Istid

Hej!

Idag är det vinter här. Southery winds har vi, vilket innebär vind söder ifrån, och söder ut ligger typ Antarktis, så ja - vind från Antarktis har vi, dvs vansinnigt kallt. Vindans går ju liksom rakt igenom husen här.

Är ledig idag (tisdag) och imorgon också, sen jobbar jag torsdag, hela helgen och sedan början av nästa vecka. Blir kul att ha tjejerna på en helg så vi kan göra lite mer saker ihop än att bara gå upp och ner till skolan/kindy. Det är väl ungefär så mycket jag har att säga, haha. Eftersom man bara går i samma rutiner om och om igen så händer det inget annorlunda som man skulle få för sig att fota, så mycket bilder har jag inte heller att bjuda på.

Min dator dog för gott häromdagen, så jag tänkte roa mig med att trasha den innan den får åka i soporna, min älskade kompanjon sedan många år tillbaka. Ser fram emot att komma hem och skaffa mig en ny alltså. Ser också fram emot att komma hem och shoppa!! Inte för att jag kommer ha några pengar när jag kommer hem, men här kan jag ju inte shoppa heller eftersom jag inte kommer ha någon plats att ta med mig allt hem...

Planen för idag var att gå ut på en promenad/springa, men eftersom det är istid ute så hoppar jag nog det... Ska in till stan senare på en fika och bio i alla fall! The Hangover Part 3 tror jag vi skulle se. Är väl egentligen inte alls en film för mig, men men.
Jag och Cosi såg A song for Marion i lördags förresten. Så himla fin film, verkligen. Efter 10 min satt jag och grät som ett litet barn, och det avtog ju inte direkt. Sen gick vi hem och sov, för att dagen efter ställa klockan på halv sju och kliva upp till Champions Leauge finalen! Sjukt nöjd över att jag fick se den faktiskt, även om det kändes lite som vilken match som helst eftersom jag inte kunnat se någon av dom andra.. Jaja.

Nu ska jag fortsätta läsa bok nummer två i serien A song of ice and fire (Game of Thrones) och mysa med filt och raggsockar!

Saknar er där hemma. Puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja ett inlägg bra linnsan!!! Saknar dig med <3

2013-05-28 @ 08:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0