Vecko-räkning

Hey! 
 
Fick VG på min tenta!! Och därmed VG i min första kurs, heja mig. 
 
Sitter hemma hos Jens och fryser typ. Det är något fel på hans element, eller också är det fönstrerna som inte är ordentligt täta för det drar verkligen och är sällan mer än 17 grader... Kom precis från skolan och ska strax laga mat! 
 
Imorgon ska vi på något som kallas My News Day och det är en dag med massa seminarier. Ska bli rätt kul faktiskt! Åker lite tidigare därifrån direkt till jobbet för att hoppa in för Hanna några timmar och krama på barn. Saknar dom... Sen ska jag hem till LP och käka middag, längtar! 
 
Idag är det en vecka kvar tills jag fyller år förresten, och sju veckor tills jag sitter på ett plan till andra sidan jorden!! SJU VECKOR, det kommer gå så jävla fort!! Längtar som sjutton. Dock inte efter resan, men men. Det kommer ju inte vara lika jobbigt som sist eftersom jag vet vart jag ska, hur det är, vaf jag får och att jag bara ska vara borta tre veckor, men ändå, det är aldrig kul att resa i två dygn typ... Ååååh, längtar sååå mycket. Tänk att få krama på mina barn igen snart, och Cosi och Kia! Och Ellie och resten såklart. Undra om Shadow kommer ihåg mig? 
 
Annars lunkar vardagen på. Tror jag ska försöka ta mig ner till massören i Åsa snart, om jag vågar. Är inte helt hundra på att jag kan ligga på mage på en brits och bli knådad än.. Är inte alltid på topp såklart, men känner ändå att det är hanterbart nu för tiden. Jo, ska försöka få klippt mig hos Amanda på lördag med, är verkligen på tiden för lite uppfräschning av mitt så kallade hår... 
 
Oh well, dags för lite matlagning, wish me luck! Det är ju inte min starkaste sida som ni vet, hehe. Men jag jobbar på det! Puss
 
Ska blir skönt att få bort allt slitet!
 

Hösten är här

Hej, 
 
Gud, nu var det längesedan. 
 
Sedan sist har jag gått lite i skolan, ridit och sprungit, två gånger! Är med andra ord back to normal igen. Har även vart på Frölunda Torg med mamma och shoppat en massor. Kom hem med nya trosor, strumpbyxor, en skjorta, en kjol, två bhar (en vanlig och en sportbh) en tjocktröja, en tshirt typ och ett linne! Så himla nöjd. 
 
Vet ni förresten hur svårt det är att hitta en bh utan bygel? Det går typ inte... Längtar så jävulskt till jag kan ha på mig vad jag vill igen. 
 
Idag åkte jag i alla fall 8.10 tåget hem från Göteborg, och stallet står på schemat. Och det är väl typ det som händer. Det är verkligen vardag. Jag tycker det är skönt att komma hemifrån när jag åker till Jens men när jag vart där några dagar tycker jag det är helt sjukt skönt att komma hem. Så är jag hemma några dagar och vill till Jens igen, och så går det runt så. 
 
Nu ska jag fortsätta ladda upp lite bilder på Flickr. Vi hörs! 
 
 

TEAM-building

I måndags hade vi TEAM-building i skolan och det var så himla himla intressant och roligt! Vi hade en föreläsare som hette Gunilla Bövik-Helgensson som föreläste om personlighetstyper kan man nog säga. Det var en teori om att det finns tre olika sorter, Fysisk, Emotionell och Mental, och att man har alla i sig, men att någon väger över liksom. Och så kunde man vara olika kombinatioer osv, väldigt svårt att förklara, speciellt i text, men slutsatsen är i alla fall att hela klassen fick hitta sin egen grupp, och sedan när vi satte oss och pratade med dom som var i samma som vi så var det så oerhört mycket som var exakt likadant. Jag är t.ex. en F-person, dvs en Fysisk person.
 
