I Riga!

Vafan?
Mitt inlägg som jag publicerade innan jag åkte har inte ens kommit upp på bloggen!?

Jaja, nu är jag i alla fall i Lettland, Riga! Överallt där jag försöker logga in på facebook och msn så är sidan jätteskeptisk just för att jag befinner mig i Riga, haha. Den tror att jag blivit hackad eller något sånt..

Här kommer lite bilder, ni får se mer och redigerat när jag kommer hem.


Ja, jag är här med ett gäng pingviner.. Åtminstone beter dom sig som sådana!

Jag ser i alla fall inga turister.... (Emil hälsar att han tog kortet, det är dock ganska uppenbart eftersom han är den enda som inte är med på bild..)

Såhär ser de flesta husen i gamla stan ut, inte raka någonstans, kullersten är det överallt också. Såg några med inlines, haha, så himla roligt!

Old town, vi bor på motsatta sidan Daugava.

Jag hittade en skitsnygg klänning jag ville ha på mig på avslutningen och kanske även på grillfesten dagen innan, men så fanns den inte i min storlek, bara i vit men jag ville ha svart, så himla snopet. Vi ska i och för sig iväg och shoppa imorgon för det ska regna, så hoppas att den affären finns dit vi ska.

Kanske köper mig en timme internet imorgon också, beror på. Puss mina vänner!

Confused as hell?

I morse så gick jag upp och såg i princip ingenting. Gnuggade mig i ögonen och såg fortfarande inte. Testade att peta mig lite lätt i ögonen (som man nog egentligen inte ska göra, hehe) men det hände ingenting, jag såg fortfarande lika konstigt.

Efter ett tag tog jag upp min linsburk och visst, där låg inga linser. Jag hade alltså gått och lagt mig med dom i ögonen igår. Så förvirrad är jag.

Min bror lyssnar på Madonna, vad hände där liksom? Och imorgon åker vi away. Vet faktiskt inte om min mamma läser så jag har inte vågat skriva något här än. Inte heller om hennes present som är helt genial! Men, det blir väl spännande. Jag tar med min dator och hoppas på att det finns internet dit vi ska så ska ni få lite update därifrån. Kameran åker såklart med så räkna med bilder, om inte när vi är där så när vi kommer hem!

Tror faktiskt att jag ska stänga ner och slå en pling till min pojkvän nu, mina ögon trillar snart ihop.
Som sagt, om det inte finns något internet hörs vi på tisdagkväll eller onsdag för det är då vi kommer hem.
CIAO


bästa jag har

Övning ger färdighet!

Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle lära mig att göra en inbakad fläta på mig själv, men, övning ger faktiskt färdighet! Det känns riktigt bra att jag, med sveriges sämsta tålamod när det gäller sånt, har tagit mig tiden att lära mig det. Än sålänge så måste mitt hår vara blött för annars är det lite everywhere 'n nowhere och då får jag panik men vafan, jag är nöjd!
Sämsta bilderna men äh, jag orkade inte! Godnatt

Diffrence?
Kanske ska berätta också, haha. Jag testade att redigera annorlunda, med andra ord så som Michaela gör, och sparade även annorlunda. Det är väl skillnad eller är det bara jag som är blind?

Ehe, vinden vände fort.

Åh, jag kan nog vara den lyckligaste på jorden för tillfället!!

Vi har ju köpt en båt, som jag sa och visade bild på. Sjösatt och allt.

Premiär-åkte idag. Åh, jag vet inte vad jag ska säga. Lycklig är fan ordet. Jag är så jävla lycklig när jag är på havet, alla bekymmer försvinner, blåser bort med vinden.
Jag vill bo på havet, alltid vara på havet, alltid få åka båt, alltid bada, sola, åka runt osv.
Mh, åh. Lycklig. Skönt att veta ändå, vad som gör en lycklig, vad som får en att släppa allt och bara njuta.

Jag kan liksom inte låta bli att le, bara tanken av att åka båt får mig att le. Mh, älskar livet.

Frusen och trött

Så, svenskan insickad och klar. Tror att det blev rätt så bra. Fick förresten MVG på min uppgift vi hade om boken vi läste. Gött är det! Jag fick MVG på min novell också och låg rätt bra till innan så man kan ju alltid hoppas? Ehe

Idag är det sol, men kallt som satan. Eller så är jag bara frusen och trött. Kände mig faktiskt lite hungrig nu också så får väl gå och käka. Skulle behöva gå på toa också men jag är så trött att jag inte förmår mig att resa mig från stolen.

Fick seriösaste psykbrytet i skolan idag också, varför funkar allas datorer utom min? Jag blir så trött.

Ciao

(Antal gånger ordet trött förekommer i detta inlägget: 7. Antal ord totalt i detta inlägget: 473. 4,8% av orden var ordet trött, ja, jag går natur, och ja, jag är trött. )

Okej, here we go again

Hm, jag fick lipat lite för ännu en classm8 så och fick han mig att ladda ner nått konvertera-program. Det visade sig nämligen att bilderna inte gick att ladda upp för att de var i fel format. Fråga mig inte varför dom sparas fel..

Well well, here we go:


Vad jag vill med mina söta poser som knappt ändras från bild till bild kan vi nog fundera på ett annat sekel.
CIAO, nu ska jag återgå till mitt biologipluggande.

Vattenspridare och båt!
Helt plötsligt stod det en båt på min garageuppfart och nu ligger den tydligen i vattnet, festligt!

