Forever pank, haha

Hej bloggen.
Jag bakade bullar till halv elva igårkväll. Runt 190 st blev det. Jag har typ träningsvärk i armarna efter allt kavlande..
Men, goda blev dom, så jag ska inte klaga!

Råkade köpa en väska idag, en tredjedel av studiebidraget försvann.. Köpte ett halsband också, men är inte så säker på om jag ska behålla det eller inte. Å andra sidan, det var fint, så varför ska jag inte köpa det?
Det är ju egentligen bättre att lägga pengarna på saker som man använder, typ kläder, smycken, skor, väskor osv, än att lägga dom på mat och godis som det blir annars. Särskilt nu när våren kommer och man borde ta med sig lite fika ut i solen istället för att sitta inne på något ruttet café.
Det blir ännu en sak att tänka på. Hellre mycket pengar på en sak, än massa på mat och godis!

Imorgon är jag ledig, huuur skönt?
Har i och för sig en helt del inplanerat, men ändå, att slippa gå till skolan. Fast, när jag tänker efter är det typ lika skönt att gå till skolan, förutom att man behöver gå upp. För vad gör jag i skolan? Nästan bara sånt jag tycker är roligt. Idag var jag i skolan från kvar över tio till halv åtta, och hade en lektion, haha. Blev medtvingad på öppet hus där vi mest satt och skrattade. Värd dag.

Nu dör min dator snart också. Puss vänner!

Le, så blir det enklare.

Hej kompisar!

Jag är arg. Men det struntar vi i, för vet ni vad? Jag bakar bullar, hehe. Och ja, klockan är halv nio, och dom jäser fortfarande, plus att jag gjort tredubbel sats så jag kommer baka bullar hela natten, men vem bryr sig? Det är ju gott!

Imorgon är det torsdag, sista skoldagen denna veckan. Great. På fredag har jag en promenad, en tripp till Götet och kladdkakebak inplanerat. Om ni kände för att anteckna, eller nått..

Jag håller förresten fast ganska hårt vid mitt "jag gör bara sånt som är roligt"-motto. Jag skiter till exempel fullständigt i mitt värdelösa konditionsprojekt eftersom det suger. Jag lär inte plugga många minuter fysik, för det är tråkigare än tråkigast. Jag ska festa järnet, vara uppe alldeles för länge, pussas för mycket med min man, skratta för mycket med Linnéa och le alldeles för mycket åt min nya frisyr som jag älskar. Så himla nöjd.

Och så ska jag lyssna på massa bra musik, dansa och sola. Le åt våren som slår sig fram bland all vinter, längta efter sommaren, men ett stort smile på läpparna. För det är väl det som är meningen, man ska leva nu, samtidigt som man längtar efter allt bra som ska komma?
Det ska jag göra. Jag ska inte vara ledsen för att min man är upptagen jämt och ständigt och aldrig har tid med mig. Jag ska vara glad för att jag har honom och längta med ett leende tills vi ses. Sen ska jag ta vara på varje sekund och leende åka hem igen.

Ibland tänker jag dock vara arg, och ledsen, och besviken, och allt sånt där. För det får man.

Och så tänker jag se ut såhär på bild och sedan skratta åt det. Gör det ni med. Varsågoda!


Tuesday

Mitt projekt med att låta bli facebook visade sig vara svårare än jag trodde. Det var ju enkelt att ta bort appen från ipoden, men att låta bli att kika in när man har igång datorn är desto svårare.
Att låta bli telefonen är lätt som en plätt, bara att låsa in den i skåpet eller lämna den på rummet..

Solen kikade fram nu på eftermiddagen och det gjorde dagen så himla mycket mer värd. I morse var den ju inte mycket att hurra för.

Det roligaste idag måste nog varit när jag helt seriöst trodde att det var torsdag och gick och sa till alla att det var pannkakor i bamba. Så när vi kom dit var det såklart inte pannkakor utan fisk, som det alltid är på tisdagar, och oj vad jag blev besviken.

