Trött, blond, men ändå, glad?

Hej bloggen.

I morse ringde jag mormor och frågade om jag kunde komma och klippa mig, sagt och gjort. Efter skolan åkte jag och Eric till mormor och jag skaffade mig bode kortare, helare och blondare hår! Skönt med lite nytt.

Det blev ingen kurator idag, hon var sjuk. Ska dit imorgon förhoppningsvis. Eller, förhoppningsvis är ett så positivt ord, vet inte ens om jag är positiv till det.

Imorgon ska jag i alla fall på bio med min lillebror som duktigt nog ska åka buss in till Kungsbacka helt själv. Får se hur många gånger han ringer mig på vägen, haha. Ops, skulle ju ringt Eric och frågat om han skulle med... Jaja, han överlever nog.
Minns hur det var när jag skulle åka buss själv de första gångerna, jag var så skraj va. En riktig liten fegis var jag när jag var liten. Jag är det nog nu också, så fort jag ska göra någonting själv så blir jag jättenervös.
Till exempel när jag gick till simhallen förra veckan. Jag var nervös och hade ont i magen. Hallå eller? Varför är man nervös för att gå till simhallen? Jadu, bra fråga. Sånt man får leva med antar jag, att vara nervös varje gång man ska göra något själv som man aldrig gjort förut.
Jag är en äkta vanemänniska, alltid samma kläder, samma godis, samma skor, samma samma samma. Det gamla vanliga, trygga. Ja, det är jag.

Nu ska jag välja kläder och gå och lägga mig. PUSSIS

Rått och kallt ute nu? Ja!!

Oja, fy vad kallt det blev när solen gått ner. Skyndar mig att skriva lite nu innan Hollywood fruar börjar klockan 21.00, ni ska väl se på det hoppas jag? Det är ju så galet roligt, särskilt dialekterna, haha. Jag dör på dom!

Veronica Maggio säger jag bara, galet bra.

Förresten, varför känns det alltid som att alla killar märker/vet/listar ut, på typ två sekunder, att man har mensvärk och mest bara vill försvinna, och sedan utnyttjar det till fullo genom att vara så jobbiga dom bara kan?

Ska försöka få ihop min vecka här nu tänkte jag, plugg och lite sånt ska hinnas med. Sedan ska jag ju träna också, nu när innebandyn (äntligen!!!) är slut. Jag ska till kuratorn imorgon också, är lite smånervös faktiskt. Jag menar, i torsdags (?) när jag bokade tiden så kände jag verkligen att jag behövde det men nu känns det inte så längre. Så är det alltid, det är nog därför jag aldrig tagit tag i det riktigt. Men, det blir väl bra. Jag lär ju inte dö direkt.

Ska ta med mig min filt, göra mig ett glas varm oboy nu och bänka mig framför TV:n, Hollywood, here I come!

PUSSIS SWEETHEARTS

Vårväder! (ja, jag tröttnade på siffrorna i rubriken)

Finns det något bättre än att komma hem till ett tomt hus?
Man är helt ensam hemma, ingen som tjötar, ingen som spelar hög musik och allt är bara lugnt och skönt. Man packar upp sina saker i sin takt, äter, plockar undan när man känner för det, kissar med öppen dörr, sjunger så högt man kan. Gör vad man vill helt enkelt.

Jag njuter i alla fall! Bor man vanligtvis med 3 eller 7 personer till så njuter man verkligen.

När jag åkte hem från skolan såg det ut som att det skulle börja regna men ju längre ner jag kom desto finare väder blev det så jag ska ta tillfället i akt och gå på en promenix nu!

Ciao sålänge ♥


Alltid mina älskade sunglasses!

628

Tjenare bloggen! Hur är läget?
Okej, det kanske inte kan vara på så många olika sätt när man är en blogg..

Hoppas verkligen att det blir lite bättre väder nästa (denna?) vecka(n) för man blir så seg och trött när det är grått och trist.
Jag vill kunna springa omkring i converse och solglasögon mest hela tiden med bara en tjocktröja utan att frysa.
Fast vem vill inte det? Jag vet inte hur många människor som säger att våren borde komma på riktigt, och det är nog så många att jag inte kan räkna som vill ha sommar, mig inkluderat.

