Fade out

Hej bloggen! Idag är jag inte lika arg.
Jag har även sagt upp mig från innebandyn. Jag har kommit fram till att det binder mig för mycket och tar för mycket tid. Dom säger att dom kommer sakna mig. Synd säger jag då, ha!

Nu ska jag plugga lite kemi och bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon. På onsdag är jag ascool och trotsar alla lagar, bara så ni vet. Tar mig troligtvis en tupplur hos min moster imorgon också, så ni lär inte höra av mig.

Annars har jag helt seriöst, ingenting vettigt att komma med. Förutom att jag inte längre kallar mig själv singel. Det känns fint. Jag äger. Idag kanske jag bockar av två saker till på min lista förresten, "Kemiprov" och "Läsa ut svenska-böckerna". Jag äger som sagt.

Något mer ointressant? Nix, tror inte det. Kanske ska använda min kamera? Eller lägga in bilderna jag redan har, vad sägs om det? Om ni någonsin vill se en bild till på den här bloggen får ni bannemig lov att berätta det. Ni 20 pers som läser.

Tänk ändå, det är 20 pers som läser min blogg varje dag, nästan! Det är rätt coolt, om jag får säga det själv. Det är fler än hela min klass. Eller ja, inte hela NV2 för vi är 60. Men hela min klass! Puss

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag vill ha bilder från eckursionen! Och vadå osnigel? Eller osingel menar jag...

2010-09-27 @ 20:33:12
URL: http://Josefinatthedisco.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0