Zombietisdag

Heeey kompizar!

Sitter och har Fotografisk bild. Frida hälsar! Vi har kollat på en dötrist film med en snubbe som försöker lära oss Photoshop. Man blir brutalt hjärntvättad, jag lovar. Men nu har vi i alla fall lämnat in uppgiften, så vi ska väl fördriva de sista 45 minutrarna med att gå långsamt upp till NV och hämta Fridas texthäfte, ta en nap på vägen tillbaka. Sounds like a plan, right?

Helgen har vart den sömnlösaste på länge, därav dålig update. Har liksom jobbat på att hålla mig vaken mest. Har i och för sig har väldigt väldigt roligt, så jag ska inte klaga.

Meeen, nu fick vi order om att gå och ta en kaffe, så måste kila!
Ciao!

PS. André tycker jag är cool, as usual. DS

Ett inlägg om nagellack

Målar naglarna. Det går sådär.

Har inte gjort det på hur länge som helst för jag har liksom tappat lusten. Det skavs ändå bort hur fort som helst och mina naglar blir inte lika långa och fina längre.. Buhu.

I alla fall. Det går sådär. Jag målar utanför. Väntade inte på att det torkat klart så nu har jag en blå fläck i min säng. Den passar fint ihop med dom svarta fläckarna i och för sig.

Oups. Höll på att hälla ut lite nagellack i sängen nu också, hihi. Jag är så himla duktig!!

Taggar förresten utgång ju. Frågan är vad man ska ha på sig. Byxor eller klänning?
Fördel byxor: Inte så kallt, inte superuppklätt.
Fördel klänning: Finare, lättare med skor till.

Jaha, det där hjälpte ju inte så mycket. Vet ungefär vad jag vill ha till byxorna isåfall, men vet ej om jag är sugen på det.
Jesus, har ju en hel garderob (två) med kläder. Nått måste jag kunna klä på mig...

Ska fortsätta mitt nagellacksmålande nu! (Ja, det går långsamt......)

Mvh tjejen med två Stig-Helmer åt olika håll, glittrigt nagellack och onopprade ögonbryn!


Fredagsmorgon är inget undantag

Hemska drömmar.

Vaknade tidigt, igen, av min brors alarm. Vill inte alls döda honom. Behöver inte gå upp förrän klockan 10 egentligen. FML, som man säger på dataspråk.

Får väl gå upp. Kan ju koka ägg till frukost! Det var ingen dålig idé minsann.

Eller så ligger jag kvar. Sängen är ju trots allt rätt skön...

Här får ni fyra av mig, för att jag är så bra och ni gillar mig så mycket!


Kronisk trötthet och dålig sömn

Det verkar som att det kommer mycket färg till våren. Om vi tänker i klädväg här. Jag är inte så färgig... Tror jag. Svart är liksom standarden. Alltid. Kommer alltid att vara.

Förresten, note till mig själv! Filmer att se: Robin Hood, Midnight in Paris, Tinker tailor soldier spy, Firman. Har ni några andra förslag?

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa en bok tills ögonen slocknar. Dvs inom 10 min. Typ.

Lider garanterat av kronisk trötthet. Eller så vaknade jag vid 8 av min brors förbannade helvetesalarm som han aldrig stänger av, och sen kunde jag inte somna om. Ovärt. Sover så himla dåligt nu för tiden också. Vaknar jämt och ständigt. Drömmer. Drömde att jag plingade med min nya plingklocka på en kille som cyklade, men han aktade inte på sig, så jag cyklade upp bredvid honom, skrämde honom så han nästan trillade och skrek i örat på honom att när någon plingar så ska man fan akta på sig, hade inte hans mamma lärt honom det? Så blev han jätteledsen och jag var jättenöjd. Tror jag är en ond människa innerst inne.

Förresten funkar mitt O ordentligt nu igen. Det behövde nog bara vila lite. Okej, missahandlade det lite förut i hopp om att det skulle funka, och det verkade fungera bra.

NU ska jag gå och lägga mig.

(Såg precis The American med George Clooney, dålig film, se den inte)

Godnatt!

Tv-kväll

Tja!

Har nu sett på Vem vet mest? och garvat åt Rickard Olssons dåliga skämt, Halv åtta hos mig och önskat att jag kunde laga mat, och efter lite chokladmousse med hallon tänker jag nu krypa ner i mina mjukisar, göra popcorn och se på en film, hehe.

Lever ett hårt liv.


