ut när man är på äventyr (museum och åker buss)


iPhone x12


Katya på lekplatsen & min goding som jag saknar massor!

WE DID IT!!
Världens sötaste minigris & sista fikan på roadtripen.
American pancakes & hemmagjord hamburgare, mumsi.
Råkade visst vara med i tidningen & såg att fönstrena behöver tvättats.
Var ju tvungen att se filmen när vi sett så mycket av ställena från dom & solnedgång på vägen hem.
 

Roadtrip, dag 2

Dag 2 vaknade vi upp i Turangi, på det charmiga hostellet, med White Water Rafting bokat klockan 12.00, så innan det tog vi oss en promenad, i alldeles för mycket kläder som fick plockas av efter hand, till floden och en jätteläskig hängbro. Det såg ut såhär:
 
Efter det var det som sagt Water Rafting för fulla muggar, som ÄGDe brutalt, var sjukt roligt! Lite småläskigt ibland dock, särskilt när en kille från min båt trillade i vattnet och bara flög iväg (okej, flöt, men fort) i floden?! Det tog en stund innan vi fick fatt på honom, haha.
Om ni undrar varför vi är i 2 båtar så var det för att dom hade räknat fel, eller för att vi ringt sist eller något, men vi delade i alla fall på oss så att jag åkte själv i en båt och dom andra tre i en annan. Men det gjorde inget, det var sjukt roligt ändå!
 
 
Efter Water Raftingen åkte vi och badade i Hot Pools, (det ingick) och sedan rörde vi oss vidare mot Taupo! Dom sista bilderna är från en annan Scenic Lookout strax innan Taupo. Väl framme lagade vi bara mat och gick och la oss.
 
To be continued!

Tröttheten själv

Kl 20 ville jag gå och lägga mig, 21 låg jag i min säng, och 21.41 ska jag sova.

Blev ingen fortsättning på roadtripen idag, tyvärr. Istället säger jag godnatt och bjussar på en bild på min nya (gamla?) frisyr!

Godnatt!


Roadtrip, dag 1

Okej, ska försöka sammanfatta våran resa i lite inlägg, ett för varje dag är planen.
 
Vi åkte på fredag kväll, kom upp runt 00-30 till hostellet vi skulle sova på, för att bli placerade i fel rum utan värme. Vi sov dock litegrann, vaknade upp, åt frukost, packade våra väskor och när vi skulle ut för att göra Tongariro Crossing så säger kvinnan i receptionen att hon inte skulle rekommendera det i detta vädret, för det är snö osv på berget fortfarande.
 
I det ögonblicket ville jag lägga mig ner och gråta och skrika efter mamma, MEN, eftersom jag är en så självständig och duktig kvinna samlade jag ihop mig och det hela slutade med att vi gick två små-vandringar kan man säga.
 
Bergen på bilderna är bergen från Lord of the Rings. Är som sagt inte jätteinsatt i dom filmerna, och minns inte vilket berg som var vilket, men tror det är Mt Doom och Mordor, eller något.
Sen hade jag mittbena, och så kom vi fram till Taranaki Falls som var ascoolt!
Efter det blev det skog igen, och sedan var vi tillbaka där vi började!
Vandring nr 2 gick runt en krater-sjö som hette något jag inte ens tänker försöka ge mig på att stava. Det var så vackert va, och tyst. Man ville inte ens andas för att om man gjorde det så bröt man tystnaden.
Vi stannade vid en av alla Scenic Lookout's och såg detta. Makalösa vyer, som vanligt.
Efter det, på väg till nästa hostel, så svängde vi förbi nått ställe med massa Hot-pools och grejer. Med andra ord, varma källor. Det var riktigt coolt, men luktade riktigt illa på vissa ställen.
Här är bilder från hostellet vi bodde på, SÅ CHARMIGT!
 
Och det var den första dagen!

SKYDIVE

 
 
HÄR.
 
Hoppar jag ut från ett flygplan ca. 4500 m upp i luften...
 
Enjoy mitt skräckslagna ansikte!

RSS 2.0