Känns som att det är rätt lugnt i skolan denna veckan, skönt. Det är liksom inte kul när man har superångest över prov som man ändå inte pluggar till. Typiskt mig det där.

Jag vill ha nya kläder med, en helt ny garderob hade inte varit fel. Bort med allt gammalt helst.

Nu ska jag sova. Meningslöst inlägg? Ja, ciao




SNYGGAST

627


626

Det är bannemig en bedrift att vinna med 5-3, halv åtta på en fredag kväll när man har tränat alla dagar i veckan. Särskilt när man har tre avbytare varav en är en 40årig mamma som spelar sin andra innebandymatch i sitt liv och en annan inte spelat innebandy på 3 år.

Vill bara säga det!

Imorgon ska jag på släktkalas hos Erics pappa. Ja, jag är nervös. Ja, jag kommer göra bort mig. Men, då kommer dom ihåg mig i alla fall, eller nått...

PUSS & GODNATT

Min framtida man:



625

Eftersom ni uppenbarligen inte har några gränser tänker jag sudda ut mina,
jag tänker minsann inte hålla käft och se glad ut.
Jag tänker säga vad jag tycker, rakt ut,
sen ska jag skratta er i ansiktet, vända mig om och gå.

Ta ingen skit Linn, ta ingen skit.

624

Linn: Gråsuggor invaderar mitt rum...
Mamma: Vadå invaderar?
Linn: Ja, jag har hittat fyra stycken sedan igår..
Runo: Men jag vet varför, dom anfaller alltid i flock!!

623

Idag säger vi:

Välkommen till våren!
Hejdå till vintern och snön, uäh.
Tjenare till mina älskade converse,
på återseende till min vinterjacka.
Ciao till solen och solglasögonen, bye bye till varma vinterstövlar,
och framförallt:

Hej då (och inte på återseende) till alla dumma vinterdepressioner och Hej underbara vår-humör!



Jag skrev kemi-prov idag, och nej, jag pluggade inte igår, så det gick okej! Imorgon är det samhällsprov och det är skitsvårt. Strunt samma! Jag cyklade hem utan vantar med uppknäppt jacka och tyckte det var varmt, WOHO!!

Idag gick jag även den lååånga vägen till kuratorn på skolan efter att ha bestämt mig i duschen igår. Jag pressade ut orden ur munnen på mig själv och bokade en tid nästa vecka. Det känns bra. Jag kanske kan få lite ordning på mitt liv ändå.
Och nej Nettan, du går inte direkt och säger detta till mamma, och om du mot alla odds läser, mamma, så kan du väl i alla fall vara snäll och låtsas som ingenting tills jag berättar själv för dig. Spela gärna med då också så att jag inte fattar något. För jag tänker berätta, bara inte just nu. Senare.

Sen vill jag säga att Linnéa är bäst, Benny fyller år och att jag är kär i Eric!


PUSS


622

Nu Linn Wollbrant tar du dig i kragen och sätter dig och pluggar inför kemiprovet imorgon!!

Var bara tvungen att påminna mig själv lite, PUSSIS

621

Tänkte på en sak häromdagen, från det att man fyller 10 så börjar det ju liksom hända något när man fyller år, innan dess tänkte man väl inte så mycket på det, var mest glad för att man fick presenter och sånt.

10 - Tvåsiffrigt, häftigt!
11 - Två likadana siffror, hur coolt?
12 - En av de riktigt onödiga födelsedagarna som man egentligen lika gärna kan hoppa över..
13 - Tonåring!!
14 - Fjortis, behöver jag ens säga mer?
15 - Här händer det grejer, man fyller både byxmyndig, straffmyndig och får köra moppe, spännande!
16 - Här får man övningsköra, nice!
17 - Onödigaste åldern av alla? Man går bara och väntar på att fylla 18 och bli myndig.
18 - VUXEN
19 - Studenten, om man inte har gått om eller hoppat upp då.
20 - Inte tonåring längre plus att man får gå på Systemet.

Efter 20 vill man väl helst inte bli äldre antar jag, vet ju inte riktigt hur det är än..

Idag har jag simmat en kilometer, det var fan långt. Ska plugga nu, PUSSIS

620

Vädret idag är verkligen rått. Det är äckligt liksom. Kallt, ruskigt, grått, regnigt. Regnet är i och för sig bra, då försvinner snön. Men annars är det här nog det värsta vädret som finns. Man vill bara krypa ner i sängen och se på en bra film..

