Mardrömsstart

Herre gud vilken pärs det var i morse. Jag hade tenta kl.9.00 och på tentor får man komma max 30 minuter sent, annars får man göra omtenta, och den skulle i så fall varit om 5 veckor. Åkte i god tid hemifrån, trodde jag, men det var stopp på motorvägen redan i Kungsbacka pga. någon olycka någonstans, och det hemska regnet. Körde av Varla-avfarten, men även på innervägen var det nästan stopp för där stod någon bil vid vägkanten. Kom till Kållered-avfarten och såg att det flöt på på motorvägen igen så då åkte jag på och körde som en dåre för att komma innan 9.30. 9.10 sprang jag in i klassrummet och var så stressad att jag inte kunde skriva dom första 10 minutrarna för att jag skakade så mycket...
 
Fick i alla fall skrivit det jag kunde. Tror det gick ganska bra. Så nu är det bara sista tentan kvar på onsdag, en genomgång av ett inlämningsarbete på torsdag och så är denna veckan gjord. Och då är det bara en vecka kvar så åker jag sen!! Är såååå taggad. Ska kanske boka hotell till hemresan idag. Har typ 15 h i London på hemvägen..  Är klar med mina presenter jag ska ha med mig också. Ellie var noga med att jag inte skulle köpa något, men man vill ju ha med sig något litet ändå ju. Känns konstigt att jag ska åka till värmen faktiskt.. 
 
Gick på stan en stund med Jens idag också! Så mysigt med all julbelysning som är uppe nu. Göteborg är himla fint alltså! 
 
Nä, nu är det dags att packa upp alla saker jag tog med mig hem från Jens. Han har flyttat ut när jag kommer hem ju, och jag visste inte om jag skulle ha bilen dit nån mer gång, så tänkte att det är lika bra att ta med det jag kan så jag slipper släpa så mycket på ett eventuellt tåg. 
 
Puss & Kram på er! 

Middag med klassen och tentor coming up

Hej, 
 
Inget nytt på den här fronten, egentligen. Jag har en tenta på måndag, en på onsdag och ju närmre vi kommer desto mer konstiga och luddiga instruktioner och information får vi från våra lärare. Fattar ingenting. Det får verkligen gå som det går, det här. 
 
Hade i alla fall en underbar kväll med min fina klass igår. Vi åt middag nästan allihopa på Mañana och när det stängde gick vi vidare till Lou Lou och dansade en bra stund. Hade sååå kul verkligen. Trillade innanför dörren vid 02 typ. Måste ju vara första gången det händer på en torsdag, haha. Så himla lyxigt att bo i stan och kunna ta sig hem när man vill. Hade till och med kunnat gå hem liksom. 
 
Det närmar sig avresa också. Nästan så att jag har börjat på packlistan, hehe. Varje gång jag går förbi min resväska i garaget tänker jag att snart är det dags! Ska bara hitta något som känns helt rätt att köpa med mig så är jag så gott som good to go sen. 
 
Nu ska jag snart åka ner till godisaffären för där väntar ett paket till mig med mina nya hörlurar, tjoho! 
 
See you later, Puss! 
 
Mitt lag kom på andra plats i quizen! 
 

Oflyt

Fan då. Jag och Jens var och kollade på en lägenhet igår, men så fick vi reda på idag att hon valde ett annat par. Hade verkligen hoppats på den för den var så himla fin och låg så himla bra och ja, bajs helt enkelt. Vill verkligen inte bo hemma längre. Eller ja, är så himla delad. Å ena sidan hade det ju vart guld att gå ur skolan utan några studielån osv, men å andra sidan är jag fan för vuxen för att bo hemma. Oh well, what to do. 
 
Nu vill jag bara att jag ska vara framme på Nya Zeeland. Längtar efter att få krama på Cosi, efter mina barn och min familj. Jaja, den tiden kommer den med. First thing first. Sitter och skriver blogginlägg till vårt skolprojekt. Går rätt trögt alltså, så jag tror att det snart blir sängen, min spikmatta och New Girl. Ska jobba kl 07 imorgon, och sen till stallet och sen springa. Lång dag framför mig alltså. 
 
Hoppas allt är bra med er, i mörkret. Snart vänder det dock. Inte ens en månad till och så blir det ljusare för varje dag. Det märks knappt, jag vet, men det känns lite bättre mentalt i alla fall. 
 
Nu ska jag försöka få ner några sista stapplande meningar här och sedan dra mig till sängen. 
 
Puss!
 

