Från lilla kameran

Har liksom jobbat ganska hårt på att ta med mig min kamera (den lilla) lite överallt och faktiskt använda den, så här kommer lite blandade bilder:
Här är min lilla docka när vi skrev brev till tomten på playgroup!
Eftersom The Hobbit premiären är imorgon (onsdag) så har dom visat en Lord of the rings film varje kväll på storbildsskärm sedan i söndags. Frida var ju här i söndags kväll så jag missade den första, men jag och Cosi såg (nästan hela, hehe) tvåan igår och ska in på den sista idag är tanken! Det var KALLT som ni ser, haha. Men helt plötsligt färgades himlen sådär vackert rosa och man var ganska nöjd och glad under sina 15 lager kläder och filtar ändå.
Tog mig äntligen i kragen och fotade vårt hus och omgivningen, samt lite där jag brukar promenera, så, here we go: Vårt hus!
Promenad-utsikt!
Nedför, nedför, nedför...
Helt plötsligt känns det som att man går i djungeln!
Och i nästa sekund kan man skymta bergen borta i fjärran. Dom var snötäckta när jag kom hit.
Frida: Vi har roliga diskborst-blommor här också!
En karta över våran lilla "hill".
Och så våran charmiga minibuss!
Lite mer utsikt.
Mina darlings vid skol-skylten!
Lek!
Och panorama från skolan.
 
Nu ska jag packa på mig mina 15 lager kläder igen och vänta på att Cosi kommer och hämtar mig så att vi kan se det sista av filmen i stan! PUSS

En Frida-helg!

HEJ!!
 
När till och med lillebror klagar på att man inte bloggat på länge, då är det dags.
 
Har såklart haft världens bästa helg med världens bästa Frida! Om vi ska ta allt i kronologisk ordning så började det med att jag och Katya åkte och hämtade henne på flygplatsen. Det var lite vägarbete osv så det tog mig typ 5 försök att hitta till rätt parkering bara, haha. Katya ba: What are you doing Lind? Are we going here again?

På väg hem åkte vi upp på Mount Victoria för att kolla på utsikten. Katya satte vi på en sten med lite kex och kakor, hehe.
 
Efter det åkte vi hem, jag jobbade färdigt, vi åt Ellies makalöst goda hamburgare till middag och efter det styrde vi kosan in mot stan för lite bio med Therese och Josefine! Vi såg på Twilight, och jag insåg ju att jag inte ens sett den filmen som är innan, men, den var nog bra ändå.
Sen var det hem och sova, men vi hade ju en del att prata om, så somnade gjorde vi inte förrän sent, hehe.
 
fredagen så åkte vi bussen in till Wellington och gick först till St Pauls Cathedral. Därefter åt vi sushi till lunch och fortsatte med City Gallery.
 
Sedan blev vi trötta och åkte hem, lagade mumsig kladdkaka, såg lite på film och vid 7-tiden åkte vi in till stan och badade bubbelpool med Therese och gick sedan ut och åt middag!
 
Lördagen började med att vi åt kladdkaka till frukost, och pannkakor, hehe. Sedan fick vi skjuts in till Wellington och Botanical Garden med Ellie. Där gick vi en sväng och kollade på allt möjligt, bland annat Lady Norwoods Rose Garden (tror jag den heter).
Sedan tog vi oss neråt vattnet, åt glass;
Och gick en liten sväng på Te Papa innan vi åkte till Lower Hutt, handlade och blev upplockade av Therese och Josefine. Det fortsatte hem till mig där vi gjorde kalasgoda pannbiffar med kumara och sallad (Therese gjorde), drack vin och tjötade hål i huvudet på varandra! Vi hamnade inte på krogen förrän strax efter 12, men väl där dansade vi, så mycket vi kunde, haha. Det var helt galet mycket folk, så det var väldigt trångt överallt, men det var kul!
Lite suddigt, mycket röda ögon, osv. Men det får duga!
 
Söndagen gick i bakisens tecken (haha, bakisens....) med tanke på att vi somnade vid 6, efter att vi sett en gubbe vara ute och SPRINGA 05.30 på morgonen en jävla söndag?!!
Satte i alla fall klockan på 12, åkte ner och åt crêpes till lunch/brunch/middag/whatever, och sedan gick vi bara runt i alla mysiga affärer i Petone. Frida var helt lyrisk i varenda en, haha, sötnos!
 