Idag har jag för övrigt varit ledig, eller, jag var på utvecklingssamtal i 10 minuter typ, men Linnéa som mamma, haha. Heeelt okej att slippa skolan alltså!

Det har även varit en sån där dag där jag är kissnödig hela tiden. Verkligen hela tiden, jag vet inte hur många gånger jag varit på toa? Jag gick på toa innan jag och Benjamin gick till bussen, och redan när vi var inne i Göteborg behövde jag gå på toa igen. Galet jobbigt, man kan liksom inte göra något alls utan att behöva kissa?
Inte okej..

Om det är någon som har en riktigt bra Spotify-lista får ni gärna slänga hit den, är rätt så trött på min musik för tillfället.

Nu ska jag dammsuga hela huset för min kära mor och sedan ska jag försöka hinna med att göra någon svenska också inför mitt boksamtal imorgon. PUSSIS


Fräcka eller vad?

619

Hallo bloggen! 
Sitter hos Eric tha man, han åkte precis iväg till jobbet, jag ska ta bussen hem om en halvtimme typ så sitter och kollar på nått fult program på TV, fördriver tiden liksom! 

Senare ska jag dra med min kära kusin ut på en lååång promenix och sedan ska jag spela match. Nice. Eller okej, kanske inte så nice, men lite nice i alla fall. 

Jag såg på Den gröna milen, The green mile, igår. Tydligen en klassiker enligt Eric så vi var tvungna att se den, och den var helt klart sevärd, galet bra film! 

Annars har jag faktiskt inte ett piss att skriva, haha. 

SEE YAA M8S

618



Pugg, musik, kamera, filt och franska.

617



Rest in Peace, min telefon. Tror jag gett upp hoppet totalt nu...
(Förresten, ser ni min bakgrundsbild? Ehe, min älskade J.Depp ♥)

616

Varför skriver jag om vad jag har gjort?

Det är ingen som vill veta det ändå, skärp dig Linn.

615

Hm, ovärd dag, eller nått.

Kom till skolan, hade franska, sedan kemi och biologi, hungrig som ett as, mat, gå till svenskan och bocka av sig och sedan gick jag. Skulle skaffa mig en ny telefon var det tänkt, men den jag snackade om, C510, var låst till 3. Kul. Får bli en annan då helt enkelt, men ändå, så typiskt. Så gott som den enda jag kan tänka mig är låst till jävla bajs tre. Orkade inte riktigt ta det beslutet just då med en säljare i örat så jag sa att jag skulle återkomma och vandrade mot bussen. När jag är vid ån ungefär går alla bussar och jag kommer dit och ser att jag måste vänta en timme på nästa buss, det var också kul.

Satt på stationen och läste en stund och tyckte synd om mig själv resten. Jag kunde ju lika gärna varit kvar i skolan och gått på matten och ändå kommit hem ungefär samtidigt. Okej, där tog jag väl i. Jag hade åkt med bussen nu, men ändå. TRÖTT BLIR JAG.

Min telefon har verkligen flippet nu. Den hade lagt av i natt så den ringde inte i morse. Vaknade istället av Simons klocka, trodde den var 07.02 men såg sedan att den var 07.12 så jag flög upp ur sängen och fick skynda mig som ett as. Cyklade hemifrån alldeles för tidigt i all hast och fick stå vid bussen och vänta jättelänge, värt det också.

Funderade ett tag på att ställa mig på cykelgrejen vi har i garaget, men jag ska ju träna sen så det kanske är ovärt det också? Då får jag ju gå runt svettig och äcklig hemma tills jag ska ner till träningen för jag tänker inte duscha två gånger idag precis. Jag har duschat varje dag nu i två veckor eller nått sånt. Mitt hår går under.

Tråkigt, långt inlägg som ingen orkade läsa. Jag ska vara tyst nu. CIAO

I don't wanna be anything other than me

614



Denna eller förra?

613



Nej, jag har inte rakat benen och tänker inte göra det heller.

612

INTE OKEJ

jag vill inte mer nu. hejdå

611

Skrev provet idag, fick inte den såkallade biologisjukan som Daniel pratade om.. Det gick, det gick ja! Helt enkelt. Inget MVG direkt, men det gick.