En F-person är nogrann med allt hen tar sig för, vill ha fakta och grundlighet, preciserade uppgifter, föredrar att göra färdigt en sak innan en annan påbörjas, kan stressa upp sig för att tiden inte räcker till och har ibland svårt att se sin egen styrka. Jag på pricken med andra ord. Gunilla var dessutom helt fenomenal, för utan att egentligen ha pratat med någon av oss så visste hon nästan precis vilken grupp vi tillhörde och vad vi hade för egenskaper. Helt sjukt att så mycket syns på bara kroppsspåket. Och så mycket som är användbart?! Det finns så mycket att ta hänsyn till och tänka på beroende på vilken sorts människa man har att göra med. Som sagt, hur intressant som helst!
 
 

Gamla och nya bilder

Hey, 
 
Gick bara i skolan måndag och tisdag denna veckan så igår åkte jag hem från Jens, uträttade lite ärenden, fick skjuts hem med mamma och så tog vi upp båten. Jag som inte får lyfta tunga saker fick äran att skrapa bort musslor och havstulpande från motorn. Herre jävlar. Satt där i hundra år typ. Åkte en sväng till farmor och Dennvi efter maten och sen satte jag mig vid datorn när jag kom hem. Har kommit en bit i mitt uppladdande av bilder på Flickr. Är klar med 2005, 2006, 2007 och t.o.m. september 2008. Dock fick jag min systemkamera i juni 2008 så från och med nu tar uppladdningen så mycket längre tid eftersom bilderna är såpass mycket större... Det är fler bilder att välja mellan dessutom. Men, det blir ju värt det när jag är klar! 
 
Man hittar en del godbitar också! Och får reda på saker och ting. T.ex. så har jag haft min Didriksson-jacka, om jag fortfarande använder, sedan 2007. Snacka om bra kvalitet! 
 
Här är för övrigt en hel massa mobilbilder som jag inte lagt upp här; 
Jens och jag shoppade inför lägenhetsinflyttningen
Jag pluggade med choklad och musik
Hade lite terapi i stallet med min bästa <3 gud vad jag saknar att vara där!! Men snart får jag rida igen..
Sen var det dags. Fick ett armband och sjukt fula, långa strumpor. 
Här är min första snap. Är helt drogad och precis vaknad, haha. 
Fick paket från världens bästa Karin när jag kom hem <3 
Fikade i Varberg efter första återbesöket på sjukhuset. 
Pluggade järnet hos Helena, med lite paus för kanin-gosande
Här går jag i skolan, helt okej! 
Så himla fint
Sen firade vi in hösten med äppelpaj
Här är jag på bokmässan och lyssnar på Hannah och Amandas liveinspelning av deras pod. Dom är vääärldens härligaste verkligen. Så glad att jag orkade sitta kvar trots noll syre och typ 700 grader varmt. 
Amanda är, om möjligt, ännu snyggare i verkligheten än på bild...
Sen köpte jag en bok och fick den signerad! Här är jag typ svimfärdig av hunger och syrebrist...
Snapade!
Hittade en gammal bild på min snygga farmor! Hon sa att här var hon nog 18-19 år typ. 
Jens gjorde spenatsoppa. Faktiskt godare än jag trodde!
Åker till skolan med helt okej utsikt också. 
Så kollade jag på Anna och Johanna i Voltige-SM, men tyvärr gick det inte så bra :( 
 
Nu är det dags att klä på sig något och sedan vara stand in mamma och gå på utvecklingssamtal med Emil, haha. Puss!
 

Tilda 18 år

Den 15e September var det dags för släktens näst yngsta kusin att fylla 18 år! Det böjds på tårta, som jag fick äran att hjälpa till med, hehe. 
Två stiliga småbröder kom! 
Fluga och allt! 
Det var lite kyligt, men vi kämpade på ute, hehe. 
Fina paret
Nisse är en riktig linslus som ni ser...
Jag hade äran att sitta bredvid födelsedagsbarnet!
Och även se när hon tog första tårtbiten! 
Och det var alla bilder jag tog den kvällen. Mycket trevligt! 
 

September-sommar

Har helt missat att posta bilderna från en helt magisk kväll på havet i September. 
Det var verkligen magiskt. Nöjt till fullo av sommarens sista suck. 

RSS 2.0