En annan bra sak med idag var att världens absoult bästa Benjamin tog körkort! Hur bra är han inte?! (Att jag typ dör av avundsjuka kan vi ta en annan gång..)

Men nä, om man ska ta och hänga med mamma ut på en promenix?


Livet är en fest, eller?..

Hur nöjd var jag inte när jag vaknade och såg att solen sken i morse igen? Att vi vridit fram klockan gjorde inte ens något, jag flög upp ändå.
Det började ju snöa igår, lite hastigt sådär, och det fick mig helt seriöst att vilja stänga in mig och aldrig mer komma ut igen.


Jag är rastlös, nått så fruktansvärt rastlös, och shoppningsugen, helt galet är det. Har kikat in en jättefin topp som man nästan kan ha som bustier på Bikbok. Har väl tur om den finns kvar när jag får studiebidraget och framförallt har jag jättetur om den passar..
Jag vill göra saker, hela tiden, att sitta stilla tar kål på mig. Och vet ni vad jag gör mer? Tröstäter. Jag äter allt jag kommer över, hela tiden. Kommer rulla fram inom en snar framtid om det fortsätter såhär..

På fredag är det studiedag, vilket betyder kort-vecka. På lördag är det feeezt och jag är sååå taggad. Jag ska vara snyggast i min fina klänning och mina skor som jag inte användt än. Längtar.

Om ni inte har märkt det så anstränger jag mig så att jag nästan går sönder för att vara positiv, kreativ och se saker från den ljusa sidan. Jag tycker jag är duktig i alla fall.

Nu ska jag gå och fråga mamma om vi har något tyg så att jag kan sy på en ficka på en tygväska.

Pussis!

Listen

The only person standing in your way is you


Be easy


Life is a bitch, and then you die


Laugh in the face of danger

Förändringen fortgår, som sagt

Godmorgon!

Jag som hade utomordentliga planer för idag blev lite smått besviken när solen inte sken på mig när jag vaknade. Får nog hitta på något annat.

Jag och Linnéa tog tag i våra liv och gjorde något igår, vi gick på bio. Vi lånade Runos bil, och jag kan inte neka till att man känner sig typ huuuur stor som helst när man åker bil till Göteborg och bil hem igen. Så himla häftigt är det, jag kan fortfarande inte fatta att jag fyller 18 i år. Jag kan i och för sig inte heller neka till att vi körde fel åtskilliga gånger, men det hör väl till? Ingen av oss är stjärnor på att hitta i Göteborg liksom, särskilt inte i en bil. Vi såg Claes Malmberg också. Jag tyckte Linnéa skulle be om en autograf, men han hann hoppa in i sin taxi..

Förresten, i morse när jag skulle ta flingor så ser jag att någon köttskalle har öppnat paketet på undersidan. Vem fan öppnar ett flingpaket underifrån?!

Något annat vi kom fram till igår var att man blir galen av all kontroll man har. Jag blir galen av att sitta på facebook och ha koll på vad alla människor gör och inte gör. Jag blir galen av att ha min telefon ständigt närvarande så att jag alltid är kontaktbar och alltid kan kontakta någon.
Jag har tagit bort facebook-appen från min iPod, jag tog precis bort facebook som favorit, och jag ska bli bättre på att glömma min telefon hemma.

Det finns så himla mycket andra saker man kan göra, särskilt nu när våren äntligen har hittat hit. Adjö alla jobbiga saker, från och med nu gör jag bara sånt som är kul och sånt jag mår bra av!

the Change

Jag tog tag i mig istället för att ligga i sängen så, here you go, the big change:


NV-maskerad











En enda röra

Hehe, bra update Linn.

Min förändring fortgår. Jag har lite att visa er, men inte nu, inte idag. Idag har jag fullt upp med att hålla reda på mina tankar.

När man är arg och ledsen på samma gång så blir allting så rörigt. Väldigt rörigt.

