Söndag, igen.

Sitter med den där jävla ansökan till Yrkeshögskolan och allt bara skiter sig. Vill typ gråta och lägga mig i sängen istället. Fy fan, tänk att jag överlevde skolan. Alla dessa arbeten som man skrev, alla dessa prov man gjorde. För vem då? För sig själv? Knappast. Man gjorde dom för någon annan att bedöma. Man försökte leva upp till kraven, uppfylla dom, få så bra betyg och bedömning som möjligt. Så jävla sjukt egentligen. Vem fan mår bra av att hela tiden försöka leva upp till saker? Massa jävla orimliga krav hela tiden. Och detta vill jag alltså tillbaka till. 
 
Det enda jag vill göra är att vara i stallet, rida, gosa, lukta. Och sova. Har för övrigt bytt madrass i min säng, och den är lite som en tempur-madrass, och fan va jag hatar det. Vaknar och har ont i hela kroppen typ. 
 
Annars så är jag ledig på tisdag nästa vecka för vi har studiedag, men jag slipper vara med på det, hehe. Och veckan efter det så ska vi till Helsingborg, om Simon får ordning på sin fot. Oavsett så har jag ju fixat vikarie till torsdagen och fredagen, så om hon vill jobba då så kan jag ju inte ta det ifrån henne liksom, så då får jag ju två dagar ledigt där med. 
 
Nu ska jag försöka skriva klart ansökan, se om skrivarn funkar med min dator och fortsätta googla solglasögon. 
 
Puss! 
 
 

SOL

Vaknade till det här och njöt så mycket att jag nästan grät
Typ sommarvärme, i mars?! 
Åkte till världens bästa ställe <3 
Såg årets första vitsippor!!
Och hängde med världens bästa. 
Sen åkte jag till en annan bästa och åt glass i solen. 
<3 
 

Det handlar om dig

Och så var det fredag igen ja. Har inte varit hemma på hela veckan... 
 
Det här har hänt sen sist: 
 
Vi hade tråkigt väder som sjutton.
Min kollega har stickat till stupröret, så fint! 
Vattenslangen i stallet spottade ut en snigel, så jävla äckligt. 
Handlade till bulldeg.
Cyklade till affären! 
Väntade på att degen skulle jäsa. Mina ögon ändrar färg i varje bild tycker jag. 
Resultatet!
Solade i morse och så har vi haft 18 grader varmt och strålande sol, vilket betyder att vi varit ute hela eftermiddagen och jag är burned as hell. 
Fick Sandra Beijers bok på posten!! Ser så himla mycket fram emot att läsa den. 
 

TGIF

ÄÄÄNTLIGEN FREDAG, känner jag just nu. Är så himla trött jämt, så det ska bli så skönt att få sova tills jag vaknar imorgon. 
 
Fick reda på att jag får stanna terminen ut på jobbet förresten!! Så himla glad för det. Hade liksom börjat få riktig ångest inför det där med att gå tillbaka till vikariepoolen och lämna alla barnen och kollegorna och sådär. Trivs ju så himla bra liksom. 
 
Mitt hår har kommit över ännu en sån där extrem-jobbig längd också. Nu ser det till och med helt okej ut. Längtar så tills det blir ännu lite längre. Är så himla sugen på att bli rödhårig också, men vet inte om jag skulle passa i det... Vi får väl se vad som händer. Lär ju inte ha långt hår förrän nästa höst typ. 
 
Nu ska jag fixa något litet att äta, gå på toa, ta ut mina linser och lägga mig och se lite avsnitt av New Girl som jag missat! Ha en fin fredag kompisar. <3 

Lite bilder sedan senast

Förra lördagen var jag och LP på tullen och drack vin! 
Och sen blev vi hungriga, så vi beställde ostbricka. 
Som var supergod! 
Sen hämtade jag Emil i Frillesås, för han hade åkt skidor, och då brann solen på vägen hem. Det här med att ta kort och köra bil samtidigt är liksom inte det lättaste, därav den kassa bilden. 
Sen har man kunnat ha fleecetröja på jobbet pga VÅREN ÄR HÄR och jag var så här glad för det!!! 
Njöt så jävla mycket va. Tills det började klia i huvudet på mig....
Och igår njöt jag av det här. 
Fan va glad jag är att jag kan åka till stallet. Två gånger i veckan med ett fullstädigt lugn. 
Min fina Hanna <3 
 
PUSS <3
 

Kristian och Jill

Åh gud. Såg precis på Jills veranda avsnittet med Kristian Gidlund. Se det, säger jag bara. Finns på svtplay. 
 