Vi åkte hem och gav oss på att baka lussebullar, som ändå blev helt okej! Dom smakar inte som hemma precis, men det beror nog på att vi inte var så sugna på att lägga 20 dollar (lite mer än 100 kr) på saffran som inte ens såg ut som saffranen vi använder hemma, så vi köpte något "extrakt" eller något istället.
 
Och ja, Frida tog massa bilder, och vi skulle lägga in dom på min dator, men det glömde vi av, så ni får helt enkelt kika in hos henne när hon har lagt upp dom!
 
Nu måste jag snart springa upp till skolan och kindy och hämta hem mina tjejor! Kanske ska ta in den sista tvätten också om det börjar regna... Det här landets väder alltså...
 
Vi hörs snart igen! Puss

Sommarvärme, nästan

Åh, idag har det verkligen varit sommarväder! Lite kyligt ibland kanske, men inte mer än att man bara behövde en tröja.
Jag och Katya tog tillfället i akt och åkte ner till Avalon Park för morning tea och lite lek. Vi var tyvärr tvungna att vara tillbaka till lunch, för Alyce, min program manager, skulle komma, men det var mysigt ändå.
 
Vi kalasade på tigerkakan vi bakade igår, som hundjäveln tog från bänken och käkade upp under tiden vi var i parken. Var helt rasande när jag kom hem och upptäckte det. Idiothund. Men, får väl skylla mig själv, borde lagt den uppe på kylskåpet... Jaja, förhoppningsvis kommer jag ihåg det till nästa gång.
Ungen gör ju en miljon roliga miner på bild, men såhär ser hon ut på riktigt när hon skrattar, min sötnos.
Och såhär när hon solar, haha.
 
Nu har jag precis avnjutit en fish-wrap till middag och ska ta mig ner mot Cosi för att umgås lite.
 
IMORGON KOMMER FRIDA!! Tjohoooo, ska ju bli hur kul som helst!
 
Förvänta er ingen uppdatering i helgen alltså, vi lär ha fullt upp liksom, hehe.
 
Vi hörs när vi hörs! PUSS

Night night Linn's mummy

 
 
Och så en glimt av mina nya(re) frisyr!

iPhone x12

Det senaste har jag;
Fått paket av mami (<3) & ätit crêpes till frukost.
Ätit överbliven glass med det vi hade hemma & använt min present!
Gosat med min mysunge & haft en dags sommar ungefär.
Saknat min Jensi & lekt arga leken.
Gosat lite till & lekt glada leken!
Och så favoritappen såklart!

Lång dag

Hej!
 
Skulle egentligen varit ute och sprungit nu, men oturligt nog började det regna, hehe. SYND tänkte jag. Fick i alla fall bäddat tjejernas sängar och dammsugit, så helt oproduktiv har jag inte varit minsann.
 
Helgen försvann i ett nafs, som vanligt! Vi var hos Cosi i lördags och åt tacos och bara tjötade. Gjorde en mumsig kladdkaka till efterrätt också (det ska vi äta i helgen Frida). Söndagen gick i lathetens tecken. Vi började med en crêpes-brunch, fortsatte med Learning story-skrivande och bokläsande. Sedan blev det lite secondhand kikande och slutligen Avatar på storbildsskärm och Josefine. Mycket trevligt!
 
Igår var jag hos frisören på morgonen. Han klippte lite annorlunda än vad jag haft förut, och jag vet fortfarande inte riktigt om jag tycker om det eller inte, haha. Men, det är ju bara hår, så det växer ju ut. Om 2 månader är det tillbaka igen. Sedan jobbade jag, gick upp med Katya till kindy, låg ut och solade på min lediga tid där emellan, hämtade på kindy, lekte på lekplatsen, gick hem, stekte pannkakor och sen var den dagen slut, typ.
 
Idag stod det i kalendern att det var kindy-lunch, så 12.30 var vi på kindy, med pannkakor och allt, men det visade sig att det var på torsdag, haha. Så vi åt pannkakorna på lekplatsen istället, och satte oss under tak på skolan när regnet kom.
 
Känner att det blir mycket "det här har vi gjort idag", men, jag har inte så mycket mer att skriva. Det är det gamla vanliga liksom. Saknar Jensi, saknar mamma och alla andra där hemma. Om inte ens 5 veckor är dom här dock, det känns helt overkligt? Så kommer ju Frida på torsdag (!!) och innan mamma o co. så kommer nog Johanna också! Så det händer ju saker liksom, men inget superspännande direkt. Jag har lite småångest över att alla kommer så snart, och det är jul och allt, och jag typ inte har några pengar, osv osv. Men, det löser väl sig, som det alltid gör.
 
