Myndig helt och hållet!

Hej! 
 
Idag fyller jag 20 år. Känns inte alls, haha. Fick sluta tidigare på jobbet för att det är stormvarning på hela västkusten. 
 
Sitter och väntar på att Jensi ska lyckas ta sig ner, och borde baka äppelpaj, alternativt laga mat, men jag orkar liksom inte. Är helt slut i huvudet.. Vi lyckades vara ute på förmiddagen, men sen kom regnet och då är det bara att gå in, och helt ärligt, det är hemskt att vara inne med 20 barn. Ljudnivån trappas upp, minut efter minut och det liksom äter sig in i huvudet på en. Helt sjukt. 
 
Anyway. Dagarna flyter på. Hade lite folk här i lördags och jag hade i alla fall jättekul! Sen jobbar jag och rider, hänger men Jens och med LP, det är typ allt jag hinner känns det som. 
 
Så ja, även om jag nu, enligt staten, kan hantera alkohol all by myself så blir det tyvärr inget besök på systemet idag. Det hinns liksom inte med. 
 
Well well, nu ska jag lägga mig bekvämt en stund innan det blir dags att göra någon nytta. Vi hörs! 
 
Mvh tjugoåringen

Vetenskapens värld

Såg precis ett avsnitt av Vetenskapens värld där dom försökte komma fram till varför män är längre än kvinnor, och efter många om och men så fick man reda på att samhällen systematiskt ger män/pojkar mer mat och pga det så växer dom mer, dvs blir längre och större. Skoj att patriarkatet är så djupt rotat att alla kvinnor får mindre mat än alla män. Kul, mycket kul!! 
 
Imorgon ska jag jobba i Gällinge. Börjar 07.30 så jag ska verkligen hoppa i säng nu. Har haft några dåliga nätters sömn, vet inte varför.. Bert sa att han inte kan sova när det är är sån där fullmåne som det vart i helgen, att han bara drömmer massor och sover jättelätt, och jag har haft exakt samma, så det kanske är det? 
 
Det var väl typ det. Väntar med spänning på att få mens så att jag får testa min menskopp som kom häromdagen! På tal om det får jag kanske ställa klockan några minuter tidigare då, för räknar med den imorgonbitti med tanke på hur min mage har känts dom senaste timmarna... 
 
Well well, ska sluta tjata och hoppa i säng. 

Puss!
 
 

RUFUZ <3333

Bästis har köpt en katt!!! EN KATTUNGE!!! 
Här kommer ungefär 146127456128 bilder på honom: 
 
 
Alltså. Han är så söt att jag dör
 

Skjut honom

SÅ. JÄVLA. ARG. 
 
Mitt äckel till lillebror är så jävla förbannat otacksam och vidrig att jag aldrig mer vill se honom. Han har haft min cykel hela året jag varit borta, jag kör och hämtar honom på träningar, matcher, kollar hans matcher, lånar fortfarande ut min cykel typ varje dag, ser till att han kommer upp i tid till skolan när jag är ledig, lagar mat, hjälper honom med läxorna och säkert hundra saker till. Idag körde jag honom först till frisören, satt där och väntade och sedan till Lager 157 så att han fick köpt sina förbannade skjortor, och när vi kommer hem och jag ber honom hjälpa mig tvätta bilen SÅ HAR UNGJÄVELN MAGE ATT SÄGA NEJ?! "Nej, jag orkar inte" sa han till och med. Vill öppna upp och dra ut hans inälvor för tillfället. Ska aldrig mer göra något för honom så ska han fan få se hur mycket som kommer fattas. Äckelunge

Trött, stressad och nöjd ändå

Hej kompisar! 
 