Fick sluta tidigare också, hur skönt som helst? Ja.

Igår var ett bryt, men det är glömt nu.

Försökte vara kreativ förut, men det sket sig så jag kanske gör ett nytt försök idag?

PUSS

610

Jag går upp i atomer

Påminn mig inte igen, okej?

609

Förresten, den här tjejen fyller år idag, ta en titt vetja!

Grattis Jennifer :)

608

Vill här med meddela att jag har stillat min fruktansvärda chokladbehov genom att äta nästan en hel 200 g marabou själv!

Annars leker livet. Förutom mitt kära biologi-prov imorgon som jag troligtvis inte kommer orka plugga till. Men who cares? Säger som Karin, man kanske ska testa att vara ett IG-barn någon gång?

Okej, kanske inte ett IG-barn, men inte få bäst jämt i alla fall. Jag har ju skaffat mig mina första G på gymnasiet! Ett G+ på ett prov och ett G på en annan grej. Jag bröt ihop totalt, men det är nog nyttigt.

Höll mitt svenskatal idag också, det gick ganska bra men Renée plågade mig genom typ 40 min av lektionen innan jag fick gå upp och hålla det. Bra där, jag stod och skakade i hela kroppen.

Vi fick hem en H&M-tidning idag med massa sommarkläder och bikinis och sånt. Hur sugen är man inte på sommar? Det bara rycker i mig. Shorts, solglasögon, glass. Åh, ge mig sommar nu.

Förresten tror jag att jag vill ha en sånhär telefon, vad sägs om det?



PUSSIS

607

Kände att det blev väldigt många inlägg på onödigt kort tid, men care.

Jag saknar min pappa.


Det var typ det jag hade att säga.

Ska nog se om det finns något gott att äta och tycka lite synd om mig själv. Jag ska verkligen inte plugga biologi i alla fall. Sen måste jag väl träna för Amanda har sagt att hon ska komma ner. We'll see. Hejdå.


606

Okej, jag erkänner. Jag tog i lite i mitt desperata inlägg för en kvart sedan? Men jag är sjukt chokladsugen. Tänkte gå förbi Ica och köpa mig en choklad men då hade jag fått ta en senare buss och det orkade jag inte. Det var tight som det var redan innan, jag fick springa de sista metrarna, haha. Är det inte det det roligaste? Man känner sig så himla dum och vet att alla kollar på en när man springer till en fullsatt buss.

Personligen älskar jag skadeglädjen när folk springer och sedan missar bussen/tåget, haha. Det är dock inte lika kul när man gör det själv så jag ska nog börja tänka om lite....

Egentligen borde jag sitta och plugga massa biologi men jag är nöjd med mitt MVG på franskaprovet istället. Biologin får vänta.

PUSS


Sommar och glass nu tack?

605

Jag är desperat, måste ha godis. DÖR

604

Heeeiiii bloggeeennn!!! Det känns alltid så hiiimla bra att vara i skolan innan jag ens brukar sitta på bussen aazzzaaah!! MAn blir typ genomglad och kännerg sig skitaabraaaa!!!!!!!!!!

Ehm, not. Men jag sov hos Eric så det är smällar man får ta, hinner ju blogga i alla fall, haha.

I lördags var nog roligaste innebandymatchen ever. Min mamma var med och spelade!! Vi hade två avbytare så Pelle undrade lite sådär skämtsamt om hon och Ulrika kunde vara med och innan jag visste ordet av det så sprang dom omkring på plan som två yra höns.
Dom spelade mest för att Filippa och Eve skulle få vila lite, men ändå, galet roligt, haha. Vi låg i alla fall under med 3-0 och hämtade upp till 3-4. Sedan tryckte dom tyvärr in ett mål när det var 20 sek kvar så det blev lika. Men nu i efterhand är det ändå okej, haha. Jag menar, vad hade vi för lag egentligen? Fruktansvärt roligt.

Sedan ringde Pelle in mig till 95orna igår också så att jag spelade med dom, 4-0 mot Capricorn, gött tjejooor!! Sedan hem, käka. Åt så mycket att jag mådde illa i flera timmar. Sedan ner till Linnéa och hjälpa henne med matten.
Jordanien eller jordradien, eller vad säger du Linnéa? Så himla söt den tjejen alltså. Sedan ringde mongo-vic så jag hade följe med henne hem. En liten omväg dock men jag överlevde. Sedan slängde jag mig på bussen till Eric och lärde mig spela WoW. Jag kommer bli en utmärkt nörd en dag!

