Måndag

Hej!
 
Målade precis färdigt Lexies naglar, både färg och mönster på, så det tog sin lilla tid. Idag har vi åkt omkring och gjort ärenden på banken, fixat med ett 18+ card så att jag ska kunna gå ut och parta (hehe) och lite andra småsaker. Jag har också badat tjejerna själva, men det är två väldigt starka viljor man har att göra med, så det gick sådär. Ellie ska iväg imorgon kväll så jag ska göra allting själv med tjejerna, för första gången. Men det går nog bra. Hoppas jag, haha.
 
Idag är det också min älskades födelsedag! 19 år fyller min stora kärlek, och jag hoppas verkligen att jag är hemma till hans 20-års dag. Det är liksom mitt mål. Finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för honom, och att vara såhär långt bort, det känns. Trodde aldrig att hjärtat kunde värka på ett sådan sätt. Det känns verkligen som att det är trasigt. I vilket fall som helst så ska vi klara det här, för han är det bästa jag vet.
 
Grattis på födelsedagen älskling, älskar dig så! ♥
 

Kommentarer
Postat av: Nettan

Åhhh, Linn!! Det är underbart att läsa din blogg och få livstecken ifrån Dig! Klart Ni klarar detta, Kärleken är stark det vet du!! Tusen kramar och pussar <3 <3 <3

2012-08-13 @ 12:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0