Redan helg, igen!

Hej!
 
Ledsen för dålig uppdatering, men jag har helt enkelt haft annat för mig.
 
Sååå, vad har hänt sedan sist? Jag var ju på zumba ja! Sjukt roligt faktiskt. Inte så mycket komplicerade dans-steg som den på mitt gym, utan mer enkelt och bara kör. Förhoppningsvis kan jag gå fler gånger! Efteråt så åkte jag hem till Cosi en stund och tjötade.
Torsdagen flöt på med playgroup, kindy, hämta i skolan & kindy, playdate med Cosi och flickorna, gymmet, och sedan gick jag en sväng i mallen (mall=köpcentrum. Köpcentrumet=mallen, hehe, svengelska är ju bäst) med Therese.
 
Igår, fredag, var Lulu här och lekte. Jag gjorde inte så mycket, eftersom dom leker hur bra som helst?! Efter jag slutat plockade en ny tjej upp mig, Patricia, och vi åkte in till Wellington för att hämta min körkorts-översättning och ta en glass i det fina vädret! Åkte sedan hem, hämtade bilen, tvingade Cosi att följa med mig till gymmet, för att fortsätta in till stan och möta upp Josefine för lite middag! Satt och pratade tills stället stängde, haha, och sedan var det bums i säng.
 
Vaknade strax innan sju idag, skypeade med min älskade bästis LP, och åkte sedan till gymmet för lite Step 8.15. Heja mig! Dagens planer är;
- Vara hemma och göra ingenting
- Åka till Cosi
- Handla mat
- Äta tacos
- Umgås
- Sova hos Cosi.
 
Förresten, på tal om att vakna. Sedan jag kommit hit, eller, egentligen innan också, så vaknar jag nästan aldrig av klockan? Vaknar alltid typ 5 minuter innan klockan ringer. Så himla praktiskt egentligen. Min inre väckarklocka, eller nått. Kalas!
 
Och så lite bilder såklart:
 
Precis innan simhallen!
På väg hem igen & i simhallen!
Katyas hejdå-gest till Cosi, hahaha!
 
Annars har jag;
Målat naglarna & pysslat
Tränat & skrattat åt flickornas picknickmiddag i vardagsrummet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0