Roadtrip, dag 2

Dag 2 vaknade vi upp i Turangi, på det charmiga hostellet, med White Water Rafting bokat klockan 12.00, så innan det tog vi oss en promenad, i alldeles för mycket kläder som fick plockas av efter hand, till floden och en jätteläskig hängbro. Det såg ut såhär:
 
Efter det var det som sagt Water Rafting för fulla muggar, som ÄGDe brutalt, var sjukt roligt! Lite småläskigt ibland dock, särskilt när en kille från min båt trillade i vattnet och bara flög iväg (okej, flöt, men fort) i floden?! Det tog en stund innan vi fick fatt på honom, haha.
Om ni undrar varför vi är i 2 båtar så var det för att dom hade räknat fel, eller för att vi ringt sist eller något, men vi delade i alla fall på oss så att jag åkte själv i en båt och dom andra tre i en annan. Men det gjorde inget, det var sjukt roligt ändå!
 
 
Efter Water Raftingen åkte vi och badade i Hot Pools, (det ingick) och sedan rörde vi oss vidare mot Taupo! Dom sista bilderna är från en annan Scenic Lookout strax innan Taupo. Väl framme lagade vi bara mat och gick och la oss.
 
To be continued!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0