Off again

HEJ!! 
 
Vet ni vad jag har gjort?! Bokat resa.... 
 
TILL NYA ZEELAND!!! 
 

Gud, kunde verkligen inte låta bli. Vill ju så jävla gärna hälsa på min familj igen, och nu när både Cosi och Kia är där nere så var det liksom inget att diskutera. Åker 9 dec, landar 11 (woho, älskar ju att flyga) och sedan stannar jag till Nyårsafton då jag flyger hem 23.50, hehe. Vet att jag kommer få spendera typ 2-3 tolvslag på ett flyg eftersom jag åker bakåt i tiden, men priset sjönk med typ 5000 om jag åkte den dagen, så det var värt det. Kommer ju vara så härligt och underbart att komma ner till lite sommar och krama på mina älskade barn!! 
 
Skrev tenta igår också ja. Kunde typ bara tänka på att jag skulle hem och boka flygbiljett, men det gick nog okej ändå. Svarade på allt även om jag gissade på mycket, hehe. Nu är den gjord i alla fall! 
 
Jag och Jens köpte ostar och vin igår och satt hemma och myste (mös?). Sen kom Hammar och Stefan så spelade vi lite kort. 
 
Sitter just nu och googlar recept. Hänger ju en del hos Jens så vi lagar ju våran egen mat liksom. Så himla svårt att komma på vad man ska göra?! Om någon har något tips är det väldigt välkommet. 
 
Annars så gick det bra med stygnen i tisdags. Hon slet lite i mig för dom hade grävt ner sig typ, så jag var rätt öm efteråt. Nu har jag alltså bara tejp över ärren och det ska jag ha ett år framöver. La in i min kalender att jag kan sluta tejpa 23 september 2015, känns inte alls långt bort... Hon sa att jag kan sova utan bh:n om jag vill, men jag tror jag behåller den på i två veckor till så får jag se hur det känns. Jag ska ju få rida då igen! Måste köpa en sportbh eller två och något annat jag kan varva med... Något annat jag behöver är trosor?! Har typ 5 par hemma och 3 här, och det håller ju inte liksom, haha. 
 
Oh well. Nu ska jag borsta tänderna och snart sätta mig på en buss/vagn till korvägen. Ska på Bokmässan med Pia och förhoppningsvis träffa/se Sandra Beijer och Hannah & Amanda! 
 
Vi hörs, puss! 
 
 
 

Kusligt

Så jäkla kusligt väder när vi var ute med båten förut. Man såg typ ingenting. 
Det var bara dimma vart man än såg, och så helt plöstligt dök det upp en båt eller ö. 
 

Framsteg

Sov på sidan inatt!! Fick betala med att vakna kl. 06 dock, men det var typ värt det. Det känns konstigt att det är mörkt kl. 06 nu förresten. När jag började tidigt på jobbet i somras gick jag liksom upp vid 04.45 och då var det ljust... Oh well, det hör ju hösten till. 
 
Som sagt, sov på sidan i natt, har mindre och mindre ont och på tisdag ska jag ner och ta bort stygnen om det ser fint ut. Gud vad jag längtar tills jag är helt läkt!! Kan knappt bärga mig. 
 
Ligger och laddar upp bilder på Flickr just nu. Fått för mig (efter att jag läste Sandra's inlägg) att jag ska förvara mina bilder där, och hittills har jag fått upp alla bilder från 2005 och nästan hela 2006. Efter det kommer det ta längre tid dock, för det var väl 2007 jag fick min systemkamera och då blir bilderna väldigt många fler, och väldigt mycket större. Men, hoppas det är värt det i slutändan. Jobbar på min fotobok med. Det går långsamt, men framåt ändå. 
 
Vi skickade in vårt arbete igår i skolan och blev klara med presentationen, så på måndag gäller det och sen är det tenta-plugg för hela slanten. Vet inte riktigt hur det ska gå till men min obefintliga studieteknik, men det får lösa sig. Jag har liksom ingen motivation, och när jag inte vill så händer det ingenting... 
 
Puss

Äntligen får jag duscha

Tja! 
 