Såhär såg det ut när jag tog kort i min nya cam

men sedan inte hittade vart bilderna hamnade. Nu har jag, med hjälp av John, äntligen hittat mappen där dom hamnat, se here we go:

ÅH NU BLIR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT ATT JAG SNART SLÄNGER DEN HÄR JÄVLA DATORN I VÄGGEN!!!!!!!!!!!!11111ettettett

DET FUNKAR JU FAN INTE

MOG1

Runo har fått en flis i fingret och mamma försöker ta ut den.
Runo: AAAAAAAAAAAJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamma: Men vad gör du? Du kan ju inte bara dra bort fingret sådär?!
Runo: Du stack ju nålen rätt ner i fingret på mig!
Mamma: Nej, det gjorde jag inte.
Runo: Jo, det gjorde du!!
Diskussionen pågår ett tag
Runo: Du är dum!
Mamma: Nej, du är dum!

Mogen diskussion...

Jag och Elin testar en ny variant på Ica!

dsc00072 (MMS)

Jag och Elin testar en ny variant på Ica!


Ah, fast nä..

Do we see the same stars Ariel?
Sometimes those green eyes just don't tell

Nej, det är inte alltid bra, och nu är det dåligt.
Det liksom sliter i mig, och jag vet inte varför.
Bara kanske, och jag vågar då inte göra något
åt det.
Jag behöver gråta, gråta tills tårarna tar slut,
men det är ingen axel ledig.
Inte den axeln jag vill gråta mot.
Du suger.
Just nu.
Fast nä.


kom hit nu då

Detta vill jag ha just nuVisst känner ni hur det vattnas i munnen på er?

Det är för att bilder på mat har funnits så kort tid, ur ett evolutionärt perspektiv, så att när en människa ser mat så tror den att den ska få äta och börjar då bilda saliv.

Hoppas ni antecknar!

I had a bad day

Hej bloggen.
Igår var en dålig dag → inget bloggande. Idag är inte så mycket bättre. Solen skiner i och för sig just nu, men det är kallt och blåsigt. Och jag hade bara shorts på mig eftersom jag sov hos Eric. Nu är jag i alla fall hemma, fick sluta tidigare eftersom vi inte skulle ha någon svenska, skönt!

Sitter och väntar på att min andra, riktiga, bra dator ska diskdefragmentera klart så att jag kan skriva klart mitt svenska arbete på den istället. Den här är så liten och så har den inte det vanliga Word utan någon konstig gratisutgåva som heter OpenOffice som inte alls är lika bra.
Hoppas den är klart snart för jag orkar inte vänta.

Tänker nog inte blogga mer idag, är verkligen inte på något bra humör alls.

Ciao


Min framtida man på bild

i do what i can but i can't really do a damn thingHändig_tjej_93

Efter att ha målat 26 brädor och vaxat en hel båt ska jag nu försöka ta mig till toaletten och sedan ut i solen, om den nu vill fortsätta att visa sig för mig. Sist jag försökte schteka ville den inte mer och gick bakom ett galet stort moln.

Så, hej min bok och musiken, och hej solen!

(Här var det menat att vara en otroligt snygg bild på mig själv när jag posar i cam underifrån med fett hår, men jag fick inte camen att funka som jag ville och nu ger jag upp, så ni får helt enkelt nöja er med lite fantasier, ciao)

Dagens kluring!

Godmorgon!

Dagens planer var att ligga i solen och gotta mig med biologin, men det verkar inte bli så mycket med det. Det blåste åt ett håll så jag trodde det var lugnt, men sen ville tydligen molnen gå åt motsatt håll, emot min vilja, så det blev ganska kallt. Ledsen tjej, haha.

Förresten hittar jag gråsuggor på mitt rum hela tiden, det vet ni ju. Enda kruxet är att dom ligger upp och ner vända. Jaha, tänker ni då, då är dom väl döda? Nej, det är ju det dom inte är! När jag plockar upp dom och ska slänga ut dom genom fönstret så börjar dom ju röra på sig och sprattla som satan?!

Jag har kommit fram till att det finns några möjligheter:

1. Gråsuggorna i mitt rum är sluga som attans och tror att om dom vänder på sig så tror jag att dom redan är döda och så dödar jag dom inte? (Denna teorin har sina svagheter dock: 1. Hur vänder en gråsugga på sig helt själv? 2. Jag dödar dom ju inte ändå, även om dom lever..)
2. Det är någon som smyger in på mitt rum när jag sover och vänder på dom bara för att retas.
3. Gråsuggorna försöker leka spindlar och klättra på väggarna och så trillar dom helt enkelt ner och landar på rygg?

Vilken teori röstar ni för?

Natti natti perfektionisten

Hej bloggen. Förlåt för så kass uppdatering. Har nog ingen ursäkt förutom vädret.

Imorgon ska jag måla brädor och vara ute. Plugga ska jag också göra. Det blir nog fint. Försöker få lite ordning på min nya dator också, det är inte det lättaste ska jag säga er. Särskilt inte med tanke på att jag är så kräsen och vill ha allt på mitt sätt.. Jaja, nu ska jag försöka ta mig till sängen innan jag somnar rätt upp och ner som jag sitter. Godnatt!

be a simple man you love and understand

Oj vad jag har bloggat duktigt idag!

Jaja, vad gör man inte. Tänkte bloggat i morse men det blev inte så, gick ut och lade (fult...) mig i solen istället och läste en bok. Min engelskabok till och med, så det var skönt att ha gjort det. Hela boken har verkligen handlat om amerikansk fotboll så jag har inte förstått så mycket, men sedan blev den helt otroligt vacker på slutet så det hela slutade med att jag låg där i min solstol och svettades samtidigt som jag fällde några tårar, haha. Jag är nog inte blödig..

