Kissie - hetaste debatten

Fy för rediga förkylningar alltså.

Här har jag gått och skrytit om att mitt immunförsvar är så himla bra, och så åker jag på detta, kul. Det klarade en dag med Eric, men inte två, damn.

Vaknade tre i natt av att jag inte kunde andas. Sedan vaknade jag igen vid sex och kunde inte somna om så jag har varit vaken sen dess. Satte på datorn vid sju och kollade på Bella & Tyra Show eftersom det laggade så hemskt igår.

Herre Gud alltså, jag vet inte vad jag ska tycka om det. Jag tycker mest att alla var pinsamma. Den enda som skötte sig någorlunda var Bella måste jag säga. Tyra var nog pinsammast.
Allvarligt, man kan faktiskt bete sig vuxet, det syntes så att det riktigt ryckte i fingrarna på henne och att hon bara ville klappa till Kissie. Det är faktiskt inte okej att sitta och hånskratta åt Kissies svar.
Tycker ändå att det var bra att hon kom dit, och hon hade mycket bra svar, och ibland inga alls.

Bella var ändå genuint intresserad av hennes framtid och hur hon tänker med jobb osv. Och det förstår jag, för Bella är ju sån. Men Tyra, nej, jag vet inte. Tycker inte ens om hennes blogg?

Som Josse sa, man har någon konstig slags hatkärlek gentemot Kissie. Ena sekunden älskar jag henne för att hon kan provocera så himla roligt och att hon bjuder så fett på sig själv, andra sekunden kan hon verkligen gå över gränsen och verkligen bli too much.
Jag tror det är lite grejen med Kissie också, just det att hon lever på gränsen. Samtidigt förstår jag väl också att det kan vara rätt svårt att balansera Kissie med Alexandra. När ska man vara vem? Vem ska man visa för vem? Ja, gud, hon har inte satt sig i någon lätt sits den stackars flickan.

Nu ska jag försöka sova lite till. Eller, så går jag upp och äter frukost och åker till Kungsbacka med mamma och får fixat presenten till Simon. Det blir ju knappast något gym och verkligen ingen invigning av mina nya träningsbyxor idag. Fy, mitt huvud väger ett ton och min näsa är helt täppt.

Jaja, Ciao sålänge.

Kommentarer
Postat av: julia

kissie är en jävla nolla.

2010-05-14 @ 18:25:55
URL: http://juliajosefinkraaij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0