Det gick fint idag på sjukhuset. Sköterskan sa att allt såg hur bra som helst ut (om man kallar det bra att det är sjukt mycket torkat blod överallt och att jag ser ut som ett slagfält) så det var ju bra. Och det bästa av allt: JAG FÅR DUSCHA!! Om än väldigt försiktigt, men jag ska få ta en hel dusch. Ååååh, ska bli så jävla skönt. Idag var alltså första gången jag såg mina nya bröst ordentligt, i spegeln liksom. Dom är väldigt mycket mindre... Sköterskan sa att dom tagit 420 g på vänster och 385 g på höger, så ja, det är väl inte konstigt att dom är mindre, haha. Ska tillbaka om en vecka igen och då ska dom ta stygnen tydligen, och sen är jag typ good to go. Får vänta ytterligare två-tre veckor innan jag får rida och springa och sådär, men som sagt, nästan good to go. Helt sjukt egentligen vilken läkförmåga kroppen har?! 
 
Hade en bok som jag behövde lämna tillbaka idag på biblioteket, men jag var inte ens halvfärdig med den i förrgår, så igår låg jag och läste typ hela dagen, men jag klarade det! Hur klokt det var att läsa 350 sidor skönlitterärt när man har en stundande tenta är ju frågan dock, men det löser väl sig... 
 
Nu: DUSCH!! 

En vecka gjord

Första veckan är genomliden, och gud vad lång den har varit. Var i skolan hela dagen idag och det gick rätt hyfsat ändå. Börjar bli sjukt stressad av tentan och inlämningen dock. Så stressad att jag har legat och läst en hel bok idag istället för att plugga. Det är som att jag bara vägrar ta i det typ? Kan räkna upp 100 saker som är viktigare än tentan. Gud, hur ska nästkommande två år bli om jag är såhär motiverad efter typ tre veckor? 
 
Imorgon är det återbesök och jag hoppas bara att dom ska säga att allt är bra och att det är normalt att det kommer smärtvågor som gör att jag knappt kan andas ibland. Och så hoppas jag att jag ska få lov att duscha. Gud vad jag längtar efter en dusch. Nästan lika mycket som jag längtar efter att få sova på mage. 
 
 
Något som är sjukt läskigt, nedslående och hemskt är att 13% av sveriges befolkning röstar på rasister och nazister. Jag blir uppriktigt rädd. Helt jävla livrädd för vad som händer med världen. Lär vi oss ingenting? 
 
Oh well, time to sleep. På rygg. Igen. Som en jävla död ligger jag. Vidrigt är det. Jaja, nu ska jag sluta klaga. Är ju trots allt väldigt glad över att jag fick lov att göra det här och att det äntligen blivit av. Kommer bli så sjukt bra ju, bara jag läker ihop ordentligt. 
 
Natti!

Köpenhamn dag 4 och Malmö dag 2

Sista dagen så stannade vi på hotellet till utcheckning, sedan började vi släpa på våra tunga väskor bort mot stationen. Här såg vi ett charmigt ekipage mitt i stan!
På vägen stannade vi och vilade/fikade. Sen fortsatte vi till stationen där vi bestämde oss för att ta ett tåg tidigare än planerat. Jag hoppade av i Malmö och gick på Emporia i några timmar innan Josefine hämtade upp mig. Vi åkte hem till henne, åt middag, och sedan vidare till Lund för att hämta upp Therese och en cykel. Sen släpptes jag och Therese av hos henne och somnade rätt gott. 
Dagen efter hängde jag hos Therese och vilade fötterna innan jag åkte ut till Josefine för att äta tacos!
Glad tjej
Sen åkte vi in till Malmöfestivalen för att se Linnea Henriksson som var grym!
Det kom ett helt sjukt regn på oss... 
Så Linnea sjöng "Singing in the rain" och då slutade det! Sen åkte jag hem och däckade i Thereses säng. 
 
Dagen efter hängde jag med Jasmine, åkte än en gång ut till Josefine och hennes tjejmiddag som var hur kul som helst, vidare till stan och kraschade på Thereses soffa väldigt sent! Hade planer på att stanna längre i Malmö så jag kunde få se First Aid Kit, men vädret sög och jag ville hem till Jens så på söndagen satte jag mig på tåget mot Kungsbacka och somnade sedan gott i världens bästa armar. 
 

Lite mer människa

Lördag idag. Med andra ord fyra dagar efter operation, och jag är människa igen. Eller ja, på väg i alla fall. 
 
