Brillor och blommor

Hej! 
 
Är redan inne på fjärde veckan på praktiken. Kort vecka dessutom. Ska bli rätt skönt med lite längre helg. Satt och kollade i kalendern och insåg att det bara är fem veckor kvar på praktiken, varav en vecka är med Kristi himmelfärd, så den är kort, och så är det den sista veckan när dom på praktiken ska på kick off plus att jag ska på Tildas student, så den veckan blir också kort. Det är med andra ord typ inget kvar alls. 
 
I helgen var jag och Jens ute och sprang både lördag och söndag (inte ihop som tur är) så jag har haft fullt sjå med att ta mig upp och ner i trapporna till praktiken. Det gör det inte bättre att vi är på femte våningen heller... Men, det är bra vardagsmotion! Jag kom precis in efter en promenad också. Skönt att vara igång lite grann faktiskt. Jag verkar ha dragit på mig ett litet skoskav av mina nya skor dock. Får plåstra om det ordentligt så det inte blir som sist när jag inte kunde ha ordentliga skor på en månad typ, haha. 
 
Var förresten på vårdcentralen förut idag med mitt ena öga som gör ont. Det känns liksom som att något ligger och skaver. Läkaren hittade ingenting dock och ordinerade glasögon i två veckor framöver. Om det inte blivit bättre skulle jag höra av mig igen sa hon, så håller verkligen tummarna nu. Jag har gärna glasögon, så länge jag slipper vistas utomhus. Antingen är det sol, och då vill jag ha solbrillor, eller så är det regn och då är inte glasögon någon hit. 
 
Annars njuter jag som en tok av alla vitsippor som täcker marken i Skatås. Och körsbärsträdens blommor. Och dom andra trädens blommor. Det är såååå vackert. 
 
Jag gjorde chokladbollar häromdagen för jag var så jäkla sugen. Dom med kokkos är Jens och dom med pärlsocker är mina, hehe. 
Sen var vi på AW med Jens klassisar med partners osv förra veckan! Åkte direkt från praktiken och ner slank två glas rosévin. Var inte helt nykter när jag kom hem sen, haha. 
Livet alltså <3 
På vägen hem gick jag en omväg så jag kunde ta kort på blommor
Blommor och solnedgång, bättre blir det inte
Mera blommor
Och en annan dag hoppade jag av vagnen lite tidigare och tog kort på ett till vackert träd. Eller ja, det var tre stycken träd. Min telefon dog för övrigt rätt snabbt så det blev inte så många kort. 
I Skatås är man inte ensam dåre när man springer i alla fall.
Mera blommor <3
Och det bästa av allt: vitsipporna!! Gud va vackert det är. Och när dom är lite trötta på kvällen och stänger sig så man ser den lite lila-aktiga undersidan av blomman. Åh. 
Såååå fint. 
 
Nu ska jag duscha. Puss och kram på er. Hoppas ni får en trevlig Valborg! Jag ska på Chalmers-fest.... Får se hur det går. PUSS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0