Nu är det alltså måndag igen, jag har ont i hela kroppen, känner precis vart mina ledband slutar och börjar för dom värker som as. Träning ikväll, biologiprov på onsdag, svenska-tal imorgon (ska nog sätta mig och skriva vad jag ska säga nu...) och sedan ska jag SOVA till helgen.

Okej, jag ljög nog där också, antagligen kommer jag inte sova till helgen, men who cares?

CIAO M8S


Favorit i repris, du är bäst älskling!

603

Satt precis och kollade på Bella & Tyras show. Så himla bra! Verkligen underhållande och man kände igen sig så mycket i det dom pratade om osv.

Men jag säger bara en sak: Kenzas sko-mani är helt galen! Jag skulle också vilja ha råd och plats för 50 par skor i min garderob och minst dubbelt så många i källaren. Så underbart! Jag älskar också skor, men det kostar så förbannat mycket.. Nej, ett par nya skor står överst på shoppning-listan.

PUSSIS

602

Kvällen igår alltså. Galet bra.

Jag dansade, dansade, dansade och dansade lite till. Min fötter värker fortfarande. Lite småtragiskt att en del inte kan styra sig själva och blir superfulla. Men, I guess that's how some people work.
Det var otroligt värt det iallafall, ett stort tack till fest-kommitén!

Sitter och kollar ut genom mitt fönster på den lilla rått-hunden Alice som gräver i snön med sitt röda "täcke" (?). Så himla söt är hon, haha. Det är riktigt fint väder idag så man kanske skulle gå ut en sväng? Får se hur det blir med den saken alltså. Jag spelar match sedan också..

Benjamin och Anna kom förbi förut när jag precis hade vaknat också, Anna skulle visa mig hennes nya cykel hon fick när hon fyllde år häromdagen. Röd med blommor var den, helt klart godkänt. Sedan fick jag även reda på att hon skulle flytta in här hos mig för att jag bor i ett så stort hus. Jag hade ingen talan alls tydligen, haha. Hon pussade även som en galning på bilderna jag har på Linnéa på mitt rum, tur att jag inte är hennes absoluta favorit, då hade jag nog aldrig överlevt..
Jag menar, småbarn är söta, men inte när dom hänger en i hasorna och ska vara med en 24/7. Då räcker det gott för mig!

Nu ska jag sätta mig och se på Bella&Tyra Show! PUSSIS

601

Idag mina vänner, idag, dagen med stort D.

NV-FEST DAGEN!!


Är astaggad, det kommer bli grymt.

Dock så var jag på min håltimma med Elin på Kungsmässan och inhandlade mig ett rött läppstift tills ikväll. Enda problemet var att när jag öppnade det på vägen hem var det inte rött utan rosa. Tack till hon i affären som gav mig ett "rött" läppstift!
Då är bara frågan om jag ska ta ännu en buss tidigare in och byta det med en gång, eller om jag ska ta det på måndag?
Om jag åker in nu, och dom inte ens har något så har jag ju åkt in helt i onödan, right? Då är det ju bättre att ta det på måndag, för Elin hade ändå ett rött som jag kunde låna. Men ändå, det stör mig så hååårt?
We'll see.

Ska snart käka mat och sedan ska jag hoppa in i duschen, raka benen och duscha lääääänge.
Ses i dimman, som Egoina hade sagt!

PUSSIS
(Slänger kanske in en bild på mig i det här inlägget senare, vi får se. Linnéa har min kamera så det får bli en taskig cam-bild isåfall! Puss)

600

Ciao bloggen, och resten.

Idag är det verkligen grått..
Förresten glömde jag min plånbok på bussen igår, dock är jag Guds älskling för tillfället så jag hade sådan tur att Karin satt kvar och tog den. Detta tvingade mig i och för sig att ta en tidigare buss i morse, men jag överlevde. Det var bara en kvart ändå..