Skulle egentligen inte jobbat idag för jag hade tid på ungdomsmottagningen vid 9.15 och sen skulle jag till min elev vid 15.00, men dom ringde och frågade om jag kunde komma till Lilla Loket idag och imorgon, så jag sa att det kan jag väl, om jag får komma så fort jag kan efter 9.15? Och det kunde jag, så där har jag varit idag. Förberedde min lektion på min rast och åkte direkt dit efter att jag slutat, så nu är jag äntligen hemma och har kraschat i soffan. Framför en brasa som pricken över i:et! 
 
Det känns som att jag bara flänger och far, hela hela tiden. Inte en sekund har jag att bara sitta ner liksom. Det har jag ju, men det känns inte så. Skulle behöva 15 sekunder liksom. Då undrar jag om det här med hästen var så bra egentligen. Ännu en grej att pressa in i schemat, och nu när det börjar bli mörkt så vill man gärna vara där i tid så man hinner rida när det är ljust, vilket lägger ännu mer "press" på mitt redan pressade schema. Är dessutom så förbannat trött, jämt. Och då är jag inte direkt en sån som "ska bara" och aldrig går och lägger mig på kvällarna. Nej, tvärt om så ligger jag i soffan vid 20 och gäspar, blinkar med hundögonen mot Jens och säger "snaaaart kan vi väl gå och lägga oss?".
 
ÄLSKAR hösten!! Och alla fredags-fikor på typ alla förskolor, hehe. 
Åt magisk pannacotta på kalas och saknar min goding så mycket att jag spricker typ. 
 
Nu ska jag läsa färdigt mina bloggar, ta en dusch och krypa ner i sängen med antingen Gossip Girl eller en bok! Puss
 

Tisdag morgon

Godmorgon och skål från en trött Linn
 
 
Vaknade vid halv åtta, räknade lite och insåg att jag sovit i 9,5 h och att jag inte kommer somna om, så nu sitter jag och äter frukost. Poolen kan ringa idag, men om dom inte gör det ska jag hämta Runo på Säve, han har varit i Spanien och spelat golf den gottingen. 
 
Steg annars upp till en vacker, och kall verkar det som, morgon med blå himmel och strålande sol. Så strålande att den precis gick upp över husen och lös rätt in i mina ögon... 
 
Jag antar att mitt projekt för dagen får bli att få ut alla jackorna på Tradera, som jag lovat mamma i hundra år nu känns det som. Sen åker jag nog till Jens och ser matchen ikväll, mer glamoröst än så är det inte! 
 
Vi hörs, puss. 

uppdaterarN

Tycker att jag bloggar mest hela tiden, men bevisligen gör jag ju inte det... 
 
Anyway, sedan sist? Jobb, jobb, sova, somna framför fotbollen, rida, kalas, träffa Frida en snabbis, sova mera, se på Suits och vips så var det måndag! Det firades med jobb och en ridtur, wiho. 
 
Det börjar gå framåt med ridningen för övrigt! Det tar ju ett tag att lära känna hästen man sitter på, och jag känner att det börjar släppa, plus att min arm börjar kännas lite bättre för första gången på en vecka typ, så det är kul. 
 
Kom hem och min mage SKREK efter chokladbollar, så jag tvingade Emil att baka med mig, sen vräkte jag typ 5 st och var nöjdare än någonsin, hehe.
 
Satt precis och skrev i alla nya jobbtider jag fick och skaffade mig lite översikt. Har inget mer inbokat jobb denna veckan, men har fyra dagar nästa vecka och fyra dagar veckan därpå, så lite har jag allt att göra. Längtar så till min första ordentliga lön?! 
 
Well well, cykelställ. Sa precis godnatt till Jensi så nu får jag väl stå för mitt ord och gå och lägga mig också. 
 
Vi hörs! Puss

Finbesök!

