God jul!


Jag har det bra! 

En dag kvar

Hej! 
 
Imorgon är det måndag. Jag har skola, ska skriva på ett andrahandskontrakt för en lägenhet (!!) och packa. Sen är det tisdag och då åker jag till andra sidan jorden. Tänker lämna min dator hemma så här blir det ingen uppdatering. Funderar typ på att ta bort både Facebook och Bloglovin' på min telefon och ha semester for real. Får se hur det blir.
 
Som sagt, mig hör ni inget mer ifrån här förrän nästa år, hehe. Kommer hem den 2e januari, och om allt går som det ska med lägenheten så är det inflyttning runt då. Är sååå glad! Men, ska inte ropa hej än. Förra lägenheten som var "vår om vi vill ha den" gick det ju åt skogen med. Men, det känns bättre med denna, men som sagt, ska inte ta ut något i förskott eller fira förrän min namnteckning är på det där pappret. 
 
Nu ska jag njuta av min man som jag inte kommer se på mer än tre veckor. 
 
Ha en god jul och ett gott nytt år och allt sånt där. <3 
 
Puss! 

Fyra dagar kvar hemma

HEJ! 
 
Herre gud. Har varit såååå stressad det senaste. Har ju skrivit två tentor, en inlämningsuppgift, massa blogginlägg (till skol-bloggen) och liksom mentalt försökt förbereda mig på att flytta hem igen. Tror dock att det är flytten hem och resan som stressar mest, skolan känns ganska världslig. 
 
Jag åker på tisdag. På tisdag?! Ska ju bara vara borta i tre veckor, men det är ändå ganska länge. Och jag ska åka hela långa långa långa vägen själv, igen. Vet ju att jag klarar det utan problem, men är ändå inte så värst sugen på flygresan. Det värsta är att jag har gått runt hemma och skrytit om att jag ska åka till sommar och sol, så verkar det inte ens vara varmt där nere?! Så tråkigt, haha. 
 
Lägenhetsletandet går skit så jag får väl flytta hem på heltid när jag kommit hem från Nya Zeeland. 
 
Nu ska jag hämta pepparkakor, tröstäta, tycka synd om mig själv och se på New Girl. 
 
 

RSS 2.0