Fick världens charmigaste paket av mamma också! En liten läslampa som man kan sätta på boken man läser, så slipper jag resa på mig och släcka lampan när jag läser på kvällen, haha. Det är för övrigt också en orsak till att jag varit lite frånvarande här, jag läser en så himla bra bok, och det är liksom enklare att ta upp den än att starta datorn, vänta på att den ska gå och använda och ladda klart och allt sånt där.
 
Ni ska få ett bild-inlägg också, och så kanske en film eller två, men det blir nog ikväll! Jobbar förresten 07-22 idag, hehe. Go tid liksom.
 
Men nä, nu ska jag kila! Puss sålänge.

Redan helg, igen!

Hej!
 
Ledsen för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt haft annat för mig.
 
Sååå, vad har hänt sedan sist? Jag var ju på zumba ja! Sjukt roligt faktiskt. Inte så mycket komplicerade dans-steg som den på mitt gym, utan mer enkelt och bara kör. Förhoppningsvis kan jag gå fler gånger! Efteråt så åkte jag hem till Cosi en stund och tjötade.
Torsdagen flöt på med playgroup, kindy, hämta i skolan & kindy, playdate med Cosi och flickorna, gymmet, och sedan gick jag en sväng i mallen (mall=köpcentrum. Köpcentrumet=mallen, hehe, svengelska är ju bäst) med Therese.
 
Igår, fredag, var Lulu här och lekte. Jag gjorde inte så mycket, eftersom dom leker hur bra som helst?! Efter jag slutat plockade en ny tjej upp mig, Patricia, och vi åkte in till Wellington för att hämta min körkorts-översättning och ta en glass i det fina vädret! Åkte sedan hem, hämtade bilen, tvingade Cosi att följa med mig till gymmet, för att fortsätta in till stan och möta upp Josefine för lite middag! Satt och pratade tills stället stängde, haha, och sedan var det bums i säng.
 
Vaknade strax innan sju idag, skypeade med min älskade bästis LP, och åkte sedan till gymmet för lite Step 8.15. Heja mig! Dagens planer är;
- Vara hemma och göra ingenting
- Åka till Cosi
- Handla mat
- Äta tacos
- Umgås
- Sova hos Cosi.
 
Förresten, på tal om att vakna. Sedan jag kommit hit, eller, egentligen innan också, så vaknar jag nästan aldrig av klockan? Vaknar alltid typ 5 minuter innan klockan ringer. Så himla praktiskt egentligen. Min inre väckarklocka, eller nått. Kalas!
 
Och så lite bilder såklart:
 
Precis innan simhallen!
På väg hem igen & i simhallen!
Katyas hejdå-gest till Cosi, hahaha!
 
Annars har jag;
Målat naglarna & pysslat
Tränat & skrattat åt flickornas picknickmiddag i vardagsrummet!

Sol!!

(Mobilbloggat, därav inga bilder, dom är i kameran)

Solen skiner på mig! Och alla vet ju vad det innebär; en pigg och glad Linn, haha.

Somnade som en stock runt halv tio igår efter att ha läst i lugn och ro hela kvällen, så himla skönt. Sedan vaknade jag en snabbis innan klockan, somnade om, och vaknade av alarmet, för ovanlighetens skull.

Morgonrutinerna sitter ganska bra nu, det enda jag måste få in är solkrämen. Är lite halvdålig på att komma ihåg den, så det blir alltid stress i sista sekund med den, haha.

Körde några tvättar, åt en tidig lunch, och sedan åkte jag och Katya till simhallen! Tanken är väl att vi ska försöka åka ner varje onsdag så hon får jobba lite på sin vattenvana. Just nu så är det absolut otänkbart att doppa huvudet. Men samtidigt är det skönt att ha ett mål och lite utmaning också.
Till exempel så går vi upp till skolan nu, utan problem, till skillnad från första gången jag lämnade vagnen hemma och Katya var minst sagt förbannad och grät typ hela vägen upp till skolan.. Men som sagt, framsteg är alltid kul!

Har nu slutat för dagen. Flickorna lekte ute så jag passade på att städa undan alla miljoner saker i deras rum. Nu är dom inne och leker Mamma, pappa, barn dock.... Så mycket för den ansträngningen, haha.
Sitter i alla fall i fåtöljen och läser min bok, och ska sedan dra mig mot Johnsonville för zumba med Therese! Ska bli spännande, haha.