Brutna naglar = Ledzen Linn

Hej!
Idag har jag brutit 3 naglar
och klippt ner 1, snart 2. Dvs hälften av alla mina naglar pajade idag. Detta leder till en mycket ledzen Linn.

En mycket ledzen Linn sm fick reda på att vi klantigt nog lagt NV-festen dagen innan högskoleprovet. (Mitt O på tangentbordet vill inte funka om man inte trycker jättehårt på det, varför? Blir ju ännu mer ledzen)

Har inga planer för övriga timmar av dagen. Har ju faktiskt varit i skolan i över en timme idag, och så var jag på gymmet OOOOOch (det vill fortfarande inte...) biffade mig. Testosteron-Linn kallar André mig för att man såg min triceps. Go me!!

Nu ska jag gå ner till undervåningen (nedervåningen?) och äta lite goooood mat. Sen ska jag övertala mamma om att få låna bilen så jag kan åka till  Ica och köpa det jag behöver för lite chokladmousse!!

Ciao!

Redan onsdag?

Tjena!

Har legat i en timme och letat balklänning på ebay och tradera. Det är ju hur svårt som helst?! Är lite skeptisk till att beställa på nätet också, eftersom mina mått inte direkt är standard, hehe. Känner att det är dags att ta tag i det där.

Imorgon hade jag tänkt släpa mig till gymmet innan historian, och på fredag är det utgång med Malin! Är galet taggad. Vet inte om det är positivt eller inte dock. Finns ju en risk att det går överstyr liksom..

Det var nått mer jag skulle säga, men det försvann.

JO!! Har hört på omvägar (vet ej om det stämmer) att Johnny Depp är singel!!! Jordens mest eftertraktade man är inte upptagen längre. Kan ju bara sluta illa..


Handbollsfunderingar

Ligger och ser på handbollen.
Har några funderingar:

- Varför rakar inte Kim Ekdahl du Rietz bort sitt löjliga "skägg"?
- Stankovic är ett roligt namn, hehe. Stank..
- Det är kul att Staffan kallar 2 meters män för pojkar.
- Kommentatorerna är alltid lika roliga. "Lite rädd där mot Jernemyr." "Det fina är att han inte kan fortsätta vara sådär bra."


Blir dom aldrig hungriga?

Ser på fjärde Piratesfilmen. Min man är lika briljant som vanligt. Men, har funderat över en sak. Dom varken äter eller dricker i film, någonsin. Blir dom inte hungriga? Mycket konstigt det där.

Måste återvända till filmen! Ciao!

iPhone x16

Upptäckte att jag hade massvis med iPhone-bilder jag inte laddat upp här, så here we go.


Kikade på en dokumentär om Thåström på svtplay och rös så bra det var. Gjorde slingor i håret.

Firade fina Melan!

Älskade appen!!

Var på bandy i perfekt bandyväder och ville flytta till slottet i Versaille.

Såg West Side Story på Operan med Tova och Annie, så himla bra!!

Blev kär i Daniels pottfrisyr och vita hår!

Vaknade upp till snöstorm, men trotsade den och tog mig med nöd och näppe till Kungsbacka och Aranäshallen för lite handboll.

Fastnade i sängen med mina scrapbook-grejer och åt citronfromage.

Söndag utan söndagsångest

Hej!
Hade tydligen fått en rabattkupong på en Frödinge-kaka av Ica, så när jag körde Emil till frillesås förut svängde jag in och köpte/tog (?) en sån, hehe. Nöjd.
Blev ju inte sämre när mormor kommer ner och lagar mat. Hon är rena rama kocken. Och med sig hade hon efterrätt i form av citronfromage, hur gott?!

Har suttit i min säng och scrapbookat i typ tre timmar nu, så ska nog ge mig på den fronten. Borde skriva religionen, men han noll inspiration för det verkligen. Ska skriva en egen religion och förklara vilka livsfrågor den besvarar osv. Jag som inte ens vet om jag tror på något över huvudtaget ska sätta mig ner och skriva en egen religion, ja, visst, tjena.

Efter maten drar jag mig nog mot sjöarn för lite bandy. Vädret är ju fantastiskt!

Puss!


Att göra framsteg

Jag drömde förresten att det låg någon bredvid och kramade på mig inatt. Vaknade och vände mig om i en tom säng, och utan att få panik och börja gråta somnade jag om.
Känslan av att göra framsteg, känna att man verkligen kommer någon vart, den är oslagbar.


Så var det helg igen!

