Försäkringsbolag

Nu är det ett år sedan jag tog bort mitt födelsemärke på axeln och ärret som blev är inte direkt snyggt. Ringde därför mitt försäkringsbolag (okej, först fick jag ringa mamma och fråga vilket jag har, hehe) och hux flux så fick jag 3560 kr insatta på mitt konto! Försäkringar alltså, vilken grej. Kom på i efterhand att jag skulle frågat om mina ärr på brösten dock, så nu sitter jag i kö igen, haha. 
 
Måste ändå säga att det var sjukt bra service första gången jag ringde. Ringde bara direkt till kundtjänst då jag inte visste vart jag skulle vända mig. Då började dom med att berätta att det var över 150 handläggare som tar hand om folk som ringer, och sedan att jag hade plats nr 67. Åh gud, tänkte jag. Detta kommer ta hundra år. Men nästa gång dom talade om vilken plats jag hade så var det 41, nästa igen 18 och vips så var det min tur. Tog typ 2 minuter?! Tänk om alla kundtjänster hade den väntetiden. Sen att man blir kopplad runt runt för att hamna rätt går ju att diskutera. Tror jag pratade med 4-5 personer när jag ringde, haha. 
 
Jag är ledig idag förresten. Och vi började med en ny kurs igår så det enda jag ska göra är läsa en artikel tills imorgon. Så himla skönt att kunna ligga på soffan och göra ingenting. Har dock lite på schemat. Min tvättid börjar om en timme, och så ska jag yoga en stund också. Har börjat en "30 days yoga challenge" så jag ska yoga en liten stund varje dag nu i 30 dagar. Gör det med videos på youtube och jag kör med "Yoga with Adrienne" som hon heter, himla bra faktiskt! 
 
Oh well, nu ska jag se om jag kan få någon rätsida på det här med försäkringen! 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0