Förresten så tänkte jag trampa på en myra förut, men jag ångrade mig i sista stund. Trampade tydligen litegrann på den för den gick jättevingligt sen, haha. Såg i princip ut som om den vore full, om en myra nu kan se full ut.

Idag är det Champions Leauge final som jag och mitt godis jag köpte jättebilligt på Ica Maxi ska bänka oss framför. Det blir nice.

Älskar även vädret, känner att jag fått färg när jag har varit inne i Göteborg halva dagen och kollat på Göteborgsvarvet med Linnéa och Benjamin.
Nu ska jag skona er från vad jag gjort idag!
PUSS ♥

En helt vanlig lördagskväll och söndagsmorgon hos Elin


En gång var jag hos Elin och hade stora problem med att fälla ut hennes solfjäder.

Så jag valde att ta ut mina aggretioner på henne, eftersom det var hennes solfjäder

Blev dock lite skeptisk när jag insåg:

Att vi såg ut såhär...

Det hela slutade med att mina armar försvann och mina tuttar stod rakt ut!

Lillebror, bli inte som jag när du bli stor


Nytvättat hår in my heart

Love you

Darth Vader?

HURRY

Här ränner jag genom huset som en komplett galning. Idag har jag:
- Pluggat
- Tröstat en lipig lillebror
- Övertalat en lipig lillebror
- Gått och lagt en lipig lillebror
- Köpt en jeansjacka (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- Fått en dator
- Fikat
- Träffat min pojkvän
- Varit med min bästa vän
- Glömt av att min pojkvän kommer hit
- Kommit på det igen
- Varit stressad
- Glömt av mycket
- Varit lite mer stressad

Ungefär så ser mitt liv ut just nu. Kanske lägger upp lite bilder sedan. Nu ska jag packa klart och duscha. Puss

Nytt datorställe...

Hej bloggen! Igår ville inte Telia riktigt så det blev inget bloggande, och inget surfande heller för den delen.

Förresten sitter jag, för första gången vill jag tillägga, med min dator på toa! Fråga mig inte varför men den fick följa med och det som skulle bli ett snabbesök har nu blivit ganska långvarigt i och med att jag fastnade på Egoinas blogg...

Nu ska jag förbereda mig ordentligt på samhällen och sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Eric kommer med bussen tio över elva så får väl cykla ner och hämta honom då.

Puss sålänge!

Efter att ha gått en mil sitter vi nu på b...

dsc00058 (MMS)

Efter att ha gått en mil sitter vi nu på bräckan och fikar. En tjej försökte låta som en häst. Johanna slår henne med hästlängder, höhö. Hörs senare, CIAO


Fem och en halv minut

Hej bloggen, klockan är 21.55 och jag kokar ägg.

Yep, jag kokar ägg för det ska jag ha med mig imorgon när jag ska vandra från Äskhultsby till Bräckan! Trevligt ska det blir minsann. Borde nog gå och ta fram vad jag ska ha på mig, men det löser vi imorgon.

Idag var jag som sagt och hjälpte till med kycklingslakten. Det var rätt spännande men samtidigt rätt äckligt. Dock var det häftigt hur kort tid det tog från det att kycklingen (faktiskt så var det tuppar, men man säger kyckling) levde till att den var paketerad och klar.Innan paketering, det var här jag höll till och sysselsatte mig med att knyta ihop benen på dom, haha.

Var på möte om jobb på kommunen också. Jag ska jobba på Pepparotens dagis, 100 meter från Eric. Jag kommer nog inte alls bo hos honom de tre första veckorna på sommarlovet... Det blir skitbra i alla fall. Hon från Coop skulle ringt igår eller idag men hon har fortfarande inte hört av sig så vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon ska jag till som sagt vandra med lite mates från klassen, plus Linnéa! Det blir great, fint väder ska det bli också. Så det så. Nu ska jag se till att få mina ägg klara och sedan ska jag hoppa till sängs.

Förresten, fick gjort en jävla massa Samhäll med lite hjälp av Runo, så det ska nog gå bra det ned.

Godnatt!

I'm kind of in a hurry...

Hej bloggen, har egentligen inte tid, men go for it.

Planen för idag var ju att stanna hemma och plugga röven av mig. Istället ringde mamma vid nio och väckte mig och sa att jag kunde komma och jobba med henne. Sagt och gjort, jag drog på mig lite kläder, gjorde några mackor och åkte med henne till Landa där vi hjälpte till att slakta kycklingar.

Mer om det senare, jag har helt enkelt inte tid nu. Måste försöka börja på samhällen i alla fall, sedan om en timme måste jag ner till bussen för att åka in på möte om Feriejobbet. Blir inget sleep over hos Eric, det är ett som är säkert i alla fall. Har på tok för många bollar i luften just nu.

Ge mig sommarlov, CIAO

Laptops, inte en dag för sent..

Haha, Maria Montazami i mitt hjärta!

Glömde förresten berätta att vi får våra laptops på skolan på torsdag, hur bra var inte det liksom? Älskar livet. Förutom att jag ska plugga röven av mig imorgon då. Jaja, sånt är livet när man är ledig. Nu trillar mina ögon bokstavligt talat ihop så jag ska gå och lägga mig. Godnatt!

Hollywood fruar och bearnaise

Förut tänkte jag nog skriva ett inlägg eller något, men det blev inte riktigt så. Jag gick och åt oxfilé med potatisklyftor och bearnaisesås (ja, jag slog upp det). Sedan var det kladdkaka med grädde och maränger till efterrätt, allt detta eftersom min bror fyller hela 14 år imorgon!

