Galen cykeltur

Hehe, ingen kommenterar nu förtiden, är jag tråkig eller? Alla i kör: JAA!!!
Whatever, jag har roligt i alla fall.

Vill ni höra om igår? Well, ni har inget val, mohaha.
Det började med att jag febrilt försökte få tag i Linnéa vars mobil inte visade några som helst livstecken. Tillslut loggade hon in på msn och jag fick pratat med henne. Hon kom hit och så gjorde vi pastasallad, utan majs, kom vi på senare. Vi kom i alla fall iväg och lyckades ta oss till Gällinge utan några större missöden. Vi ringde Daniel, Petter och Nicke. Det första Daniel sa när vi ringde var: ÄR NI I GÄLLINGE?????? DU SKOJAR?!?!?! Jag ba: Neej...? 
Sen sa han att han var i Frillesås och både jag och Linnéa höll på att cykla i diket. Tur för den stackars pojken att han bara skojade. Vi fick order om att vänta vid skolan så sagt och gjort. Där satt vi och schtekte med sommarmusik i Linnéas älskade ipod-högtalare. När de tre filurerna äntligen dök upp på sina mopeder och crossar så cyklade/åkte vi till Långaresjön för ett dopp eller två.

Den var inte så stor och jag och Linnéa, som de ovana sjö-badare vi är, fick för oss att simma till andra sidan. Sagt och gjort, Daniel och Petter hängde på. När vi väl kommit dit, efter en del slit, sa Daniel att vi skulle simma lite längre bort och hoppa vid några klippor. Men tro fan att dom där klipporna kom någon gång. Tillslut gav vi upp och simmade över till andra sidan igen där vi satte oss på en klipphäll och vilade. Bara halvvägs kvar.... 
Det är livsfarligt att bada i sjöar ju, tacka vet jag havet där man inte kan få för sig att simma till andra sidan. 

Efter åtskilliga dopp och hund-lekar med råa korvar så ringde Anna, Daniels mamma, hem oss för lite käk. Det var bara att börja cykla. När vi äntligen var framme blev vi bjudna på Ronnys underbara pastasallad och lite annat gott. Sedan skulle vi till vårt egentliga mål: Anders, Petters pappa. Det var han vi lovade att komma och hälsa på och som alltså var anledningen till vår galna cykeltur. 

Petter bodde enligt uppgifter granne med Daniel, men ute på landet är granne några kilometer så vi fick ta mopparna, haha. Sedan fick vi tag i min mamma och dealade med henne om att hon skulle komma och hämta oss. Tillslut blev det att vi cyklade halvvägs så hämtade hon upp oss med cykelkroken sedan. 

På väg hem planerade vi för lite grill hemma med folk, men folk kunde/ville (POFFEN) inte komma, så tillslut blev det bara jag, Linnéa och Eric. Linnéa var förövrigt helt slut så hon drog ganska tidigt vilket innebar att det bara var jag och Eric kvar. Vi hade trevligt där vi satt och lyssnade på musik, spelade luffarschack, skvätte en jävla massa vatten och slängde tång på varann (vilket i och för sig inte var så trevligt) och sedan så skulle han ta halv två bussen hem eftersom vi inte orkade skynda oss till tolv bussen. Sagt och gjort packade vi ihop grejerna och gick förbi mig och lämnade dom samt hämtade byxor och strumpor till mig och tog cykeln ner till skolan. 
Väl där fick jag för mig att jag skulle kolla tidtabellen, kontrollfreak som jag är, vilket var tur för då märkte vi att bussen inte gick förbi skolan utan gick via centrum bara. Vi fick snällt ta cykeln dit och där satt vi, i en halvtimme, och den jävla bussjävlen kom ju aldrig. 
Jag var helt slut och orkade knappt hålla ögonen öppna så vid kvart i två bestämde jag att Eric fick sova över istället för att åka hem för jag orkade seriöst inte vara kvar mer. 

Sedan vaknade vi i morse av att Simon och Emil stod och bråkade om vem som skulle gå in på toan och inte. Ska bli så jävla gött när jag får en egen friggebod som ingen kan komma och störa mig i. 

Och ett stort plus till den som orkade läsa allt. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0