Min telefon också ja, den, mår som den mår.. Den funkar lite när den vill, slocknar ibland, vill inte fungera alls ibland men det verkar som att när man laddat den en stund och låtit den vara stilla så fungerar den i nästan ett dygn efteråt, beroende på vad man gör med den. Får väl börja spana lite smått på en ny, har dock ingen aning om vad jag vill ha?
Alla telefoner nu för tiden är ju en hel jävla dator men en miljon funktioner och skit. Jag vill ha kamera, telefon och sms-funktioner i den tack, sedan är jag ganska nöjd. Sen vill jag inte ha touch, inte någon ihopfällbar eller uppskjutbar. En vanlig telefon helt enkelt? Har alltid haft Sony Ericsson också så jag måste erkänna att jag har lite svårt med tanken på en Nokia eller något i den stilen..
Det löser sig (sa han som sket i badet)

Biologi prov var det också ja. På onsdag nästa vecka. Jag vet faktiskt inte om jag kan något eller inte? Det är bara massa konstiga termer och organismer.. Flagellater, cilier, eukaryoter, prokaryoter, bakterier, malariaparasiter osv. Ingen kärna, kärna. DNA som flyter om kring, DNA som inte flyter omkring? Jag fattar zero.
Men det blir nog bra det också, så småningom. Ehe, det brukar ju bli rätt okej i slutändan ändå, aight?

(Ja, jag hade mycket att säga idag, nöjda?)

Jag läste en bok idag, eller ja, jag har läst den andra dagar också, men jag läste ut den idag. Hur som helst. Den heter Mannen utan öde och handlar om en kille som satt i koncentrationsläger. Han framställer det som världens naturligaste sak och skrev med jättejobbigt språk. Kanske inget jag rekommenderar, men man blev väldigt konfunderad liksom. Okej, för honom blev det ju naturligt, men ändå. Kan man verkligen säga så om ett koncentrationsläger? Tror inte att han benämnde någon person i boken som ond eller elak, han tog bara upp de positiva och snälla. Hm, ganska wierd om jag får säga det själv.

Om man skulle sätta sig med biologin ändå? Det får nog bli så, datorn är inte så intressant för tillfället. PUSSIS


kanske bäst av alla? love you!

599

Förlåt mina kära läsare!
Jag har kommit bort mig lite i det här med att blogga, jag har helt enkelt bättre saker för mig..
Bland annat går jag i skolan, pluggar (!) och då blir det inte att jag sätter på datorn när jag kommer hem. Dessutom tränar jag och på helgerna försöker jag hinna med att träffa mina kompisar. Som om ni inte redan visste det här i och för sig? Whatever.

På fredag är det NV-fest!!!! Och jag är sååå taggad, haha. Det ska bli fett kul.

Idag har jag redovisning som jag inte övat ett piss på och imorgon har jag franska prov så idag blir det plugg, förhoppningsvis en promenix med Jessika och så ska jag träna och försöka klura ut vad som är fel med min arm.. Den värker hela tiden och i vissa rörelser bara strålar det i hela armen. Är väl någon nerv som är klämd kanske? Jag vet inte, jag vet i alla fall att jag känner mig otroligt klen när jag gnäller och sedan inte ens vet vad jag gjort, men ont gör det i alla fall..

Jag sov hos Eric i natt så jag sitter i skolan nu, 07.58. Bra där, jag var här innan jag brukar ta bussen från Åsa. Något som är positivt är väl att jag hinner blogga i alla fall, haha!
När jag gick till skolan förut så fällde dom träd runt ån också. Ett jättestort träd låg liksom i ån (den är ju frusen) och det skulle vara så kul/fail om isen gick sönder eller om dom inte hann få bort det innan det börjar smälta såpass att trädet trillar igenom.

Och ja, det var väl allt jag hade att säga! Eftersom jag sitter i skolan har jag inte en bild att slänga in, så det får bli ett tråkigt, bildlöst inlägg. PUSSIS

598

Ciao bloggen!
Lite nytt var det här ja, kände för förändring.
Jag vet att det ser i princip likadant ut som innan, fast med andra bilder och färger, men jag gillar det så! My blog, my rules

Tryck på F5 om det inte är någon skillnad, nu ska jag dammsuga! PUSSIS


597

Simon: Han ska ha papper på allting...
Sebbe: Jag var på toa, här har du lite papper på det!