Imorgon är jag ledig, vet inte hur många gånger jag sagt det idag, men det känns fortfarande lika bra! Ledig, ledig, ledig. Smakar på ordet i min mun.
Eller ja, om jag ska vara helt ärlig är jag inte helt ledig, jag har egentligen gympa och svenska. Men eftersom jag inte är helt frisk än så ska jag inte vara med på gympan och svenska kan jag göra hemma.

Summa summarum: Jag sjukanmäler mig de två lektionerna jag har och stannar hemma!

Jag känner mig för en gångs skull kreativ. Vet inte vad jag hittar på imorgon men jag vet att jag ska fota. Fota något roligt som ska bli bra, om jag så ska dö på kuppen.
Ja, okej, jag är drastisk. Kryddar som Jonas säger, haha. Överdriver kallar jag det.

Nu ska jag se på Svenska Hollywood fruar! Tydligen sista avsnittet? Får nog se de jag missat på nätet sen, imorgon kanske.

CIAO

Revben eller magrutor?

Emil: Är det dina revben Benjamin?
Linn: Nej Emil, det där är magrutor...

Elin kanske är ganska tuff

Tjenixen! Sitter hos Elin, hon bajsar.

Ja, jag hittade hit igår! WOHO, bra gjort av mig. Nu ska vi plugga matte och sedan ska jag åka hem när klockan slår arton minuter över fyra.

CIAO MATES

PS. Vi har kollat på Pirates, en film och en hel bonus DVD, vi är så himla tuffa och Johnny Depp är snyggast på jorden. DS.

Dåligt lokalsinne, plugg, en snygging och choklad, blir det bättre?

Nu tar jag mitt pick och pack och åker till Elin, vi ska plugga och se på Johnny Depp, hehe. Äta choklad ska vi göra också.

Be nu en bön för att jag har någorlunda lokalsinne och minne så att jag hittar dit också! CIAO M8S


Jag vill bara äta upp honom :(


I'll never let you go, my love! Ehehe

Lite disney gör susen.

Hur tusan säger man chokladmousse i plural?

Iallafall, jag är nu klar med mina chokladmousse i plural och har även tryckt i mig hela min godispåse... Funderar starkt på att ta en promenad för jag känner mig så otroligt fet. Enda problemet är att jag inte alls känner för det. Lägger mig nog i min säng och läser istället. Har lite plugg som behöver göras också.

Lite senare, efter jag käkat middag, så ska jag åka hem till mitt hjärta Elin som ringde och bjöd hem mig till henne! Vi ska plugga lite matematik och förhoppningsvis se på Pirates of the Caribbean och min älskling Johnny Depp.

Den här spellistan går förresten för fullt hos mig nu, hehe.

Lördagsgott

Tänkte bara meddela att efter en jättemysig morgon med världens bästa pojkvän så tänkte jag försöka mig på att göra detta (länk) eftersom den här tjejen (länk) fick mig att tycka att det såg helt galet gott ut!

Förresten så hittade jag ingen lämplig bank att råna igår, så det blir nog så enkelt att jag tar ett lån av min kära mor.

Nu ska jag gå och baka (?) tillsammans med min välfyllda godispåse. Vad brukar ni ha för något i eran? Min består mest av godis, hehe. Nej men skämt å sido, choklad, lakrits och surt är favoriterna!

CIAO

Dagens tips!


Åldersskillnad är väl inget problem?

Sitter och snackar med Linnéa i telefon när hennes mamma kommer in.
Linnéa: Kolla mamma, jag snackar med en engelsman på facebook, han säger att jag är jättebeautiful!
Katrine: Men du ska inte ha människor du inte känner på facebook Linnéa..
Linnéa: Men mamma, han är jättesnäll, kolla här vad han skrev till mig: He's very lucky to have you in his life. Det var väl snällt?
Katrine: Ja, men han är typ 75 år!!

Förälskelse är ju alltid trevligt...

Hallå eller! Här sitter jag och nyser.. Funderar starkt på att ta med mig en bok ut i solen, det hade varit skönt.

Var ju inne i Kungsbacka nyss då med mamma. Hon insisterade på att vi skulle gå in och kolla på Design Only Woman som har öppnat bredvid JC på Kungsmässan. Tack mamma, jävligt mycket tack. Jag skulle ju såklart gå och förälska mig i en jeansjacka (som jag i och för sig letat läääääänge efter) för 800 spänn. Inte precis min budget, men jag måste ha den.

Ingen som bara vill råka gå förbi och köpa den till mig eller?
Nehe, synd. Jag får väl råna en bank då istället.

Adjö, nu ska jag titta på möjliga bank-offer!

Kissie - hetaste debatten

Fy för rediga förkylningar alltså.

Här har jag gått och skrytit om att mitt immunförsvar är så himla bra, och så åker jag på detta, kul. Det klarade en dag med Eric, men inte två, damn.

Vaknade tre i natt av att jag inte kunde andas. Sedan vaknade jag igen vid sex och kunde inte somna om så jag har varit vaken sen dess. Satte på datorn vid sju och kollade på Bella & Tyra Show eftersom det laggade så hemskt igår.

Herre Gud alltså, jag vet inte vad jag ska tycka om det. Jag tycker mest att alla var pinsamma. Den enda som skötte sig någorlunda var Bella måste jag säga. Tyra var nog pinsammast.
Allvarligt, man kan faktiskt bete sig vuxet, det syntes så att det riktigt ryckte i fingrarna på henne och att hon bara ville klappa till Kissie. Det är faktiskt inte okej att sitta och hånskratta åt Kissies svar.
Tycker ändå att det var bra att hon kom dit, och hon hade mycket bra svar, och ibland inga alls.

