Söndagsbestyr

Hej!
 
Imorgon är det 4 veckor sedan jag åkte från Sverige... Så himla galet.
 
Dagen har spenderats i Wellington med Cosi! Hon plockade upp mig runt 10.30 och vi åkte in till Te Papa och gick igenom nästan alla våningar. Dom har verkligen sjukt häftig natur här, allt från berg med snö till regnskog. Och det är så facinerande att det är jordbävningar här varje dag. Vi stod och klickade på någon data-manick och kom in på "Recently eathquakes" eller något i den stilen, så stod det 2 September 2012. Cosi ba: men, är inte det idag? Tydligen så skulle man kunna känna den i Wellington men vi märkte ingenting, haha.
 
Därefter gick vi en sväng i stan och bytte storlek på mina skor. Insåg när jag gick omkring i dom hemma att dom nog var en aning för små ändå. Sedan visade jag runt Cosi lite i den delen av staden som jag känner till, haha. Vi åt lunch och letade vykort, och sedan började vi röra oss hemåt.
 
Tjejerna kom hem från sin pappa för en stund sedan och Katya skriker: Liiimb!! Liiiimb!! (Det är mitt nya namn) Look what I've got!! Då hade hon fått en ny leksak, och sedan sa hon: I missed Limb, and mummy, and Shadow and Phoenix!
 
Ska få reda på mitt schema för dom kommande två veckorna ikväll, så får vi se hur dom ser ut, och sedan åker jag till Frida nästnästa helg!! Ska bli såååå roligt.
 
Det här var för övrigt Katya när hon kom hem förut och sjöng Jack in da box, Jack in da box, please come out!
 
Lunch med Cosi, som sagt! & mizzen som terroriserar mitt knä at all times nu.
Crunch-glass (?) med varma bär & hård arbetsdag med sol på baksidan!

Days Bay & mina gosflickor!

Jag och myz-mizzen & Lisa på en av alla miljoner fikor.

Simon vidarebefodrade bästis meddelande & jag och Hanna åt pizza på en bänk.

Kommentarer
Postat av: Linnea

hihi, de kom fram!
:D LOVE U!!

2012-09-08 @ 17:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0