Ska ta hand om tvätten innan också, kom jag just på...

Well, well, vi hörs när vi hörs! Puss


En vanlig tisdag

Och där var snart den tisdagen över.
 
Är fortfarande ganska trött och seg, men hoppas jag vaknar till liv imorgon när simhallen står på schemat, haha. Har nu suttit i fåtöljen sedan klockan fyra, vilket i och för sig inte gör saken bättre. Men, jag orkade inte åka till gymmet idag. Har vart där både lördag, söndag och måndag, och så ska jag till Therese imorgon och följa med på hennes zumba, så det fick bli en vilodag idag.
 
Så himla scary snubbe på gymmet igår förresten. Jag hade sprungit 2 km på löpbandet och skulle precis byta till crosstrainern när han kom och ställde sig bredvid mig. Alla andra löpband var lediga, men han skulle prompt ha det som var bredvid mig. Sedan, när jag stängde av, typ 2 min efter att han kommit, och förflyttade mig, då följde han efter. Sedan ställde han in exakt samma tid som mig på crosstrainern, och när jag pratade med en tjej bredvid så tog han liksom tillfället i akt och sa något, som jag dock inte förstod ETT ord av, haha. Det var bara ett jävla mummel. Men han följde verkligen efter mig, så himla creepy... Han la av när jag satte mig och strechade dock. Tur det.
 
Funderar fortfarande på om jag ska orka vara uppe lite längre, och åka ner en sväng till Cosi när hon kommit hem från sin dans-klass, eller om jag bara ska vara hemma. Vi får se vad som händer.
 
Annars så är det inte överdrivet mycket spännande som händer här nu för tiden. Lis kommer ner i helgen, så då blir det förhoppningsvis lite försenat födelsedagsfirande för mig i form av party. Och sen kommer ju Frida helgen efter det!! Galet va fort tiden går. Längtar så himla mycket!
Sedan blir det några veckor av vardag och ett (tafatt, antagligen) försök att spara pengar, och sedan kommer ju mina allra käraste ner och hälsar på. Känns fortfarande overkligt att dom verkligen ska komma.
 
Nä, nu ska jag gå och byta om, dör ju av värmesalg i alla dessa kläder! Vi hörs, Puss!

Puss!

Hej!
 
Inte överdrivet händelserik dag idag.
 
Jag skypeade med Jensi i morse, åt frukost, fick skjuts med Ellie till Petone, tog bussen in till Wellington, letade upp rätt byggnad(efter att gått fel en gång, haha) och fick beställt en översättning på mitt körkort. Letade present till Cosi, åkte hem, gjorde ingenting, och sen åkte jag till gymmet.
 
Har suttit lite barnvakt ikväll, men flickorna somnade vid åtta typ, så sedan dess har jag kikat med ett halvt öga på MTV EMA's samtidigt som jag målat naglarna!
 
Och nu är det bara fyra dagar till helg, och det betyder att jag äntligen får träffa Lis igen, för hon kommer ner från Auckland! Men innan dess står fyra arbetsdagar på schemat, varav en innehållet simning, en playgroup, och en playdate med Lulu, så det ska nog gå så bra så!
 
Ska nog försöka hoppa i säng snart, är trött, som vanligt. Framförallt är min kropp trött, men det är en rätt skön känsla alltså.
 
Puss!
 

Endorfiner

Tog bilen till gymmet och sprang bort min söndagsångest. Känns sjukt bra faktiskt. Nytt rekord på löpbandet och allt. Tänk vad lite endorfiner kan göra.
 
Ser fram emot middag nu, och sedan hoppas jag att människan jag längtar mest av allt på hela jorden efter vaknar och loggar in på skype ganska snart, så att vi åtminstone kan låtsas att vi är hyfsat nära varandra, sträcka ut händerna mot skärmen, blunda och komma ihåg hur det känns att röra vid varandra. Och om 6 veckor så kommer vi kunna sträcka ut handen (även om jag betvivlar att vi ens kommer behöva sträcka oss, så nära kommer vi vara, mest hela tiden) och faktiskt röra vid varandra. Längtar så jag nästan spricker efter hans kropp mot min, hans kyssar och hans viskande ord i mitt öra.
 

iPhone x12

Målade fancy naglar (som fortfarande sitter, efter en vecka!) & åt yummy food.
Mitt lilla bi/fjäril & en ny sovposition. Skrattade så jag grät.
Pannkaksfrukost med Therese & en sovande katt på axeln.
Gosevovven.
Sen byggs det ju uppenbarligen om litegrann hemma. Vi har blivit med uterum minsann!
Tjusigt värre!
 

