VARNING: AVREAKTION

Åhh!!!!!
Jag är så in i helvetes jävla förbannad just nu va. 

Först: Jag frågar mamma om jag får uppdatera min ipod, visst säger hon, till min förvåning så det gör jag. Dock tar det lite lång tid så jag får stressa som satan till bussen. 
På väg ner inser jag dock att ALL MIN MUSIK HAR FÖRSVUNNIT och jag skojar inte, det var huuuuur nära som helst att jag vände om och synkade in den igen. 
(Som tur är funkar allt ihop nu igen efter några smärtsamma minuter då jag trodde att allt skulle skita sig)

Sen: Jag var hos Eric, mamma o co. var på Esters så vi skulle ta samma buss hem. 00.47 bussen sa vi då så jag var vid busshållplatsen då nån gång. Bussen skulle inte komma försen 00.59 så det var ju gott om tid liksom. 
Klockan går och vi ser fortfarande ingen buss. En jävla norrman står och frågar hela tiden: Ser ni nån buss?
Nej, klart som fan att vi inte ser nån jävla buss för då hade du också gjort det ditt pucko!!! 

Där stod vi och när jag nästan bestämt mig för att sova kvar så kommer bussen. På bussen sitter en av fyra som skulle med hem. Det behöver vi inte ta här men personen snackade i alla fall upp halva mitt telefonbatteri. 
Förresten visade det sig att bussen hade fått stopp två gånger så dom hade fått åka in och byta buss, vilket resulterade i att den var 20 minuter sen, INTE OKEJ. 

När vi stod där och väntade på bussen kunde jag inte stå still för jag var trött. Jag sprang/hoppade runt och var allmänt arg, vilket resulterade i att jag blev ännu argare när jag läste Vårdcentral på en skylt. Vårdcentralen gör mig förbannad. Det skulle jag också kunna skriva en bok om. Såklart fick det mig att tänka på pappa så då blev jag bara ännu mer arg/ledsen. 

Bussen kom ju i alla fall och när jag kom fram tänkte jag: Gött, jag har en cykel att cykla på! 
Efter ungefär 100 meter öppnar sig himlen och jag kommer hem, lika blöt som om jag hade badat i havet. 

INTE OKEJ!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0