Fars dag

 
Det är fan inte rättvist att jag ska behöva åka till en kyrkogård på fars dag

iPhone x18

Älskade älskade höst <3
Käkade middag på Tullen
Men världens bästa kompis! 
Tog selfies, som vanligt
Var på Park Lane och såg på krogshow och åt middag med hela familjen Andersson. 
Var snygg!
Vi åt trerätters och det var såååå gott. 
Idol-Minna var med! Så jäkla bra var alla!! Världens bästa födelsedagspresent. 
Och den här hamnade åt fel håll av någon anledning... Jaja, vrid på era huvuden! 
Här går jag till skolan!
Så var det Alla Helgona ja. 
Skulle ut och ta ett glas med Johan! Snapade lite i badrummet. 
Gick in i en kyl (aka bandyhall) och kollade på Emilsson. 
Gosen
<3
Sen var jag och Jens på bio på Biopalatset där dom hade min favorit uppställd! Jättestor var han :) 
AS (after school) med bästa klassen! Kunde tyvärr inte stanna så länge dock för jag och Jens skulle på Al Pitcher, så kul! 
Så fick vi krabbor av Anders. Skickade den här till Jens och skrev "Emil har snorklat igen!" för vi lurade honom en annan gång vi fått krabbor att Emil hade plockat upp dom, haha. 
 

Bikiniägaren Linn

Hey, 
 
Jag är numera ägare till en bikini! En sak till att checka av från listan alltså. Nu är det nog bara presenter kvar... Ska ju fira jul där liksom. 
 
Har bara 3 gånger kvar med min spring-app, sen tycker den att jag är en fullfjädrad löpare! Haha, nädå, men då klarar jag nog av att springa 5 km i alla fall, och det var ju det som var målet. Sprang 25 min i sträck idag, och det var faktiskt inte så jobbigt. Tänka sig att jag skulle ta dom orden i min mun någon gång, det trodde jag aldrig.
 
Longerade Hanna idag, och jävlar va kul hon tyckte det var! Hon bara sprang och sprang och sprang. Gick liksom inte att bromsa, haha. Anna är i New York så jag har Hanna hela helgen. Väldigt mysigt faktiskt. Skrev upp mig på utsläpp både lördag och söndag, så jag fick sätta klockan på 7 idag, men det är rätt skönt att vara hemma vid 10-11 igen och känna att man har hela dagen. Imorgon ska jag dock ta tag i mitt plugg och få lite ordning på allt. Det börjar närma sig tenta... 
 
Något annat som verkligen närmar sig är min resa!! Herre gud, börjar typ bli nervös?! Jag har som sagt skaffat en bikini i alla fall, så om jag vill bada så kan jag det. Imorgon är det en månad kvar. Och två månader sedan min operation! Tiden går sjukt fort... 
 
Nästa vecka ska vi kika på en lägenhet vi fick svar på! Den är möblerad dock, men såg himla fint ut på bilderna. Gud, önskar bara jag kunde flytta hemifrån nu. Vill ha mitt eget, bestämma själv. Blir galen av detta flängande fram och tillbaka. Tänk att kunna ha hela sin garderob tillgänglig varje dag och inte bestämma på söndag vad du ska ha på dig på onsdag. 
 
Nu ska jag kanske ta något att äta istället för att käka upp min choklad (tack farmor!) och fortsätta ladda upp bilder på Flickr. Har kommit till maj 2010 nu, så det går framåt! 
 
Puss
 
 

Ett år äldre

Hej hörni,
 
Numera är jag 21 år gammal! Jag hade en jättebra födelsedag. Solen tittade fram för första gången på flera veckor så jag bara njöt och njöt. Fick en chokladboll i skolan, hade en intressant gästföreläsare, kom hem och åt revbensspjäll, fick Vienetta till efterrätt, och sedan tog jag mig ut på en löprunda. Har fått så himla mycket bra presenter också! En spikmatta, en necessär, en wokpanna, köksredskap, ett sy-kit, en kokbok, ett förkläder och två grytlappar, presentkort på ICA, en kameraväska och en skål. Så himla glad! 
 
Det är förresten bara 5 veckor kvar tills jag åker på tisdag. Längtar sååå mycket. Har lite att fixa innan bara... Presenter liksom, vad ska jag köpa med mig?! Oeh en bikini.... Det är nog det värsta
 
Annars flyter vardagen på. Det funkar i skolan, åker en hel del tåg och buss, bor både hos Jens och hemma, springer fortfarande med min app tre gånger i veckan och ja, kämpar på liksom. Ska förresten svira om till spring-kläderna nu och ge mig ut i regnet. Sen ska jag till stallet och mysa med min favorit-häst. 
 
Vi hörs snart i rusket! Puss

RSS 2.0