596

"När vi brutit den sista kvisten,
förorenat den sista vindpusten,
förgiftat den sista vattendroppen,
kommer vi förstå att pengar inte går att äta"


Okänd

595

Hmmm, mina bröder är minst sagt speciella..
Den ena sitter och skriker wow-termer på värdelös engelska och den andra ringer mig på Skype från övervåningen, dock säger han inget...
Förövrigt ringde min käre pojkvän förut och på söndag ska jag gå på bio, trevligt! Ska även försöka hinna med en föräldramatch med Emil men får nog så hur det blir med den saken.

Idag kommer i alla fall mina tjejer hit så ska vi se på Let's dance och äta godis och kladdkaka, hur bra?! Det var hundra år sedan vi sågs så det ska bli kul.

Johanna snackade idag om att gå med i någon FN-grupp som finns på skolan, det lät faktiskt rätt intressant. Jag menar, det finns fortfarande människor i de fattigaste u-länderna som lever på mindre än 1 dollar om dagen och vi sitter här i vårt äckliga överflöd. Jag blir helt ärligt äcklad. Samtidigt känns det som att man inte kan göra så mycket, så då skjuter man det bara ifrån sig.
Men det gör ont i mig när jag kollar på dokumentärer och filmer om det. Att se ett flyktingläger med 300 000 människor som bor i skjul utan tillgång till en enda riktig toalett. 300 000 människor bor det i Göteborg. Tänk dig hela Göteborg, fast utan hem och toalett.

Det finns så mycket sjukdomar där nere som skulle kunna utrotas om man bara hade tillgång till en toalett. Tänk att en toalett räddar så många liv? Och här sitter vi med tre toaletter på 5 pers, det är egentligen inte okej.
I alla fall, därför tänkte vi (egentligen Johanna) att man kunde gå med där (testa i alla fall) och göra vad man kan!


Ibland har man roligt med bröder också.... Faktiskt.

594

Ciao bloggen!
I'm alive, jag dog inte. Tänker inte dö heller, bara sovaaa.
Imorgon är det fredag, en vecka kvar till NV-festen, tagga!!

Spelade match idag med, mot Veddige. 11-3 blev det. Losers som min kära moster Nettan sa, haha.


Puss på min mormor!

593

Vågar inte släppa taget nu.
Kan inte släcka ljuset.
Mörkret kommer för fort.
Hinner inte.
Tårarna väller fram i ögonvrån,
kan inte stoppas.
Det värker inuti,
som ett knytnävsslag i magen.
Eller som att någon tar tag
och kramar åt,
långsamt,
plågsamt.

Kommer inte undan.
Jag hoppar av nu,
vill inte vara med längre.

1302 dagar

592

Jag blir så trött, vill inte vara med längre.

Nu ska jag ta en låååång varm dusch, skölja bort lite tårar och raka benen.

Hejdå

591

Hej bloggen..
Idag känner jag mig typ nere. Kan nog bero på att jag var tvungen att släpa mig till skolan som alla andra i morse. Ganska skönt att komma tillbaka till det gamla vanliga igen, men samtidigt så otroligt tråkigt. Det enda som är bra är att varje dag är en dag närmare NV-festen, haha. Det ska bli fett kul!

Förresten ska vi välja till 2:an nu. Hur svårt som helst. Hur ska jag veta nu vad jag behöver ha läst för ämnen för att komma in på det jag vill sen? Jag vet ju inte ens vad jag vill. Träffade Hertel på bussen och han tyckte Småföretagande var bra. Men hallå, hur tråkigt är inte det då? Fast det kanske är bra också. Men jag vill läsa Psykologi A och B kanske. Men vad kommer jag ha för nytta av det då? Ingen alls? Inte vet jag. Och sen vill jag fortsätta med franskan också, kanske. Jag vet inte, men jag tror det. Vad är det annars för mening att ha läst det nu i typ 3 år om jag bara slutar nu. Allt jobb till ingen nytta liksom. Sen ska man ju dela upp dom jävla poängen på 2:an och 3:an också.
Och på pappret ska man skriva 1or och 2or och jag fattar ingenting. Totalt lost.

Gud, jag har blivit korkad på riktigt eller nått..

Nu ska jag tända lite ljus och plugga franska en stund eller två innan jag ska ta mig ner till min första innebandyträning på år och dagar! Förresten ska jag och Linnéa simma efter skolan imorgon, det blir bra.

Puss!

RSS 2.0