Vi blir förblindade

Jag blir så himla ledsen när jag läser t.ex. Kissies och Dessies bloggar. Båda två brukar ju skriva några inlägg med "Svar på tal" och det är så tragiskt att frågorna/påståendena ens skrivs.

Vi kan sitta här, bakom våra datorer och tro att vi är så jävla bra och coola, medan de som bloggar för att faktiskt tjäna pengar på det blir påhoppade som fan, utan att kunna göra något åt det.

Allvarligt, hur moget är det att skriva att någon är ful?
Om du nu tycker det, håll det för dig själv då. Hur kul hade du tyckt det var om någon hoppade på dig helt utan anledning? Jag blir så irriterad. Visst, Kissie provocerar, men trots allt är det ju en helt vanlig tjej bakom allt det där, en tjej med känslor som säkert inte tar åt sig hälften så mycket som vi andra, men något går ju in såklart.

Det har blivit så fruktansvärt mycket sånt här. Bara för att man sitter bakom sin datorskärm så betyder inte det att man har någon rätt att trycka ner andra människor. Bara för att ingen kan ställa dig till svars och för att du kan vara anonym osv ger det dig ingen som helst rätt att vara elak! Väx upp för fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0