Hej!
Ligger i soffan och ser på Blood Diamond, tror jag.. Di Caprio är med i alla fall, så ska jag vara helt ärlig bryr jag mig inte om vad den heter, hehe.

Igår hade jag en mycket tuff skoldag med en stunds fysik och två svängar i bamba. Efter det hängde jag på gymmet aningen länge med André som tog död på mina armar. Idag är det jobbigt att ta på sig jackan.
Åkte en sväng till götet med mamma och sedan hem för att slänga i mig lite mat och åka till dannieboy för att spela FIFA och nått bilspel med pojkarna. Behöver jag ens nämna att jag var så gott som sämst på det mesta..?

Idag trotsade jag snökaoset (vad hände där förresten?) och åkte till Kungsbacka för lite handboll. Tur att jag missade Sveriges förnedring... Jag skäms.

Och snart är helgen slut. Igen. Tur att jag börjar 13.20 på måndag, hehe. Hårt liv.


Älskar torsdagar!

Godmorgon!

Eller okej, klockan är tolv..
Men jag gick faktiskt upp halv elva, så det är nästan godmorgon i alla fall! Börjar ju halv två idag och orkade verkligen inte ta mig till gymmet, så jag sov tills jag vaknade, rätt skönt. Oskönt dock att jag drömde att jag var Harry P och blev jagad av Voldemort typ. Han stängde in mig och mina två vänner (Hermione och Ron tror jag?) i ett hus, men vi rymde och gömde oss i en grop i marken. Sen kom massa Aurorer (?) och jagade iväg dom. Och snubben som spelade Sirius Black var Björn Kjellman, hahaha. Så himla roligt.

Ska strax dra på min min färgglada julklapp (skorna<3) och dra mig mot bussen och skolan för en historialektion. Ciao!




Tur att skorna är fina i alla fall. Mvh Liket

Onsdagkväll

Sitter och ler åt min mamma som skaffat sin iPhone och verkar ha fastnat med pannan i djupa veck. Hon är så koncentrerad att hon knappt vet vad hon heter.

Sitter framför en riktigt dålig film och väntar på El Claisco. Funderar på om jag ska orka träna imorgon också. Är inte alls sugen på gymmet, så jag skiter nog i det.

Förresten, glömt att berätta!! Ska på Operan och se West Side Story imorgon! Ska bli så himla roligt. Det är min födelsedagspresent från Annie, Amelie och Tova. Och nej, vi är inte så snabba, men det gör inget, för det ska bli sjukt kul ändå!

Galet vad jag är sugen på godis också. Inte bra.

Och dääär kom min snygging i bild! (Ronaldo♥) Ciao!

Linnéa Perkman

Okej, here we go. Hann ju inte med det här om dagen, men nu kommer det.

Linnéa Perkman, min allra bästa vän, genom alla tider. Det är egentligen helt omöjligt för mig att beskriva henne i ord. Hon är ju liksom allt. Korkad, osmart och dum, men också världens snällaste, mest spontana, roliga, underbara, galna, oförutsägbara, förstående, smarta, intelligenta, helt enkelt bästa människan jag vet. Det finns ingen som förstår mig som hon, som kan se på mig exakt hur jag vill ha det och som bara känner mig bäst.

Vi har vart med om så himla mycket tillsammans så jag skulle aldig sluta om jag började räkna upp allt. Därför tänker jag inte göra det.

Ville mest bara säga Linnéa, att du är den absolut bästa jag vet, och jag hoppas att du hade en underbar födelsedag. ♥


I'm back!

Heeej!

Nu sitter jag äntligen framför min kära dator. Har till och med tagit bort mitt nagellack som jag tänkt göra i typ en och en halv vecka.

Kom precis hem från skolan. Har vart och handlat på Ica Maxi också, vuxenpoäng till mig alltså. Ska köra Emil till träningen lite senare. Livet är inte lätt när mamma är sjuk.

Så, vad har nu hänt det senaste? När bloggade jag ens senast? I torsdags?
I fredags gjorde jag slingor i mitt hår (blev asfint!) och sedan åkte jag till Ullared. Fick köpt lite smått och gott, som man brukar när man är där. Slängde mig in i duschen när jag kom hem och åkte direkt till Melan för att fira hennes 19årsdag! Väl där slog det slint och jag hade den värsta snefyllan någonsin. Mamma kom och hämtade mig klockan 23, inte helt okej.
Det tog ett tag för mig att piggna till på lördagen, men den spenderades i alla fall på sjöarn och framför mitt pussel. I söndags satt jag återigen framför pusslet, och sedan åkte jag in och tränade.

