Well done Linn

Haha, bra av mig att typ säga att jag inte ska blogga mer och sedan skriva tre inlägg på samma dag.

I alla fall, gjorde som man blivit tillsagd här i bloggvärlden på sistone och gick och såg Bridesmaids. Sjukt rolig film, men det roligaste kan ha varit innan filmen. Nöjda som få kommer vi ut från Hemmakväll, en med en godispåse och en med en Pringlesburk. En parkbänk var det närmsta vi hittade så där satt vi sedan och åt godis och Pringles innan bion, och när vi väl kom in hade våra drickor för 10 kr på Hemmakväll fått lite kondens (?) på utsidan, ni vet, det blir sådär blött för att dom var så kalla innan?
I alla fall, min blev sån, och när jag satt inne på bion och skulle ställa ner drickan i hållaren igen, då glider den ur handen på mig, studsar på kanten, skvätter ner mig och Linnéa, vänder på sig och hamnar upp och ner i min godispåse... Skrattade så jag grät samtidigt som jag sörjde för mitt godis, hade ju inte ens ätit upp hälften liksom. Snacka om pengar i sjön. Hade typ druckit tre munnar av min dricka också. Bra Linn, bra där.

Så nu sitter jag och äter mackor eftersom jag höll på att dö av hunger när jag kom hem. Om en halvtimme ska min iPhone funka också, funderar på om det är värt att vara vaken..

See u m8s!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0