Det är rörigt nu helt enkelt, jävligt rörigt.

Skrivkramp

Hej bloggen. Sitter hos Axel, han är och tränar. Borde verkligen ta tillfället i akt och plugga matte, men vem håller på med sånt trams egentligen?


Borde skriva massa fina ord här, för egentligen finns det massa fint inom mig, men orden kommer inte ut. Dom fastnar på vägen.
På något sätt är det för mycket känslor, därför låter jag det vara som det är nu.

God kväll.

Ett jävla jobb med bilden, men allt för er

Festen igår var precis som en riktig natur-fest ska vara, dvs. hur kul som helst. Tacka vet jag Converse för utan dom hade jag nog inte dansat som jag gjorde.

Idag är vädret helt underbart, jag har varit på kalas, ätit tårta och ikväll ska jag tydligen på bio. Imorgon är det söndag, och det bästa med denna söndagen är att jag är ledig på måndag så att det inte blir som en riktig söndag, hehe.
Har precis kommit fram till att det blir en massa fest de kommande veckorna också, inte mig emot. Runo säger att det ska bli 15 plusgrader i veckan också, livet äger.

Nu ska jag äta omelett med nudlar (?). En pappa-special tydligen, spännande.

Pussis!


Jag förtjänar flyt

Idag har jag varit jättesnygg!
Och så har jag shoppat upp alla mina pengar. Konstigt nog känns det så himla bra. Det är NV-fest imorgon, det kommer bli hur grymt som helst och jag är galet taggad. Det är vår ute, solen skiner, solglasögonen är på, nya jackan och finaste skorna också.

Min man är påväg hit om nån timme, jag har lite idéer om hur jag vill ha det på mitt rum. Flyt kallas det nog. Jag är fan värd lite flyt. Ja, jag är värd hur mycket flyt som helst.

Mitt liv, mina val

Det finns inga måsten, det finns bara val.

Allt i mitt liv är mina val, nästan. Det mesta i alla fall. Så från och med nu tänker jag bara välja bra saker. Jag tänker välja allt roligt, allt fint, allt bra, allt som gör mig glad och skita fullständigt i resten.

Imorgon till exempel, ska jag vara snygg och glad. Puss och godnatt!

(Haha, älskar att jag letade efter en bild när jag är snygg och glad men fastnade för denna när jag hade brutit näsan. Är den inte fin?)



Jag är med och tävlar!


Hej m8s! Är med och tävlar hos Hannah för att hon gör jättefina smycken. Här hittar ni hennes blogg, det ska även gå att klicka på bilden. Pussis

Det här är inte jag.

Jag är någon jag inte vill vara, någon som jag ser ner på.
Jag är en sån som klagar på allt, inte är nöjd med något och framförallt står jag inte på egna ben.
Jag vill ju det, stå på egna ben, vara jag, mig själv och ingen annan.

Jag trodde jag visste vem jag är, men vet jag verkligen det?

Just nu behöver jag förändring, och jag vet precis hur vi löser det. Ska ordna det imorgon, och alla andra dagar framöver också för den delen, men den största förändringen bokar vi imorgon, okej?

Jag ska stå på mig, jag ska leva mitt liv, ingen annans och jag ska våga, orka, ta för mig, och leva.
För det är vad jag vill, leva.

Från och med nu, idag.

Jag jobbar med att gå upp varje dag med ett leende på läpparna, att se allt bra i saker och ting, att vara glad för det jag har och inte det jag saknar, men det är bannemig inte lätt.

Folk säger åt mig att skriva, men jag kan inte sätta ord på något längre. Folk säger åt mig att sysselsätta mig, men det finns ingenting jag vill göra.

Längtar efter att träna, att orka träna och att vilja träna framförallt. Får väl ta tag i det.