Adrenalin Forest och söndagsångest

Har sån fruktansvärd söndagsångest, som vanligt. Det spelar ingen roll om jag är bakis eller inte, hittar på något eller inte, jag har fortfarande sån jävla ångest att jag bara vill dra täcket över huvudet och aldrig mer vakna. Längtar hem, känner mig ensam, värdelöst, fet, hemsk, ful och känner inte för att göra ett piss egentligen.
 
Hur som helst. Igår var vi ju på en Au Pair Link outing som hette Adrenalin Forest. Googla det för mer info, haha. Nej men det var ett ställe med sjukt höga träd, och så hade dom 6 olika nivåer som man kunde klättra på. Man fick en sele med två kabinhakar som fungerade som säkerhetsgrej då, och så vantar och så var det bara upp och klättra. Det var som olika banor runt, med linbanor mellan träden som man fick åka på, stegar att klättra på, och så hundra andra olika utmaningar för att ta sig runt.
Jag som är lite höjdrädd såg det ju väldigt mycket som en utmaning, och gjorde upp till nivå 4, men den var fan inte rolig alltså. Vi var säkert 20 meter upp i luften, träden svajade av blåsten, för att inte tala om vajrarna (?) som man balanserade på. Hemskt var det.
 
Efter det åkte vi i alla fall hem till Therese, och sedan iväg till nått ställe där vi grillade lite korv med några andra Au pairer. Sen åkte vi direkt hem till soffan och åt choklad och tjötade tills vi slocknade runt 11 båda två, haha.
 
Såhär såg det ut:

Fredag!

Efter 11 timmars jobb har jag nu avnjutit en ostbricka, en middag och x antal chokladbitar med Cosi.

Nu ser vi på andra delen i Millenium-triologin. Väldigt spännande att se på en svensk film med engelsk text, haha.

Imorgon ska vi till gymmet, och sedan på en outing med Au Pair link som heter Adrenalin forest, ska bli spännande.

Vi hörs! Puss


Watch out på vägarna, hehe

Hej!
 
Har en makalöst bra nyhet; Jag körde bil idag!!!

Ellie kom hem och sa att hon kollat upp hur mycket extra i månaden det skulle bli om hon skaffade full försäkring på bilen så att jag också kan köra, och det visade sig att det inte var så mycket extra, och att hon tyckte att det var värt det, för min skull. Så från och med idag får jag köra bil, WOHO! Var ute och övade lite förut, hehe. Konstigt nog kändes det mest ovant att köra bil över huvudtaget, och att det var automat, tänkte inte så mycket på att vi är på vänster sida, eftersom jag ändå varit det nu varje dag i tre månader. Åh, är så himla glad! Det gör hela min fritid här så väldigt mycket lättare om jag kan låna bilen ibland.
 
Annars var vi på en Au pair outing idag. Hade med mig både Lexie och Katya, för Lexie behövde en dag hemma från skolan för att överleva helgen efter våran sena måndag, haha.
Vi var i alla fall i Avalon Park med våra dekorerade sparkcyklar och åkte runt lite, hade afternoon tea och lekte sedan på lekplatsen.
 
Är dom inte hur charmiga som helst?
 
Redan torsdag imorgon, tiden springer ju. Puss!

3 månader

Idag är det tre månader sedan jag åkte hemifrån. Tre hela månader. Tänk att jag varit i ett annat land så himla länge. Det känns knäppt när jag tänker på det. Jag har aldrig varit utan min mamma såhär länge? Bara det liksom. Inte för att jag är någon överdriven mammagris, men ändå.
 
Har med andra ord gjort en fjärdedel nu. Det känns också sjukt. Att jag bara har tre gånger så lång tid kvar...
Tid alltså, det gör mig galen och förvirrad, på alla möjliga sätt.
 
Just för tillfället är jag helt makalöst trött, och har varit i typ två veckor? Men, det blir väl bättre antar jag. Längtar till varmare väder igen. Det var ju här ett tag, hade ju till och med shorts, men nu är det jacka och långbyxor som gäller igen.
 
