Lördagen den nästsista Juni 2012

Sådär, efter lite pillade så är jag tillbaka till en design jag känner mig mer hemma i. Enkelt och stilrent, precis som jag gillar det. Allt blir ju lite bättre av att världens finaste fick vara med på bild också.
 
På tal om honom så har stackarn jobbat varje dag sedan i måndags och jag väntar just nu på att han ska sluta så jag kan slå honom en pling och höra hur vi ska göra ikväll. Är egentligen inte sugen på att göra allt för många knop, men Linnéa frågade om vi skulle ta ett glas på Tullen och det lät ju i och för sig väldigt lockande.
 
Förövrigt tog det mig typ en halvtimme att lyckas installera lite nya typsnitt till Photoshop, haha. Fick seriöst paniken, och så visade det sig att mappen var komprimerad och behövde extraheras, eller vad det stod? Jaja, hacker-Linn löste det i alla fall.
 
Imorgon är det EM-final, och det lutar åt att den ska kollas på i Frillesås, trevligt värre.

Här kommer lite bilder från när Johanna tog med mig på en ridtur. Grät av lycka när vi red till stranden eftersom jag drömt om det hela mitt liv, i princip. Kunde inte sluta le. Och dog typ av skratt när Kaskad började gräva hål.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0