Roadtrip-planer

Okaaaaj. Ringde till hostellet (?) vi ska bo på första natten förut och bokade rum, så nu är vi så gott som på väg känns det som. Ska bara packa och sådär med, hehe. Är ganska så livrädd och ändå taggad. Vi får se hur det går helt enkelt!
 
Planen är följande:
Fredag: bil upp till Tongariro, sova när vi kommer fram runt 12 på kvällen.
Lördag: Upp tidigt för att gå Tongariro crossing, en lång vandring på 8 h typ. Förhoppningsvis tar det inte riktigt så lång tid för oss, hehe.
Efter det är planen lite osäker, men antingen så åker vi vidare till stället där Water raftingen finns på lördagen och tar en natt där och gör den på söndagen, eller så tar vi en natt till i Tongariro och åker tidigt till Water raftingen, gör den, och sedan vidare till Taupo. Där ska vi göra ett skydive, kolla på lite coola vattenfall typ, kanske besöka en honungsfarm om vi vill, och åka och bada i varma källor!
 
Allting är så väderberoende så det är svårt att bestämma någon över huvudtaget, men jag har i alla fall alla addresser och telefonnummer nu, så det känns ändå lite bättre. Inte samma panik-känsla som innan, hehe.
 
Kommer i vilket fall hem absolut senast torsdag kväll. Som sagt, allting är så väderberoende så vi får se vad vi hittar på!
Kom precis på, vi ska bada i varma källor, och jag har inte rakat benen sedan Cypern/studenten, minns inte ens? Kanske är dags? Hähähä, näää. Jag orkar inte det... Håriga ben ftw! Ska vaxa dom när man kan gå i kortbyxor, så värt.
 
Så ja, kanske bloggar imorgon innan vi åker, men annars hörs vi om en vecka, lite mer kanske! Puss & kram, wish me luck.

Kommentarer
Postat av: jaw

det kommer bli kalas kul linnnnsan!

Svar: I really do hope so, hehe
Linn Wollbrant

2012-09-27 @ 13:19:32
URL: http://stoltankar.blogg.se/
Postat av: Johanna O

så underbart!! vi får med göra en trip när jag kommer :D

Svar: Ja, det låter som en bra plan! :D
Linn Wollbrant

2012-10-02 @ 18:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0