Hey,
 
Det var ett tag sedan nu ja, hehe. Sist jag skrev var det ju tisdag, och då ringde Josefine mig från Malmö för att tjöta lite. Vi kom fram till att vi inte setts på allt för länge så dagen efter satte hon sig på ett tåg upp till mig! Hon var framme vid 12, så då åkte vi och handlade, sedan hem till mig och lagade mat, och så hängde hon lite hos mig medans jag jobbade i 2 h. På kvällen hade vi äkta mys med nybakade muffins och Disney-film. Dagen efter skypeade vi lääänge och väl med Ilona och Cosi, så himla kul att höras allihop tillsammans igen, och sedan åkte vi in till Göteborg och mötte upp Jens för lite fika/lunch och runtvandring. Sen åkte Josefine hem och jag åkte till Erik för inflyttningsfika och vidare till LP för Gossip Girl och bara bästis-häng. 
 
Sen blev det fredag och jag blev inringd till Gällinge förskola. Chansade med armen och det gick ganska bra. Sen åkte jag hem till Jensi och gosade. Så blev det lördag och vi låg i sängen tills Jens skulle jobba. Då åkte jag hem, bytte om, bråkade med smink onödigt länge, sedan plockade jag upp LP, åkte till Kungsbacka och lämnade bilen hos Jens, och sen hoppade vi på bussen ut till Erik! Väl där drack vi, och jag skrattade så jag grät mest hela tiden. Gud vad jag har saknat att hänga med dom alltså. Trillade in till Jens nån gång på natten och mådde dåligt som aldrig förr dagen efter. Lite stallet på det var världens bästa bakis-medicin dock. 
 
Sen blev det måndag och jag blev inringd till Skogshyddans förskola. Så himla mysigt är det där! Slutade 13.30, så efter det åkte jag till Malin och blev bjuden på fika innan jag åkte hem, plockade upp mamma och åkte till stallet. Red ut en sväng och hade det allmänt bra, som vanligt. Kollade på Simons match på kvällen också. 
 
Så ja, som ni ser har jag helt enkelt inte haft tid att blogga, hehe. 
 

Slaktade idag, så nu är jag äntligen hemma i min säng, nyduschad, och här tänker jag stanna tills jag somnar, dvs ganska tidigt ikväll. Resten av veckan ser väl ganska likvärdig ut. Imorgon är det slakt och så ska jag till min elev, torsdag slakt och på fredag ska jag till Jutegårdens förskola. SEN är det heeelg, och då kommer Fridis hem!! 
 
Upptäckte precis att jag laddat ner fel säsong till Suits också, orkar inte med mig själv. Hittade en med subtitles, bra kvalité och allt och ba "WOHO", men nä, då var det säsong 2 som vi redan har. Jävla skit. Får leta nytt helt enkelt... 
 
Nu ska jag förbereda min lektion tills imorgon och sedan ska jag se på nått kul, typ Modern family! 
 
Puss

Handen i fickan fast jag bryr mig

HEJ! 
 
ÄLSKAR att Veronica Maggio släpper en låt om dagen från sitt nya album fram till släppet på fredag. Lyssnar om och om och om igen. Så himla bra är hon. 
 
Annars är min arm bättre. Jag använder den så mycket som möjligt och knaprar ipren, så med mycket tur kanske jag kan jobba torsdag och fredag, och med lite tur hoppas jag vara okej nästa vecka i alla fall. Jag och Jensi sov till 11 idag. Fick ihop 11 timmars sömn, så fan ta mig om jag går runt och gäspar idag. 
 
Det var typ det jag hade att säga. Mamma har tjatat sedan jag kom hem (dvs i TVÅ MÅNADER?! Hur gick det till???) om att få se bilder från mitt år, så får väl gå ner och se vad hon har för sig och om hon har tid nu. Känns liksom mest som att vi springer om varandra nu för tiden. 
 
 
Såhär såg det ut i fredags när vi skulle slänga krabbrester i havet. Jens cyklade upp och hämtade kameran och en filt till mig, sen satt vi och njöt. Det var verkligen helt vinstilla och havet var så blankt att man såg stjärorna speglas i vattnet. Sverige ibland alltså <3 
 

RSS 2.0