Första dagen hos familjen

Okej, jag tar tillbaka det jag skrev i morse. Eller ja, min morse. Ni får ha lite överseende. Just nu är vi 10 timmar plus, men sedan när vi ställer om till sommartid, och ni vintertid, så blir det 12 timmar, så då behöver man inte tänka så mycket. Det känns så mycket bättre nu när jag har kommit till familjen och är med någon som faktiskt bryr sig om mig och vill vara med mig.
 
I alla fall. Idag sov jag som sagt till 6, och flickorna vaknade väl strax efter sju, men jag har internet på telefonen nu så jag klarade mig fint. Vi har varit på lite utflykt idag in till centrum och gick en sväng längs vattnet. Det är så himla vackert här! Efter det åkte vi upp på Mount Victoria eller något, det var i alla fall en av dom högsta topparna här i Wellington med en helt makalös utsikt.
 
Flickorna sliter i mig för tillfället eftersom allting är nytt, och dom hämtade mig på flygplatsen igår kväll så idag har det varit blandat skratt och gråt, minst sagt, eftersom dom har varit jättetrötta.
 
Det nya smarta uppladdningssystemet på blogg.se gör att man kan ladda upp många bilder snabbt och enkelt efter varandra, men då går det inte att skriva under dom utan att det blir hur krångligt som helst, så ni får helt enkelt hålla till godo utan bildtexter. Här kommer i alla fall lite bilder på dagen som har varit, och även en bild på mina svenska mates från kursen.
 
Puss sålänge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0