Bella var ändå genuint intresserad av hennes framtid och hur hon tänker med jobb osv. Och det förstår jag, för Bella är ju sån. Men Tyra, nej, jag vet inte. Tycker inte ens om hennes blogg?

Som Josse sa, man har någon konstig slags hatkärlek gentemot Kissie. Ena sekunden älskar jag henne för att hon kan provocera så himla roligt och att hon bjuder så fett på sig själv, andra sekunden kan hon verkligen gå över gränsen och verkligen bli too much.
Jag tror det är lite grejen med Kissie också, just det att hon lever på gränsen. Samtidigt förstår jag väl också att det kan vara rätt svårt att balansera Kissie med Alexandra. När ska man vara vem? Vem ska man visa för vem? Ja, gud, hon har inte satt sig i någon lätt sits den stackars flickan.

Nu ska jag försöka sova lite till. Eller, så går jag upp och äter frukost och åker till Kungsbacka med mamma och får fixat presenten till Simon. Det blir ju knappast något gym och verkligen ingen invigning av mina nya träningsbyxor idag. Fy, mitt huvud väger ett ton och min näsa är helt täppt.

Jaja, Ciao sålänge.

Överbelastat, troligtvis...

Nu har jag, som troligvis ungefär 1 miljon människor till, försökt kolla på Bella & Tyra show, med Kissie. Dock så laggar det rätt så mycket och nu har det lagt av totalt så jag tror att jag ger upp.
Ska nog skriva igenom mina franskaglosor en gång och gå och lägga mig sen.

Imorgon åker jag in till Kungsbacka och köper present till Simon med mamma, sedan ska jag och Linnéa till gymmet och inviga våra nya träningsbyxor vi köpte på GeKås idag, haha.

Det slog mig precis att jag är förkyld (det är nog det ordet jag har svårast att stava, av alla ord jag vet) så jag får nog ta det väldigt lugnt på gymmet imorgon. Jaja, jag kan ju inte mer än dö!

Godnatt mina fina läsare som kommenterar så himla mycket! ♥

Jaha, vad gör man nu då?

Näe, nu sitter jag här igen. Har egentligen inte så mycket för mig så kanske ska gå en sväng? Det är ju så himla skönt ute nu när det inte blåser.
Borde nog göra det. Då kan jag känna att jag gjorde mig förtjänt av det hela Toffifee-paketet jag åt upp helt ensam förut.... Dessutom har jag städat och dammat hela mitt rum, duktigt av mig faktiskt!

Förresten, att dammsugarbatteriet (långt ord, hehe) alltid tar slut när jag städar, ska jag ta det som ett tecken på att jag städar för sällan och alltid har så mycket att städa eller..? Hmm

Tänkte i och för sig plugga lite franska och samhäll, men det kan jag göra senare. Ska ju inte vara ute och gå i tre timmar precis. Och vad händer om tre timmar då? undrar ni. Jo förstår ni, då kommer Bella & Tyra show och Kissie är med!!! Det får man ju bara inte missa. Tror dock inte jag är den enda som tvivlar på om hon ens dyker upp, jaja. Den tjejen får man i alla fall lite underhållning av, även om hon troligtvis är den mest patetiska människa som går på denna jord, haha! (HAHA, jag stavade gjord i bara farten...)


Ni anar inte hur svårt det var att lyckas ta kortet samtidigt som fågeln var i bild - och posa samtidigt!!

back in the days

Igår hade jag sleepover med Linnéa och allt var som back in the days ska jag säga er. Vi grät av skratt, spelade in fula filmer, tog ännu fulare kort, grät lite till av skratt och däckade vid 10. Preics som back in the days.Mina GeKås-inköp


Där hänger den, min nya favorit!
Kan någon tala om för mig varför det ser ut som att min vägg är böjd förresten?Dubbelhaka och gravidmage is the shit!


Trosor är äkta GeKås-saker, hehe.


Bli inte rädda nu, men... Jag har gått och blivit med plattång! Tänker dock använda den mest till att göra lockar, hehe.


Ehm, ja. Det var väl det, i stort sett. Och så lite hårspännen, toffsar, och andra nödvändiga saker som är totalt onödiga att visa här!

Ullared - GeKås

TJA TJA BLOGGEN!

Var ju på GeKås idag då ja, det var nice. Förutom att Runo skrämde oss som satan när han skrev ett sms och sa att det var kö av motorvägen för att komma dit. Shit, då trodde jag att jag skulle börja gråta. Borde ju i och för sig räknat ut redan från början att det var ett fett skämt eftersom det kom från Runo Åkeson.

Tror förresten att jag provade 541275617210 bhar som inte passade. Eller okej, det var typ 5 st, men ändå. Det kändes som sådär många. Och jag blir så trött va. Det finns typ bara tantbhar där som ingen vill ha ändå, och när det väl finns någon som är fin, då finns den inte i storlek.
Mina tuttar behöver verkligen sluta växa nu alltså. Dom trillar ur mina bhar jag har nu och en del tröjor kan jag inte ha längre för att dom sitter så jävla tight, haha. I-landsproblem.