I måndags skrev jag världens sämsta kemiprov, och så fyllde världens absolut bästa vän 19! Mer om det senare.
Igår var det skola till kvart över fyra, hem, äta, träna, handboll och sen dejtade jag sängen.

Betalade precis resan till Rhodos!!! Shit, det kommer bli galet.

Ser ut som jag gjort botox på ena sidan av min överläpp också. Gick lös på en finne, hehe.

Nu ska jag måla naglarna, hjälpa min mamma med hennes nya iPhone och läsa bloggar. Puss!

Tidsoptimist är mitt andranamn

Hej!
Fick på nått sätt för mig att jag skulle ha massa tid hemma innan träningen att sätta mig ner och blogga, fixa mina naglar, betala resan osv, men det visade sig att dom timmarna var 20 min, och då skulle jag äta och byta om på dom, hehe.
Linn<3tid

Nu sitter jag i alla fall på gymmet och väntar på mitt pass. Ska slänga mig i bilen sedan och skynda mig hem till handbollen. Heja Sverige!

(okej, jag sitter inte alls på gymmet, sitter i bilen hem, men har ingen teckning på gymmet så postar det nu istället)


En vit lögn

Okej, förlåt. Jag ljög för er. Jag har suttit framför mitt pussel hela dagen.

Ska aldrig mer lova nått. Ni får helt enkelt vänta och se om det kommer upp nått nytt eller inte!

Puss!


Måndag

Okej, jag vet att jag inte bloggat sen i torsdags, men så har jag inte heller haft på min dator sen dess.

Lovar att jag återkommer med flera inlägg ikväll. Börjar skolan 11.45 och slutar runt 17 nån gång, och efter det ska jag bara hem, sen jävlar, hehe.

Nu ska jag nog gå upp! Puss sålänge


Det senaste


Åt tacos och fikade på Karma med bästa!

Åt choklad, hittade en ny kul app, och läste, läste, läste och läste.

Åkte till Frölunda torg med bästa, vi var ovanligt söta!

Ville se ut såhär, och såhär.

Och såhär, och ha såna där bröst.

Läst en (till) väldigt rolig och tänkvärd bok också.

Ny favoritapp!





Solsken

Hej!

Om ni undrar, så har jag hittat till twitter! Heter wollbrant där, precis som på instagram. Kan hända att jag är aningen mer aktiv där än här nämligen. Sitter inte allt för ofta vid datorn längre.

Vad har jag gjort idag? Jo, glidit omkring i skolan, började halv ett. Fick hem mina foton jag klickat hem, så jag har i princip suttit i min säng och pysslat med det sen jag kom hem vid halv sex någon gång. Nöjd tjej.
Borde förstås ha suttit med näsan i kemiboken, men det gör jag imorgon, eftersom jag börjar halv två! Lever verkligen ett hårt liv på natur, hehe.
Övertalade Lasse att låta oss som bara har en lektion på fredag vara lediga också, så jag har en timme kvar i skolan denna veckan. Som sagt, hårt liv på natur.

På fredag är det Ullared som gäller, och sedan ska jag till Melan där det vankas tjejmiddag och sedan utgång. Är supertaggad!

Och nu vet ni typ vad som händer det närmsta, om det är så att ni skulle vara intresserade.

Och ja, jag mår bättre idag. Solsken är som balsam för själen, och mina klasskompisar får mig att gråta av skratt och glömma allt ont här i världen. Bäst.

Nu ska jag krypa ner i min säng.

Puss finisar!

Allt jag vill

Åh, jag orkar inte med mitt humör.
Den här dagen gick från att vara riktigt bra, till riktigt usel. Jag bara slog om, helt plötsligt. Orkar inte med mig själv.

Jag är helt jävla livrädd för att falla tillbaka dit jag var i somras. Jag är så rädd för alla dessa nätter med rödgråtna ögon och magont som får mig att vilja spy. Jag är så rädd för att må så dåligt igen att jag knappt tillåter mig att må bra. Går det ens ihop?

När jag står där i duschen och funderar samtidigt som jag gör hela badrummet till en bastu så känns det som att allt jag känner verkligen vill ut igenom fingrarna, det vill komma ut och bort från mig, men när jag väl sitter här så tar det liksom stopp. Jag blir helt känslomässigt förstoppad.

Jag är trött på att må dåligt, att inte våga må bra. Det är som att jag kör in naglarna i min arm, och vet att det är därför det gör ont, men jag har inte förmågan att släppa så jag låter det fortsätta göra ont. Fortsätta plåga mig själv.

