Auckland

Hemma!
 
Eller ja, jag kom hem igår kväll, men då gjorde jag inget mer än packade upp, åt mat, duschade och gick och la mig. Så, nu, efter ganska många om och men har jag fått in bilderna på datorn. Det är ju bara en miljon stycken känns det som, så jag ska försöka sålla lite.
 
Fredag: Landade i Auckland 9.20, flygningen tog 44 min, haha. Så himla löjligt, det var ju bara upp och ner. Frida hämtade mig, båda började typ gråta, haha. Så himla kul att ses igen! Dagen spenderades annars i Auckland city, och sedan på kvällen gick vi ut och partade, efter några om och men, hehe.
Lördag: Vaknade upp, obakis mot alla odds, och spenderade dagen på museum. På kvällen var vi hos Fridas tyska m8s som var otrevliga nog att prata tyska. Åkte hem och såg på film i Fridisens 90-säng <3
Söndag: Dåligt väder - Ännu mer museum! Sedan åt vi lunch med Karin och Elin, och då blev vädret fint helt plötsligt, så vi åt glass. Sedan åkte vi hem och gjorde pizza och drack vin! 
Måndag: Vi trotsade vädret och åkte till massa stränder, som var helt makalösa. Man tappade verkligen andan för att det va så vackert. Sedan åkte jag hem. Det kändes lite sorgligt att säga hejdå, men planen är att Frida kommer ner till min födelsedag, och det är ju inte långt kvar!
 
Här kommer bilderna, helt blandade och i oordning, men ni får helt enkelt bara njuta av dom, eller nått.
 
Puss!
 
 






Kommentarer
Postat av: Johanna Bergstedt

MYSMYSMYSMYS jag är måtttligt avis på eran helg :O hehe sötiiisarna! hur gick det med min fylle film? va ni för fulla? :P

Svar: hehe, det borde du vara! nejdå, vi har massvis med fyllefilmer, men jag har inte kommit på något sätt att få ihop dom än, det lutar åt att ladda upp dom alla var för sig... får se!
Linn Wollbrant

2012-09-20 @ 15:35:57
URL: http://stoltankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0