Nej men seriöst. Jag provar något, i den storleken jag brukar ha. Perfekt storlek - för tight över brösten. Provar en storlek större - för stort, men lagom över brösten. Vad gör man liksom?
Dessutom får jag ont i ryggen och mina axlar börjar se ut som mormors, det är liksom ett hål där bh-banden sitter... Bra där!
Bikini är ett helvete och köpa också, det finns ingen som sitter bra utan att det ser ut som att man har Pamela Andersson tuttar och om det inte ser ut så, då hänger dom i magen eller så får jag ont i nacken för att jag inte orkar bära upp dom. KUL..

Kanske slänger in några bilder, särskilt på min nya jacka som är skitsnygg!
Ciao sålänge!


Såhär taggade var vi!!

Långhelg, here I come!!

Faktiskt så saknar jag lite Spotify-reklamen.. Har ju haft premium nu ett bra tag och tänker fortsätta med det också eftersom det är guld värt att ha det i iPoden. Iallafall, man hör liksom lite annan musik och så på reklamen och det är rätt kul. Hörde en tjej som heter Diane Birch (klickbart) igår hos Eric på Spotify-reklamen och jag fastnade totalt. Helskön röst verkligen och sådär lagom mysiga låtar som man har i bakgrunden när man t.ex. skriver ett kemiprov på 45 min som jag gjorde idag..?
Vet helt ärligt inte om det gick bra, men vi kan ju hoppas.

Sen att det spöregnar är väl inte det roligaste, men, imorgon åker jag och Linnéa till Ullared och Ge-Kås och det blir roligare minsann!

En sak till bara, sedan ska jag faktiskt plugga lite franska.
Finns det något bättre än att vakna upp av att ens pojkvän pussar en över hela ansiktet? Nej, tänkte väl det!

CIAO! ♥


Svarta naglar! Lyckades dock spilla ut typ hälften och måla utanför och massa när jag skulle måla dit det, smidigt där Linn..

Faktum är att jag faktiskt kan göra en, om än lite halvtaskig men ändå, inbakad fläta på mig själv! Dock enbart i lite halvblött hår.. Denna gjorde jag faktiskt igår efter jag hade duschat så jag har både sovit på den och gått omrking med den hela dagen så därför ser den ut som den gör för tillfället.. Haha.

Såhär taggad och krigsmålad är Josefin inf...

dsc00053 (MMS)

Såhär taggad och krigsmålad är Josefin inför Kampen om Kungsbacka! MANLIGT


no difference at all?

Kan någon tala om för mig vad det är för skillnad på att enbart ligga i sängen och att verkligen gå och lägga sig?

Nej, tänkte väl det. För det finns ingen skillnad. Bara i min älskade pojkväns huvud. Bara för att retas ska jag nog gå och lägga mig fast låtsas att jag bara ligger där... Eller nått sånt! 

CIAO

Hur söt var inte Eric när han var liten då...

dsc00051 (MMS)

Hur söt var inte Eric när han var liten då? Han är ju söt nu med, men då, gud alltså, jag dör! Haha. Annars har jag suttit ute i solen och pluggat sedan jag kom hit, tänkte sova här också. Imorgon är sista skoldagen denna veckan. Så fruktansvärt skönt. Ska försöka få gjort lite mer samhäll nu så hörs vi imorgon. CIAO


leave no stone unturned

När jag fick mitt bryt igår var jag rent ut sagt livrädd för att jag skulle gräva ner mig totalt igen. Det verkar som att jag klarar mig, det går mot ljusare tider minsann. Tiden läker. Inte allt, men lite.

När jag var ute och gick förut men ljuv musik i öronen var det som att mina ögon öppnades och såg saker ur ett helt nytt perspektiv. Allting blev plötsligt så vackert och jag gick runt med ett leende på läpparna mest hela tiden. Såna stunder är guld värda.

My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day

and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day


(Det går att trycka på texten)

Tänkvärd och otroligt fin låt.
Nu ska jag sova, godnatt m8s!

to a woman so hardless

Faktum är att jag inte hade så många uppgifter kvar att klura på i kemin så nu tänkte jag byta om och snöra på mig mina fula skor och ta en promenix, jag och min musik. All alone. Det blir fint.


Så himla snygg är jag, håller ni inte med? Eheheh


Inte en meter utan mina solbrillor säger jag bara.
Sa jag förresten att jag funderar på att klippa av mig håret? Vet inte än dock..

Lite sådär småångest för ingenting alls

Idag har jag fått höra att jag är lik Annika Sörenstam, både till utseendet och rösten tydligen? Min gympalärare alltså.. Haha. Jag vet knappt hur hon ser ut?

Anyway, var med Eric da man en stund idag, vi var med Bennyboi och åt glass. Eller ja, Benjamin är för nyttig för att äta glass men jag och Eric tyckte änna det smakade bra, hehe. När vi var påväg till bussen ringde hans tuffa WoW-mate och sa att han skulle jobba, vilket han såklart hade noll koll på så det var bara att säga tack och hej och åka hem! Planering finns det något som heter?

Glömde förresten min kalender hemma idag, kände mig så himla naken. Jag har verkligen allt i den, fy.

På onsdag har jag kemiprov plus att labrapporten ska vara inlämnad, på måndag nästan vecka ska jag prata om min engelskanovell, franska kurs-prov är någon dag den veckan också plus att jag har en samhälls munta som mitt betyg i princip hänger på.. Veckan efter är det inlämning i svenskan och ännu en vecka senare ska jag ha läst ut min engelskabok, som förövrigt är jättetråkig, så att jag kan skriva något om den.
Och hör och häpna, mina kära biologi-lärare var så fruktansvärt snälla och omtänksamma att dom la ett stort biologiprov på onsdagen innan vi slutar skolan! WOHO, jag blir så himla taggad och pepp, har ju verkligen ingenting annat att göra, det är ju inga kurser alls som avslutas nu och ingenting som man ska kämpa för. TACK SÅ HIMLA MYCKET! LOVE YOU ALL

Nu ska jag lära mig kemin. Hejdå.