Älskar att våren är här, att man behöver använda solglasögon, att man tar på sig alldeles för lite kläder bara för att solen skiner en sekund eller två och får gå och frysa resten av dagen sedan, att conversen inte är för kalla längre, att snön smält bort, att det är NV-fest på fredag, att det egentligen inte är så långt kvar till påsklov, att jag har långhelg den helgen som kommer nu, att jag har världens absolut finaste vänner och en fin pojkvän. Det finns så mycket att vara tacksam för.

Jag hör inget på mitt höger öra också, ville bara inflika det. Allting blir rätt roligt när man är halvdöv.


Sälen and back

Hemma från Sälen med livet i behåll.
Lite smått illamående, med öroninflammation och hål på trummhinnan tänkte jag försöka överleva till NV-festen på fredag. Efter den kan det kvitta, nu kör vi!

Shoppade med mami medans vi väntade på att få komma in på akuten. En ny vårjacka fick jag med mig hem, utan att betala ett öre, hehe.

Det var nog egentligen allt jag hade att säga. Kanske att jag inte mår särskilt bra, men det är väl ingen nyhet vid det här laget.

Ciao bella.




SÄLEN

Hej bloggen!
Idag har varit bra och dålig. Dålig för att alla andras stress gör mig så jävla stressad, bra för att jag vaknade upp bredvid en fin man efter för lite sömn och för mycket mys, bra för att jag helt plötsligt blev hur taggad som helst inför Sälen på onsdag, det kommer bli sååå bra flickor och pojkar.

Imorgon känner jag för att vara sinnessjukt snygg, men min plan verkar gå i stöpet för jag var tvungen att slänga mina favoritbyxor i tvätten. Jaja, jag kan vara snygg utan dom!

Om man bara ser det bra i saker och ting så är allting ändå bra, överlag. Vi har två veckor kvar fram till påsklovet som är hela, resten innehåller studie- och utvecklingssamtalsdagar (=långhelg), en buffertdag (som visserligen också innebär ett fett fysikprov, men man är ändå ledig halva dagen och lite till) osv osv. När vi kommit hem är det NV-fest och det kommer bli fetast ever.

Och nu har jag babblat färdigt. Puss läsare!

Här skulle det ju såklart vara en snygg cam-bild men eftersom mincam strejkar så blir det inget med det :(

Everyday

Faktiskt är jag fin varje dag, bara så ni vet.
Ska plocka på mig massa saker och placera mig ute i solen nu, om det är lä.

Förövrigt kommer jag lätt vinna utkläningstävlingen på NV-festen, så himla bra kommer det bli.

Puss vänner!

Just idag är jag fin

Vaknade sju i morse. Ville inget hellre än att somna om, men efter att kikat utanför fönstret och insett att solen lyser sken jag upp och gick ner och gjorde frukost. Dunderfrukost, utan att överdriva.
Det blåser, men jag funderar starkt på att trotsa vädret och gå en sväng, det är ju trots allt sol.

Idag blir en bra dag. Jag har bestämt mig för att vara glad för det jag har, och inte deppa för det jag inte har. Visst låter det bra?

Ska sätta i mina linser, fixa mitt hår, ta på mig fina kläder och hänga på mig massa fina smycken nu. Idag är jag fin.

Kram på er!



världens bästa bror.

Att hitta balansen

När man inser att en av dom få sakerna som man lutat sig mot den senaste tiden på något sätt håller på att glida en ur händerna, då kommer paniken krypande.
Man inser hur fort allt börjar gunga igen, hur ostadigt det blir och hur man inte ens är förmögen att fokusera blicken. Magen värker, händerna skakar och ögonen vill bara blunda hårt och hoppas att allt går över.
Men man vet att det inte gör det. Man vet att man måste hitta något att luta sig mot, något som får världen att sluta svaja och som får dig på rätt köl igen. Något som gör allting lite mer stadigt igen, något som ger dig möjligheten att jobba på balansen så att du så småningom kan stå själv.

Jag står inte själv, ännu.

RSS 2.0