Roadtrip, dag 4

Fjärde dagen var vi fortfarande kvar i Taupo. Vi åkte runt till en massa olika ställen och bara kikade. Bla. Huka Falls, som var sjukt mäktigt.
Aratiatia är en damm som dom öppnar tre gånger om dagen. Vi var där vid 12 och det såg ut såhär:
Galet mycket vatten, det blev en sån sjuk skillnad i landskap och färger och allting.
Vi åkte till Honey Hive som var ett ställe där dom hade en biodling. Mest för att det var gratis att gå runt och kika, haha. Vi fick smaka på massa honung och dom hade även gjort vin på honung? Vi hade dock glömt våra leg i bilen och ingen var särskilt intresserad av att smaka, så vi fick bara testa det alkoholfria, haha.
Sedan skulle vi gjort någon liten vandring och kollat på massa Thermal Pools eller vad det hette, men det kostade pengar och då kände vi att nä, vi hade sett tillräckligt med sånt, så vi klappade färdigt på grisen, fortsatte skratta åt att Hanna trodde att två lamor vi såg var får, och åkte vidare.

På kvällen så åkte vi ut på en båtutflykt som var så himla mysigt. Det var en stor segelbåt och vi var ute i typ 2,5 timmar. Jag älskar ju att vara på havet, och ja, det var en sjö, men den är större än Singapore till ytan så det kändes som havet.
Det var några orutinerade japaner med dock som blev sjösjuka och spydde där bak, fick jag höra när jag satt nöjd och belåten i fören, haha.
 
Och, det var den dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0