Vilken fantastisk man. 

Älskade förskolan <3

Alltså, dagar som denna älskar jag verkligen mitt jobb. Vi hade 4 barn. Så himla många lediga pga magsjukan som går (dock ingen på våran avdelning som spytt än?!) och sådär, så ja, fyra barn och fyra vuxna var vi idag, haha. Vi slog ihop med andra avdelningen som bara hade 11 barn, och så myste vi järnet bara. Hängde på förmiddagen, jag och två andra fick äta lunch själva för vi fick inte plats vid borden, haha. Sen såg vi på Dumma mej <3 Bästa filmen!! Behöver jag ens nämna att jag fick gå tidigare? 
 
Är helt jävla slut. Vill bara gå och lägga mig och aldrig vakna typ. Möjligtvid när det är sommar och varmt igen, och när någon bestämt vad jag ska plugga, flyttat mig hemifrån och vunnit en miljon åt mig. Livet är inte på topp nu alltså. 
 
Något som är på topp är dock att jag har gjort chokladbollar och ska se på Let's Dance och Kenza om 10 min!! 
 
Solade idag igen. Tredje gången nu, 45 sekunder. Har typ tre gånger kvar att betala, sen gäller högkostnadsskyddet och det ska bli rätt skönt att slippa lägga pengar på sjukvård i ett år framöver. 
 
Som sagt, ska väl ta en macka eller nått och sätta mig i soffan. Kommer ju inte orka hålla ögonen öppna en minut efter 21 så då är det natten, hehe. Puss
 
Så omänskligt kär i den här va
 
 

STHLM

Vi tjejer åkte upp före grabbarna för lite shopping osv. När vi shoppat i för många timmar blev vi hungriga och åt buffé med massa gott, bla detta: 
Jens poserade i sina nya byxor! Som han för övrigt köpte i fel storlek så vi fick gå tillbaka och byta, haha. 
Och jag posade/skrattade/visade min dubbelhaka i Jens skor 
Vi byggde korthus.
Promenerade förbi Globen! 
Såg Avicii
Förfestade. 
Sen promenerade vi! 
Jag och dom två bröderna. 
Stockholm är himla fint ändå! 
Kikade på slott och grejer. 
Så åt vi indiskt, himmelskt gott! 
Och dansade på bratz-klubb
Dessa två alltså <3 
Bella! 
Badbollar med ballonger i, bästa! 
 
Och det var den resan i extremt blandad ordning som jag inte ens orkar försöka ändra på, hehe. Puss! 
 
 
 

Avicii och Stockholm.

Hej! 
 
Kom hem från Stockholm förut. Har haft en jättekul och jättejobbig helg. Jobbig för att jag och min kropp inte pallar trycket, och jättekul för att människorna är underbara och vi har haft roligt, både på Avicii och under resten av långhelgen. 
 
Som vanligt är det skönt att komma hem och det ska faktiskt bli kul att gå till jobbet imorgon! Fick förresten köpt två par byxor, Dr Denim, i grönt/brunt och typ röd-lila. Och en lurvig tröja från Gina, en halsduk från Vero Moda och ett par skor (ops) från Vagabond (surprise...). Till mitt försvar så var skorna på halva priset, hehe. 
 
Erik säger att man vet att det är vår ute när koltrasten sjunger, och det gjorde den igår natt när vi gick hem från tunnelbanan, så nu är det bannemig vår! Dock så var det "snow showers" när vi var utanför Alingsås typ... Tur att det inte stanande kvar alltså. 
 
Har inte fått överdrivet mycket sömn i helgen, så jag ska ta en dusch och krypa ner i en renbäddad säng nu, hehe. Bilder får ni se en annan dag när jag snyltat lite från andra. Jens hade min telefon under konserten för jag hade min byxdress, så jag tog typ 5 kort eller nått, haha. 
 
Natti! 

RSS 2.0