Tankeverksamhet fungerar, i hope.

Om jag går och lägger mig nu och hoppas att mina vita blodkroppar gör så som i bilden nedan med viruset jag har i kroppen nu, tror ni att dom gör det då?

Det tror jag i alla fall, för jag orkar inte vara sjuk, det är tråkigt. Imorgon är det skola som i och för sig inte heller är så jävla kul, men jag och Linnéa ska till Gekås på torsdag och på tisdag ska jag till Coop så det blir nog bra ändå.

CIAO

PS. Ni vet väl att om ni säger till er själva 50 ggr innan ni går och lägger er att ni ska vakna en kvart innan klockan ringer, då gör ni oftast det! DS.

Bye bye virus, moahahah!!

Girls just wanna have fun...


linn_fluffy


Linn ser ovanligt intelektuell ut, och jag rätt crazy


PUSS LINNÉA

uäh är nog allt jag har att säga

Fy för kemi när man inte förstår. Lägger mig och läser istället. Blä.

du stod där med din kniv

Efter en god natts sömn är jag nu fot for fight för kemi och samhäll!!

Hmm, okej. Jag är inte allt för taggad men vad gör man inte. Prov på onsdag i kemin och ligger man och väger mellan VG och MVG i samhällen får man bannemig ta sig i kragen och visa vad man vill ha, eller hur?

Senare ska jag ut på en långpromenix med Linnéa, det blir bra! Puss sålänge. ♥

KENT


lets compare scars

Annars, förutom att gråta, har jag varit på min allra bästa vän i hela världen's lillasysters konfirmation idag! Det var fint, trots att jag grät mest hela tiden kändes det som.

Så, grattis Emilia, antar jag att man säger!


Sötnosen själv!

Ovärt att läsa, långt, jobbigt, osammanhängande. Läs inte.

Vet hur ni det känns? Nej, klart som fan att ni inte vet. Och det gör ont. Det gör det bannemig. Varenda dag. Okej, kanske inte varenda dag. Men ibland. Och ibland oftare.

Som till exempel när man pallrar sig till kyrkan trots att det är jobbigt, letar igenom alla låtar som spelas och upptäcker med lätthet att det inte är någon av dom låtarna. Dom låtarna som gör ont, som får hela kroppen att skaka och bara vilja skrika ut att alla kanske inte är så jävla lyckliga jämt. Dom låtarna.

Så sitter man där, hör en välkänd melodi och så helt plötsligt börjar tårarna rinna, magen krampa och det känns som att hjärtat ska gå sönder. Vart ska man ta vägen? Vad ska man göra?

Svar: Det finns inget svar. Det finns inget man kan göra, man kan bara sitta där och låtsas som att allt är fint, trots att det inte är det.
Man kan bara sitta där och låtsas att det är okej att min pappas aska ligger begravd 40 meter därifrån. Man kan låtsas, men vafan, vad hjälper det mig?

Det gör ont att veta att det snart är 4 år sedan. Det är så jävla läskigt för det känns fortfarande som igår. Jag minns dagarna som om de var förra veckan, jag minns dem klarare än jag minns saker som faktiskt hände förra veckan. Och ändå var jag bara 13 år. 13 jävla år hade jag gått omkring på denna jorden. Och inte ens det, jag hade inte ens fyllt 13. Jag var inte tonåring ens en gång.
Jag blir rädd när jag tänker så. Att jag bara var 13 år. För det känns som att det är jag, 16åriga jag, som förlorat någon. Inte en jävla liten plutt på 12,5 år som inte visste någonting. Jag menar, hur var jag när jag var 12 år?

Jag blir rädd för känslorna som kommer. För tårarna som rinner och ändå vill jag inget hellre än att de rinner.


Äntligen fredag

Hellou!

Sitter här och kollar på Bella & Tyra show med Linnéa medans Andréas och Eric sitter och spelar Rocket Bird på var sin iPod/iPhone, haha. Mobbade eller vad?

Nu ska vi tydligen gå och laga tacos, hörde jag av min kära mor så jag får väl snällt lyda. Vi hörs! PUSS

Svart tunga eller lång näsa?

Gud vad jag ljuger och har mig.
Jag kollade inte på Bella & Tyra show, jag gick ut med Benjamin istället och vi hamnade långt borta på kyrkogården. Kom hem gjorde jag typ nyss men lite småångest för allt jag borde gjort. Jaja, vad gör man inte!

Vill äver passa på att säga att världens bästa Karin fyller år idag. Grattis vännen!

Ska slänga mig i säng nu, måste upp imorgon och duscha innan skolan. Det är bannemig första gången på gymnasiet jag duschar innan skolan. Jag kommer inte komma upp ur sängen. Fy.

Hörs imorgon i hope! PUSSIS

FREDAG IMORGON!!!!!!!!! (Som om ni inte redan visste det i och för sig..)

Tjenare bloggen, min enda vän! Okej, inte min enda vän, men min tystaste kanske? Inte en jävla kommentar på typ år och dar. Fy skäms.