Längtar till helgen, hehe. Har huset för mig själv. Ellie och Trev ska till Napier och flickorna åker till sin pappa på fredag. Ska bli skönt! Sedan kommer Lis helgen efter det, och helgen efter den; FRIDA KOMMER HIT!! Kommer ju bara bli hur bra som helst. Och när Frida åkt hem (buhu, vill helst inte tänka på det) så är det typ 3-4 veckor kvar tills mamma och resten kommer, hur galet är inte det?
 
För att återgå till nuet;
Mensvärk, hungrig som en jävla varg (har en gång för alla bestämt mig för att sluta äta gottis på vardagar (ser ju ut som en säl numera, och ja, sälar är söta, men inte valrossar och dit är jag ju på väg) och framför allt sluta småäta hela tiden = SVINHUNGRIG jämt) trött som jag vet inte vad. Men solen skiner i alla fall så att jag inte ser något på min datorskärm!
 
Och imorgon håller jag alla tummar jag har för att solen skiner igen, för då ska vi ner till Avalon Park med pimpade sparkcyklar för Au Pair Link outing, det ska bli kul!
 
Nu ska jag läsa bloggar, och hoppas (hehe) att världens tröttaste Lexie stoppas i säng snart (vi var i Wellington igårkväll och såg på fyverkerier så vi var inte hemma förrän 10) samt att middagen är klart snart! Puss!

iPhone x5


Tror jag överskattat min läsförmåga lite, hinner inte riktigt med. Och etta på Top 100 Books låg Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, det var ju lite kul!
Sällskap i form av katt, sol och puppyeyes från en 10 år gammal hund, haha.
Fick äntligen upp min spegel på väggen, och har pyntat mitt fina smyckesträd jag fick av Cosi i födelsedagspresent. Mitt rum börjar likna något nu alltså!

Världens sötaste video!!!

 
 
Har sett den här typ 100 gånger och fäller en tår varje gång jag ser den..

Långhelg - trevligt att träffas!

Var nere hos Polisen igår, för fjärde gången nu sedan jag kom hit, haha. Känns bra att säga att man är stammis hos polisen... Men i alla fall, det var ju mitt 18+ card (ID vi kan ha på krogen) som skulle singeras av någon "authorized person" blabla, och så har jag varit med både Cosi och Lis när dom gjort sina, och så nu polisanmälan av min stulna telefon.
 
I alla fall, fick gjort min anmälan, fick mitt papper med en gång, gick och kopierade allt som skulle kopieras, och direkt till Posten för att skicka iväg allt, så nu är allt iväg och allt jag kan göra är att vänta, I guess.
Ringa och vara jobbig när det inte hänt något kan jag ju alltid göra också!
 
Vet inte om jag sagt det, men Cosi's hostdad har en V70, så vi åker ju Volvo mest hela tiden. Den är ganska gammal, så instrumentpanelen (heter det så?) ser ju inte likadan ut som i våran, men den är samma som i den blåa Volvon vi hade, så jag känner ju igen knappar och sådär, så det är jag som är maestro i bilen, haha. Nu senast listade jag ut hur man flyttar över ljudet så det bara är i baksätet, och vice versa. Cosi var överlycklig, för Heléna (och Katya nu också såklart) vill bara lyssna på I Just Can't Wait To Be King. BARA. Så bara igår hörde vi den typ 10 gånger på raken, haha. Men dom är så charmiga så, mina små troll!
 
 
Sen kom vi hem, och vad väntade i brevlådan om inte ETT PAKET!!!
Gissa vem som var mest exalterad? Hehe.
Och vad var det i?
CHOKLAD SÅKLART!!! TACK MAMMA!
Och två böcker, som aldrig fastnade på bild för att jag var så glad över chokladen. En är redan slut....
 
Sen åt jag middag läääänge och väl med Ellie och Trev (som förövrigt åkte och hämtade mig på gymmet, så himla snällt<3) och pratade om allt möjligt!
Här är deras fantastiska "vad-vi-hade-i-kylen-middag"!
 
Och nu har jag gått på långhelg, börjar inte jobba förrän på tisdag igen, skönt. Idag är planen fika i stan med Amanda, och köpa en massa saker som behövs, om min lön kan komma för jag har 7 dollar på kontot, hehe. Sen ska jag och Cosi träna när hon slutat. Och tills dess ska jag bara relaxa, läsa en bok och njuta av ett tomt hus, hehe.
 
Puss!

RSS 2.0