Livet är en fest, eller?..

Hur nöjd var jag inte när jag vaknade och såg att solen sken i morse igen? Att vi vridit fram klockan gjorde inte ens något, jag flög upp ändå.
Det började ju snöa igår, lite hastigt sådär, och det fick mig helt seriöst att vilja stänga in mig och aldrig mer komma ut igen.


Jag är rastlös, nått så fruktansvärt rastlös, och shoppningsugen, helt galet är det. Har kikat in en jättefin topp som man nästan kan ha som bustier på Bikbok. Har väl tur om den finns kvar när jag får studiebidraget och framförallt har jag jättetur om den passar..
Jag vill göra saker, hela tiden, att sitta stilla tar kål på mig. Och vet ni vad jag gör mer? Tröstäter. Jag äter allt jag kommer över, hela tiden. Kommer rulla fram inom en snar framtid om det fortsätter såhär..

På fredag är det studiedag, vilket betyder kort-vecka. På lördag är det feeezt och jag är sååå taggad. Jag ska vara snyggast i min fina klänning och mina skor som jag inte användt än. Längtar.

Om ni inte har märkt det så anstränger jag mig så att jag nästan går sönder för att vara positiv, kreativ och se saker från den ljusa sidan. Jag tycker jag är duktig i alla fall.

Nu ska jag gå och fråga mamma om vi har något tyg så att jag kan sy på en ficka på en tygväska.

Pussis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0