I alla fall, jag kände precis att jag behövde gå på toa så får väl skriva fort. Jag har en samhällsuppgift att göra tills imorgon som jag inte är allt för taggad på men som tyvärr måste göras. Tänkte sedan snöra på mig mina sköna men otroligt fula joggingskor och ta mig en rask promenix upp till kyrkan, det var så himla längesedan jag var där. Jag behöver röra på mig också. Har kommit fram till att jag inte tycker om att träna på crosstrainern och varför göra det när det är så fint väder?

Ni lär höra från mig senare, antingen via MMS eller så skriver jag helt enkelt något mer eftersom jag ska försöka komma ihåg att se på Bella & Tyra show sen vid 21.00. Hur bra är det inte liksom? Som Joss sa idag, hur kan man inte inte se upp till och beundra Bella?

Redan halv nio?

Jesus, tiden går fort när man har roligt.

Nej, skämt å sido. Jag slutade halv fyra idag efter att ha dissekerat (ja, jag fick slå upp det) kräftor och även skapat vätgas med hjälp av lite magnesium, spännande? Nej, inte så värst faktiskt.

Efter det tog jag, Linnéa och Josse en fika och sedan slängde jag och Linnéa oss på tåget till Mölndal. Väl där kutade vi till Specsavers, hämtade mina linser, konverserade med Nettan, sprang tillbaka till tåget, hoppade av i Kållered, traskade till IKEA, letade ram till min en bild, sprang tillbaka till tåget, sprang till innerstan och sedan vidare till Coop, missade bussen hem, väntade en halvtimme, åkte hem.

Eh, ja, det var väl typ det. Vad fick jag uträttat då kan man undra? Inte så mycket känns det som. Nej men jag fick faktiskt lämnat in mina klockor som jag ska hämta imorgon och jag fick hämtat mina linsgrejer så att jag kan inviga mina linser imorgon.
Och vad fick jag inte uträttat? Jo, jag hittade ingen ram som passade till mitt foto och jag fick inte heller handlat något som jag kan laga mina armband med. Lite ovärt det där.

Nu är jag i alla fall helt slut i benen, ögonen, huvudet och ja, hela jag är helt slut helt enkelt. Därför ska jag nu plugga igenom mina franskaglosor en sista gång och sedan stänga ner, lägga mig i min säng och läsa ut min bok som är så spännande att jag typ dör.

Förresten, på tal om böcker. Finns det något bättre än att ligga på stranden och läsa en bra bok? Nej, precis. Tänkte väl det. En riktigt sidvändare som man inte kan släppa. Det är bannemig livet hörni.


Ja Linnéa, jag ska ringa dig när jag ser igen! Haha

Gamla citat som jag skrivit ner men glömt bort, hehe.

Häromdagen satt jag, Simon, Linus och Jesper och kollade på fotboll. Vi diskuterar något som jag inte minns vad det var men jag säger iallafall:

- Ja, jag och alla mina mates!
Då skriker Simon chockat:
- VA?! HAR HAN AIDS?

Ja, jo, min klasskompis har nog AIDS Simon, kötthuvud.Joss sitter och rensar sina papper som jag faktiskt bloggade om för ett tag sedan, minns ni?
I alla fall, hon får tag i ett papper som hon skummar igenom och får sedan ett fundersamt uttryck i ansiktet.
Joss: Muy bien plus, vad är det för betyg?På samhälls lektionen sitter alla och småsnackar litegrann när våran lärare försöker göra sig hörd.
Lärare: Ni är väldigt få idag?
Jacob skriker: Ja, ASTAGGADE!!
Folk vänder sig om och kollar.
Jacob: Eller, sa hon på eller få?...

Damn

Jag som skulle plugga...

Istället sitter jag här och läser alla miljontals bloggar jag fått för mig att jag ska läsa...

Brandsläckarröd?

Heyy bloggen.
Sitter i skolan, är helt slut, mina ögon gör ont, mitt huvud värker, vill bara hem och dö lite.

Vet inte varför men jag brände mig som en jävla ko när jag solade igår också så mitt ansikte brinner. Känns som att jag har feber. Ont som satan gör det också. Inte nog med det ser jag ut som en korsning mellan en tomat och en tvättbjörn också, kul. Vet inte för hur många jag förklarat att jag solar för mina eksem idag. Gud, ta mig här i från, nu.

Ska försöka komma någon vart med svenskan nu, måste ta med mig samhäll och engelska hem också, KuL, jag älskar mitt liv at the moment. CIAO

Noll, zero, 0

Dags för en dusch och sedan Inglourious Basterds.

Imorgon är det bio som gäller, sedan sover jag troligtvis hos Eric tha man så, räkna med zero uppdatering här.
CIAO MATES

Coolare än Linnéa...

Heyyy bloggen och kanske några läsare?

Idag är det galet fint väder så jag tänker stänga av min dator och vara ute! Tycker allt ni ska göra likadant. PUSSIS

Nu ska vi ut och bränna lite fett efter en...

dsc00038 (MMS)

Nu ska vi ut och bränna lite fett efter en del matteplugg och en god sallad till lunch. CIAO


Min Valborg i bilder

Hallå i stugorna.
Här är lite bilder från igår. Tyvärr höll jag inte i kameran själv så dom är inte dom bästa, hehe.


Linnéa posade friskt, som vanligt!

Felicia var söt och skrattade

Alltid långfingret...

Sexigt, grrr

Koncentrerad_tjej_93

Hehe, vi tog hål i örat på Benjamin, i princip mot hans vilja!I farten..

Okejdå, jag erkänner, jag bloggade inte som jag sa igår.. Men senare kommer bilderna från igår upp för nu ska jag klä på mig byxor och skjutsa ner min pojkvän till bussen!
CIAO

RSS 2.0