Lördagen den nästsista Juni 2012

Sådär, efter lite pillade så är jag tillbaka till en design jag känner mig mer hemma i. Enkelt och stilrent, precis som jag gillar det. Allt blir ju lite bättre av att världens finaste fick vara med på bild också.
 
På tal om honom så har stackarn jobbat varje dag sedan i måndags och jag väntar just nu på att han ska sluta så jag kan slå honom en pling och höra hur vi ska göra ikväll. Är egentligen inte sugen på att göra allt för många knop, men Linnéa frågade om vi skulle ta ett glas på Tullen och det lät ju i och för sig väldigt lockande.
 
Förövrigt tog det mig typ en halvtimme att lyckas installera lite nya typsnitt till Photoshop, haha. Fick seriöst paniken, och så visade det sig att mappen var komprimerad och behövde extraheras, eller vad det stod? Jaja, hacker-Linn löste det i alla fall.
 
Imorgon är det EM-final, och det lutar åt att den ska kollas på i Frillesås, trevligt värre.

Här kommer lite bilder från när Johanna tog med mig på en ridtur. Grät av lycka när vi red till stranden eftersom jag drömt om det hela mitt liv, i princip. Kunde inte sluta le. Och dog typ av skratt när Kaskad började gräva hål.

 

Materiell lycka

Åh, min nya älskling kom idag!! Som jag väntat. Här är den:

Råka även shoppa nya skor idag. Är man sjuk om man inte vågar berätta för sin mamma att man gjort det? Har nog någon form av beroende... Nu behöver det bara bli fint väder också så jag kan använda dom!

han som äger mitt hjärta

Så jävla mycket ångest över att behöva åka ifrån mannen som har kommit att ta upp hela mitt liv. Som får mig att känna mig trygg, älskad och omtyckt. Som håller om mig som ingen annan gör. Mannen vars existens får mig att börja gråta av lycka för att han finns i just mitt liv. Mannen som jag ser ett liv framför mig med. Mannen vars kyssar gör mig varm i hela kroppen, och vars sms får mig att somna gott på kvällen. Mannen som alltid sover längre är mig och låter mig ligga och se på honom när han snarkar lite lätt och vrider och vänder på sig, sådär så att jag får kämpa för att inte krypa upp nära, pussa på hela honom och på så sätt väcka honom. Mannen som jag älskar.
 
Jag är smått livrädd över att han inte är samma person när jag kommer hem. Att jag inte är det. Att det inte är vi längre. För det är ju det enda jag vill, att det ska vara han och jag, alltid. Jag är smått livrädd för att skype inte räcker, för att ett år är alldeles för länge, för att han inte kan komma och hälsa på, för att han ska träffa någon annan, för att jag inte kommer kunna sova utan hans kropp nära, för att jag inte kommer klara mig ett helt år utan hans kyssar och kramar, och för en miljon andra saker.
 
Så försöker jag tänka att det är bara 12 månader. Det känns som igår vi var på bal, och det var en månad sedan. Bara 12 sådana. Bara 52 veckor, bara 365 dagar. Och egentligen är det ju jag som kommer ha fullt upp. Det är jag som ska se saker, lära mig saker, träffa nya människor och se ett helt nytt land. Men oavsett på hur många positiva saker jag tänker, så gör det ändå förbannat ont.
 
Vi måste göra som Christina Perri sjunger; don't count the miles, count the I love you's

Midsommardagen

Wow, vad hände där då? Hela blogg.se har bytts ut, eller ja, uppdaterats, eller något. Känner inte igen mig, om man säger så. Lär nog ta en stund innan man vänjer sig.
 
Jaja, i alla fall.
 
Det är drygt 6 veckor kvar tills jag åker till andra sidan jorden. Det ska bli helt grymt, men just nu kan jag inte tänka på det med något annat än ångest. Å andra sidan känns det skönt att ha något att göra, och inte stanna hemma med ångest över att man inte har något jobb, inget att plugga osv.
 
Sitter och kopierar över bilder till min hårddisk och ska försöka gå igenom vilka jag vill skicka på framkallning. Det är ju en hel del nu i student och bal-tider, så att säga.
 
Midsommar igår var trevligt! Det blev ingen utgång tillslut. Mest för att jag känner mig helt slut som människa. Jag somnar mer än gärna innan 23, och sover lätt till 9-10, dvs 10-11 h/natt. Är konstant trött, och drömmer massa hemska saker. Idag vaknade jag av att jag, i min dröm, satt och grät hysteriskt och bad på mina bara knän att jag skulle slippa någonting som jag inte minns vad det var. Så jävla mycket ångest.
 