Jag är så trött på all ångest jag får av vidriga småsaker. Ångest som får mig att vilja ligga i sängen och bara dö. På fläcken. Ångest som får mig att vilja gömma mig för alltid och aldrig mer behöva ta tag i något.

Samtidigt så vet jag ju att jag kan. Se på mig! Jag har kommit såhär långt. Jag har kunnat säga, för första gången på så himla himla länge, att jag mår bra. Jag har tagit så jävla många kliv framåt, och jobbat hårt för det här. Men jag är trött nu. Jag vill bara må bra.

Glider omkring på natur!

Alltså. (Har förövrigt upptäckt att det är mitt absoluta favoritord, använder det jämt) Det känns som att jag knappt går i skolan?! Idag kom jag dit, framkallade i mörkerrum på bilden (hur kul som helst!!), hade lite genomgång på fysiken, och sen trodde jag att jag skulle ha hål som vanligt och sedan kemi och matte. Men nix, båda var inställda, så jag slutade 12 istället för 16. Hur nöjd?!

Så, jag gjorde lite ärenden, tog kvart i tvåbussen hem (eftersom jag först fick ett smärre utbrott för att jag inte visste att jag slutat) stekte pannkakor samtidigt som jag läste min bok och sjöng disney-låtar. Multitasking på hög nivå! Inte en enda pannkaka pajade eller blev bränd heller. Då vet man att det är en bra dag!

Sitter för tillfället på golvet och måste verkligen gå och kissa. Ska försöka sätta mig och läsa lite kemi till vårt FETA prov nästa vecka (på LP's födelsedag, vad är det med kemiprov och födelsedagar?). Det kommer sluta med att jag sitter och läser i min bok istället. Kan ju inte slita mig. Fan.

CIAO!


(Ser nu att jag missbrukar paranteser. Det är boken jag läsers fel. Den älskar paranteser.)

Otur

Hur grinig blir man när man klickat hem massa bilder, och två dagar efter får ett mail med rabattkod, så att jag kunde fått hem minst lika många för mindre än halva priset?!
Jaja, det var inte överdrivet många kronor, men ändå. Grinig är fan ordet.

Läste klart min bok i morse innan jag gick upp. Det var nästan så jag gick direkt på nästa, men då hade jag väl fastnat i sängen hela dagen så jag lyckades slita mig.

Nu sitter jag vid mitt skrivbord (heja mig!), efter en dusch och målar naglarna. Mina stackare som brukade vara så långa, fina, tjocka och allmänt bäst bara faller i sär nu för tiden. Kan det vara vintern? Att det är så torrt och kallt? Får hoppas att lite sol och salt får dom att bli sitt vanliga jag till sommarn igen.

Annars? Ska som sagt träna lite senare. För övrigt står inte mycket på schemat. Ganska skönt ändå. Imorgon är ju sista dagen innan skolan börjar igen. Den tänkte jag spendera hos frisören och runt i stan, har en del ärenden att fixa. Och sedan är det igång igen.
Min sista termin på gymnasiet. Så himla läskigt. Får typ ångest när jag tänker på det. Men, det löser sig. Som det mesta. Ska ändå bli skönt att få in lite rutin i vardagen igen. Igår ringde min granne och frågade om jag kunde vara taxi, och jag undrade vart dom skulle, tills jag insåg att det var ju faktiskt lördag. Förvirring på hög nivå.

Nä, nu ska jag måla färdigt här och sedan sätta mig och börja på min bok, hehe.
Puss vänner!

En annan värld

Bestämde mig för någon vecka sedan att jag skulle börja läsa igen. Gick in på biblioteket med Elin, och kom ut med tre böcker, varav en är en riktig tegelsten på över 600 sidor, och dessutom i en genre som jag inte alls gillar egentligen.

Det gick lite trögt i början, men sedan jag kom hem idag vid fem-tiden så har jag suttit i soffan med näsan i boken. I fem (!) timmar, till och från, har jag suttit och läst, och det var längesedan jag var så nöjd.

Att förlora sig i en helt annan värld, det finns inget bättre. Att boken aldrig tar slut gör ju det hela, om möjligt, ännu bättre. Jag läser väldigt fort så en bok på 200-300 sidor tar slut på några timmar, men den här. Har suttit hela kvällen, och då var jag nästan halvvägs när jag började, och den är fortfarande inte slut.

Okej, inser själv att jag är helt lyrisk över en bok. Men det är väl okej antar jag.