För att berätta lite mer så blev jag förkyld för typ en vecka sedan. Det blev bara värre och värre, dock utan feber och halsont, men för att jag inte skulle bli besviken så ställde jag in mig på att bli nekad på sjukhuset och få en ny tid. Kanske både bra och korkat, för när jag väl kom ner så var jag så inställd på att få åka hem igen att när dom tog in mig och gav mig kläder och grejer så blev jag så himla chockad att jag typ glömde säga hejdå till Jens som hade kört ner mig, haha. 
 
Anyway, fick bytt om, en nål i armen, blev ritad på av kirurgen, la mig i min säng och väntade och sen var det egentligen bara iväg till narkos-sköterskorna och operationssalen. Sen var jag borta några timmar, vaknade upp och var drogad på ett helt sjukt sätt. Jag kunde liksom inte hålla ögonen öppna utan somnade typ var 10onde minut. Ringde Jens och mamma men fick panik när jag kände att jag somnade så jag bara sa att vi var tvungna att lägga på, haha. Sen fick jag sova kvar på sjukhuset över natten så att dom hade lite koll på mig och sådär. Jag fick i mig lite mat på eftermiddagen och mamma och Emil tyckte jag såg pigg ut när dom kom och hälsade på. 
 
Fick åka hem vid 11 dagen efter, men då började det hemska. Hade så jäkla ont och mådde vidrigt illa av tabletterna jag fick med mig hem, så när jag vaknade upp på torsdagen kunde jag inte äta och allt jag kämpat i mig hela förmiddagen kom upp vid lunch. Då frågade jag mig verkligen vad jag hade gjort, men jag ringde till kirurgen och frågade, och dom sa att det kan vara tabletterna, så när dom gick ur kroppen tog jag inga nya och mådde mycket bättre. 
 
Nu är det som sagt fyra dagar efter och jag har vart ute på en liten promenad som tog helt kål på mig, haha. Fick stanna och vila och har varit helt däckad i soffan sedan jag kom hem. Vi har i alla fall bytt "förband" liksom, så jag har fått se dom och allt ser bra ut, tror jag. Det kliar väldigt mycket och värker en del, men har inte alls lika ont längre. Och kliandet är tecken på läkning, sägs det ju. 
 
Ska på återbesök på tisdag, så då får vi se mer! Just nu längtar jag så jag tror jag dör efter en dusch och att få sova på mage. Kan inte ens ligga på sidan som det är nu och jag blir galen av det. Duscha får jag bara göra från midjan och neråt, så det luktar inte så fräscht i mina armhålor kan jag meddela. Man torkar av så gott man kan med en fuktig handduk typ, men det hjälper väl inte nämnvärt. 
 
Så, nu vet ni lite mer hur det ligger till! Uppdaterar mer när jag orkar, som sagt. 
 
Och tack för alla fina sms och all omtanke, så himla gulligt att ni tänker på mig! Puss

Två dagar efter

Hej! 
 
Nu är det gjort. Nu har jag opererat mig. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vill mest att allt ska vara över och jag ska kunna äta igen, röra mig som vanligt och inte ha ont. Visste väl innerst inne att det var såhär det skulle bli, men det är ändå svårt att föreställa sig. 
 
Försöker äta men det kommer bara upp igen. Är med andra ord inte direkt på topp. Vi hörs när jag är mer levande igen. 

Bloggen 6 år!

Hej igen! 
 
Livet kom emellan, men i söndags firade den här bloggen 6 år! Helt sjukt egentligen, men så är det. 6 år har jag skrivit och postat bilder här. Med andra ord från att jag var 15 år. 
 
Har nästan lyckats få upp alla bilder från Köpenhamn förresten, dom sista ligger i ett utkast som ska publiceras när som helst. 
 
Vad som hänt sist är rätt mycket egentligen. Har ju börjat skolan, startat ett grupparbete med två kalastjejer (mammor dock, så åldersskillnaden är lite rolig. Vi är födda -93, -87 och -73 kom vi fram till). Jag har hunnit jobba två dagar och ska även dit idag. Men det största måste ändå vara att jag fått operationstid!! På tisdag kl 9.30 ska jag befinna mig på Dagoperationen i Varberg för att ta bort mycket (hoppas jag...) av mina bröst... Gud, känns konstigt att skriva det. Men som jag längtat. 
 
Oh well, nu måste jag kila för jag ska åka till jobbet om 10 och jag har bara myskläder på mig. Vi hörs i eftermiddag, tror jag, hehe. 
 
Puss!

RSS 2.0