Fredagsjobb

Ännu en dag (nästan) till ända.
 
Jag sov till åtta, skypeade med världens bästa bästis som jag saknar så jag går sönder ibland, låg kvar i sängen lääänge, åkte ner till Lower Hutt och hjälpte Lis med hennes 18+ card, kom hem, började jobba vid 12 och sen dess har det vart full rulle.
 
Cosi kom vid två, tre var vi uppe och hämtade Lexie i skolan, halv fyra kom Lulu's mamma och hämtade henne, efter det var det afternoon tea, sedan åkte Cosi och ungarna hem, jag lagade mat, tjejernas pappa kom, bad, och sedan äntligen sängen, aningen för sent. Och in emellan där har jag städat upp efter ungarna, dammsugit, tvättat, plockat ur diskmaskinen och städat lite till. Ganska skönt att sitta ner i soffan nu med andra ord.
 
Imorgon är jag ledig, men tänkte börja dagen med ett pass på gymmet 8.15. Ambitiöst känner jag väl nu, men jag kommer inte ångra mig imorgon. Ska sitta barnvakt på kvällen, så Cosi kommer hit och hänger med mig. Hoppas på lite bra väder för det har varit väldigt kasst nu länge... Man blir så nere då, eller ja, jag blir väldigt nere. Inte nog med att vi har dåligt väder, jag har dragit på mig en förkylning också. Enbart för att jag var så glad över att jag klarat mig, jag lovar.
 
För övrigt har jag varit här i 10 veckor idag. På måndag är det 11 sedan jag åkte hemifrån. Vilket betyder att det är mindre tid kvar tills Jensi och la familia kommer, än tiden jag varit här. Så himla sjukt?! Om två veckor har jag 9 månader kvar här. Bara det liksom. Gud, jag måste sluta räkna innan jag blir galen.
 
Nu ska jag fortsätta titta på talangjakter så som The Vocie och X Factor America och måla naglarna! Puss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0