Imorgon ska jag träna. Och läsa färdigt, hehe.

Godnatt!


Nu

Eller såhär nu..
(bilden är från NewYorker och den förra från H&M)


Sommar

Exakt såhär vill jag se ut i sommar. Exakt.


Är det verkligen fredag?

Ångesten man får när man vaknar 13.30 första dagen det är fint väder på flera månader är inte att leka med alltså.
Slängde i mig frukost, tog en dusch och sedan gick jag ut, i alldeles för lite kläder, för att fota solnedgången med Tilda.
Insåg nu efteråt att jag glömt ändra i kameran så att filerna blir i RAW-format, men det får väl gå ändå. Laddar upp dom när jag har redigerat färdigt.

Annars? Tog en långfika med LP på Karma och imorgon väntar Frölunda Torg. Tänker inte sitta sysslolös resten av lovet.

Efter pärsen i natt med hockeyn (HUR BRA?! TROR JAG DÖR!!!), och mina problem med att ens hålla mig vaken, så tänker jag nu gå och lägga mig i min säng och läsa en bok tills jag somnar, dvs, väldigt snart.

Puss!

Vid matbordet

Mamma: Runo, knäpp händerna då.
Runo: Nä, jag har faktiskt gått ur svenska kyrkan.
Emil: Är du med i norska nu då eller?

Emil: Men ni vet, det där loppet, där många är med?

Min familj är så gosig!

Schema<3



Förresten! Älskar vi inte mitt schema så vi dör? Jo, det gör vi!
Trodde jag skulle få brutala hål på måndagar, men icke. Har bara ett hål, och det är på tisdagar, men det kan jag överleva. En lektion mer på fredagar än jag hade förra året, men det kan jag också överleva. Åh. Älskar mitt liv!!

Januari ju.

Insåg precis att två av mina bästa vänner fyller år i januari. 19 år. Jesus, vi börjar ju bli gamla. Eller ja, dom, inte jag.

Men i alla fall, sitter och googlar presenter för fullt här. Om någon har något superbt tips (eller om ni läser och önskar er något speciellt) så hojta mer än gärna till! Det är ju inte alltid så himla lätt det där med presenter.

Igår låg jag i min soffa och läste en bok hela dagen, och idag har jag en tripp till stora staden Kungsbacka inplanerad med min mor. Har lite ärenden att uträtta. (Hehe, vad vuxen man låter va!)

Annars? Ska inte klaga. Tror jag äntligen har kommit ner lite i varv efter jul, nyår, skolan, osv. Och så börjar allting på tisdag igen. Men det behöver vi väl inte tänka på nu.

Mitt mål för dagen är förövrigt att hålla mig vaken till hockeymatchen i natt! Man måste ju se Sverige och Ryssland i final liksom. Bara det att matchen börjar 02.00. Brukar liksom ha problem att hålla mig vaken till 00.00... Men, det löser sig!


Finnig och utan något i håret sitter jag för första gången med datorn på skrivbordet istället för i sängen. Främst för att det aldrig blev bekvämt pga mina tighta byxor, men också för att min rygg skriker åt mig att det minsann inte alls är bra att sitta sådär Linn. Och det vet jag ju. Egentligen.

Tur att jag ska klippa mig på måndag!

Min nyår



Ungefär såhär ser jag ut på varenda bild från nyår. Behöver jag ens säga mer? Har världens finaste vänner.

En människa jag ser upp till

När jag blir stor ska jag göra som Michaela Forni och städa min lägenhet i sidenklänning och klackar.

2012

Funderar lite på det där med nyårlöften. Vad jag borde och inte. Kan inte komma på någonting. Det har hänt så himla mycket under 2011 så jag vet liksom inte vart jag ska börja.

2012 ska jag ta hand om mig själv. På riktigt.

Att vara ensam.

När man har en stund över, men inser att man inte har någon som är självklar att åka hem till. När man sitter på bussen helt själv och det händer något roligt, och man inser att man inte har någon att ringa och tala om det för. När man går och lägger sig i en kall, tom säng. När man vaknar mitt i natten av en mardröm, och det inte finns någon som kan hålla om en. När det är nyår och man ser på raketer, men inte har någon att ge sin nyårskyss. När man vart ute och dansat fötterna av sig och helst av allt bara vill krypa ner i en varm säng till ett par varma armar, men vet att det inte kommer hända. När tårarna rinner ner för kinderna och ingen är där och torkar bort dom.

Det är då man känner sig ensammast i världen.

RSS 2.0