New York update

Tjena!
Glomde uppdatera innan jag akte till New York, men tror ni hangde med sa langt.
Nu sitter jag i alla fall pa terassen, 30 grader och varma vindar med en kall cola i handen. Livet ager nog ganska mycket anda tror jag.
Har egentligen inte sa mycket att saga. Det gar upp och ner, javligt mycket.
Tappade min planbok pa Rockefeller. Fick panik. Lite panikangest sadar, men den kom till ratta och nu blev allt mycekt lattare. Lojligt egentligen.
Ska visst ut och kaka nu! Sista kvallen. Puss!

There was a dream

Såg precis på Forrest Gump. Tror aldrig jag lyckats se hela filmen någon gång, men oj vilken film. Kan man annat än älska honom?
Moget av mig att sitta och gråta som ett litet barn också, till Forrest Gump.
Imorgon ska jag duscha, se på fotboll, packa, och klockan 04.00 stiger jag upp på torsdag för att 06.45 lyfta från Landvetter med destination London och sedan New York. Mitt liv äger nog ändå.

Fan. Samtidigt som jag bara vill gå sönder inuti för att allting gör så ont så kan jag inte sluta le. Jag kan inte sluta le åt mina fina vänner, åt hur lyckligt lottad jag är egentligen, åt allt jag har, åt att jag är den jag är. Ibland tar en del känslor över bara. Ganska ofta, när jag tänker efter. Men det gör inget. För det blir ju bättre, sägs det.

Fan alltså.

Lyrics to live by


Baby are you down, down, down, down, down?

Everybody gets knocked down,
how quick are you gonna' get up?

The Hours, All In The Jungle

Jag är så nerslagen och ligger nog kvar, en stund till. En jävla stund till för just nu orkar jag inte ta mig upp.

Nu är det Gothia, kikar lite här och där. Har vart inne sen tio i morse och kom hem nu vid åtta. Helt slut. Var ju inte alls längesedan jag gick upp så tidigt som kvart i åtta eller så..

Imorgon ska jag kika på P18 vid elva inne på Heden, sedan får jag nog börja tänka på vad jag ska ha med mig till New York och inte, tvätta lite och sånt. Åker ju trots allt på torsdag, borde man inte ha resfeber nu då? Tror inte det är min grej. Inget är min grej just nu. Dö.

All alone

Love's not supposed to be easy. But, it is supposed to make you stronger. Does he make you stronger? Does this love between you two make you stronger?
Unknown


Svensk sommar

Är det inte en höjdare med svensk sommar? Regn, blåst och kallt.
Jaja, bättre med regn än bara dåligt väder i alla fall, då får man inte så dåligt samvete när man stannar inne.

Om exakt en vecka sitter jag på ett plan till New York. Kan fortfarande inte fatta det. Så sjukt grymt kommer det bli.

Så, här sitter jag med dåligt väder och har ingen mer ursäkt för att inte ta tag i allt jag borde/egentligen vill göra, men gör jag så mycket som en enda sak av det? Nej. Det lockar mer att sitta i sängen med benen i kors och bara glo lite. Konstigt nog. Man blir totalt förslappad av sommarlov.

Får väl göra en lista och bocka av den. Brukar funka. Fast nej. Jag har ju trots allt sommarlov.

Ska gå och göra ingenting nu! Puss

Hjälp.

Ingenting går någonsin min väg. Ingenting.
Så fort jag sett fram emot något bara tas det ifrån mig. Det är som att någon där uppe står och tar allting precis sådär utom räckhåll och står och skrattar åt mig när jag sträcker mig allt var jag kan och sedan ger upp i ren förtvivlan.
Ångesten tar fan kol på mig. Vill inte göra något. Förutom ligga i min säng och gråta. Undra om det fungerar att gråta ut ångest? Det känns som att jag har ett äckligt jävla kryp inuti som bara äter upp mig. Långsamt och plågsamt, inifrån. Jag vill ha ut det, men når inte. Spelar ju ingen roll vad jag gör.

Hur fan bearbetar man? "Du måste bearbeta det Linn!" Jaha, men tack för den hjälpen. Har du nån instruktionsbok till det eller? Nehe. Jaha, det får man ta reda på själv? Och det är individuellt så det kan man aldrig säga? Jaha, men tack för det, det hjälpte som fan. Vet precis hur jag ska göra nu! Allting är bra imorgon.

Inte. Behöver en jävla instruktionsbok till hela livet känns det som. Allting blir ju bara fel ändå. Orkar inte ens låtsas längre. Orkar inte försöka vara positiv. Orkar inte le en enda gång till utan att vilja det.
Vill bara skrika, klösa ut det jävla odjuret som äter upp mig inifrån. Döda det, stampa på det, slita det i stycken, mörda det helt jävla brutalt. Åh. Jag orkar inte mer.

Hjälp.

Lyrics to live by

Today is where your book begins,
the rest is still unwritten.

Natasha Bedingfield, Unwritten

Everyday is a start of something beautiful.
Matt Nathanson, All we are

I'm offSleep tight, eller?

För den som undrar är jag förbannat trött på att vakna så in i bänken tidigt vareviga dag! Om det inte är en miljard grader i rummet är det ljust som mitt på dagen, eller så har fiskmåsarna samlat alla sina buddies och startat världskrig utanför fönstret, eller så tycker min granne att det är jävligt smidigt och smart att borra/göra nått annat dumt i typ sten eller något som låter galet mycket.

Får ju rabies på det här stället. Här gäller då inte sommarlovsregeln: du behöver inte gå och lägga dig eftersom du kan sova imorgon. Här gäller: u better go to bed 'cuz something's gonna wake u up. Får ju panik.

Har nog drabbats av kroniskt illamående också. Kan man ha det? Jag har det i så fall..

Klagat - check
Annars då? Jodå. Jag åker lite båt, som ni sett. Äger runt lite. Åker till New York om mindre än två (!!!!) veckor. Ska på dejt idag, hehe. Åker nog till Marstrand nästa helg. Det blir så bra så, det här. Imorgon är det ju fest också, ska bli riktigt kul faktiskt.

Puss kompisar!


Mobilkameran imponerar

Spontan båttur
Nöjd tjej åker båt!


De senaste dagarna


La en patiens som gick ut!!! Hur bra är jag då?

Fick titeln Världens bästa storasyster när jag tog med Emil och hans kompis till Liseberg.
Åkte Atmosfear, en gång till, aldrig mer. Aldrig, aldrig, aldrig mer.

Albin den jäveln vann stjärnvinst på nummer 50, vilket hade jag? 51...

RSS 2.0