Råkade klicka mig in i pappa-mappen på datorn också. Det är snart 6 år sedan. 6 år.

count the I love you's

Don’t count the miles, count the I love you's

Rastlösheten tränger sig på. Bara tanken på att jag inte har något att göra i det hemska vädret får mig att vilja spy, gråta och gräva ner mig i en grop. Stressen lägger sig liksom inte. Bara tanken på att ligga i sängen en hel dag ger mig kväljningar.

Saknar redan innan jag åkt. Hur ska det här gå? Kämpar på.

Home again.

Hemma igen, med marginal. Nästa gång jag sitter på ett flyg ska jag långt, långt bort.

Läser just nu ikapp mig på bloggarna och ser med ett halvt öga på fotbollen.

Försöker bekanta mig med tanken att jag gått ut gymnasiet och att jag åker till andra sidan jorden om typ 1,5 månader. Det går sådär, med båda saker.

Imorgon ska jag iallafall träffa världens bästa Beda. Det var alldeles för längesedan.

Har förresten aldrig varit såhär kär. Vaknar tidigare och ligger bara och ler när jag ser på min fina för att jag är så lycklig över att han ligger i min säng och ingen annanstans. Så fort han släppt min hand vill jag tillbaka till hans varma kropp och mjuka kyssar. Hjärtat värker av hans leende och fnissiga skratt. Är så himla glad.

Cyprus, here we come

Hej!

Imorgon klockan 07.00 går mitt och Jensis plan til Cypern. Och mormor och mamma, Simon och Emils också förstås. Det ska bli huuuuur skönt som helst, trots att jag mår piss av all stress atm.

Ni lär inte höra från mig förrän jag kommer hem igen, för så ambitiös tänker jag inte vara, hehe.

Puss!


Min älskade klass

Imorgon tar jag studenten.
Imorgon är allting slut, och imorgon börjar allting. Antar jag. Livet liksom.

Tre år har vi slitit och skrattat, gråtit och älskat, kämpat och glidit. Tre underbara år av mitt liv har jag spenderat med människor som har kommit att bli mina allra bästa vänner. Människor som fått mig att gråta av skratt de dagar jag helst av allt velat gräva ner mig i en grop och aldrig med komma upp igen. Människor som tvingat mig att må bättre, som hjälpt mig att må bättre och som har bidragit så mycket till att jag växt flera meter som människa. Jag är så stolt över oss. Över mig. Över allt vi åstadkommit, var och en för sig, och ihop. Jag är så stolt över allt vi lärt oss, om oss själva, varandra och all onödig skit som skolan erbjudit.

Rhodos var världens bästa och värsta resa, på många sätt. Värsta på grund av att min underbara vän blev påkörd av en bil, och den bästa på grund av allt annat vi gjorde tillsammans. Framför allt på grund av hur mycket vi skrattade. Jag har verkligen aldrig tråkigt med oss.

Till den stackars sate som läser här och känner sig träffad vill jag bara säga att du är bäst och att vi syns imorgon och då jävlar ska vi ha roligt!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GODINGAR


Sängen kallar

Redigerar och redigerar. Det tar ju aldrig slut. Det har mitt huvud gjort dock, så nu ger jag upp och går och lägger mig. Imorgon är min sista dag som gymnasieelev. Den tänker jag inte tillbringa i skolan.

Godnatt!


Ingen får mig att le som du ♥

Dan' före dan'

Hej!

Ligger fortfarande i sängen. Hur skönt som helst. Planen för idag ser ut som följande:
Nu - upp och duscha
15.00 - mat hos Runo
16.00 - kika på Melans match med LP
Därefter - inga planer

Förhoppningsvis kan jag fortsätta rensa och redigera balbilderna lite. Det finns ju bara en miljon stycken att ta reda på liksom.. Tur att man har sina egna pressfotografer alltså. Det finns verkligen hur mycket fina bilder som helst!

PÅ TISDAG TAR JAG STUDENTEN?!?!?!


Såhär roligt hade jag, och såhär mycket tycker jag om min baldejt!

iPhone x20Bal-bilderHär är första omgången balbilder från första kameran. Vi får se om det blir en till omgång. Alla dessa människor är världens bästa, utan tvekan. Älskar dom nästan allihop. ♥
(Undrar fortfarande varför jag ser väldigt tjock ut på alla bilder dock... Tur att jag är glad iaf.)

Le Love ImageLe Love Image leverar, som alltid.

RSS 2.0